ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ترکیه / عراق / تهران / درگهان قشم / بندر گناوه و.....؟ زمان کنونی: 09-23-2025, 10:30 PM |
|||||||
|
ترکیه / عراق / تهران / درگهان قشم / بندر گناوه و.....؟
|
07-10-2015, 09:35 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
ترکیه / عراق / تهران / درگهان قشم / بندر گناوه و.....؟
سلام دوستان نماز روزه هاتون قبول باشه انشالله!
برا خرید لباس زیر زنانه خارجی کیفیت خوب تا عالی از کجا تهیه کنم ارزون تر در میاد؟ خیلی میخوام ارزون پام در بیاد چون یه سری فکرها براش دارم! من چند باری از عراق اوردم خدایی از بندرگناوه ارزون تره ولی اگه بتونم جایی ارزون تر گیر بیارم با همون کیفیت خیلی خوب میشه! دوستانی که در این زمینه تجربه دارن مارو تنها نزارن! ---------------------------------------------- دوستش دارم... بزرگیش را... سکوتش را... عظمتش را... اُبهتش را... تنهاییش را... حکمتش را... صبرش را... و بودنش عادتیست مثل نفس کشیدن ! خدا را میگویم... poshak_rim@ کانال تلگرام ----------------------------------------------- zajr تغییر نام کاربری به hesaab |
|||
07-11-2015, 02:19 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: ترکیه / عراق / تهران / درگهان قشم / بندر گناوه و.....؟
داخلیا گرون ترن قطعا
تو شلوار لی مثلا درگهان تو مایه های ترکیه بود ولی خب جنس و مدلاش قدیمی من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
07-11-2015, 03:33 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(07-11-2015 02:19 PM)MARYAR نوشته شده توسط: داخلیا گرون ترن قطعا کسی و میشناسید بره ترکیه؟ یعنی کارش باشه تو این زمینه ازش سوال کنم؟ ---------------------------------------------- دوستش دارم... بزرگیش را... سکوتش را... عظمتش را... اُبهتش را... تنهاییش را... حکمتش را... صبرش را... و بودنش عادتیست مثل نفس کشیدن ! خدا را میگویم... poshak_rim@ کانال تلگرام ----------------------------------------------- zajr تغییر نام کاربری به hesaab |
|||
07-11-2015, 06:46 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(07-11-2015 03:33 PM)hesaab نوشته شده توسط:(07-11-2015 02:19 PM)MARYAR نوشته شده توسط: داخلیا گرون ترن قطعا کسی که کلا کارش این باشه نه اما دوستان که میرن اونجا برای تفریح خرید میکنن می گن انگار اونجا محله و پاساژ معروف ارزونی در استانبول داره اسمشو می پرسم براتون من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
07-11-2015, 11:03 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
دوستانی که چند وقت پیش رفتن درگهان قشم لطفا بیان از قیمت ها بگن و تنوع محصولات!
ارزش داره برم از اونجا بگیرم؟ چقدر با اینجا تفاوت قیمت داره؟ کلا به صرفه هست؟ ---------------------------------------------- دوستش دارم... بزرگیش را... سکوتش را... عظمتش را... اُبهتش را... تنهاییش را... حکمتش را... صبرش را... و بودنش عادتیست مثل نفس کشیدن ! خدا را میگویم... poshak_rim@ کانال تلگرام ----------------------------------------------- zajr تغییر نام کاربری به hesaab |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راه اندازی رستوران با سبک خاص در تهران | payamlover | 3 | 1,337 |
09-26-2016 05:25 PM آخرین ارسال: jenuse |
|
خودم جزیی فروش پارچه هستم کمک میخوام برم تو کلی فروشی تهران | mehrdadmsh0 | 4 | 1,161 |
05-08-2016 02:57 PM آخرین ارسال: soheyl_ir89 |
|
استدیو ضبط صدا تو تهران کسی سراغ داره؟ | davaran | 1 | 584 |
09-01-2015 10:03 AM آخرین ارسال: اقاي ايـــده |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان