ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

رفتار مناسب در این انجمن
زمان کنونی: 09-23-2025, 01:28 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
پاسخ: 19
بازدید: 4007

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امیتازات : 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رفتار مناسب در این انجمن
12-19-2011, 02:04 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-19-2011 02:44 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #1
رفتار مناسب در این انجمن
فکر میکنم این موضوع برای عزیزانی که به این انجمن تشریف می آورند، مهم ترین مسئله است که :

نمی دانم یک موضوع ساده را چند بار باید گفت.اگر عزیزی فکر میکند سایت و انجمن مفید نیست کسی اجبارش نکرده است که بیاید و حرف های و نظرات شخصی و بی ربط را ارسال کند.
اگر واقعا نمی پسندید لطف کنید و آن قدر در این انجمن وقت نگذارید.
این انجمن مدیران و معاون و ناظم دارد و مطمئنا قوانینی برای اداره.
ما نه شما را به اجبار به اینجا آورده ایم و نه اصراری برای حضورتان داریم.
عجب است از دوستانی که هر روز چند ساعت وقت خود را در انجمن می گذارند و در نهایت همیشه معترض هستند.
همه ایده های شما جالب و مناسب، لطفا در انجمن خودتان، با هم فکرهای خود به این ایده ها بپردازید و برای دیگران نسخه پیچی نکنید.
امیدوارم باز وارد یک بحث کودکانه با کسی نشوم، نظرات روشن گفته شده است.
لطفا به سایت مورد علاقه خود تشریف ببرید.

پ.ن: موضوع این صحبت من هیچ کدام از عزیزان بالا که در تاپیک صحبت می کنند نیست، بلکه دوست و دوستانی ست که با ارسال برخی مطالب ما را مجبور به پاسخ و حرف های روشن می کنند.
روی صحبت من با کسانیست که :
آنقدر بد و با لحن زشت صحبت میکنند که حتی اگر حقی را بگویند برای همه توهین آمیز است.
فرق برخی اعمال نظرها به تاپیک ها نیز توسط ما همین غیر حرفه ای و لحن نامناسب برخی ارسال کننده ها است و گرنه زوری وجود ندارد.
باید ابتدا یادبگیریم که لحن صحبت خود را درست کرده و بعد نظر ارسال کنیم.

در این انجمن از همه چیز مهم تر ، رفتار درست با لحنی مناسب است.

که حتما با خاطیان به شدیدترین صورت ممکن برخورد خواهد شد.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-19-2011, 09:21 AM
ارسال: #2
RE: رفتار مناسب در این انجمن
كاميار جان واقعا خالصانه و با صداقت كار ميكنن و چندين بار احتمالا ناملايمت هايي از ساير افراد انجمن ديده اند
شايد اگه من جاي ايشان بودم تا حالا از خير اين انجمن گذشته بودم ولي ايشون هنوز مداومت دارند
بهرحال موفقيت و صبر بيشتر براي كاميار جان ارزو دارم
كاميار جان........... بي محبتي ها را بگذارو بگذر..............

همیشه اولین گام ها مهم هستند.....
تماس با من 09394099750_ _ 09125937764
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-19-2011, 10:51 AM
ارسال: #3
كاميار خان بيديست كه با اين باد ها نمي لرزه .
منظور ايشون حفظ حرمت سايته .
ولي كاميار خان به اين بدبخت ها هم حق بده ! Big Grin
ما در جامعه يي زندگي ميكنيم كه حرف حق رو هميشه تلويزيون ميگه ، بهترين كار بيكاري و بعد از اون دلاليست ، بهترين زندگي براي بهترين افراد رو حقوق 200 هزار تومني ميسر ميكنه ، واسه 40500 تومن حاضرن 10 ساعت دم عابر بانك بشينن و ...
پس حرف يك ميليارد براي جامعه اي كه هنوز ميليون در اون فرهنگ سازي نشده ، خيلي سخته .
ميبينيم خيلي از عزيزان هستند كه باور دارند ، شروع ميكنند و از ما هم جلو تر ميزنند .
اين سايت مثل نهاليست كه حداقل 1 دهه طول ميكشه كه درخت بشه و ميوه بده .
بار ها گفتم ،‌ميگم و در اينده هم خواهم گفت :
اين انجمن فركانس هايي صادر ميكند و فقط افرادي از اين انجمن سود ميبرند كه مغزشون اين فركانس ها رو بخونه يا بتونند كاري كنند كه فركانس قبلي با فركانس انجمن مطابقت داده بشه .
و السلام

[تصویر: start.gif]

12-19-2011, 11:41 AM
ارسال: #4
ادمین عزیز : لایک

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
12-19-2011, 12:02 PM
ارسال: #5
اين پست به دليل برخورد يكي از اعضاي قديمي كه زمان زيادي پست نمي گذاشتن و حداقل روزي چند ساعت را به خوندن مطالب انجمن مي گذراندند و پس از چند ماه پستي مبني بر اين كه محتواي اين انجمن تماما تكراري و غير مفيد است گذاشتند
ايشان احتمالا موفقيت هاي دوستان در انجمن و يا موفقيت انجمن در مجلات و روزنامه هاي متعدد را نديده اند. اگر اين سايت يك سايت غير مفيد و واهي ست چرا وقت خود را در آن تلف مي كنند.
به هر حال دوستان ديگري كه با اين نظر ايشان موافق هستند مي توانند وقت گرانبهاي خود را در اين انجمن تلف نكنند. اين پست جواب نهايي بود بر تمام اين نظرات و ديگر تمامي اين ارسالها بدون پاسخ حذف خواهند شد.
انجمن ميلياردرها كارها و دغدغه هاي بسيار مهم تري دارد.
تنها انرژي مثبتي كه دوستان انجمني از اين قضايا مي توانند بگيرند اين است كه " هرگاه فرد مهم و موفقي مي شويد مخالفان شما بيشتر مي شوند پس انجمني هاي عزيز بدانيد به موفقيت نزديكيد....."
يا علي

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
12-19-2011, 12:56 PM
ارسال: #6
به جرئت می توانم ادعا کنم مشابه این سایت را نه در ایران بلکه در کشورهای خارجی هم نمی توان دید.
اگر مشابه این انجمن را می شناسید حتما معرفی فرمائید.دنیای انرژی مثبت در این انجمن نهفته است که در مدت بسیار کمی نتیجه کاملا باور نکردنی داشته و خواهد داشت.این سایت جز هزینه برای ادمین عزیز و دوست داشتنی , هیچگونه درآمدی ندارد .

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
12-19-2011, 01:03 PM
ارسال: #7
"آنكه مي تواند انجام مي دهد و آنكه نمي تواند انتقاد مي كند"
برناردشاو
اين جمله در حاليكه اين رفتار را ديده بودم به طرز باور نكردني توسط پيك به دستم رسيد
پيغام كائنات به ما بود توجه كنيد!

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
12-19-2011, 02:01 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-19-2011 02:05 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #8
اين دوست عزيز براي من پيغامي فرستادن مبني بر سوء استفاده مديريت از قدرتشون كه لازم ديدم براي ايشون توضيحاتي را بدم
اولا كه ما شما را از فرستادن ارسال محروم نكرديم. شما قبلا هم ارسالهاي توهين آميز داشتيد و اخطار دريافت كرديد و با اخطار ديشب ميزان اخطارهاي شما به 90 درصد رسيد و سيستم شما را با توجه به قوانين از ارسال پست محروم كرد پس مي بينيد كه مديريت محترم محروميت ها را شخصي نكرده اند.
پس بهتر است به جاي برچسب زدن به اعمال و رفتار خود توجهي داشته باشيد

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
12-19-2011, 02:10 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-19-2011 02:33 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #9
گویا بعضی از به ظاهر دوستان را جو گرفته است.
نمیدانم درباره کسی که به خانه کسی بدون اجازه وارد می شود چه می توان گفت.
اقای محمد عزیز اینجا خانه ماست لطفا بدون اجازه وارد نشوید.
حتما باید سیل مطالب و اعتراض های دوستان را به رفتار بچگانه شما برای همه نمایش دهم.
حالا اگر بیاید و در یک متن چهارخطی سه بار توهین مستقیم به من بکند و اسم آن را گفتن حقیقت بنامدچه می توان گفت.

همه دوستان قدیمی انجمن و جدید دیگر این مسائل و به قول یکی از دوستان این انجمن ، "نفاق" باعث خواهد شد که بیشتر همه به هم نزدیکتر شویم.

البته باید بگویم که واقعا ما کارهای خیلی مهم تری داریم و وقت برای این افراد به ظاهر دوست نداریم.

دوستانی که پای درد و دل هم نشستیه ایم می دانند که آنقدر نا ملایمات شنیده ام که نمی دانم چرا این انسان های کوچک که کمک رایگان این جمع را با بدترین صورت و حتی بی احترامی به خانواده ام جواب می دهند؟

به امام حسین(ع) که عزیزترین کس در زندگی من است قسم می خورم که اگر دوستان نازنینم و این جنش و حرکت ستودنی را در میانشان نمیدیدم، عطای انجمن را به لقای بخشیده بود و آنقدر وقت و انرژی رایگان و شبانه روزی یک جمع را برای اینجا نمیگذاشتم.
حیف که هدف ما و اعضایمان از قد و فکر آدم های حقیر و کوچک بسیار بلندتر است.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

12-19-2011, 02:52 PM
ارسال: #10
(12-19-2011 02:01 PM)maryam_sh نوشته شده توسط:  اين دوست عزيز براي من پيغامي فرستادن مبني بر سوء استفاده مديريت از قدرتشون كه لازم ديدم براي ايشون توضيحاتي را بدم
اولا كه ما شما را از فرستادن ارسال محروم نكرديم. شما قبلا هم ارسالهاي توهين آميز داشتيد و اخطار دريافت كرديد و با اخطار ديشب ميزان اخطارهاي شما به 90 درصد رسيد و سيستم شما را با توجه به قوانين از ارسال پست محروم كرد پس مي بينيد كه مديريت محترم محروميت ها را شخصي نكرده اند.
پس بهتر است به جاي برچسب زدن به اعمال و رفتار خود توجهي داشته باشيد

دقيقا ايشان به بنده هم نامه زدند ، و بنده هم جواب ايشان رو در سه نامه مختلف دادم و بهشون 20 درصد هم اخطار دادم كه مجموع اخطار هايشان به 100 درصد رسيد .

(12-19-2011 02:10 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  گویا بعضی از به ظاهر دوستان را جو گرفته است.
نمیدانم درباره کسی که به خانه کسی بدون اجازه وارد می شود چه می توان گفت.
اقای محمد عزیز اینجا خانه ماست لطفا بدون اجازه وارد نشوید.
حتما باید سیل مطالب و اعتراض های دوستان را به رفتار بچگانه شما برای همه نمایش دهم.
حالا اگر بیاید و در یک متن چهارخطی سه بار توهین مستقیم به من بکند و اسم آن را گفتن حقیقت بنامدچه می توان گفت.

همه دوستان قدیمی انجمن و جدید دیگر این مسائل و به قول یکی از دوستان این انجمن ، "نفاق" باعث خواهد شد که بیشتر همه به هم نزدیکتر شویم.

البته باید بگویم که واقعا ما کارهای خیلی مهم تری داریم و وقت برای این افراد به ظاهر دوست نداریم.

دوستانی که پای درد و دل هم نشستیه ایم می دانند که آنقدر نا ملایمات شنیده ام که نمی دانم چرا این انسان های کوچک که کمک رایگان این جمع را با بدترین صورت و حتی بی احترامی به خانواده ام جواب می دهند؟

به امام حسین(ع) که عزیزترین کس در زندگی من است قسم می خورم که اگر دوستان نازنینم و این جنش و حرکت ستودنی را در میانشان نمیدیدم، عطای انجمن را به لقای بخشیده بود و آنقدر وقت و انرژی رایگان و شبانه روزی یک جمع را برای اینجا نمیگذاشتم.
حیف که هدف ما و اعضایمان از قد و فکر آدم های حقیر و کوچک بسیار بلندتر است.

اقا كاميار ، اقا كاميار ،‌اقا كاميار !
قسم چرا ميخوري ؟ همه ما تو رو ميشناسيم .
من زندگيم رو به اين انجمن مديونم . من هرجا برسم به اين انجمن مديونم . حرف تو قسمه ، مرام تو مرام نامست .

سه دسته ادم داريم :
1 . كساني كه عضو ميشن با عضويتشون كاري رو كه شروع كردن تموم ميكنند مثل همه ي اعضا ي خانواده كه در اين خونه زندگي ميكنند .
2 گروهي كه اين كار ها رو مسخره ميدونند ولي فرهنگ و شعور دارند برن كه به كس ديگه كاري نداشته باشند و سرشون در لايك خودشون باشه . برايشون ارزوي خوشبختي ميكنم و اميدوارم هميشه موفق باشند .
3 .اين ادم ها كوچكند . هنوز در فرهنگ هزار تومان مانده اند جه برسد به ميليارد تومن . تجسم خلاق رو طجصم خلاغ مينويسند چه برسه به اينكه وقت بزارند برايش و الي غير . براي شكست هاي خودشان ديگران رو مقصر ميدونند و ميخواهد به هر نحوي شكست ديگران رو ببنند و بهشون بگند ديدي گفتم ؟
مغرورند و جرات حركت كردن رو ندارند و ....
البته هر سال شايد يكي از اين افراد داشته باشيم در انجمن .

متن پاياني كه يك متن سرگشادست براي همه ي دوستان :

من امروز شروع كردم به بنيان گذاشتن امپراطوري خودم . برند خودم رو دارم طراحي ميكنم . به محض اتمام ، نقشه اي در سر دارم براي ثبت شركت . تجارت از سه شنبه ي هفته ديگه شروع ميشه . رستوران دارم ميزنم . ماشين دارم ميخرم و .... همش رو مديون انجمنم و شرايط دين داشتن ايجاب ميكنه ، اگه روزي شخصي مثل اقا كاظمي گفت مال منال كه هيچي ، قلبت رو بده به من ، حاضرم با افتخار تقديمشون كنم . نه تنها اقا كامي ، بلكه همه ي دوستان كه همسنگر من بودن كه من رو به اينجا رسوندن و .... و نه تنها من بلكه همه ي دوستان حاضرند تا قطره ي اخر خونش رو براي ديگر اعضا بدند .
و اين حاضر بودن ها رو فقط در يك خانواده ميشود ديد و اين خانواده ، انجمن unc است . ما خانواده ايم ، از اقا هوشنگ كه پدر خانوادست شروع كنيد تا به كاميار جان كه خان داداشمونه برسيد و در نهايت به من كه ني ني كوجولو يه انجمنم Big Grin همه يك هدف داريم و خوشبختانه فهميديم چطور ناملايمات رو كنار بزاريم و براي هدفمون بجنيگيم .

[تصویر: start.gif]

موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شهرهای محل زندگی اعضای انجمن کامیار کاظمی 274 43,956 09-10-2018 03:07 PM
آخرین ارسال: حدادی
  استخدامی از اعضای انجمن amirsalar 0 524 12-29-2017 09:43 AM
آخرین ارسال: amirsalar
  کانال رسمی انجمن میلیاردرهای آینده ایران کامیار کاظمی 3 3,818 06-24-2017 10:27 AM
آخرین ارسال: mohammadbizz
  هدف این سایت چیست؟ کامیار کاظمی 131 300,082 06-10-2017 09:57 AM
آخرین ارسال: كاربر ...
  گزارش تغییرات در سایت کامیار کاظمی 31 27,497 06-08-2017 06:49 PM
  نیاز به سرمایه در استارت اپ saeed.h 0 521 04-15-2017 10:17 AM
آخرین ارسال: saeed.h
  مجموعه فيلم هاي اموزشي استفاده از انجمن اقاي ايـــده 42 17,966 03-25-2017 07:49 PM
آخرین ارسال: omis
  نوار ابزار انجمن میلیاردرهای آینده ایران کامیار کاظمی 15 15,776 12-11-2016 12:14 PM
آخرین ارسال: جواهرسازی
  توانایی افراد انجمن کامیار کاظمی 119 29,653 08-09-2016 01:25 PM
آخرین ارسال: آمنه حسيني
  اشکال در پرداخت حق عضویت ویژه VIP Ajafari 2 676 06-03-2016 11:47 AM
آخرین ارسال: sorin
  چگونه از انجمن استفاده کنم؟ baghak_sah 44 13,691 07-07-2015 11:02 AM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  انتقال سرور انجمن کامیار کاظمی 1 1,131 04-14-2015 12:39 AM
  گروپ های انجمن در اتاق های گفتگوی مختلف MARYAR 6 2,597 12-22-2014 03:15 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  فروش پنیر تبریز در دیگر شهرها حسین بابایی 2 1,059 07-06-2014 07:21 PM
آخرین ارسال: حسین بابایی
  اخبار پیج ف/ی/س/ب/و/ک انجمن میلیاردرها MARYAR 8 2,811 04-29-2014 05:10 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  تبادل لینک هوشمند با انجمن کامیار کاظمی 4 2,740 04-05-2014 12:29 AM
آخرین ارسال: goldcover
  کانال فیلم انجمن کامیار کاظمی 1 1,768 05-21-2013 07:56 PM
  فیلمبرداری اولین فیلم کوتاه انجمن کامیار کاظمی 14 4,024 04-09-2013 01:58 AM
آخرین ارسال: m_grate29
  انجمن میلیاردرهای آینده ایران در سالی که گذشت مــجــیــנ 11 13,094 03-03-2013 10:50 AM
آخرین ارسال: صدفی
  افزايش پيچ رنگ انجمن اقاي ايـــده 1 1,576 02-06-2013 12:11 PM
آخرین ارسال: yu3f

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS