ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تغییر رتبه کاربری زمان کنونی: 09-24-2025, 04:03 AM |
|||||||
|
تغییر رتبه کاربری
|
05-23-2013, 10:36 PM
ارسال: #231
|
|||
|
|||
RE: تغییر رتبه کاربری
به دادا سبحان و مهدی تبریکککککککککک می گم این ارتقا رتبه مدیریتی را پس از چندین سال
![]() مبارک مبارک مبارک شیرینی ما یادتون نره ![]() انشاله در زندگی کاری و اجتماعی تون هم ارتقا درجه پیدا کنید من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-23-2013, 10:41 PM
ارسال: #232
|
|||
|
|||
همه ی دوستان میدونند که مدت هاست که آقای مدیر و خانم معاون و بقیه دوستان دارن اصرار میکنند که من مدیریت آزمایشی رو ول کرده و مدیر بخش بشم .
اما از اونجایی که من خیلی خیلی خیلی خاکی هستم و اصلا اهل مقام و رتبه نیستم ، و دوست دارم همواره تحت آزمایش باشم ، هیچوقت پست مدیریت آزمایشی رو تا این لحظه ، با وجود اصرار های خیلی زیاد دوستان و در خواست های مکررشون در سفر اصفهان ، ول نکردم و امشب هم چون سالروز تولد امام علی بود ، قبول کردم که در پست ناقابل مدیریت بخش به انجام فعالیت بپردازم و اگه شب تولد آقامون نبود عمرا قبول میکردم این پست رو ![]() ضمنا تاکید میکنم ، دوستان انشالله امشب با ضربات متعدد میلگرد از جانب مدیریت ، معاونت و مجید یحیی عزیز ، حتما به بیمارستان منتقل خواهم شد . فقط کمپوت آلبالو و گیلاس بیارید ، کمپوت سیب مورد پذیرش نخواهد بود ![]() ![]() |
|||
05-23-2013, 10:47 PM
ارسال: #233
|
|||
|
|||
(05-23-2013 10:41 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: همه ی دوستان میدونند که مدت هاست که آقای مدیر و خانم معاون و بقیه دوستان دارن اصرار میکنند که من مدیریت آزمایشی رو ول کرده و مدیر بخش بشم . بلههههههههههههههههه شوما که اصا قبول نمی کردی، من بودم شعر می سرائیدمممممممم ![]() جدا از شوخی شما بارها و بارها آزمایش شدی و مخصوصا در برهه های حساس مدیریتی بهترین تصمیم ها و کمک ها برای انجمن بودین و ما خیلی خوشحالیم که شما جز سلول های بخش مغزی انجمن هستید. این تغییر مقام به حق شایسته شما بود ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-23-2013, 10:52 PM
ارسال: #234
|
|||
|
|||
(05-23-2013 10:47 PM)MARYAR نوشته شده توسط:(05-23-2013 10:41 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: همه ی دوستان میدونند که مدت هاست که آقای مدیر و خانم معاون و بقیه دوستان دارن اصرار میکنند که من مدیریت آزمایشی رو ول کرده و مدیر بخش بشم . و جدا از مزاح و شوخی ، واقعا از شما و آقا کامیار عزیز و تمام دست اندر کاران تشکر میکنم بابت همه چی . صدها بار گفتم ، صدها بار دیگه هم خواهم گفت ؛ هرچه الان دارم و تمام آنچه در آینده خواهم داشت مدیون این انجمن و بنیان گذاران ان است ![]() مممممنونم و امیدوارم بتونم در تمام لحظات در خط مقدم انجمن ( دقیقا زیر امضا ![]() ![]() |
|||
05-23-2013, 10:55 PM
ارسال: #235
|
|||
|
|||
(05-23-2013 10:52 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:(05-23-2013 10:47 PM)MARYAR نوشته شده توسط:(05-23-2013 10:41 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: همه ی دوستان میدونند که مدت هاست که آقای مدیر و خانم معاون و بقیه دوستان دارن اصرار میکنند که من مدیریت آزمایشی رو ول کرده و مدیر بخش بشم . تکبیررررررررررررررررر بزن دست قشنگه رو به افتخار جنگجوی خط مقدم جبهه ![]() ![]() ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-23-2013, 11:23 PM
ارسال: #236
|
|||
|
|||
(05-23-2013 10:20 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان عزیزم آقا کامیار عزیز دست شما درد نکنه برا رسیدگی کردن تو این شب عزیز واقعا گل کاشتید. درضمن از خانم معاون هم تشکر میکنم برا امروز خیلی به من کمک کردن اون از انرژی صبح اونم از الان. ممنون از همه. به داش سبحان و مهدی هم برای این ارتقا رتبه. عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست،زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم. بد ترین گناه نا امیدیست.
((حضرت علی (ع))) |
|||
05-23-2013, 11:33 PM
ارسال: #237
|
|||
|
|||
(05-23-2013 10:20 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان عزیزم اميد است با تغيير رنگ ها انجمن هم توسط اين عزيزان پر رنگ تر از گذشته شود. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
05-23-2013, 11:42 PM
ارسال: #238
|
|||
|
|||
تبرییییییییییک سبحان عزیز بلاخره اون شعر خوندنت تو اتوبوس کوهرنگ نتیجه دا
![]() مهدی تو هم کم شعر نخوندی و شکوه و شکایت نکردی تو اتوبوس یادش بخیر ![]() به هر حال از اینکه هر دو به آرزوی دیرینتون رسیدین بسیار خوشحالم اما رنگش عوض نشده ها!!!!!!!!!!! . ![]() ![]() |
|||
05-23-2013, 11:45 PM
ارسال: #239
|
|||
|
|||
سبحان جان تبریک
مهدی جان تبریک موفقیت روز بروز شما را از خداوند بزرگ خواستارم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
05-24-2013, 02:30 AM
ارسال: #240
|
|||
|
|||
به به بهترین عیدی که امشب گرفتم همین بود...
خیلی خیلی خوشحالم و به قول مملی خیلی هنگ واقعا ممنونم.... البته منو سبحان سمت مدیر کل رو میخواستیم که اونم حالا تو مراحل بعدی.. ![]() ولی در کل از داداش کامیار گل و آبجی مریم گل تشکر میکنم بابات زحمات بی دریغ و بی منتی که برای ما میکشند... آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
درخواست تغییر نام کاربری | مــجــیــנ | 87 | 13,151 |
05-21-2016 09:54 PM آخرین ارسال: K4Z3M |
|
عناوین کاربری در انجمن | کامیار کاظمی | 11 | 4,579 |
10-09-2012 10:13 PM آخرین ارسال: zoofanoon |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان