ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تولیدبرق وانرژی بدون سوخت ورایگان زمان کنونی: 09-23-2025, 03:33 AM |
|||||||
|
تولیدبرق وانرژی بدون سوخت ورایگان
|
05-24-2015, 12:38 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
تولیدبرق وانرژی بدون سوخت ورایگان
دوستان عزیز سلام
تولیدانرژی و برق ، فعلا و تا سالیان سال یکی از پردرآمد ترین مقوله های اقتصادیه و وقتی که به بحث اختراع و تولید و گسترش ابزار آلات و وسایلی که بتونه برق و انرژی رو طوری تولید کنه که تا سالیان سال بدون هیچ ورودی وبا قدرت بالا شما بتونی برق منزل و کارگاه و کارخانه و اتومبیل و سایر وسایلی که رفاه و آسایش و تکامل بشر رو به همراه داره رو تامین کنه ، دیگه از حساسیت بیشتری میتونه برخوردار باشه . بخصوص وقتی بدونی کمترین هزینه رو برای مصرف کننده در بر داره و کمترین نیاز به تعمیر ونگهداری و در هرشرایطی میتونه کارایی داشته باشه و جالب تر وقتی که با این شرایط بشر رو برای سالیان سال از برق و انرژی بهره مند میکنه و دیگه اینکه هیچ نیازی به این همه دفتر و دستک و نیروگاه و سیم کشی و حفاری و دکل کاری و کابلهای کیلومتری و سوختهای فسیلی با اون همه آلودگی و بیماریهای لاعلاجی که با خودش به ارمغان آورده ، نیست . خوب اگه دارم این حرفو میزنم برای اینه که بگم اگر کسانی وجود دارن ( که البته صد درصد وجود دارن ، اونهم با اختراع و مولدهای بسیاری قوی به ثبت رسیده و ساخته شده) که استارتی زدن و شروعی در داخل کشور کردن و اگه افرادی هستند که حتی به اندازه یک ولت دارن برق رایگان تولید میکنند ، رو به هم دیگه بشناسونیم و بعد کمک و حمایت همه جانبه کنیم بخصوص اقتصادی ،برای ارتقاء سیستم واختراعشون برای تولید انبوه و در دسترس قرار دادن راحت و ارزان برای همه و ایجاد بازار کار و تولید بی نهایتی در جامعه ، خصوصا برای همه کسانیکه دوست دارن فعالیت اقتصادی سود آوری داشته باشن ، چون باب جدیدی در این مقوله باز خواهد شد با شاخه های مختلف فنی وعلمی و مهندسی و اقتصادی . . . ویا اگر ایده وطرحی دارید بیایید مطرح کنید و به کمک خدا و با یاری استعدادی های بسیار بالا و روشنی که در بین مردممون داریم به نتیجه ای عملی و قابل قبول برسونیم. دوستان سعی کنید فعالانه این بحث رو پیگیری کنید ودنبال کنید و ضمن مشارکت همه جانبه دیگران رو هم که دارای ذهنی خلاق و علمی دارن ویا دستی در صنعت و برق و طراحی دارن به مشارکت و همدلی دعوت کنید ، تا انشاا...بتونیم قدمی مثبت و مهم در راه تکامل و آرامش وآسایش مادی ومعنوی خود و همنوعانمون در سراسر کشور و دنیا برداریم. انشاا... سربلندباشید. جبرئیل وقتی که قرارباشد درسایه معصیت پیشرفت کنیم ,اگر بنشینیم مجاهدیم!!!! |
|||
05-25-2015, 11:07 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: تولیدبرق وانرژی بدون سوخت ورایگان
سلام
آره تولید انرژی پرسود ترین کار هست. من خودم یه ایده دارم واسه تولید برق .. مثلا برای تولید 100کیلووات/در ساعت برق (ژنراتور 100کیلوواتی) به یک نفر نیرو فقط نیاز داریم. البته اگه شرکت برق ،برقمون را کیلوواتی 100 تومن بخره میصرفه. ولی من موندم دو دل که چیکار باید بکنم. آخه مشکل اینه که نمیدونم برای فروش برقی که تولید میکنم کجا باید برم با کی صحبت کنم.اصلا مجوز برای تولید برق به این روش میدن یا نه. دوستان اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره منو راهنمایی کنه. ممنون موفق باشید |
|||
05-26-2015, 09:00 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(05-25-2015 11:07 PM)jsw2006 نوشته شده توسط: سلامسلام برشما وقتی صحبت از تولید برق رایگانه وجود نفر برای چه منظوریه؟ درصورت امکان بیشتر توضیح بدیدو یا شاید هم کلا دارید مزاح میکنید؟ درهرصورت اگر واقعا حرفی برای زدن در این زمینه دارید منتظر شنیدن هستم. امیدوارم به کمک هم وسایر دوستانیکه در این زمینه دارن فعالیت میکنن بتونیم درخدمت شما هم باشیم. وقتی که قرارباشد درسایه معصیت پیشرفت کنیم ,اگر بنشینیم مجاهدیم!!!! |
|||
05-26-2015, 10:29 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(05-26-2015 09:00 AM)جبرئیل نوشته شده توسط:(05-25-2015 11:07 PM)jsw2006 نوشته شده توسط: سلامسلام برشما سلام من نگفتم برق رایگان، هزینه داره ولی نسبت به روشهای تولید برق دیگه چیزی نیست هزینه ش. تنها هزینه جاری که پرداخت میشه دستمزد نیرو هست. ممکنه یه نیرو بتونه حتی تا 300کیلووات هم تولید کنه. کلا آلودگی زیست محیطی هم نداره. روش تولید برق پاک هست. |
|||
05-26-2015, 11:48 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
سلام براتون پیغام فرستادم لطفا ملاحظه بفرمایید . با سپاس
|
|||
05-26-2015, 12:01 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(05-26-2015 10:29 AM)jsw2006 نوشته شده توسط:(05-26-2015 09:00 AM)جبرئیل نوشته شده توسط:(05-25-2015 11:07 PM)jsw2006 نوشته شده توسط: سلامسلام برشما متشکرم از پیگیری تون درصورتیکه تمایل داشتیدبیشترباهام دراین موردضحبت کنیم شمارمو در اختیارتون میگذارم.موفق باشید. 09352322525 قربانی وقتی که قرارباشد درسایه معصیت پیشرفت کنیم ,اگر بنشینیم مجاهدیم!!!! |
|||
05-26-2015, 09:32 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
یه ایده خیلی ساده ساهت توربین ها خانگی برای تامین شارژ موبایل و یا حتی کتری برقی هستش.
چون این انرژی توان خروجی ثابتی نداره و کتری هم توان ثابت نمیخواد الان یه نمونه اش رو ساختم و مدتی دیگه برق گاز گرون بشه کاملا به صرفه هستش البته برای گرم کردن توسط پتو برقی هم برای بعد از غروب خیلی مناسب هستش چون اون موقع تازه آدم میخواد بخوابه و باد هم بیشتره |
|||
05-27-2015, 12:03 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(05-26-2015 10:29 AM)jsw2006 نوشته شده توسط: سلامسلام. احتمالا منظورتون این نیست که یه نفر بشینه روی یه چیزی مثل دوچرخه و پدال بزنه تا برق تولید بشه؟ ![]() ![]() البته این تا حدودی مزاج بود. خوشحال میشم بیشتر توضیح بدید، شاید بشه توسعش داد. موفق باشید. |
|||
05-27-2015, 07:39 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
سلام به همه دوستان
برای شارژ موبایل چند سال پیش یه جوان قوچانی از یه راه ساده استفاده کرده بود که رسانه ها هم خبریش کردن ولی به هیچ عنوان به تولید انبوه نرسید که نرسید، حالا به هزاران دلیلی که اختراعات دیگه هم مثل اون به تولید نمیرسن . ایشون به اصطلاح عام وبخصوص قدیمی ها از ساعتهای نبضی که هنوزهم توی بازار هست ومیشه پیدا کرد اقتباس کرده ، یعنی ساعتهایی که با رقاصک کوچکی که درون ساعت هست با کوچکترین حرکت وجابجایی مچ دست فرد درحین کارهای روزمره ، ساعت رو کوک میکنه و درواقع ساعت همیشه کوکش پره . ایشون یه چیزی دقیقا مثل اون و درحجم یه سکه دویست تومنی ساخته بود که پس از نصب به پشت گوشی و وصل مستقیم سیم های خروجی اون به باطری گوشی ، گوشی رو برای همیشه از شارژ بی نیاز میکرد. ولی چرا این اختراع ساده و بومی و ارزان و با عمر بسیاربالا تا به حال به تولید انبوه نرسید دیگه الله اعلم . هرچند اگر کسی باشه بتونه ایشون رو پیدا کنه و دوباره روش کارکنه برای تولید بازهم دیر نمیشه ولی هدفم این بود عرض کنم راه های ساده ای هست برای تامین انرژی وسایلی که همیشه لازم به شارژ دارن و جزو ضروریات زندگی هستند ، ولی چرا باز از همون راه های قدمی و پرخرج یعنی (شارژرهای فعلی ویا حتی بی سیمی ) استفاده میشه و تولیداونها همچنان ادامه داره و مصرف کننده هم بی هیچ تامل وفکری داره میخره و بکارمی بنده ، دیگه باید از شرکت های تولید کننده بزرگ سوال کرد و توجه خاص به سود بالای تولید و فروش اونها و مهم تر از همه عمر پایین اونها . . . موفق باشید وبیدار . . . وقتی که قرارباشد درسایه معصیت پیشرفت کنیم ,اگر بنشینیم مجاهدیم!!!! |
|||
05-27-2015, 08:05 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
سلام دوست من فکر می کنم علت اینکه یه اختراع به ثمر نمی رسه سه دلیل اصلی داره 1- سیاست بازی های حاکمان جامعه 2- تاجران و سرمایه گذاران و کارتلهای سرمایه گذاری که همیشه نبض بازار را به گون های مختلفی در دست دارند 3- طمع و ترس مخترع . به نظر شما چرا قالی های پرنده که یه زمانی وجود خارجی داشتند الان هیچ اثری از آنها موجود نیست ؟! اگر یه تحقیق کوچک بکنید می بینید علت آن فقط بر می گردد به سه عاملی که به اشاره شد. خوب یه سوال چکار کنیم که این دور باطل بشکند و خیلی از این اختراعات و مختارعین که می توانند انقلابی را در تاریخ بشریت بوجود آورد به خاک سپرده نشوند؟؟؟
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
موتوربدون سوخت+Free Energy | جبرئیل | 0 | 621 |
11-21-2019 01:43 PM آخرین ارسال: جبرئیل |
|
انجمن تولیدانرژی بدون سوخت | جبرئیل | 0 | 669 |
07-21-2019 11:00 AM آخرین ارسال: جبرئیل |
|
شروع کسب و کار بدون سرمایه | r2013.samadi | 0 | 2,367 |
07-31-2017 04:34 PM آخرین ارسال: r2013.samadi |
|
بحث بسیار مهم ( تولیدبرق وانرژی بدون سوخت و رایگان ) | جبرئیل | 46 | 8,784 |
02-02-2017 01:56 PM آخرین ارسال: سرتیپ زاده |
|
من شروع کردم چند ماه بدون حتی سرمایه با فکرم....... | mohammad 30 begin | 16 | 12,210 |
11-06-2016 02:05 PM آخرین ارسال: جبرئیل |
|
ایده برای کسب درآمد از گاوداری بدون دام | mohandes-j | 19 | 5,094 |
10-13-2016 02:05 PM آخرین ارسال: mohandes-j |
|
شروع بدون سرمایه؟؟؟؟؟؟؟ | نازلی | 29 | 10,051 |
06-20-2014 03:36 PM آخرین ارسال: maryan100000 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: