ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

پسرک دستفروش
زمان کنونی: 09-23-2025, 07:49 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: vivan
آخرین ارسال: vivan
پاسخ: 7
بازدید: 1049

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پسرک دستفروش
07-19-2014, 06:05 PM
ارسال: #1
پسرک دستفروش
سلام
دیروز یه پسری زیر 15 سال زنگ خونمون رو زد، رفتم درو باز کردم دیدم دستفروش است و جنسهایی مثل روسری و... رو میفروخت! چون قیمتش مناسب بود، مامانم 2 تا روسری ازش خرید; امروز صبح فهمیدم که در همه خونه هارو زده و به اکثر خونه ها جنس فروخته!
حساب کردم دیدم بیش از 50 تا جنس در یک روز فروخته، حالا با سود فرضا 2 هزار تومان هم که بگیریم میشه روزی 100 هزار و ماهی 3 میلیون!!!
واقعا برام جالب بود که ی پسرک دستفروش چنین درآمدی داره!

نظرتون در مورد کار پسرک چیه؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-19-2014, 06:20 PM
ارسال: #2
RE: پسرک دستفروش
از نظر من کار بازاریابی و بازارشناسیش حرف نداره. اون مشتریای بازار هدفشو شناخته د یه خدمات تحویل درب منزل بهش اضافه کرده اگر روی خوش هم داشته باشه قطعا 80 درصد موفقه.
توی مقدمه کتاب آلن پیز دقیقا خاطره دوران کودکیش را همینطور عنوان میکنه. که میرفته درب منازل و اسکاج و وسایل شستشو را منزل به منزل می فروخته. البته باید اینم در نظر بگیرید که خوب بعضیام باهاشون خوب رفتار نمیکنن و استقبالی ندارن ولی خوب اون بعضیا درصدشون پایینه.

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
07-19-2014, 06:29 PM
ارسال: #3
بهترین نوع کارآفرینیه

من عاشق دستفروشی ام ولی بدلیل شئن اجتماعی پایینی که در کشور ما داره متاسفانه تابحال موفق به انجامش نشدم. ولی حتی حتما یه روزی توی عمرم دستفروشی خواهم کرد.

این کار مزایای زیادی داره :
1- مالیات نمی دی
2- همه جای شهر یا حتی کشور مشتری داری
3- سلیقه مشتری ها میاد دستت و می تونی جنسهای مورد علاقه شونو برای فروش ببری
4- مشتری دائمی داشته باشی نونت تو روغنه.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
07-20-2014, 09:17 AM
ارسال: #4
نظر شخصی من اینه : این نوع دستفروشی درست نیست.اینجوری ک دیگه هر 5 دقیقه یکی درب منزل رو میکوبه و میبینی جنس و کالا آورده.آسایش رو از خونواده ها میگیره

http://superyas.hamvar.ir/

09396945864
07-20-2014, 10:03 AM
ارسال: #5
دستفروشی انواع مختلفی داره ، باید راهش را پیدا کنید ، یک رفیق تو دانشگاه داشتم مال یکی از شهرهای لرسان بود ، دوران دانشجویی از اینجا ازین چشمی های درب آپارتمانی می خرید ، دونه ای 400 تومن
هر پنج شنبه جمعه با یک دریل می رفت درب منازل و آپارتمان های شهرشون ، و به قول خودش هر کدوم را با نصب 4 5 دقیقه ای بین 5 تا 10 هزار تومان می فروخت . می گفت یک پنج شنبه و جمعه به اندازه 2 ماه حقوق کارگر اون زمان درامد دارم.

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
07-21-2014, 12:33 AM
ارسال: #6
نوع کار مهم نیست , بلکه پیدا کردن ترفند کار مهم است.
این عزیز توانسته یکی از ترفندهای کار دستفروشی را پیدا کند. ترفندهای دیگری هم دارد که با کمی فکر میتوان آنها را نیز برای فروش بیشتر پیدا کرد.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
07-21-2014, 09:57 PM
ارسال: #7
من که از پسرک خیلی خوشم اومد، چون که تو این سن برای خودش یه درآمد مناسبی داره و با درآمدش میتونه خرج یه خانواده رو تامین کنه!
مطمئنم درآینده یه فرد موفق میشه!!
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS