ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-23-2025, 01:09 PM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
06-15-2013, 09:02 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-15-2013 09:54 PM، توسط ebrahim.ev.)
ارسال: #281
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
نمیدونم چرا دخـترای امـــروزی از سایز كله شون راضـی نیستند ! حتــــــما بـــاید یه قابـلمه یا زود پزی ، چیزی بـذارن زیر روسری شون تا ســـرشـون بشــه اندازه گنبد امامزاده داوود ... ![]() فعلا در وضعیت ورشکستگی |
|||
06-15-2013, 10:17 PM
ارسال: #282
|
|||
|
|||
![]() فعلا در وضعیت ورشکستگی |
|||
06-15-2013, 11:32 PM
ارسال: #283
|
|||
|
|||
آدامس orbit شده 2000 تومن!!
این که دیگه واسه جویدن نیست!! باید بچسبونی به پیشونی راه بری تو خیابون...:| کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
06-16-2013, 12:22 AM
ارسال: #284
|
|||
|
|||
خداحافظی به سبک ایرانی:
بعد مهمانی از روی مبل بلند میشن میگن خوب آقا زحمت دادیم خداحافظ دو قدم جلو تر آقا خداحافظ جلو در آقا خداحافظ داخل حیاط با صدای بلند آقا تشریف بیارین منزل ما خداحافظ ... جلو در حیاط (ساعت 1 نصف شب)آقا بریم دیر وقته خداحافظ جلو در ماشین خداحافظ داخل ماشین خداحافظ ماشین در حال حرکت بووووووق بوووق یعنی خداحافظ
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
06-16-2013, 12:27 AM
ارسال: #285
|
|||
|
|||
دوستان عزیز بهم مشاوره بدید :
به نظرتون بعد از این که فوق لیسانسم رو گرفتم فلافلی بزنم یا آب هویجی ؟ ؟؟؟ !!! ![]() ![]() ![]() کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
06-16-2013, 12:36 AM
ارسال: #286
|
|||
|
|||
“باز منو کاشتی رفتی” چیست ؟
اعتراض نهال به باغبان وظیفه نشناس ! کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
06-16-2013, 12:36 AM
ارسال: #287
|
|||
|
|||
چند روز پیش رفتم بانک بانکم خلوت بود یه نفر قبل من اومده بود پول بگیره
نزدیک ۲۵ میلیون پول همشم ۲ تومنی ۵ تومنی ۱۰ تومنی منم شیطونیم گل کرد الکی گوشیرو گرفتم زیر گوشم گفتم ممد سریع موتورو بردار بیا جلو بانک … خودمم رفتم تو ماشین نشستم!! یارو از بانک بیرون نمیومد ***************************************************** ﮔﺎﻫﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮﯼ ﮐﻪ ﯾﮏ ﺑﺴﺘﻪ ﭘﺎﺳﺘﯿﻞ ﺩﺭ ﺭﻭﺣﯿﺎﺕ ﯾﮏ ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺍﺭﻩ ، ﯾﮏ ﮐﯿﻠﻮ ﻃﻼ ﻧﺪﺍﺭﻩ |: ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﯾﻨﺎ ﻓﺎﻧﺘﺰﯾﻪ ... ﻃﻼ ﮐﻤﺎﮐﺎﻥ ﺗﻮ ﺻﺪﺭ ﺟﺪﻭﻟــــــــﻪ! ***************************************************** زنه شوهرش رو واسه نماز صبح بیدار کرد شوهر گفت بذار کمی دیگه بخوابم بعدا قضا می کنم .زن گفت نمیشه شرع گفته نماز رو باید به وقت خودش بخونی. مرد گفت ولی شرع گفته میتونین تا چهار تا زن هم داشته باشین. زن گفت بخواب عزیزم هروقت خواستی نمازت رو قضا کن، خدا خیلی بخشندست!!! *****************************************************
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
06-16-2013, 12:38 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-16-2013 10:42 AM، توسط ebrahim.ev.)
ارسال: #288
|
|||
|
|||
یکی از فانتزیام اینه که با بچه های انجمن عکس یادگاری بگیرمو بزارم تو امضام
![]() فعلا در وضعیت ورشکستگی |
|||
06-16-2013, 02:41 PM
ارسال: #289
|
|||
|
|||
همین امروز
یکی اومد خوشحال و سرحال میگه آخیش بذار راحت بشیم! گفتم از چی؟ گفت از تحریم! گفتم مگه چی شده؟ گفت رئیس جمهور جدید بیاد گوگل پلی تو ایران باز میشه میتونیم برنامه های توووپ دانلود کنیم! ینی جداً این تحریما چه تأثیراتی گذاشته! دلولپسی جوونا رو میبینین تو رو خدا؟ . ![]() ![]() |
|||
06-16-2013, 03:37 PM
ارسال: #290
|
|||
|
|||
![]() این یک کمدیه یه کمدی تلخ... فعلا در وضعیت ورشکستگی |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||