ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
جذب سرمایه گذار و اسپانسر زمان کنونی: 09-23-2025, 10:21 PM |
|||||||
|
جذب سرمایه گذار و اسپانسر
|
01-12-2016, 04:50 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
جذب سرمایه گذار و اسپانسر
سلام خدمت دوستان عزیز
من مهدی هستم ، مدیر سایت سی مارک30mark به دنبال اسپانسر و سرمایه گذار برای گسترش سایت و کارم هستم. یکی از آینده دار ترین فروشگاهای آنلاین کشور ، فروشگاه سی مارک... خب بین این همه فروشگاه مطرح چرا سی مارک اینده ی بهتری میتونه داشته باشه؟؟؟ با گسترش روز به روز کسب و کار اینترنتی سایت ها و سرمایه گذارهای زیادی رو به این پدیده میارن ، در حال حاضر مطرح ترین فروشگاه کشور ، دیجیکالا هست و بقیه فروشگاه سعی دارن با قدرت هزینه ی بالا در تبلیغات خودشون رو به دیجیکالا نزدیک کنن ، و تا حدود کمی موفق هستن، فقط تازمانی که تبلیغات تلویزیونیشون پخش میشه و بعد از توقف تبلیغات به شدت افت میکنن ما خاک خورده ی این کاریم و یک سرمایه گذار نیستیم مثل سایتXکه بخوات به زور تبلیغات تلویزیونی خودمون رو مطرح کنیم... مال از پایه قدرتمندیم و با تجربه ای که داریم آپشن هایی به سایت دادیم که کاربر چه بخوات چه نخوات مشتری ما باقی میمیونه.... ما کار بلد هستیم و براحتی میتونیم کاربرا رو جذب و شفته ی دایمی سایت کنیم ، 90 درصد سایت امادس و یک مقدار مسایل ظاهری باقی مونده ، ولی قول میدم در اینده ی بسیار نزدیک اسم این سایت به گوش همه ی عزیزان اشنا باشه... بهترین سایت برای سرمایه گذاری و اسپانسر شدن ، در حال حاضر http://Www.30mark.com |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
جذب سرمایه گذار جهت توسعه یک استارت آپ خرید و فروش | userktm | 0 | 377 |
07-05-2020 02:53 PM آخرین ارسال: userktm |
|
جا و سرمایه دارم لطفا راهنمایی کنین | Mv1014 | 0 | 348 |
06-11-2020 10:10 PM آخرین ارسال: Mv1014 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان