ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سلام. متن پیام رو بخونین لطفاً... زمان کنونی: 09-24-2025, 04:47 PM |
|||||||
|
سلام. متن پیام رو بخونین لطفاً...
|
09-26-2014, 01:20 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() عرض و ادب خسته نباشید دارم خدمت تمامی کاربران سایت بسیار خوبه میلیاردرهای آینده ایران الالخصوص اساتید ارجمند. بنده حامد ابراهیم پور هستم و 22 سالمه و دانشجوی ترم 5 مدیریت امور بانکی هستم. تازه عضو این سایت شدم(کاش زودتر اشنا بودم) و سعی کردم تقریبا اکثر مطالب و پستهای سایت رو مختصرا بخونم و بسیار استفاده کردم. از اینکه موضوعی جدید رو ارسال و مصدع اوقات شریفتون شدم عذر میخوام. غرض از ارسال این موضوع اینه که، میخوام یه کاری رو شروع کنم ولی نمیدونم چی! میخوام یکم توضیحات در مورد خودم بدم تا اساتید و کاربران عزیز بهترتر بتونن راهنماییم کنن. پدر بنده یک شرکت ذخیره سازی گندم(سیلوی فلزی در شمال غرب کشور) دارن که بنا به سیاستها و تدابیر نادرست مسئولان عزیز الان خالی هست و هیچگونه درامدی نداره. و یک کارخانه تولیدی آرد سفید در آذربایجان شرقی داریم که برادر بنده مسئولش هستن. با توجه به اینکه بنده در اکثر مراحل کار این دو شرکت بودم، نظرم بر اینه که کار تولیدی و خدماتی بنا بر شرایط اقتصادی و گیربازار بودن فعلی اصلا جواب نمیده؛ برا همین دنبال یه شغلی هستم که بتونم بدون استرس و ترس کارم رو پیش ببرم، نمیخوام شغل بزرگی باشه. فقط در حدی که بتونم با اون پیشرفت کنم و پخته تر بشم و مستقل. از بابت سرمایه هم، میتونم تا 60-70 تومن جور کنم. خودم تصمیم داشتم یک مرکز تفریحات دیجیتال(گیم نت و گیم انلاین با وسایل روز و پیشرفته) بزنم و داشتم سایتهارو میگشتم که به این سایت برخوردم. به نظرم اومد که با راهنماییهای شما دوستان عزیزم میتونم کار بهتری رو شرو کنم. در مورد محل سکونتمم بگم، ما ساکن شهر مرزی ماکو از استان آذربایجان غربی هستیم(از بابت شروع کار تجاری گفتم) بی صبرانه منتظر راهنماییهای شما عززان هستم. میخوام تا پایان سال انشالله کارم رو با کمک شما شروع کنم... ![]() .:: هــرچی آرزویــــــــ خــوبه مالــــــــ تو ::.
|
|||
09-26-2014, 03:29 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: سلام. متن پیام رو بخونین لطفاً...
سلام دوست عزیز
به انجمن خودتان خوش آمدید. لطفاً عجله نکنید و انتظار هم نداشته باشید که کسی برایتان نسخه ای بپیچد. شروع یک کسب و کار بیش از اینکه نیازمند سرمایه باشد نیازمند زمینه مناسب در شخصیت فرد است و این زمینه را تنها و تنها خود فرد می تواند مهیا کند. اینجا انجمن کارآفرینی است البته ما کسی را به کارآفرین تبدیل نمی کنیم اما مطمئن باشید بعد از خواندن مطالب طرز فکرتان در مورد کسب و کار به یک کارآفرین نزدیک تر می شود و شم کارآفرینی در شما فعال می شود این شم مانند یک رادار عمل می کند و فرصتهای اطرافتان را به شما نشان می دهد این که علایق شما چیست، چه اهداف، آرزوها و رؤیاهایی دارید و چه امکاناتی در اطرافتان هست و... همه اینها را با شم تجاری و ذهن ثروتمند خود آنالیز می کنید و دست به کار می شوید. البته باز هم به شخصیت فردی شما بستگی دارد که دست به عمل بزنید یا مانند خیلی ها فرصتها را یکی پس از دیگری از دست بدهید. بر خدا توکل کنید و مطالب مختلف انجمن را مطالعه کنید. از اقدامات عجولانه بپرهیزید و به قول معروف جوگیر نشوید اینجا خیلی از دوستان زمانی دست به کار شدند که به آمادگی ذهنی لازم رسیدند و با چشم باز کسب و کار خود را شروع کردند انشاءالله روایت موفقیتهای آنها را در تاپیکهای مربوطه می خوانید. موفق باشید . ![]() ![]() |
|||
09-26-2014, 08:36 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
تا ذهن آماده رسیدن به موفقیت نباشد , موفقیت بدست نخواهد آمد.مدتی را به مطالعه تایپیکهای انجمن اختصاص دهید.
موفقتر باشید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-26-2014, 10:35 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام. صبحتون بخیر
![]() از راهنماییهای اساتید ارجمندم کمال تشکر رو دارم. طبق فرمودتون دارم تاپیک کار , کار - چگونه شروع کنم؟ و بقیه تاپیکهارو مطالعه میکنمو میام در مورد اموخته هام با شما مشورت کنم. بازم مزاحم میشم ![]() .:: هــرچی آرزویــــــــ خــوبه مالــــــــ تو ::.
|
|||
09-26-2014, 11:00 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
تحقیق کنید و از انچه دارید به بهترین حالت استفاده کنید .. اینکه از امکانات موجودتان استفاده کنید و انها را خلاقانه بهبود ببخشید خیلی بهتر است تا اینکه بخواهید یک زمینه را از صفر شروع کنید بعد چند سال میرسید به اینجایی که حالا هستید ..
سال گذشته جوری اوضاع فروش ما خراب شد که ششصد میلیون بدهی سال را شروع کردیم .. و اول سال همه تیم و بازار نشون میداد که واضع جالبی نخواهیم داشت ولی تصمیمی گرفتیم و استراتژی های تیم را عوض کردیم و خودمان هم حسابی فعال شدیم ... بازار برای رقبا هم همینطور بود نا امید کننده ولی اونا خیلهاشون کنار کشیدن و ما تصمیم به موندن گرفتیم .شکر خدا اوضاع لحظه به لحظه رو به پیشرفته برامون . و فروشمون خیلی داره خوب میشه ... نگاه مثبت به وضعیتتون خیلی میتواند کمک کند .. |
|||
09-26-2014, 11:57 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
یه طرح توجیهی تولیدی بردار ببر وزارت تعاون و وامشو بگیر کارتو شروع کن
میتونی تو بورس هم سرمایتو زیاد کنی هم استانی! |
|||
09-26-2014, 12:28 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
![]() (09-26-2014 11:57 AM)ashena_73 نوشته شده توسط: یه طرح توجیهی تولیدی بردار ببر وزارت تعاون و وامشو بگیر کارتو شروع کن سلام ![]() میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ .:: هــرچی آرزویــــــــ خــوبه مالــــــــ تو ::.
|
|||
09-26-2014, 04:20 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
سلام
خوب شما اینطور که گفتی تو کارای تولیدی هستی میتونی یه واحد کشاورزی ( گلخانه، دام پروری، استخر ماهی و...) یا یه واحد تولیدی و صنعتی ( کارگاه) راه اندازی کنی..باید اولش طرح توجیهیت رو آماده کنی...(تو اینترنت جستجو کن) بعد ببر وزارت تعاون و طرحت رو براشون توجیه کن و وامت رو بگیر البته من به خاطر سرمایتون این پیشنهاد رو دادم...چون وزارت تعاون تا اونجایی که من میدونم 70 درصد وام رو میده...یعنی اگه طرحت 200 میلیونی باشه 70 تاشو خودت میذاری بقیشو وام میگیری... ولی من اگه جات بودم اول سعی میکردم تو بورس سرمایمو زیاد کنم... |
|||
09-26-2014, 11:49 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(09-26-2014 04:20 PM)ashena_73 نوشته شده توسط: سلام من اصلا کار تو بورس رو بلد نیستم. چطوری میشه توش موفق شد؟ .:: هــرچی آرزویــــــــ خــوبه مالــــــــ تو ::.
|
|||
09-26-2014, 11:58 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(09-26-2014 11:49 PM)gorgnema نوشته شده توسط:سلام دوست عزیز(09-26-2014 04:20 PM)ashena_73 نوشته شده توسط: سلام میتونید از طریق لینک زیر تمام اطلاعات مورد نیاز در مورد بورس و یادگیری اون رو آغاز کنید. http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=11959 به نور نگاه کن ! سایه ها پشت سرت خواهند بود. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
کمک کنید چجوری و چه کاری رو شروع کنم | Magic Man73 | 5 | 3,562 |
08-11-2023 07:13 AM آخرین ارسال: Abbas Davoodi |
|
سلام دوستان میشه راهنمایی کنین | Mahdie1371 | 0 | 802 |
04-07-2018 08:42 PM آخرین ارسال: Mahdie1371 |
|
میخوام پخش مواد غذایی رو شروع کنم راهنمایی کنید | aas | 18 | 58,784 |
02-15-2018 08:38 AM آخرین ارسال: farda20032020 |
|
دستگاه های تولید اسکاج رو از کجا با قیمت خوب گیر بیارم ؟؟؟ | mazhor_66 | 13 | 6,288 |
03-17-2016 03:05 PM آخرین ارسال: 525amin |
|
با عرض سلام | masoudkashani0 | 3 | 1,115 |
12-23-2015 09:17 PM آخرین ارسال: tataloo |
|
سلام منم شروع کردم به امید خدا | peyman.fc | 4 | 1,316 |
07-03-2015 01:48 PM آخرین ارسال: peyman.fc |
|
یک ایده برای شروع نظرتون رو لطفاً بگین ... | fateme-61 | 6 | 2,427 |
01-12-2014 03:09 PM آخرین ارسال: iren |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان