ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کارمندی دیگه بسه زمان کنونی: 09-23-2025, 10:46 PM |
|||||||
|
کارمندی دیگه بسه
|
10-07-2014, 08:27 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
کارمندی دیگه بسه
سلام دوستای خوبم
من از تهران هستم. دیپلم و 34 سالمه تا بحال تو شرکتهای مختلفی کار کردم و با حقوق و شرایطی که تو اکثر شرکتها حاکمه و همه میدونن تا بحال پیشرفتی نداشتم. به همین دلیل از کارمندی و کار برای دیگران خسته شدم و تصمیم گرفتم برای خودم کار کنم و دنبال ایده ها و ساخت آینده خودم باشم . پس اندازم در حدود 14م هست و میخوام یک وانت پیکان بخرم و با اون کارم رو شروع کنم. اولین چیزی که تو ذهنم هست جمع آوری ضایعات از سطح شهر و فروش آنهاست. از دوستان کسی اطلاع داره که کجا کارتن ، پلاستیک و ... خوب میخرن؟ و حدودا در روز درآمد این کار چقدر هست؟ باتشکر |
|||
10-13-2014, 01:58 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: کارمندی دیگه بسه
سلام رشتتون چیه ؟
اعتماد بنفس اعتماد بفس اعتماد بنفس
|
|||
10-13-2014, 07:01 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: کارمندی دیگه بسه | |||
10-18-2014, 07:45 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
امروز حدود 5 ساعت چرخیدم و 130کیلو کارتن جمع کردم. سمت چهاردنگه پرس کارتن بود و قیمت 200-250 میخرید ولی تسویه 2هفته ای. رفتم سمت خلازیل و اونجا 150کیلویی فروختم
روز اول که جالب نبود. میگفتن پلاستیک و فلزات قیمت خوبی داره . فردا میرم سمت پلاستیک |
|||
10-18-2014, 10:15 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
درود بر جسارت شما
من هم دقیقا موقعیت شما رو دارم و قصد اینرو دارم که تا یکماه دیگه از کارمندی به طور حساب شده کناره گیری کنم... هدف هام: - ساخت بازی و نرم افزار اندروید وفروش در مارکت های ایرانی و بعضا جهانی - راه اندازی حراجی پوشاک - تجارت مواد غذایی قدم به قدم وقتی یکی رو راه انداختم میرم سراغ یکی بعدی و اینطوری با قدرت بیشتر پیش میرم و ذهنم رو درگیر یک هدف میکنم... برای شما و همه خسته شدگان از بردگی آرزوی موفقیت می کنم... شاد باشید. |
|||
10-19-2014, 08:36 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
ممنون دوست عزیز
در مورد اندروید، شما قبلا با برنامه نویسی آشنایی داشتید؟ |
|||
10-19-2014, 05:25 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
آزه دوست گلم اما خیلی ضعیف.
|
|||
10-20-2014, 05:47 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
همین که به جایی رسیدید که فکر می کنید برای بهتر شدن زندگی تون تغییر عملی ایجاد کنید عالیه این تغییرات ممکنه خیلی کوچک باشد مثل تغییر جای سطل اشغال در اتاقتان ولی مهم اینه که تغییر هست و اون هم عملی واین تغییر اتفاق بیفتد .
![]() کتاب فروشنده یک دقیقه ای |
|||
11-07-2014, 08:55 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
سلام
دیروز همراه یکی از دوستان از میدان مرکزی تره بار کرج 172 کیلو تامسون به قیمت 1800 خریدیم و تو بازارهای محلی صبح و بعداز ظهر به قیمت 2400 فروختیم حدود 90هزار تومان سود داشت و میخوام این کارو ادامه بدم چون بعد از تقریبا 2 هفته چرخیدن با وانت به این نتیجه رسیدم که جمع آوری ضایعات به صرفه نیست چرا؟ چون: 1- ماشین های شهرداری و کسایی که پیاده یا با چرخ که اکثرا هم افغانی ها هستند مدام در حال جمع کردن هستند مخصوصا پلاستیک و فلز واسه همین ضایعات با ارزش زیادی نمیمونه 2- ماشین از وقتی که شروع میکنید مدام در حال کار کردنه و یا باید روزی اگر 13-14 ساعت کار میکنید حداقل 70-80 بار استارت بزنید که تو این حالت استهلاک ماشین بالاست 3- گیر دادن عوامل شهرداری. از بردن ماشین به پارکینگ تا گرفتن مجوز (رشوه500 هزار تومانی برای یک ماه !) اگر از دوستان کسی در میدان مرکزی تره بار تهران یا کرج هست و یا آشنایی دارد ممنون میشم معرفی کنه تا هم از ایشون خرید کنم و هم بنده را راهنمایی کنه باتشکر |
|||
11-07-2014, 10:42 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
سلام
من هم مثل شمام دوست عزیز... میخوام از فروش خانگی لباس شروع کنم و کم کم از کارمندی خلاص بشم... اگه کسی در این زمینه اطلاعات داره ممنون میشم راهنمایی کنه... کارهای دیگه هم مد نظرم هست اما شک دارم.. ضمنا میخوام وام بگیرم... موفق باشید هيچ چيز غير ممكن نيست...
|
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان