ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

اروپا نفت و بانک مرکزی ایران را تحریم کرد
زمان کنونی: 09-24-2025, 07:02 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: pesar368
پاسخ: 11
بازدید: 2974

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امیتازات : 2.94
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
01-23-2012, 07:08 PM
ارسال: #1
فارس: وزیر خارجه هلند از تصویب رسمی طرح تحریم نفت ایران توسط اتحادیه اروپا با یک دوره مهلت ۵ ماهه برای خریداران نفت ایران در دورن این اتحادیه خبر داد.

وزاری خارجه ۲۷ کشور اروپایی در نشست امروز خود تحریم های جدیدی را علیه ایران تصویب کردند.

ممنوعیت خرید نفت ایران از اول ژانویه ۲۰۱۲ مهمترین مورد تحریم های جدید این اتحادیه علیه ایران است.

بر اساس گزارش بلومبرگ وزیر خارجه هلند با اعلام این خبر تاکید کرد تحریم نفت ایران تا اول ژوئیه ۲۰۱۲ به اجرا گذاشته می شود.

واردات نفت اروپا از ایران روزانه 450 هزار بشکه در روز برآورد شده است و تعیین یک فاصله ۵ ماه فرصت خوبی به ایران می دهد تا بتواند مشتریان جدیدی برای نفت خود بیابد. کشورهای فرانسه و انگلیس در ابتدا خواستار تحریم فوری نفت ایران بودند و تاکید می کردند فاصله انداختن بین اعلام تحریم ها و اجرای آن اصل تحریم ها را بی اثر می کند.

به دنبال انتشار خبر تحریم نفت ایران قیمت جهانی نفت تاکنون نزدیک به یک دلار در هر بشکه افزایش یافته است.

وزیر خارجه هلند در ادامه افزود ما واردات نفت و فرآورده های نفتی از ایران را ممنوع کرده ایم و بررسی خواهیم کرد که این تحریم چه تاثیری بر اقتصاد یونان خواهد داشت.

منبع

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-23-2012, 07:57 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-24-2012 12:39 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #2
RE: اروپا نفت و بانک مرکزی ایران را تحریم کرد
اروپاییها هم دستی براین آتش زدند .
هردم از این باغ بری می رسد . ...

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-23-2012, 10:02 PM
ارسال: #3
مبارک باشه ...
آثار این تحریم ها فقط بر دوش مردم سنگینی می کند, باید دید آخر این بازی به کجا می انجامد.
و الان نوبت ایرانه که تنگه رو ببنده ...

همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
01-24-2012, 12:09 AM
ارسال: #4
فعلا كه بيشترين تاثيرش روي كارو كاسبيه ماست.جنس اوليه طي دو هفته گذشته 40 درصد گرونتر شده.خدا به خير كنه

[تصویر: bbdfea212e3a.gif]

09364455049
01-24-2012, 12:29 AM
ارسال: #5
با اعلام تحریم فازبندی شده نفت ایران توسط اتحادیه اروپا، قیمت نفت در بازارهای جهانی رو به افزایش گذاشت.
--------------------------------------------------------------------------------
به گزارش سایت طلا به نقل از خبرگزاری فارس ، این تحریم که به‌صورت فازبندی شده تا اول جولای اجرا خواهد شد امروز به تصویب نمایندگان اتحادیه اروپا رسیده و قطعی شد. این تحریم در حالی اتفاق افتاد که اتحادیه اروپا با بحران مالی سختی مواجه است که سال جاری میلادی را به یکی از سخت‌ترین سال‌ها از نظر اقتصادی بدل کرده است.

"کریستوفر بیلو"، یکی از دلالان نفتی در بازار بورس لندن در این خصوص اظهار داشت: "باید بنشینیم و ببینیم تحریم‌ها چگونه اجرا شده و چه تاثیری بر قیمت‌ها خواهند داشت؟"

بنابراین گزارش، امروز قیمت نفت برنت دریای شمال با 92 سنت افزایش در هر بشکه به 110.78 دلار در هر بشکه رسید و قیمت نفت "وست‌تگزاس اینترمدیت" نیز در هر بشکه 64 سنت افزایش را تجربه کرده است.

بنابر تحریم‌های اتحادیه اروپا، از اول ماه جولای، خرید نفت از ایران ممنوع می‌شود. در عین حال وزرای خارجه اتحادیه اروپا تدابیری را در نظر دارند تا اقتصاد یونان که وابستگی زیادی به نفت ایران دارد، کمتر آسیب ببیند. به همین لحاظ احتمالا سیاست‌های جبرانی برای یونان در نظر گرفته خواهد شد.

پیش‌تر کشورهای مدیترانه‌ای چون اسپانیا، یونان و ایتالیا که از ایران نفت وارد می‌کنند پیشنهاد کرده بودند که فازبندی تحریم نفتی ایران یک‌سال به طول بینجامد که این پیشنهاد مورد موافقت اتحادیه اروپا قرار نگرفت.

فرانسه انگلیس و آلمان اصلی ترین موافقان تحریم‌های ایران در اتحادیه اروپا بودند. فرانسه و انگلیس در همراهی با آمریکا ناوهای جنگی خود را نیز به خلیج فارس اعزام کرده‌اند تا در برابر تهدید ایران در خصوص انسداد تنگه هرمز، مقاومت کنند.
منبع: FARS

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
01-24-2012, 12:35 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-24-2012 12:37 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #6
دوستان برخی دوستان به من پیغام دادند که بحث های اواخر در انجمن، سیاسی شده است و ممکن است مشکلی برای ادامه کار انجمن ایجاد شود.
از عزیزان درخواست میکنم که اگرچه دردودل در این وضع در میان خانواده میلیاردرها کاری غیرمنطقی نیست اما برای جلوگیری از پیش آمده های اینده، بحث های سیاسی مطرح نشود.

بااجازه دوستان و برخلاف میل شخصی ام، برخی پست ها حذف خواهد شد.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-24-2012, 12:39 AM
ارسال: #7
تجربه نشون داده ایران با خطوط قرمز بازی می کنه ولی از اون رد نمیشه البته الان شرایط با گذشته کمی متفاوته
01-24-2012, 08:34 AM
ارسال: #8
من مرد سیاسی انجمنم Big Grin
اینقدر این ناظمه به پست های من گیر داده که نگو ( البته این اقا ناظمه اسم داره ها Big Grin )
منم نمیخوام زیاد بحث رو فلسفیش کنم !
نگین هم سبحان خارج نشستی دلت خوشه ! رینگت شده 770 تومن ( پ.ن وقتی من میخواستم بیام مالزی 370 تومن بود ، وقتی به مالزی رسیدم 400 تومن ، وقتی پدرم از مالزی رفت 450 تومن ، وقتی شروع به کار کردم 500 تومن ، وقتی میخواستم بیام اندونزی 620 تومن الان که اومدم برای تعطیلات و بیزینس به اندونزی 770 تومن ) پس خواهشا مثل برخی دیگر از دوستان من جمله پدرم محترم بنده این حرف رو نزنید که از ایران دوری !

ناف من رو تو بیمارستان ارتش بریدن ، کل زندگیم توی انجمن اسلامی بوده و کلی کتاب در مورد چند مکتب سیاسی خوندم. پس من بهتون میگم که برای چند وقت بخورید نون کره تا بعد از تاثیر گذاری تحریم ها ، خودتون و خوانوادتون و بچه هاتونم برای مدت زمان زیادی بخورید نون و کره !

[تصویر: start.gif]

01-25-2012, 01:38 PM
ارسال: #9
به نظرم یه کم انجمن کم کار شده . سنگینی این فضا روی انجمن تاثیر گذاشته .
فضا خیلی بده . اقتصاد خراب فرهنگ ، اجتماع و خیلی ابعاد دیگه رو خراب می کنه
اما اینو همیشه تکرار می کنم با خودم .
زیبا ترین عکسها توی اتاقهای تاریک گرفته می شه . هروقت دیدی وضع به تیرگی و تاری گرایش پیدا کرده . امیدوار باش یه عکس قشنگ توی راهه .  

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
01-25-2012, 02:46 PM
ارسال: #10
درمورد نرخ نفت همون شب كه تصويب شد اخبار ساعت21 گفت بشكه اي شده 140 دلار؟ بالا ميگين 112دلار؟

اين تحريم هاي نفت هيچ تاثير بر اقتصاد ايران نداره...... درسته عربستان بلبل زبون شده گفته قوبل ميكنم تامين نفت اروپا رو ولي بازم ايران مشتري هاي خودشو داره......18 درصد هم ضرر انچناني به ايران نميزنه........

الان دولت با اقتصاد دادن ها بايد ازاين موقعيت استفاده كنند وبتونند بازار داخلي رو مرب كنند تا كشور پيشرفت كنه.........ولي به اين دليل كه سياست پدر مادر نميشناسه نميشه چيزي بيشتر گفت.......................

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تازه ترین پیش‌ بینی از آینده اقتصادی ایران.... mallarme 2 1,720 04-01-2013 12:18 AM
آخرین ارسال: حامد
  با تصویب مجلس سیستم کوپن بار دیگر به ایران بازگشت mallarme 7 1,844 02-26-2013 11:23 PM
آخرین ارسال: successman
  ارزش جهانی پول ایران از 300سال پیش تا امروز mjdehghani 4 1,980 12-12-2012 06:20 PM
آخرین ارسال: mjdehghani
  [ایران بزرگترین نفتکش جهان را خرید/ برنامه های جدید مقابله با تحریم نفت] صدفی 0 965 04-16-2012 10:26 PM
آخرین ارسال: صدفی
  پیش بینی وضعیت بازار های ایران mas 11 5,378 02-14-2012 09:38 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  فضای کسب و کار در استانهای ایران کامیار کاظمی 0 1,390 10-28-2011 12:28 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS