ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


كپي برداري در صنعت
زمان کنونی: 05-17-2024, 08:51 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: aaftaab24
آخرین ارسال: mjdehghani
پاسخ: 13
بازدید: 2330

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امیتازات : 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كپي برداري در صنعت
12-14-2011, 09:08 AM
ارسال: #1
كپي برداري در صنعت
ديشب شخصي كه توي كار صنعت هستش راجع به اين مسئله صحبت ميكرد. الان كه شديدا توي تحريم هستيم بازار سياهي براي هنديها ايجاد شده. قطعات يدكي موردنياز مثلا پالايشگاهها رو از كشورهاي ديگه ميخرن و با قيمتهاي خيلي گزاف به ما ميفروشن. هيچ اطلاعي هم نه از نحوه نصب نه كاركرد و نه كيفيت دارند.كه توي خيلي موارد جواب نميده.
دوستان اگر كسي هست كه ايده هايي براي كپي برداري داره ميتونه موفقيت زيادي توي اين زمينه كسب كنه.(هنوز مواردي هست كه از دست چيني ها در رفته).
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: shahram......32 , 3ObHaN , مهدی گل محمدی , vahid61 , جوان , jahanagahi , من میلیاردرم , mir abbas , mjdehghani
12-14-2011, 09:58 AM
ارسال: #2
RE: كپي برداري در صنعت
من سرمايم درست شه ميرم تو كار خريد مواد مورد نياز صنايع !

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: مهدی گل محمدی , aaftaab24 , vahid61 , جوان , jahanagahi , sajjad , mir abbas
12-14-2011, 10:41 AM
ارسال: #3
RE: كپي برداري در صنعت
دقیقا کاری که دوست من انجام داد و شد مهندس کریم اسدی(البته لیسانس مکانیک داره،ولی فکرش خوب کار کرد).
اومد از دستگاههای ناگت که هلند تولید می کنه کپی برداری کرد و از روی عکس نمونه اولیه(خط تولید) رو با سرمایه حدود 14 میلیون ساخت.فوق العاده شده بود.
و شد اولین کسی که تولید کننده خط ناگت تو ایران.که با شرکت هایی مثل کاله و ... الان داره کار می کنه.از هلند اومدن که نمونه ی دستگاهی رو که ساخته ببینند و بهش امتیاز بدن.کارشناساشون تعجب کرده بودن.حتی نمونه ای که این ساخته بود از دستگاهای اونا بهتر بود.اینو بردن هلند و دستگاههای اونارو که همیشه تو عکس میدید رو از نزدیک دید.
و بعد اومد دستگاهای خودش گسترش داد.الان ایشون رو هر دستگاه حدودا 30 الی 40 میلیون سود میبره.الانم میلیاردره به تمام معناست.یه پورشه کاین هم خریده و داره حال می کنه و هنوز 27 سالشه.

مهم اینه که چه محصولی رو کپی برداری کنیم؟

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: aaftaab24 , کامیار کاظمی , 3ObHaN , vahid61 , arash67 , جوان , pesar368 , jahanagahi , sajjad , مهدی 1 , mir abbas
12-14-2011, 10:55 AM
ارسال: #4
RE: كپي برداري در صنعت
بحث خیلی خوبیه
علاوه براینکه سود خوبی داره به صنعتی شده اقتصاد کشورمون هم کمک بزرگی میکنه
تجربه ای که آقای گل محمدی نوشته بودند خیلی برام جالب بود.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: 3ObHaN , مهدی گل محمدی , aaftaab24 , vahid61 , جوان , jahanagahi
12-14-2011, 11:07 AM
ارسال: #5
RE: كپي برداري در صنعت
بله ، نكته اصلي و سختترين بخش همينه كه از چي كپي برداري كنيم.اگر نيازهاي موجود رو بشناسيم يا ميتونيم كپي برداري كنيم يا اگر امكان ارتباط با كشورهاي ديگه رو داشته باشيم از بيرون تهيه كنيم. فقط اينكه معمولا اين نيازها جايي عنوان نميشه (بخاطر مسائل امنيتي) مگر اينكه از طريق يه فرد آشنا جايي درز كنه.
البته اين صحبتي كه شما ميكنيد رو اينجا چند تا از بچه ها به همين شكل دنبال ميكردن.اول از كپي برداريهاي كوچيك شروع كردن بعد كم كم بزرگتر و به همين شكل چند صد تا اختراع به اسم خودشون ثبت كردن!
الان ديگه توي شهر اونا رو به نام نخبه ميشناسن و ارگانهاي مهم اونا رو هوا قاپيدن!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: مهدی گل محمدی , کامیار کاظمی , 3ObHaN , vahid61 , جوان , pesar368 , jahanagahi
12-14-2011, 12:17 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-14-2011 12:28 PM، توسط aaftaab24.)
ارسال: #6
RE: كپي برداري در صنعت
يه نمونه:
نام اختراع یا دست سازه: چونه گیر خمیر

نام سازنده یا سازندگان: محسن جفايي

شهرستان محل سکونت سازنده: خراسان رضوی شهرستان گناباد

کارایی: تقسیم گر خمیر

توضیحات سازنده: بحث کاهش هزينه و ضايعات، بهبود کيفيت و يکنواختي محصولات به عنوان مباحثي مهم در صنايع توليدي مطرح است. در اين ميان، توليد نان صنعتي نيز به عنوان يک محصول استراتژيک جايگاه ويژه اي دارد و به لحاظ ارتباط مستقيم با تغذيه و بهداشت جامعه، يکي از موضوع هاي مهم در عرصه فناوري به شمار مي رود بهترين شيوه توليد نان، پخت نان صنعتي است که علاوه بر کيفيت بالا و ماندگاري زياد، کمترين ميزان ضايعات را دارد. در اين ميان، فناوري ماشين آلات توليد نان صنعتي، نقش مهمي را ايفا مي کند به طوري که تغييرات هر چند کوچک در بهبود فناوري ماشين آلات پخت، نتايج چشم گيري را به دنبال دارد. عمل تقسيم کردن خمير مي تواند به روش هاي متفاوتي انجام پذيرد که اين روش ها بستگي به فرآيند پخت و نوع محصول توليدي دارد. اصولا در فرآيندهاي توليد نان صنعتي، بهترين روش براي تقسيم خمير، روشي است که کمترين آسيب را به بافت خمير مي رساند و در طول فرآيند تقسيم، خمير را هم نمي زند.

ساخت نمونه اوليه اين دستگاه بالغ بر ۱۲۰ ميليون ريال هزينه در بر داشته است ولي با پايان کارهاي تحقيقاتي و پژوهشي در زمينه ساخت اين دستگاه با قيمت ۵۰ ميليون ريال در اختيار توليدکنندگان نان قرار خواهد گرفت که نسبت به مشابه خارجي ۳۵ ميليون ريال ارزان تر خواهد بود و از خروج حداقل ۳ هزار دلار ارز جلوگيري خواهد کرد. وي در پايان با مقايسه اين دستگاه با نمونه خارجي آن گفت: تمامي معايب و مشکلات دستگاه هاي خارجي توليد نان در اين دستگاه برطرف شده است و با کمترين نيروي برق و بيشترين بهره وري مي تواند کار کند.
چگونگي پيدايش اين محصول به‌زباني ساده از اين قرار بود:


در تيرماه سال 1383 تصميم به‌تهية يك دستگاه ديوايدر جهت استفاده در كارگاه نان فانتزي گرفتيم. در آن زمان كارگاه را تازه راه‌اندازي كرده بوديم و قيمت اين دستگاه بيشتر از توان خريد ما بود. از پيشكسوتان حرفة نان حجيم شنيده بوديم كه دستگاه‌هاي تقسيم‌گر به‌خوبي عمل نمي‌كنند و خريد چنين دستگاهي توجيه اقتصادي و عملي ندارد. تصميم گرفتيم خودمان ابزاري بسازيم كه به‌روشي ساده خمير را تقسيم كند. بنا براين ما بايد ابزار را به‌گونه اي متفاوت مي‌ساختيم كه خواستة ما را براورده كند. از همان زمان تحقيقات و آزمايشات را شروع كرديم. اولين نمونه در زمستان 1383 ساخته شد. اين نمونه با استفاده از يك مارپيچ، خمير را از دهانة لوله اي خارج مي‌كرد و خمير به‌وسيلة‌ يك لبة بُرنده به‌صورت متوالي برش مي‌خورد. اين سيستم اگرچه عمل تقسيم را به‌خوبي انجام مي‌داد اما به‌خاطر پمپ مارپيچي كه داشت، خمير را از حالت طبيعي خارج مي‌كرد بنا براين مناسب كار نان فانتزي نبود.
مجدداً تحقيقات را شروع كرديم. متوجه شديم كه اكثر كارگاه‌هاي نان فانتزي تمايلي به‌استفاده از هيچ نوع دستگاه تقسيم‌گر خمير ندارند و عمل برش و توزين خمير را با دست انجام مي‌دهند. در گذر زمان، خيلي چيزها براي ما تغيير كرده بود. ديگر به‌ساخت يك دستگاه براي استفاده خودمان نمي‌انديشيديم، بلكه هدف ما نيز رشد كرده بود. مي‌خواستيم بدانيم چه چيزي مانع از فراگير شدن اين فناوري شده است. مي‌خواستيم تحولي در اين صنعت ايجاد كنيم. به‌سراغ چند كارگاه نان فانتزي در مشهد رفتيم كه براي تقسيم خمير از دستگاه ديوايدر بهره مي‌برد. ديدن روش كار، و صحبتي كه با كاربران دستگاه داشتيم، به‌ما كمك زيادي كرد. توانستيم ايده بگيريم و مسير خود را اصلاح كنيم. ما قصد داشتيم كار متفاوتي انجام بدهيم كه خلاء موجود پر شود و نقص‌هايي كه تا آن زمان مانع از استفادة اين فناوري در صنعت نان مي‌شد، برطرف شود.

پس از انجام بررسي‌هاي اوليه، طراحي دومين دستگاه در بهار سال 1384 شروع شد و همزمان كار ساخت نيز تا كامل شدن دستگاه به‌سرعت پيش رفت. اين دستگاه با هواي فشرده كار مي‌كرد و عمل تقسيم خمير را به‌خوبي انجام مي‌داد اما در تأمين هواي فشرده و پاك، و مباحث فني جانبي، با مشكل روبرو بود ضمن اينكه بارگيري اين دستگاه پيوسته نبود.


تحقيقات گسترده تري را آغاز كرديم و سعي كرديم طيف وسيعي از طرح‌هاي ديگر را نيز بررسي كنيم. با شركت‌هاي سازندة اين‌گونه ماشين‌آلات در سراسر دنيا ارتباط برقرار كرديم و اطلاعات وسيعي درمورد محصولات آنها كسب بدست آورديم. با افرادي كه دست‌اندركار نانوايي و نان فانتزي بودند جلسات زيادي داشتيم و با توليدكنندگان ماشين‌آلات پخت در داخل كشور نيز در ارتباط بوديم. هنوز نمي‌دانستيم دقيقاً دنبال چه چيزي مي‌گرديم و تصميم قطعي در مورد طرح نداشتيم. تحقيقات و آزمايش ادامه داشت تا اينكه سرانجام، ساخت نمونة آزمايشي سوم در بهار 1387 يعني سه سال بعد كامل شد. مكانيزم آن هوپر رفت و برگشتي بود. مكانيزمي‌‌كاملاً متفاوت از طرح‌هاي قبلي. اين دستگاه كه به‌گونه اي كاملاً متفاوت كار مي‌كرد، به‌طرح آرماني ما بسيار نزديك‌تر بود. البته عامل اصلي طولاني شدن مدت ساخت، عدم اسپانسر مالي بود و ما پذيرفته بوديم كه بايد تمام هزينة تحقيقات و آزمايش و ساخت را خودمان متقبل شويم چون هيچ نهاد، ارگان يا شركتي حاضر به سرمايه‌گذاري براي كار تحقيقاتي نمي‌شد. نمونة كامل شده اگرچه تا حدود زيادي رضايت بخش بود، اما در تست عملي، پاسخگو نبود. مجدداً شروع به‌طراحي نمونة چهارم كرديم كه براساس همان مكانيزم هوپر رفت و برگشتي كار مي‌كرد. ساخت اين نمونه در پاييز 1387 به‌پايان رسيد. نتايج بسيار بهتر از قبل بود اما باز هم كاملاً رضايت بخش نبود.
طراحي نمونة پنجم را آغاز كرديم. باز هم با همان مكانيزم هوپر رفت و برگشتي، و باز به‌نتايج بهتري رسيديم. مهم‌ترين قسمت در حل يك مسئله اين است كه مسئله را به‌درستي درك كنيم. يعني دقيقاً بدانيم به‌دنبال چه چيزي هستيم و چه مي‌خواهيم و ما اين را متوجه شده بوديم. علاوه بر اين كاملاً بر موضوع مسلط شده بوديم و مي‌دانستيم كه چه تغييراتي در چه قسمت‌هايي از دستگاه، چه نتايجي را به‌دنبال دارد. دوباره با دقت و وسواس زياد اجزاء را كنار هم چيديم و حركات و مكانيزم ها را بارها و بارها بررسي كرديم. پس‌از رفع اشكالات، آزمايشات نهايي را مجدد انجام داديم. اين بار نتايج آنقدر جالب بود كه انتظارش را نداشتيم.! اين طرحي بود كه رؤياي اغواگرانة ما را به‌حقيقت بدل مي‌كرد؛ تمام معايب نمونه‌هاي خارجي كه در ارتباط با كيفيت توزين خمير مشاهده مي‌شد، در اين دستگاه به‌طور كامل اصلاح شده بود. علاوه بر آن مزايايي داشت كه اين دستگاه را از ساير نمونه‌هاي خارجي متمايز مي‌ساخت: قابليت كاربري و تنظيمات آسان، مصرف روغن بسيار پايين و مصرف برق بسيار كم، وزن و حجم كم و سرعت بالا، دوام و استحكام سازه، قابليت جابجايي آسان، دامنة توزين زياد، ابعاد مناسب، انعطاف پذيري با محيط كار نيمه‌صنعتي و صنعتي و قيمت ارزان از ويژگي‌هاي منحصربه‌فرد اين دستگاه جديد بود. لازم به‌ذكر است كه مراحل تحقيقات و آزمايش و ساخت نمونه‌هاي اوليه، جمعاً حدود 15.000.000 تومان هزينه دربر داشت. هم‌اكنون برنامه توليد صنعتي اين دستگاه، كامل شده‌است و در سال جاري، به‌صورت انبوه روي خط توليد قرار مي‌گيرد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: کامیار کاظمی , vahid61 , مهدی گل محمدی , جوان , pesar368 , sajjad , مهدی 1
12-16-2011, 11:41 AM
ارسال: #7
RE: كپي برداري در صنعت
چطوری میشه یه لیستی از کالاها و تکنولوژی های تحریم شده بدست آورد ؟

یک قدم بیشتر ، تا موفقیت راه نیست ....
بردار .

Heart
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: 3ObHaN , مهدی گل محمدی , jahanagahi , aaftaab24
12-16-2011, 06:34 PM
ارسال: #8
RE: كپي برداري در صنعت
جهانی فکر کنیم و محلی شروع کنیم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: 3ObHaN , مهدی گل محمدی , pesar368 , aaftaab24 , sajjad
12-17-2011, 08:42 AM
ارسال: #9
RE: كپي برداري در صنعت
(12-16-2011 11:41 AM)pesar368 نوشته شده توسط:  چطوری میشه یه لیستی از کالاها و تکنولوژی های تحریم شده بدست آورد ؟

فكر نمي كنم چيزي به اسم ليست وجود داشته باشه. ما در كل تحريم هستيم. اگر خريدي انجام ميشه از طريق همون شركت هاي واسطه هستش. مثلا شركتهايي كه توي دبي مستقر هستن و با قيمت هاي بالا حاضر ميشن مايحتاج ما رو تامين كنن.
البته نبايد نقش چين رو اين وسط از ياد برد كه تامين كننده اصلي هستش!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: کامیار کاظمی , مهدی گل محمدی , pesar368
12-17-2011, 08:53 AM
ارسال: #10
RE: كپي برداري در صنعت
(12-16-2011 11:41 AM)pesar368 نوشته شده توسط:  چطوری میشه یه لیستی از کالاها و تکنولوژی های تحریم شده بدست آورد ؟

ليست كالا نيست . بخش هست .
مثلا ما در بخش پتروشيمي ، در مورد روغن موتور تحريم هستيم ، حالا هم كارخونه ي b تحريم است و هم كارخانه ي a و از اون طرف هم هم كارخانه ي b1 ما رو تحريم كرده هم a1 .

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: کامیار کاظمی , aaftaab24 , pesar368
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Heart جذب شريك در يك پروژه خدماتي به صورت فروش سهام خانم وكيل 0 266 07-03-2019 09:29 PM
آخرین ارسال: خانم وكيل
  نیاز به کمک دوستان در زمینه ایده جدیدم amirE5Ey 0 602 11-26-2018 11:54 PM
آخرین ارسال: amirE5Ey
  بازاریابی در عراق حسن قجر 28 10,622 06-18-2018 11:20 AM
آخرین ارسال: وحید 66
Thumbs Down ايده ناب و دسته اول براي همه ايراني ها در هرشهري اقاي ايـــده 38 15,923 05-20-2018 07:56 PM
آخرین ارسال: milad48
  ایده های ناب (بیشتر در زمینه ساختمان سازی) alireza091111 46 15,091 08-04-2017 02:22 PM
آخرین ارسال: armankhan1
  چگونه در ۱۰ حرکت پولدار شویم؟ fnazari 2 1,229 12-20-2016 09:00 AM
آخرین ارسال: omran.javan
  ایده پخش نان در سوپر مارکت و فروشگاه hastia67 13 7,767 10-30-2016 12:18 AM
آخرین ارسال: habib tousi
  دریافت خدمات در قبال مبلغ ناچیز ماهیانه amirhoseinkqz 0 617 06-19-2016 08:13 PM
آخرین ارسال: amirhoseinkqz
  مانتو فروشی در زاهدان alish888888 1 958 05-23-2016 12:11 AM
آخرین ارسال: alish888888
  کسب در امد خوب از یک شرکت معتبر بدون سرمایه و کارزیاد tfarshco 0 920 09-12-2015 11:32 AM
آخرین ارسال: tfarshco
  ایده در رابطه با تولید نرم افزار rezakakaei 3 1,438 06-07-2015 06:12 PM
آخرین ارسال: rezakakaei
  جذب سرمایه گذار در مناطق آزاد جنوب کشور alireza.sehat 0 540 05-21-2015 01:03 PM
آخرین ارسال: alireza.sehat
  پخش در داخل کشور و کشور های همسایه mahdi.darklord 1 461 05-21-2015 08:26 AM
آخرین ارسال: tondar12
  بسته بندی ادویه جات و برنج در منزل Amir993 0 3,154 05-13-2015 04:45 PM
آخرین ارسال: Amir993
Rainbow کسب در آمد از طریق پاسخ دادن به نظر سنجی های آنلاین mrghafoory 1 7,108 01-07-2015 07:26 PM
آخرین ارسال: joker
  کسی در زمینه پیتزا قیفی اقدام کرده؟ yasna5800 3 1,379 09-13-2014 06:30 PM
آخرین ارسال: kamangar
Information نظرتون در مورد ایده سایت نیازمندی ویژه یک شهر خاص weblox 17 2,883 08-18-2014 01:55 PM
آخرین ارسال: weblox
  ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) pooga 19 2,778 04-14-2014 09:43 PM
آخرین ارسال: uniquemind
  درآمد موقت : خدمات کامپیوتری در محل hamedmoez 38 15,472 02-23-2014 02:29 AM
آخرین ارسال: hamedmoez
  پیش بینی شما در مورد اوضاع اقتصادی دهه بعدی ایران 630 13 2,765 02-01-2014 02:29 AM
آخرین ارسال: 630

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS