ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطفا نظر بدین زمان کنونی: 09-24-2025, 03:27 PM |
|||||||
|
لطفا نظر بدین
|
06-04-2013, 10:52 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
لطفا نظر بدین
با سلام خدمت همه دوستان گرامی من تقریبا همیشه بدنبال کار و سکب درآمد بودم درآمد هم داشتم اما خیلی کم و حدود هیچ گونه سرمایه ای هم ندارم لطفا راهنمایی کنید چه ایده های به نظرتون می رسه من خودم این ایده که متنش رو در پایین می زارم که از روش آنلاین تایپ کنم و کسب درآمد کنم به ذهنم رسید البته می دونم خیلی نو نیست و خیلی تکراریه لطفا پیشنهادات و انتقاداتتون رو بهم بگین
((بسم الله الرحمن الرحیم )) از آنجا که نوشته ها یا نامه هایی که نیازمند تایپ می باشند برای هرشرکت یا موسسه ای بر حسب شرایط ، مورد نیاز است. و چون برای افراد مبتدی یا پر مشغله بسیار وقت گیر است. از این رو اقدام به تاسیس گروهی با نام تایپ گستر نیما نمودیم تا خدمت گزار مردم به ویژه نیازمندان به این امر باشیم نحوه ی کار با تایپ گستر نیما: این امر بسیار سهل و آسان است و نیازی به ملاقات حضوری و اقدامات وقت گیر رایج نمی باشد .کافیست از نوشته هایی که نیازمند تایپ هستند اسکن گرفته و به همین ایمیل ارسال نمایید تا ما در اسرع وقت کار را آماده و برای شما ارسال نماییم . برای شروع کار می توانید مدارک خود را به ما ارسال کنید تا ما کار را انجام دهیم و بعد مبلغ لازم را به حساب واریز کنید. اسناد و مدارک دریافت شده از شما در امنیت کامل بوده، تکرار و تداوم در کار موجب ایجاد اعتماد دو طرفه می شود . هزینه خدمات : جهت رعایت حال مشتریان عزیز تایپ گستر نیما سعی بر آن دارد تا کمترین مبالغ را جهت ارائه خدمات ، با بالا ترین کیفیت ممکن را دریافت کند که به شرح زیر می باشد : تایپ هر برگه :200 تومان ارائه برگه تصیح شده و بدون غلط املایی 250 تومان . (نکته: چون سرعت تایپیست ها بسیار بالاست ممکن است در نوشته ها غلط های تایپی به ندرت دیده شود .تصیح و بازبینی آنها وقت گیر بوده موجب کمبود وقت می شود از این رو جهت تشویق کردن تایپیستها به ارئه کار با بهترین کیفیت بر آن شدیم تا مبلغی مازاد بر قیمت اصلی پرداخت کنیم( متن انگلیسی هر برگه 300 تومان قیمت های مذکور کمترین مبلغ در بازار بوده پرسش شما از همکاران ما بهترین تبلیغ برای ما خواهد بود . تمام این فعالیت های ارائه شده جهت راحتی حال شما مشتریان گرامی می باشد . . جهت تسهیل در ارتباط با شماره های زیر تماس ، حاصل فرمایید : 09185923670 09336187810 با تشکر( نیما کمانگر) |
|||
06-05-2013, 12:39 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: لطفا نظر بدین
چند تا نکته که لازم میدونم خدمتتون عرض کنم:
1-من نوعی اگر بخوام ببرم جایی بدم اسکن کنند.با صرف همون وقت میدم برام تایپش میکنند.... 2-اگر تو بهترین حالت من اسکنر داشتم و خودم از محل کارم اسکن کردم...و براتون فرستادم...و کل متن مورد نظر من یک صفحه بیشتر نبود ....آیا به نظرتون میشه 200 تا تک تومنی که باید یه کارمزد500 یا 700 تومنی هم بابت کارت به کارت بدم به جساب شما انتقال بدم؟ 3-اینوطر تبلیغ نویسی شما نوعی التماس کردن به مشتری هست که باعث میشه مشتری کمی پررو بشه(ببخشید که رک حرف میزنم) من اگر آدم بدی باشم..متن اسکن شده رو براتون میفرستم و شما هم زحمت میکشید و تایپ میکنید برام میفرستید اونوقت دلم بخواد پولو میدم دلم نخاود هزارتا ایراد میگیرم و پول رو نمیدم.... رو اینا بیشتر فکر کنید... آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
06-05-2013, 01:02 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
واقعیتش به اینا خیلی فکر کردم البته من این متن رو برای افراد عادی در نظر نگرفتم و فقط به شرکت های معتبر و بزرگ ایمیل می کنم و از گرفتن سفارش های ساده خود داری می کنم .مثلا : امروز 100 برگ سفارش گرفتم که قول دادم چهار روزه تحویل بدم .
در مورده نوع تبلیغ هم عرض کنم من دنبال مشتری های ثابت هستم و ظاهر تبلیغ رو طوری نشون دادم که طرف مقابل تشویق بشه به من پیغام بده تا من با صحبت به کار مجابش کنم اون وقت بیشتر براش توضیح می دم مثلا می گم سفارش زیره 2000 تومن نیازی به پیش پرداخت نداره از اون بالا تر اول باید 70 درصد از مبلغ رو به حساب واریز کنی بعد کار شروع می شه .از اینکه باهام راحت حرف زدی خیلی ممنون اتفاقا خیلی هم خوشحال شدم اگه چیزه دیگه ای هم هست خوشحال می شم بشنوم. ممنون از نظرتون |
|||
06-05-2013, 08:42 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
یک راه دیگه ای که به ذهن من میرسه که میتونه عامل مهمی تو موفقیت شما باشه ....همکاری با سایت های پروژه است....مث سایت پونیشا.از این طریق فکر میکنم سود بهتری به دستتون بیاد
آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
06-05-2013, 09:02 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
آرزوی موفقیت می کنم برای شما دوست عزیز
![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
06-05-2013, 10:20 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
آقای گل محمدی قبلا با این سایتا کار کردم سایتای خوبی هستن ممنون
هادی جان لطف داری من هم همین آرزو رو برای شما دارم |
|||
06-05-2013, 11:36 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
kamangar جان لطف می کنید نحوه ی فعالیت در این جور سایتها رو برام توضیح بدید
آیا در آمدی از کار تایپ و ترجمه در این سایتها دارم؟ ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
06-05-2013, 07:14 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(06-05-2013 12:39 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: چند تا نکته که لازم میدونم خدمتتون عرض کنم:این دوست عزیز گفتند اسکن، اما الان از برگه ها با موبایلشون عکس می گیرند و می فرستند. بله تک صفحه ای نمی ارزد اما معمولا کارهایی می فرستندکه بیشتر از 10 صفحه می باشد و در زمان کم مثلا 24 ساعته تایپیستها کار را تحویل نمی دهند. و این قیمتی که دوستمان گفتند قیمتی بود که من چند سال قبل می گرفتم. مدتی قبل بنده همین کار را می کردم. از طریق اینترنت تایپ قبول می کردم. منتهی پول را اول به حسابم می ریختند بعد من کار را تایپ کرده برایشان ارسال می کردم. یکی از دانشجوها که هزینه ی کارش حدود 5000 تومان بود می ترسید اول پول بدهد بنابراین به او گفتم شما هم مثل پسر من، اینکه می ترسید شاید طبیعی باشد کار را برایش فرستادم و او هم همان نیمه شب پول را ارسال کرد.یک شب بارانی و سرد بود. بنده این کار را رها کردم چون خیلی کار وسعت گرفته بود و همه هم عجله داشتند و بر اثر کار زیاد دستهایم درد گرفتند برای همین دیگر ادامه ندادم. اما درآمد بسیار خوبی بود. امیدوارم شما هم موفق شوید لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم[/align] |
|||
06-05-2013, 11:42 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-05-2013 11:44 PM، توسط kamangar.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
هادی جان درآمدش خوبه . این سایتا بهت مشتری می دن و ازت پول می گیرن
نی نی عسل عزیز خیلی ممنون واسه دلگرمس که بهم دادی راستش هنوز ناامید نشدم اما نزدیکم به نا امیدی دو هفتس به دویست تا شرکت امیل زدم اما فقط دوتاشون جواب دادن برای جذب مشتری نظرت چیه آیا می تونی کمکم کنی ؟ |
|||
06-05-2013, 11:48 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
اگر دوتا شرکت بهت جواب دادن پس تو بازاریابیت موفق بودی...
فعلا 1 درصد از این نوع تبلیغات جواب گرفتی بفکر باش تا 99 درصد دیگروهم جذب کنی... موفق باشید دوست من آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
کسی تجربه پرورش و تکثیر گربه پرشین یا طوطی داره؟ لطفا بیاین یه همفکری با هم داشته | Mehdi_danesh2 | 0 | 521 |
09-27-2020 04:37 PM آخرین ارسال: Mehdi_danesh2 |
|
اگر هزینه برق رو در نظر نگیریم چه کاری سودآوری داره؟ | saeedgoogle | 5 | 1,444 |
02-23-2017 03:04 PM آخرین ارسال: sadegh_mp2 |
|
نظر شما چیست ؟ | mr.seo | 2 | 1,212 |
12-07-2016 03:48 AM آخرین ارسال: omid2016 |
|
![]() |
لطفا راهنمایی کنین | rezac | 0 | 684 |
12-06-2016 11:40 PM آخرین ارسال: rezac |
بر سر دوراهی آجیل عمده یا وب سایت فروش.لطفا کمک کنید | mehrdad.soltani | 14 | 8,334 |
11-27-2016 12:44 PM آخرین ارسال: pestehirani |
|
خواهش میکنم زود جوابمو بدین لطفا | rezac | 1 | 870 |
06-14-2016 12:37 AM آخرین ارسال: سینا م |
|
دوستان لطفا کتابها و پکیج های تست شده و مطمئن کسب درآمد از اینترنت رو معرفی کنید | earnmoney | 1 | 1,515 |
04-03-2016 01:21 AM آخرین ارسال: Ehsan kiani |
|
نظر شما درباره کتاب هنر میلیاردری | biziran | 7 | 1,895 |
08-12-2015 03:16 PM آخرین ارسال: biziran |
|
نو اوری و خلاقیت در عطاری لطفا نظر بدید | s2s2 | 6 | 1,870 |
06-28-2014 11:40 AM آخرین ارسال: ناهو |
|
نظر خود را در مورد غذای بیرون بر بنویسید | Ebrahim.at | 1 | 1,319 |
10-05-2013 09:16 AM آخرین ارسال: Delta.H |
|
جوانی هستم بیکار لطفا کمک کنید | ahanagha88 | 11 | 4,281 |