ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-24-2025, 01:12 AM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
06-01-2013, 09:55 PM
ارسال: #161
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
چند روزه بدجور سرما خوردم
دیشب مامانم میگه پسرم فردا نرو دانشگاه، عزیزم استراحت کن! منم نرفتم. هیچی دیگه از صب ساعت ۶ دارم کابینتا رو دستمال میکشم بعدش باید دیوارای آشپزخونه رو تمیز کنم الانم داره فرشای پذیرائی رو جمع میکنه که بشورم آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
06-01-2013, 10:21 PM
ارسال: #162
|
|||
|
|||
اعتراف می کنم تا 20 سالگی فکر میکردم اسمم زهره است!
چون مادرم وقتی می خواست بیدارم کنه همیشه می گفت پاشو ظهره! ![]() . ![]() ![]() |
|||
06-01-2013, 11:09 PM
ارسال: #163
|
|||
|
|||
(05-31-2013 11:19 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط:(05-31-2013 11:03 PM)صدفی نوشته شده توسط:(05-31-2013 08:43 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط:(05-31-2013 08:33 PM)MARYAR نوشته شده توسط: پدر های نمونه و الگو ! من اگه می دونسستم انقده حرف نگفته پشت این عکس هست زودتر براتون می ذاشتم یا اصا براتون ایمیلش می کردم. ماشاله همه کلی حرف تو دلتون داریداااااااااااااا من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
06-01-2013, 11:39 PM
ارسال: #164
|
|||
|
|||
یه نفر برای بازدید میره به یه بیمارستان روانی ؛ اول مردی رو میبینه که یه گوشه ای نشسته و هر چند دقیقه آروم سرشو به دیوار میزنه و زیر لب میگه : لیلا … لیلا … لیلا …
مرد میپرسه : این آدم چشه ؟ میگن : یه دختری رو میخواسته به اسم لیلا که بهش ندادن ، اینم به این روز افتاده ! مرد و همراهاش به طبقه بالا میرن و مردی رو میبینه که توی یه جایی شبیه به قفس به غل و زنجیر بستنش و در حالیکه سعی میکنه زنجیرها رو پاره کنه با خشم فریاد میزنه : لیلا … لیلا … لیلا … بازدید کننده با تعجب میپرسه : این یکی دیگه چشه ؟ میگن : اون دختری رو که به اون یکی نداده بودن ، دادن به این !! ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
ارسال: #165
|
|||
|
|||
دیشب با داداشم نشستیم پای هندونه و جاتون خالی با قاشق تمام مغزش رو تراشیدیم و خوردیم ، بابام از اونور داد میزنه میگه : یه ذره هندونه بزارید بمونه روی اون پوست ، تا رومون بشه بزاریمش دم در؛ اینجوری مردم فک میکنن بُز تو خونه بستیم ...
من ازدرون تو حرف میزنم
|||
ارسال: #166
|
|||
|
|||
بچه که بودم خونه مون چسبيده بود به مدرسه
هيچي ديگه هر وقت از بلند گو صدام ميکردن هم تو مدرسه کتک ميخوردم هم تو خونه!!!! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
06-01-2013, 11:40 PM
ارسال: #167
|
|||
|
|||
مغزم علاوه بر اينكه ديگه جواب نميده،
تازگيا سؤالم ميپرسه..!!! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
06-01-2013, 11:43 PM
ارسال: #168
|
|||
|
|||
اولین تقلب عُمرم، کلاس اول دبستان، امتحان ریاضی، ثلث اول
- پیس پیس (خطاب به جلویم)، 9 کدوم عدد بود ؟ - جلویی: همون که کله ش گرده - گِردالیش سمت چپه یا راست ؟ - جلویم : چپ -من : چپ کُدوم طرفه؟؟؟ - جلوییم :/ من ازدرون تو حرف میزنم
|||
06-01-2013, 11:54 PM
ارسال: #169
|
|||
|
|||
هرگز حسرت۳ چیز رو نخور:تیپ،قیافه،اندام........ما که داشتیم کجا رو
گرفتیم؟؟؟؟؟؟؟ ![]() فعلا در وضعیت ورشکستگی |
|||
06-01-2013, 11:56 PM
ارسال: #170
|
|||
|
|||
(06-01-2013 11:39 PM)MARYAR نوشته شده توسط: دیشب با داداشم نشستیم پای هندونه و جاتون خالی با قاشق تمام مغزش رو تراشیدیم و خوردیم ، بابام از اونور داد میزنه میگه : یه ذره هندونه بزارید بمونه روی اون پوست ، تا رومون بشه بزاریمش دم در؛ اینجوری مردم فک میکنن بُز تو خونه بستیم ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,737 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,272 |
امروز 01:12 AM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان