ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

پیشنهاد ویژه برای اعضای انجمن
زمان کنونی: 09-24-2025, 03:14 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: مهدی گل محمدی
آخرین ارسال: مهدی گل محمدی
پاسخ: 15
بازدید: 3893

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امیتازات : 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
03-02-2012, 09:07 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-02-2012 09:10 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #1
سلام خدمت دوستان عزیز و ماه انجمن
امروز خدمتتون رسیدم با یه خدمت جدید.

از اون وقتی که من کاگراه رو راه اندازی کردم تصمیم گرفته بودم که به یه نحوی با بچه های انجمن همکاری داشته باشم که بالاخره بعد از مدتها تلاش امروز تونستم این طرح رو عملی کنم.

همتون که میدونید من تو کار چاپ هستم و میخوام کارمو گسترش بدم.
من می تونم تمام کارای چاپی
نظیر کارت ویزیت،تراکت،فاکتور،سربرگ،کاتالوگ و....رو براتون انجام بدم و براتون ارسال کنم.مهمتر از همه اینکه بعد از مدتها تلاش و پیگیری با باربری ترمینال تونستم رضایتشونو بابت ارسال رایگان تمام کارای چاپی به تمام نقاط ایران بگیرم.
یعنی دیگه نیازی نیست که شما هزینه ای برا کرایه ارسال بپردازید تنها لازمه که بازار یابی و کنید و سفارش بگیرید.

من دارم برنامه آموزشی شغل تبلیغات رو آماده می کنم. که تمام و کمال این شغل رو به شما آموزش میده.(البته این طرح تو ایام عید تکمیل میشه)

یه طرح فوق العاده بزرگ برا تبلیغات کشور دارم که نیازمند کمک شما هستم تا بتونیم در سطح کشور پیاده سازی کنیم.

من میخوام چاپ راکا در سطح کشور برند بشه و شعبه داشته باشه.
به همین خاطر یه پکیجی رو دارم آماده می کنم که برای دوستان ارسال کنم تا بازاریابی رو شروع کنن.
این پکیج شامل برنامه آموزش شغل تبلیغاته (که شما باید تمام و کمال این شغل رو یاد بگیرید تا وقتی مشتری سوالی از شما پرسید بتونید جوابش رو بدید)
1000 عدد کارت ویزیته:که داخله این کارت ویزیت اسم چاپ راکا خورده با شماره تماس شما و شماره تماس دفتر تهران هستش.دفتر تهران به این دلیل قید میشه که شاید شما تو شهرتون دفتر نداشته باشید و بخواید همینطوری فعالیت کنید.به همین خاطر کسی به یه شماره موبایل اعتماد نمیکنه.ما شماره خودمونرو هم در داخل کارت ها مینویسیم که اگر کسی خواست سفارشی بده شما نگران نباشید وقتی با ما تماس میگیرند ما سفارششون رو ثبت می کنیم،طراحی می کنیم و بعد برای شما ایمیل می کنیم که به مشتریتون نشون بدید و وقتی که تایید رو گرفتید کار میره برا چاپ و بعد براتون ارسال میشه و شما میرید از ترمینال محل اقامتتون کاررو تحویل میگیرید.

و یه تعداد نمونه هم از هر جنس کارت ویزیت و کاتالوگ و سربرگ و تراکت و همه چی براتون میزارم.

این طرح قراره از 15 فروردین استارتش بخوره.یعنی ارسال پکیج منظورمه چون در ایام عید برنامه آماده میشه.در کل طرح قراره برای سال 91 اجرایی بشه

دوستان خواهشا کم لطفی نکنید.پکیج هارو تهیه کنید و برید برا بازاریابی اگر شما روزی فقط 4 تا سفارش کارت ویزیت بگیرید 25000 تومان سودتون خواهد شد.بدون اینکه کاری کنید.حالا بماند که تو کارای بزرگتر مث کاتالوگ سودهای بیشتری هم نصیبتون میشه.

اگر دست بدست هم بدیم و کل کشور رو پوشش بدیم.چاپ راکا یه برند مطرح تو ایران میشه که شما نمایندگی های اصلی اون تو استانتون میشید و ماهم به یاری خدا دستگاه چاپ اصلی که 180 میلیون تومانه رو میخریم و مستقیما دیه خودمون کار چاپ رو انجام میدیم.

اگر شما بتونید از بعد از عید اینکاررو شروع کنید مطمئنا تاآخر سال تو بازار جا میافتید و از همه مشتری هاتون میتونید سفارش هدایای تبلیغاتی بگیرید.

لطفا سعی کنید این کاررو به صورت تیمی و به کمک دوستانتون انجام بدید.یعنی حداقل یه تیم 3 نفره بشید تا بدتونید خوب استان یا شهرتون رو پوشش بدید.

باز هم متذکر میشم مرحله ی اجرای این طرح از ایتدای سال 1391 می باشد.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-02-2012, 10:04 PM
ارسال: #2
RE: پیشنهاد ویژه برای اعضای انجمن
پکیج چیه؟
یعنی چی برامون میفرستین؟چیو میفرستین؟
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-02-2012, 10:16 PM
ارسال: #3
پکیج شامل برنامه آموزش شغل تبلیغات+1000 عدد کارت ویزیت برای معرفی خودتان به مشتریان+تعدادی نمونه کار و انواع جنس های کاغذ های چاپی
اینارو براتون میفرستم.

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
03-02-2012, 11:20 PM
ارسال: #4
باقیمت؟
03-02-2012, 11:52 PM
ارسال: #5
فعلا قیمتش مشخص نیست ولی در حدود 10 هزار تومنه.
برا من اصلا بحث قیمت مهم نیست من میخوام دوستان کار عملی رو شروع کنن.به نظر من هیچ کاری به اندازه ی این کار سود خالص زیاد نداره.
من کلی وقت گذاشتم برا این کار و الان دارم برنامه ریزی می کنم.
چون کار کوچیکی نیست.خیلی کار بزرگیه و یه طرحی هست که تا چند سال دیگه به عنوان یه طرح کارافرین از اون تقدیر میشه.چون باعث میشه در حدود(البته تا 7 ،8 سال دیگه منظورمه)20 هزار نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم شاغل بشن.
من اصلا حاضرم رایگان پکیج رو ارسال کنم.ولی چون قراره یه سری هزینه ها بشه برای این کار مجبورم که بابت این هزینه ها مبلغ ناچیزی رو از بچه ها بگیرم.
در ضمن وقتی که پای طراحی و نشتن این برنامه(آموزش شغل تبلیغات)میشه رو هم باید در نظر گرفت.
موفق باشید

03-03-2012, 12:08 AM
ارسال: #6
انشالله که موفق میشی مهدی جان
بنده هم در خدمتم

در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم

همیشه از او بهتر باشیم

و آن کسی نیست جز گذشته خودمان!
03-03-2012, 12:26 AM
ارسال: #7
اول از همه سلام و تبریک به خاطر پشتکارت دادا
من زیاد اهل نوشتن تو تاپیک ها نیستم.اما واقعا از جدیت وتلاشی که داری خوشحال شدم.انشاالله روزی برسه که به عنوان کارآفرین برتر کشور انتخاب بشید البته در کنار برند شدن راکا در زمینه چاپ و تبلیغات.
به هرحال بنده منتظر شروع این طرح و همکاری در مشهد هستم.
به امید موفقیت همه جوانان ایران

بدون ریسک مانند مردابی پر از آب هستی نه رودی کوچک ولی جاری
پس نترس و قدم بردار

03-03-2012, 12:31 AM
ارسال: #8
منكه زبانم مو در اورد و صندوق خصوصيم پر شد از از بس به جنابعالي پيام دادم. و بي جواب موند.چند نفر رو هم جمع كردم كه با بي توجه اي شما همه از دست من ناراحت شدند و رفتند.

كانال ايده يار: @ideayar
03-03-2012, 12:35 AM
ارسال: #9
آفرين آقا مهدي با اين اراده و بخششت كه دوست داري همه كاري را شروع كنند.
موفق و پيروز باشي

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
03-03-2012, 10:55 AM
ارسال: #10
(03-03-2012 12:31 AM)sajad1441 نوشته شده توسط:  منكه زبانم مو در اورد و صندوق خصوصيم پر شد از از بس به جنابعالي پيام دادم. و بي جواب موند.چند نفر رو هم جمع كردم كه با بي توجه اي شما همه از دست من ناراحت شدند و رفتند.

سجاد جان منکه بهت گفتم من آماده همکاری هستم فقط آدرس بده نمونه هارو برات بفرستم

موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ایده برای کارت ویزیت yousefi66 19 4,845 06-17-2015 07:11 PM
آخرین ارسال: peyman.fc
  برای کارم چطورم تبلیغ کنم ؟ javane_pishtaz 4 2,067 05-31-2014 11:05 PM
آخرین ارسال: لوبا
  بهترین سایتها و بهترین روشها برای تبلیغ دادن کدوما هستند. سعید یوسفی 9 2,615 03-08-2013 01:39 AM
آخرین ارسال: mir abbas
  نیاز مبرم به اعضای تهرانی مهدی گل محمدی 6 1,324 12-28-2012 10:28 PM
آخرین ارسال: سعید یوسفی
  مجموعه ای از سایت های مورد استفاده برای تبلیغات اینترنتی رایگان پرواز 4 1,921 11-28-2012 12:05 PM
آخرین ارسال: mohamad021
  ده روش موثر برای بازاریابی ویروسی mteam 0 1,063 04-23-2012 08:52 AM
آخرین ارسال: mteam
Star چگونه عناوین پرفروش برای تبلیغات خود بسازیم؟ اقاي ايـــده 0 1,292 02-13-2012 04:16 AM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS