ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نمایندگان انجمن در شهرها
زمان کنونی: 09-25-2025, 02:39 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: pishbar
پاسخ: 67
بازدید: 12729

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امیتازات : 3.32
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمایندگان انجمن در شهرها
04-16-2013, 07:38 PM
ارسال: #51
RE: نمایندگان انجمن در شهرها
(04-16-2013 04:43 PM)zoofanoon نوشته شده توسط:  ضرورت تشکیل صنوقهای استانی :
از مزایای اصلی صندوق این است که میتوان از طریق صندوقها ( به شکل صندوق به صندوق ) کالا خریداری کرد و سود حاصله را بین اعضاء تقسیم نمود ، مزیت دیگر صندوق اعتمادی است که بین صندقهای استانی به وجود می اید ، همچنین هر کدام ازاعضاء صندوق می توانند از اعتبار صندوق استفاده نموده و کالا یا کالاهایی را خریداری کرده و پس از فروش سود
حاصله را بین اعضاء تقسیم نماید ، با توجه به اینکه صندوق هر استانی در حقیقت پشتوانه و اعتباری برای اعضاء آن استان میباشد و مبادلات با استفاده از اعتبار صندوق آسانتر میشود پس بهتر است که این صندقهای استانی در همه استانها هرچه تشکیل گردد ، و برای دارندگان کالا نیز بهترین فرصت است که با صندقهای استانی وارد معامله گردند ، انشاءالله بزودی
شاهد رشد این مجتمع اقتصادی مجازی و توسعه آن در دنیای واقعی باشیم .
از اعضاء محترم استانها انتظار دارم که نظرات شون رو در مورد این تاپیک اعلان کنند.

برنده هیچوقت تسلیم نمی شود و تسلیم شونده هم هیچوقت برنده نمی شود.
((راهکار) پل ارتباطی بین صندوقهای استانی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-19-2013, 11:35 AM
ارسال: #52
سلام برای شهرستان سقز میتونی روی من حساب باز کنی
06-18-2013, 12:04 AM
ارسال: #53
هدف از تشکیل صندوقهای استانی چه بوده و هست

سلامی گرم خدمت یکایک دوستان ،
میخواهم سئوالی را نزد عزیزان مطرح کنم ، خواهشا بی خیال ازش رد نشین ، علی الخصوص از بزرگان انجمن و اعضای گرامی استانهاییکه صندوق را تشکیل داده و افتتاح حساب نیز نموده اند انتظار دارم که به این سئوالم پاسخ دهند .
و اما سئوال؛
هدف از تشکیل صندقهای استانی چه بوده و اکنون چه هست ؟

06-18-2013, 12:43 PM
ارسال: #54

دوستان لطفا به غیر سپاس،
درباره سئوالم نظرتان را هم مرقوم نمایید .

06-18-2013, 01:15 PM
ارسال: #55
با سلام خدمت آقای قاصدی
هدف از تشکیل صندوق این بود که دوستان عزیز مبلغ معینی را در صندوق سرمایه گذاری می کنند، سپس با هماهنگی بزرگان انجمن، از این سرمایه در اجرای بهترین ایده و کارهای زودبازده با نرخ سود معین استفاده خواهد شد.

«خدا با من است و مرا تنها نمی گذارد. خیلی عالی است!!»
06-18-2013, 01:42 PM
ارسال: #56
سلام
من از استان گلستان اعلام آمادگی میکنم.

آنهایی که از جای خود حرکت می کنند گاهی می بازند اما آنهایی که از جای خود حرکت نمی کنند همیشه می بازند...
06-18-2013, 10:50 PM
ارسال: #57

دوستان سئوالی را اینجا مطرح نمودم ، میخواهم پاسخی که مرا قانع کند ببینم.

06-18-2013, 11:08 PM
ارسال: #58
RE: هدف از تشکیل صندوقهای استانی چه بوده و هست
(06-18-2013 12:04 AM)zoofanoon نوشته شده توسط:  
میخواهم سئوالی را نزد عزیزان مطرح کنم ، خواهشا بی خیال ازش رد نشین ، علی الخصوص از بزرگان انجمن و اعضای گرامی استانهاییکه صندوق را تشکیل داده و افتتاح حساب نیز نموده اند انتظار دارم که به این سئوالم پاسخ دهند .
و اما سئوال؛

هدف اعتماد سازی بود برای انجام فعالیت های اقتصادی اعضا با برنامه ریزی های که مد نظرمان بود. متاسفانه استقبال نشد و در استانهائی هم که تشکیل شد سلیقه ای شروع به حرکت کردند و متاسفانه فکر کردند که ما کیسه ای دوخته ایم برای درآمدزائی از آنان.
وقتی این پیشنهاد را در رشت به عزیزان دادم تصمیم داشتیم که مسائل ریز آنرا مطرح کنیم و در نهایت بعلت عدم استقبال از این مسئله صرفنظر شد و تصمیم به حرکت فردی نمودیم.
راهکار را به وجود آوردیم. در مدت یکماه چندین نفر را به طرف خود جذب کرده و با آنان منافع مشترک پیدا کردیم. تصمیم داریم در برنامه سه ماهه و 6 ماهه و در نهایت یکساله در بیشتر استانها و شهرها از خود عزیزان نماینده داشته باشیم و یا آنان را تشویق به حرکتهای بکنیم که بتواند آنان را به اهدافشان برساند.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
06-19-2013, 09:08 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-19-2013 09:09 AM، توسط Delta.H.)
ارسال: #59
و اما سئوال؛

با سلام خدمت استاد گرامی جناب قاصدی
با اجازه دوستان بنده نکاتی خدمت حضرتعالی عرض می کنم.
فکر میکنم جواب سئوال شما چندان سخت نباشد و به سادگی می توان گفت هدف از تشکیل صندوق های استانی، راه اندازی یک سیستم مالی توسط اعضای انجمن که تحت یک ساز و کار معین و مدون بتوانند به مرکزیت تهران(منظور صندوق مرکزی است و نه صندوق استانی تهران) به انجام معاملات تجاری با یکدیگر و یا سرمایه گذاری در طرح های محلی مبادرت ورزند.
در سفر اصفهان جلسات طولانی در اتاق 106 هتل پارت با حضور آقایان قربانیان، کاظمی، فرهاد قربانی، احمد رضایی، احمد قدسی، خانم معاون و بنده در این رابطه برگزار شد و بحث های خوبی در مورد چگونگی تشکیل، عضوگیری و مدیریت این صندوق ها داشتیم.
اما به علت ضیق وقت و گستردگی موارد مطرح شده نتوانستیم به یک تصویب نهایی برسیم و ادامه مباحث به زمان دیگری موکول شد.
مشروح نتایج بحث ها توسط آقای رضایی ثبت شده و نزد ایشان است و گمان میکنم به دلیل وجود ابهامات و جامع نبودن گفتگوها تا کنون توسط ایشان در انجمن عنوان نشده است البته ایشان حتماً در این باره توضیحاتی در سفر گیلان خواهند داشت و امیدوارم در آنجا بتوانیم قوانین صندوق ها را به تدوین نهایی برسانیم.
اما اینکه چرا هنوز این صندوق ها به صورت رسمی راه اندازی نشده و حتی در استانهایی که تشکیل شده فعالیت خاصی در قالب آن انجام نگرفته است(به استثنای صندوق مشهد که اگر نبود پیگیری های مستمر و اراده محکم آقای رضایی و البته همکاری دیگر عزیزان مشهدی با ایشان، باز هم وضعیتی بهتر از استانهای دیگر نداشت!) دلایل زیادی دارد که عمده ترین آن همان کامل نشدن اساسنامه است و دیگر اینکه صراحتاً باید قبول کنیم که ایده آل گرایی در عرصه ای به این گستردگی قدری می تواند دست و پای افراد را ببندد آن هم به دلیل بالا رفتن توقعات و ایجاد انتظار بیش از ظرفیت واقعی. یعنی ما قبل از اینکه روی چگونگی تشکیل و چگونگی کارکرد این صندوق ها، کار کارشناسی انجام دهیم، اقدام به تشکیل هسته ها و افتتاح حساب در چند استان نمودیم و این امر حتی در صندوق مشهد که بسیار فعال است هم نشان می دهد که بدون تدوین قوانین کارشناسی شده نمی توان رویه خاص و جامعی در پیش گرفت.
برای مثال تشکیل نشدن صندوق اهواز به همین دلایل ذکر شده تا کنون به تعویق افتاده است و ما ترجیح دادیم فعلاً در قالب یک گروه و بر اساس اعتماد عرفی و البته با در نظر گرفتن احتیاط در جوانب قانونی و مراودات مالی همکاری کنیم.
جناب آقای قاصدی عزیز
برای فعال شدن صندوق های استانی نه من حق دارم مدیریت محترم، شخص جناب قربانیان، آقای رضایی و یا جنابعالی را مورد عتاب و ملامت قرار دهم و نه شما می توانید قصور را به گردن دوستان گیلانی یا تهرانی بیاندازید چرا که به هر حال این امر نیاز به جلسات، مصوبات و تعهدات گسترده ای دارد که نباید آن را مسئولیت شخص یا گروه خاصی دانست و این مسئولیت یکایک اعضای محترم است.
به نظر من بهترین راه حل تشکیل جلسات اختصاصی و بحث کارشناسی مستمر در این زمینه است که بایستی برای آن برنامه ریزی کنیم. این جلسات می تواند با مرکزیت تهران و با حضور اعضای فعال و علاقمند و البته صاحب نظر مانند جنابعالی تشکیل شود و باید تمام هزینه ها از جمله سفر افراد به تهران، اقامت و احیاناً مخارج برگزاری جلسات در نظر گرفته شود.
و یادمان باشد که یک کارآفرین منتظر مهیا شدن شرایط نمی ماند و خودش شرایط را تغییر می دهد تا در هر صورت راه موفقیت بر وی بسته نشود. بهترین استفاده از بهترین شرایط هنری نیست! بهترین کارآفرینی استفاده از هر وضعیتی است...
به امید موفقیت روز افزون همگی

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
06-19-2013, 04:07 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-19-2013 05:10 PM، توسط ahmad rezaee.)
ارسال: #60
و اما سئوال؛

جناب قاصدی عزیز :

علیکم السلام .

همانطور که جناب قربانیان و آقا حمزه عزیز فرمودند می توان گفت هدف از تشکیل صندوق استانی ، ایجاد حساب ذخیره مالی برای تجمیع سرمایه های دوستان و شروع حرکت اقتصادی و فعالیت های گروهی بود .

این تصمیم بعد از بحث های شروع حرکت های بین استانی و کشوری دوستان برای هماهنگ سازی و ایجاد بستر مناسب مالی استانی در انجمن بود .

این اتفاق مبارک می توانست بسیار پویا تر ادامه داشته باشد که متاسفانه بدلیل بسیاری از مسائل مسکوت ماند و راه و کار آن نیز ترجیحاً عوض شد .

من به یک نکته بسیار مهم و پنهان در عدم استقبال و یا ادامه فعالیت صندوق اشاره خواهم کرد.

نکته بسیار مهم:
می شود گفت ، بسیاری از دوستانی که وارد انجمن می شوند ، به دنبال ثروت آفرینی و یا بهتر بگویم میلیاردر شدن هستند و خب طبیعتاً هرکدام از دوستان خود به مثابه رهبر و کارآفرین خود را قبول دارند .

به دلایل مختلف اغلب دوستان خود محوریت کسب و کاری را دارند که جمع شدن این افراد در کنار هم به این می ماند که ما 11 نفر فوروارد بازی فوتبال را یکجا داریم و همگی می خواهند فقط جلوی تیم بازی کنند !!

دوستان از این که زیر دست دیگران کار کنند کمی دلگیر می شوند و می خواهند توانایی آنها برای رهبریت لحاظ شود .
متاسفانه ساز و کار و بستری که بتوان همگی دوستان را به اهدافشان رساند وجود ندارد !
در مشهد و صندوق استانی مشهد نظیر این افراد توانا و رهبر زیاد داریم :
آقای سیدی زاده - آقای اندیشه - آقای ملکپرور - آقای محمودی - آقای رضایی و .....

پس اولین مورد قبول رهبریت و فعالیت ، زیر نظر است که متاسفانه به درستی دوستان توجیه نشده اند .

صندوق های استانی تا زمانی که مراوده مالی نداشته اند ، جلسات مفرحی را برگزار می کنند ، اما در زمان بحث مالی و تقسیم سود و زیان مشکلات خودش را نشان می دهد ، اینکه مسئولیت ها با دیگران باشد و تضمین برقرار ولی سودها بطور مساوی باشد ، نکته ای است نشدنی که دوستان بسیار یکطرفه روی آن نظر می دهند .

نکته دوم :
نکته بسیار مهم همتراز با موضوع بالاست و آن اینکه بستر ارائه نظرات و فعالیتها در فضایی صمیمانه و احترام آمیز و بدون انحصار طلبی برقرار باشد .
تا زمانیکه دوستان به تحقق رویایشان امیدوار باشند عضو صندوق باقی می مانند ولی آنجاییکه به مشکل سلیقه ای بر می خورند انرژی آنها بشدت افول می کند و اگر احساس کنند که حالت دوستانه ، به آقا بالاسر ی تغییر کرده است از آن روی گردان می شوند .

به هر حال باید به درستی بررسی کرد و مسیر مناسبی را برای فعالیت دوستان ارائه کرد که فضای دست و پا گیری نداسته باشد .

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فروش دستبند در مشهد rooya_gity 0 711 03-12-2016 09:56 PM
آخرین ارسال: rooya_gity
Rainbow فرصتهای شغلی در منطقه آزاد تجاری و صنعتی ماکو آتيلاماكويي 2 4,982 02-18-2015 08:08 PM
آخرین ارسال: bastarkhaki
  یه دوست از شهر امل برای همکاری در نمایشگاه مهران 313 0 478 02-02-2015 12:17 PM
آخرین ارسال: مهران 313
  انجمن خارج از کشوری ها rezani 10 3,232 01-01-2015 08:22 PM
آخرین ارسال: meysam 123
  یه درخواست از یه دوست در اصفهان مهران 313 2 701 11-09-2014 06:44 PM
آخرین ارسال: مهران 313

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS