ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


ساخت دستگاه های Cnc چوب
زمان کنونی: 05-03-2024, 08:05 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: 3d2020
آخرین ارسال: 3d2020
پاسخ: 1
بازدید: 933

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امیتازات : 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت دستگاه های Cnc چوب
09-10-2014, 11:53 PM
ارسال: #1
Lightbulb ساخت دستگاه های Cnc چوب
با سلام خدمت کاربران عزیز سایت :10_004

خواهشمندم اندکی از وقت گرانبهای خودتان را در اختیار بنده قرار بدهید و مقاله زیر را کامل بخوانید . میخوام در مورد صنعت جدیدی به نام Cnc که چند سال هست در ایران تولید شده توضیحاتی بدهم . شاید این مقاله و این نوشته بتواند آینده کاری شما را تغییر بدهد .

قبل از اینکه تعریفی از سی ان سی داشته باشیم میخواهم اندکی در مورد منبت کاری روی چوب چند خطی توضیح بدهم .


نقل قول :
تاریخچه منبت در ایران


تاریخچه منبت کاری همانند بقیهٔ هنرها و صنایعی که بنیانگذار آن مردم عادی بوده‌اند و در امان جوامع پراکندهٔ بشری متولد شده و رشد کرده چندان روشن نیست و به درستی نمی‌توان گفت این هنرصنعت از چه زمانی ابداع شده و رواج یافته. اما آنچه مسلم است چوب به عنوان فراوانترین مادهٔ اولیهٔ موجود در طبیعت جزو نخستین موادی است که توجه بشر را به خود جلب کرده و برای ساخت و پرداخت انواع وسایل مصرفی و هنری مورد استفاده قرار گرفته. بنا به اسناد و مدارک موجود منبت کاری در ایران متکی به سابقه یی بیش از هزار و پانصد سال است و حتی عده یی از محققان به صراحت اظهار نظ ر نموده‌اند که قبل از ظهور ساسانیان نیز منبت کاری در ایران رواج داشته، ولی هیچ بازماندهٔ تاریخی که این ادعا را اثبات کند در دست نیست.


قدیمیترین اثر منبت موجود که تاریخ نیمهٔ اول قرن سوم هجری قمری را دارد یک لنگه در چوبی متعلق به مسجد جامع عتیق شیراز است که در دورهٔ عمر و بن لیث صفاری ساخته شده و دارای زیر سازی از چوب تبریزی می‌باشد و روی آن با خلال‌هایی از چوب گردو و نقوش پر ضلعی بسیار زیبایی زینت شده و بعد از آن باید یک سر در منبت کاری شده از چوب کاج را مورد اشاره قرار داد که ساخت قرن چهارم هجری قمری است و روی آن با ظرافت کامل خط وط کوفی با قطری حدود سه سانتی متر کنده کاری شده است.


منطقه صنعتی کاسه گران در جنوب شهر قم بعد از میدان ولی عصر ابتدای جاده کاشان و در جوار مسجد مقدس جمکران واقع گردیده است. اکثر کارهای صنعتی در این منطقه حوزه چوب و تولید مصنوعات چوبی میباشد. عرصه تولید و سرمایه گزاری گسترده این منطقه صنعتی را به یک کلنی با ارزش و قدرتمند در حوزه تولید مصنوعات چوبی در کشور و منطقه خاور میانه تبدیل کرده است. شاید این گزارش بیان گر همه توانمندیهای منطقه نباشد ولی باید اعتراف کرد قمی ها واقعا نجارهای بسیار خبره هستند.



حدود ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ واحد کوچک وبزرگ در مساحت حدود ۵ هکتار در کنار هم مشغول تولید و خدمت به ایران بزرگ هستند .عمده تولید انها در استان قم ،تهران ، اصفهان ،کرمان ، یزد وحتی خارج ازکشور ارسال میگردد.وجود مراکز فروش در کنار مراکز تولید یکی از اهمیت های بارز این منطقه میباشد. قمی ها با تخصص خود توانسته اند کالاهای چوبی بسیار شیک را به خانه های ایرانیها وارد کنند. وکشور مارا از واردات هرنوع کالای چوبی بی نیاز نمایند .البته گفتنی است همه این پیشرفت ها با ورود ماشین آلات سی ان سی آغاز شده است جالب توجه این که اکثر این ماشین آلات تولید داخل کشور میباشند .

یکی از این شرکتهای cnc کارگاه ساخت دستگاه های cnc و منبت کاری مهندس بهمن پور می باشد .

[تصویر: cnc-bahmanpor.jpg]

حال به توضیح Cnc می پردازیم .

سی ان سی چیست ؟
کنترل رقمی رایانه‌ای یا سی‌ان‌سی به انگلیسی ( CNC ) که کوتاه شده عبارت ‎ Computer Numerical Control است ؛ به راهبری ماشین‌ابزار صنعتی با استفاده از رایانه گفته می‌شود.


به‌وسیلهٔ سی‌ان‌سی می‌توان به سرعت قطعاتی با اندازه‌های دقیق از فلز یا چوب درست کرد.
شکل این قطعات از پیش توسط یک برنامه که در سیستم کم (CAM) یا توسط استفاده کننده به صورت دستی (Manual) تولید شده مشخص می‌گردد.
معمولاً برای این منظور غالباً از استاندارد (EIA-274-D (ISO6983 استفاده می‌شود که جی کد (G-Codes) هم نامیده می‌شود، در این استاندارد فایلها حرکت ابزارها و عملکرد دستگاه را مشخص می‌کنند.

در استانداردهای جدیدتر دستگاه‌های سی ان سی ISO 10303 و ISO 14649 فایل ورودی عملیات لازم برای تولید قطعه کار را تعریف می‌کنند و هر دستگاه با توجه به ابزارها و قابلیت‌های خود، مسیر حرکت را تولید می‌کند.


حرکات ماشین سی‌ان‌سی، برخلاف ماشین‌های دستی، توسط برنامه کنترل می‌شود این برنامه اغلب به زبان جی کد نوشته می‌شود. مثلاً با دریافت دستور G1 X100 Y100، ابزار روی یک خط مستقیم به مختصات (۱۰۰,۱۰۰) حرکت می‌کند. این حرکت با دقت زیاد و بدون نیاز به اندازه‌گیری توسط اپراتور انجام می‌شود به همین دلیل ماشین‌های سی‌ان‌سی، سرعت و دقت ماشین‌کاری را به مراتب افزایش می‌دهند.

روش سی‌ان‌سی در دهه ۵۰ میلادی پدید آمد و ادامه‌ دهنده روش دستگاه‌های ان‌سی (کنترل رقمی) بود. از ان‌سی در جنگ جهانی دوم برای تولید جنگ‌افزار و پیچ‌ها استفاده زیادی می‌شد.

ماشین CNC انواع بسیار گوناگونی دارد که هر کدام عملکردی مخصوص به خود دارند. در این دستگاه ها که توسط کامپیوتر هدایت می شوند ابتدا طرح مورد نظر را تولید کرده، در کامپیوتر آن طرح را به صورت جی کد (سه محورافقی(X)، عمودی(Y) و عمقی (Z)) در می آوریم و پس از قرار دادن ماده مورد نظر، دستگاه آن طرح را بر روی ماده انجام می دهد. ماشین های سی ان سی انواع مختلفی دارند که معروف ترین آنها، دستگاه های لیزر و فرز CNC هستند.

[تصویر: cnc-bahmanpoor-01.jpg]

در آخر تقاضا دارم جهت نحوه ی کار دستگاه Cnc , کلیپ زیر را مشاهده نمائید .

aparat.com/v/I9vWS


در این ویدیوی آموزشی به معرفی Cnc و نحوه ی کار آن می پردازیم . در این کلیپ مشاهده خواهید کرد که چگونه یک دستگاه Cnc می تواند طرح هایی را روی قطعات چوب ایجاد کند .



برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت ما 3d2020.ir مراجعه نمائید . منتظر حضور پر محبت و سبزتان هستیم . یا علی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: مهدی ر , مرتضی-تهران
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فراورده های حاصل از سبوس برنج zoofanoon 21 4,329 02-19-2014 01:59 PM
آخرین ارسال: hemad1234
  جدیدترین طرح ها و پروژه های کارآفرینی hemati33 2 2,468 07-17-2013 04:08 PM
آخرین ارسال: Poacher
  ایده های بکر babaei 1 3,325 06-23-2012 03:57 PM
آخرین ارسال: P@RSA

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS