ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
جهاد دانشگاهی صنعتی شریف زمان کنونی: 09-24-2025, 03:55 AM |
|||||||
|
جهاد دانشگاهی صنعتی شریف
|
10-09-2011, 08:58 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
جهاد دانشگاهی صنعتی شریف
سلام
چندتا سوال در مورد این جهاد دانشگاهی به ذهنم رسیده معتبر هست؟ زیر مجموعه دانشگاه صنعتی شریف هست؟ سایت:http://jdsl.ir/ توی عنوان سایت زده معاونت آموزشی صنعتی شریف دوره هایی که مد نظرم هست رو تفکیک شده توضیح داده و پسندیدم میخوام ببینم اگر معتبر هست فردا برای ثبت نام اقدام کنم ممنون
...
|
|||
10-09-2011, 09:50 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: جهاد دانشگاهی صنعتی شریف
یاشار جان از گوگل سرچ کنید بهتره.موفقتر باشی.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-09-2011, 10:12 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
http://www.jde.ir
اینو پیدا کردم اما بیشتر میخواستم بدونم کسی تجربه کرده یا نه مدارکشون معتبر هستند یا فقط به اسم دانشگاه کلاس میذارن و آموزش میدن
...
|
|||
10-09-2011, 10:20 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
آقا ياشار كلاس هاي كامپيوتريش را مي دونم معتبره و در حد سازمان مديريت صنعتي برگزار مي شه بقيه كلاس هاش را در جريان نيستم
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
10-09-2011, 11:17 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
خیلی عالیست.هم معتبر است و هم دوره های خوبی دارد البته به دوره ای که میخواهید شرکت کنید هم دارد!
![]() |
|||
02-18-2012, 11:01 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
سلام
من تا 1 آذر امسال مسولیت داشتم تو جهاددانشگاهی اونم تو معاونت آموزشی قائم مقام معاونت اموزشی جهاد دانشگاهی یه استان بودم فقط میتونم بگم که کلاسای استان تهران بد نیس ولی کلا جهاد دانشگاهی رو به افوله به دلایلی که نمیتونم بگم مدرکشم خودشون صادر میکنن زیرمجموعه هیچکجا نیس ما خودمون تو تبلیغاتمون میزدیم ارائه مدرک با اعتبار ترجمه شما یه کاغذ معمولی هم داشته باشی ترجمش کنی کسی جلوتو نمیگیره!میگیره؟ خلاصه اینکه هرچی میگذره از کیفیتش و .... کمتر میشه و مطمئنم که این نهاد بزودی یا منحل میشه یا با سایر جاها ادغام میشه هرجور اطلاعاتی درموردش بخاین درخدمتم در ضمن صنعتی شریف یا امیرکبیر اینا ربطی به این دانشگاهها ندارن فقط دفترشون اونجاس همشون زیر مجموعه جهاد کشورن و اینجوری پول درمیارن |
|||
02-20-2012, 12:36 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
نه آقاي پور مير اينطوري نيست كه هر مدرك نا معتبري را ترجمه كنن، من خودم يه مدت تو دارالترجمه كار مي كردم،
اگر مدرك را بشه ترجمه ش كرد يعني تحت نظارت وزارت علومه و مورد تاييد اوناست من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-20-2012, 10:47 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(02-20-2012 12:36 AM)m_sh نوشته شده توسط: نه آقاي پور مير اينطوري نيست كه هر مدرك نا معتبري را ترجمه كنن، من خودم يه مدت تو دارالترجمه كار مي كردم، باسلام این عنوان با اعتبار ترجمه رو ما خودمون تو جهاد باب کردیم ازین جهت عرض کردم مرسی از به اشتراک گذاشتن اطلاعاتتون |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان