ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
یه شروع ... با سرمایه ی ....؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید دوستان زمان کنونی: 09-23-2025, 07:44 PM |
|||||||
|
یه شروع ... با سرمایه ی ....؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید دوستان
|
01-22-2014, 08:45 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
درود دوستان و استادان دوست داشتنی انجمن خوبمون
پیشاپیش سپاسگذارم بابت زمانی که برای مطالعه این بحث و همچنین نظرات مفیدتون خواهرم با سرمایه ی 14 میلیون تومانی در نظر داره مغازه ی لباس مجلسی رو راه اندازی کنه که 5 میلیون تومان بابت اجاره مغازه به مصرف خواهد رسید. با 9 میلیون تومان دیگه در نظر داره هزینه ی خرید لباس و دکور مغازه رو انجام بده با توجه به تازه کار بودن خواهرم و سن پایینش که تازه 18 سالگیشو جشن گرفته از استادان و دوستان خوبم درخواست راهنمایی های خوبشونو دارم. "متذکر بشم که مکان مغازه در یکی از بازارچه های شلوغ بندرعباس واقع خواهد شد و همچنین خواهرم توانایی تعمیر و دوخت و دوز لباس رو هم داره و پیشنهادی که براش داشتم این بود که در کنار خرید و فروش لباس های مجلسی تعمیرات رو هم قبول کنه" از دوستان خوبم که ایمان دارم هیچ وقت راهنمایی های خوبشون رو برای پیشرفت هموطنشون دریغ نمی کنن در خواست راهنمایی می کنم ![]() ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
01-22-2014, 10:29 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: یه شروع ... با سرمایه ی ....؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید دوستان
به نظر من مغازه داری داره دوران افول خودش رو سپری می کنه.14 میلیون دارین . که شما باید رو 70%حساب کنین یعنی 10میلیون و بقیه رو بزارین برای مشکلات عدیده و غیر قابل پیش بینی برای یک فرد تازه کار . خوب شما از این 10 تومن 5 تومن می خوای بدی برا اجاره و پول پیش می مونه 5 تومن که باید هم هزینه دکور رو بدی و هم جنس بیاری . و اون کاری که شما بیان کردی چون دارای تنوع زیاد و بر اساس مد هست دارای بنجل زیاد هم هست . ایشون با سرمایه ای بسیار پاپیینتر می تونن یک خیاطی بزنن و سفارشی تولید کنن . اینجوری هم پول مغازه رو ندادن نه دکور و نه خواب سرمایه . شما عنوان کرده بودین که 50% سرمایه اولیه هزینه هست و این یعنی یک شکست قبل از شروع.
حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
01-22-2014, 10:52 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
با سپاس فراوان از جناب دهقانی عزیز
ایشان بی گمان میخواد کاسبی رو تجربه کنه و نمی خواد خودش پشت چرخ بشینه و خیاطی کنه اگه هم کار خیاطی انجام بده ترجیح می ده کار تعمیرات باشه راهکار های شما برای به کمتر رساندن این ریسک ها چی می تونه باشه؟ بهتر می دونم یاد آوری کنم که خیاطی ایشان در حدی نیست که توانایی انجام سفارشهای لباس مجلسی رو داشته باشند البته چند بار کار خیاطی و دوخت مانتو رو انجام دادن ولی بی گمان و با توجه به شناختی که از ایشان دارم انسانی کم حوصله هستند آیا پیشنهادهای دیگری در صنف بانوان و پوشاک بانوان دارید؟ سپاسگذار می شم عنوان کنید با سپاس فراوان از اندیشه ی زیبا و پیشنهاد و نظر کاملتون ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
01-22-2014, 11:54 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
ضمن تایید مطالب آقای دهقانی گرامی ، به نظر من بدون تجربه قبلی فروشندگی زدن مغازه اونم برای یک دخترخانم با این سن و این سرمایه محدود ، ریسک موفقیتش پایینه .
18 سال سن زیادی نیست بهتره ابتدا چند ماهی جایی کسب تجربه کنند و بعد هم مغازه را با کارهای سبک تر که فروشش راحت تر باشه شروع کنند ، و به مرور توسعه اش بدن به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
01-23-2014, 12:18 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
با سپاس فراوان مهدی عزیز
البته تنها نیست و من و داداشم بی گمان در پیشبرد این هدف همراهش خواهیم بود مهدی جان و جناب دهقانی عزیز و دوستان و عزیزان انجمن پیشنهاد های دیگر شما چیه؟ آیا پیشنهادهای دیگری هم برای شروع کار دارید؟ خاطرنشان بشم که تجربه چند ماه فروشندگی در مزون و مانتو فروشی رو دارا می باشند سپاس فراوان ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
01-23-2014, 12:39 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
درود
لطفا دوستان نام فردي خودشان رو در زير نام كاربري درج كنند تا بشود صدايشان كرد- زيباتر و ضمن اينكه دوستان تر مي باشد. ببنيد دوست گرامي اينطور كه پيداست خودتان تا حدودي داراي مهارت فكري هستيد و اين خيلي خوب هست. اما چند ياداوري ابتدا اينكه ايا در اون راسته مغازه فروشگاه مشابه اي وجود دارد يا خير؟؟ فروش چگونه هست؟ محلي كه ميخواهيد فروشگاه را ايجاد كنيد محل فروش با قيمت بالا براي افراد پردرامد هست يا فروش معمولي با افراد متوسط و معمولي محصولات در چه رنج قيمتي هستند و خواهند بود؟ خودتان چه روش هاي رو براي متفاوت بودن در نظرداريد؟؟ كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-23-2014, 12:44 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
به نظر من اول لباس های خوش فروش تر مثل تاپ، تونیک و از این جورهای لباس هایی که کلا از لباس مجلسی ارزون ترند بیاره و توی اونا تجربه کسب کنه بعد کار رو گسترش بده
یه پیشنهاد مهم : جنس نسیه نخر آره نخر چون خیلی میتونه ضربه بزنه با همین مقدار نقدی که داری کار رو شروع کن من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا
من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد |
|||
01-23-2014, 01:12 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
آقای ایده :
درود بر شما و سپاس فراوان بابت دیدگاهتون بازارچه ی مورد نظر تماما به فروش البسه بانوان و لوازم آرایشی و بدلیجات مشغول هستند طبق تحقیقاتی که انجام دادم محیطی امن برای داد و ستد و همچنین بازاری شلوغ برای فروش اجناس هست مرز قیمت لباس ها از 100 هزار آغاز شده و تا بالای 3 میلیون تومان هست و در رابطه با موضوع بازار هدف و نوع مشتری باید خدمتتون این توضیح رو داشته باشم که این بازار چه بیشتر برای خریداران با بودجه ی بالا هست و گاها اقشار کم در آمد هم در آنجا خریداری می کنند و من خودم در زمینه ی تبلیغات محیطی و گرافیک تجربه و تخصص دارم و همچنین به استراتژی های بازاریابی آشنایی دارم قسمت فروش و مدیریت تبلیغ رو برعهده خواهم گرفت و با برگزاری جشنواره هایی و قرار دادن جوایزی مشتری رو وادار به خرید محصولات خواهیم کرد و البته با گسترش کار ما بخشهایی نظیر پوشاک مجلسی کرایه و همچنین با استخدام خیاط های ماهر سفارشاتی را برای مغازه خواهیم داشت . esijim: با درود و سپاس فراوان بابت دیدگاهتون من نیز با دیدگاه شما موافقم دوست گرامی ، ولی اصولی در زندگی وجود داره که با نادیده گرفتن آن سد بسیاری از پیشرفت ها خواهم شد ، ما با فروش 100 آدامش شاید 1000 تومان کاسب شویم ولی با فروش یک ساندویچ این مقدار را کسب خواهیم کرد!!! در مثال های دیگر نیز صادق هست بی گمان اجناسی که وارد مغازه ی ایشان میشه تک و آنتیک خواهد بود و با تبلیغات گسترده مسیر خودش رو پیش خواهد گرفت "دوستان خوبم آیا پیشنهادی در رابطه با فروش بیشتر دارید؟ و آیا تجربه ای در این زمینه دارید؟ چگونه آغاز شود بهتر است؟ و چگونه استراتژی هایی برای این بیزینس بازده ای خوب خواهد داشت؟ بی گمان این حرکت یک حرکت گروهی از جانب خانواده ی ماست و ما خواهر خود را تنها نخواهیم گذاشت و تمام دوستانی که دیدگاه شون رو می ذارن مطمئنا برای شخص من دنیایی از تجربه و انرژی خواهد بود" با سپاس فراوان ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
01-23-2014, 03:19 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
اگر که خیلی مصممی
به نظر من سعی کن تا جایی که ممکنه دکور مغازه رو با پایین ترین قیمت ردیفش کنی... یه تحقیقی کن ببین نسبت به مغازت چقدر جنس میخوای مثلا به این نتیجه میرسی که حداقله حداقل x میلیون جنس میخوای پس برای دکور مغازه تمام فکرتو بزار روی پول باقی مونده که چطور دکور بزنی چون جنس از دکور مهمتره...یه گوشه از مغازه هم میتونی چرخ خیاطی بزاری برای همشیره محترمه و کار اصلی فروشندگی رو یه دوست یا اشنایی بهتره که سن بیشتری داره تا بتونه بیشتر اشنا شه کم کم خودشون دست بگیرن مغازه رو...ایشالا موفق بشی |
|||
01-23-2014, 07:30 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(01-23-2014 03:19 AM)davodmyar نوشته شده توسط: اگر که خیلی مصممیدرود دوست من سپاسگزارم بابت دیدگاه شما ![]() حتما لحاظ خواهم کرد دکور رو تا حدامکان با هزینه ی کم ولی زیبا و کارا طراحی خواهد شد ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
مشاوره و راهنمایی در مورد طلا فروشی | mseyfzadeh | 4 | 19,706 |
11-03-2023 02:09 PM آخرین ارسال: sansigold |
|
راهنمایی برای خرید عمده بلور و کریستال | farbod123 | 1 | 1,797 |
10-31-2023 10:12 PM آخرین ارسال: مشاور ویژه کسب و کار |
|
راهنمایی در مورد خرید عمده لباس زنانه برای مغازه | pooga | 11 | 21,677 |
09-26-2022 12:15 PM آخرین ارسال: mohammad1112 |
|
الان بهترین سرمایه گذاری چیه؟ | banoo11 | 1 | 1,891 |
07-28-2021 09:56 AM آخرین ارسال: vistaFrz |
|
خیلی سریع راهنمایی میخوام درباره کیونت | afshin67 | 7 | 2,840 |
01-17-2021 10:18 PM آخرین ارسال: parham2014 |
|
چه بیزینسی رو شروع کنم؟ | sajadiri | 0 | 722 |
11-22-2020 09:02 PM آخرین ارسال: sajadiri |
|
![]() |
راهنمایی برای صادرات تره بار به عراق | Mohamadrt98 | 2 | 2,017 |
06-18-2020 12:55 PM آخرین ارسال: oscarmaster |
راهنمایی در مورد فروش عمده مواد غذایی خارجی | mjpt1 | 17 | 30,167 |
06-17-2020 01:05 PM آخرین ارسال: sherwin |
|
پیشنهاد شما برای شروع کسب و کار با سرمایه 50 میلیون تومان | amiir_0251 | 27 | 96,947 |
05-30-2020 04:33 PM آخرین ارسال: alibashiri1363 |
|
راهنمایی جهت احداث قالیشویی | omidio30 | 2 | 6,136 |
03-04-2020 04:45 PM آخرین ارسال: rasagift |
|
![]() |
کدوم یک از این سه کار زنانه سود دهی بهتر و سرمایه کمتری میخواد | Mohsen1374 | 1 | 836 |
02-17-2020 04:01 PM آخرین ارسال: Mohsen1374 |
درخواست ایده برای شروع شغل در مغازه داخل پاساژ | mahdi_ctr | 1 | 8,635 |
02-06-2020 05:42 PM آخرین ارسال: amintatari64 |
|
لطفا کمک کنید،نیاز فوری،راه اندازی مغازه فروش لباس زنانه | MissA | 2 | 1,458 |
08-15-2019 08:32 AM آخرین ارسال: AUSTIN |
|
راهنمایی برای راه اندازی مغازه | m.j.sh | 1 | 2,934 |
06-09-2019 02:38 PM آخرین ارسال: sajadiri |
|
راهنمایی برای تبلیغات در زمینه دکوراسیون داخلی اگر تجربه دارین لطفا دریغ نکنید | memars | 3 | 1,563 |
01-16-2019 07:07 PM آخرین ارسال: DddKing |
|
درخواست راهنمایی کار ضایعات | علی حسینی | 15 | 33,436 |
11-29-2018 05:25 AM آخرین ارسال: arg74 |
|
![]() |
لطفا راهنماییم کنین | NajmeV | 0 | 402 |
10-09-2018 09:06 PM آخرین ارسال: NajmeV |
راهنمایی برای فردی که تازه به ایران اومده و میخواد کسب و کاری داشته باشه | علیرضا ظینسون | 1 | 1,257 |
09-29-2018 12:08 PM آخرین ارسال: mojtaba007 |
|
راهنمایی واسه خرید و کار با واتت | farshid18 | 20 | 39,387 |
06-29-2018 12:20 AM آخرین ارسال: cactoos |
|
راهنمایی در مورد دستگاه چاپ بنر | mohsen6099 | 7 | 4,548 |
06-28-2018 08:13 PM آخرین ارسال: simayeshahr |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: