ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
اعمال، تسلیت ها و تبریکات مناسبت ها زمان کنونی: 09-23-2025, 11:05 AM |
|||||||
|
اعمال، تسلیت ها و تبریکات مناسبت ها
|
05-23-2013, 08:39 PM
ارسال: #41
|
|||
|
|||
RE: فرا رسیدن تولد حضرت علی (ع)، روز پدر، روز مرد و ایام اعتکاف مبارک
]کشتی در حال غرق شدن بود،مردها هجوم آوردند پیاده شوند
که کاپیتان فریاد زد صـــبر کنید مگر خانم ها مقدمتر نیستند؟ بعد از اینکه همه خانمها پیاده شدند کاپیتان گفت آقایان حالا میتوانید پیاده شوید فکر کنم کوسه ها سیر شدند!!![/color] ![]() روزمون مبارک ![]() ![]() [/quote] محمدددددددددددددد شما و این پیام ها ![]() ![]() باشه مگه با این پیام ها دلتون را خوش کنید [/quote] من هیچ کاره ام ، همش زیر سر حاج آقا میرعباس هست! ![]() ایشون با این پیامک ها میخواد منو منحرف کنه! ![]() وگرنه شما که می دونید من جرات این حرفا رو ندارم! ![]() [/quote] سلام ودرود بر همه شیرمردان ![]() روز پدر بر همه دوستان مبارک: ![]() محمد اقا چرا ما رو قاطی بازیهای سیاسی میکنی .:exclamation من بیگناهم همش زیر سر مهدی گل محمدیه. منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
05-23-2013, 08:52 PM
ارسال: #42
|
|||
|
|||
خوب پس
نتیجه میگیریم که پیامکی که آقای میرعباس به من داده رو مهدی بهش داده و پیامی که به مهدی رسیده رو کامیار بهش داده ![]() خانم معاون برو حال کامیار رو بگیر : )))))))) پ.ن: کامیار در حال نقشه کشیدن جهت ترور من! ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
05-23-2013, 09:08 PM
ارسال: #43
|
|||
|
|||
من هم این روز رو به همه ی باباهای دنیا و همچنین همه جوراب فروش های عزیز تبریک می گم!!!Yosef.gifYosef.gifYosef.gif
ارتباط با من ![]() ![]() |
|||
05-23-2013, 09:12 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-23-2013 09:12 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #44
|
|||
|
|||
(05-23-2013 08:52 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: خوب پس خوب اگر کامیار داده حتما حکمتی داشته و صلاحی در این پیام و پریدن بوده و من حاضرم اولین نفر بپرم تو دریا ![]() پ.ن : محمد آقا اینجوری آدم به همراهش ایمان باید داشته باشه ها!! من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-23-2013, 09:17 PM
ارسال: #45
|
|||
|
|||
(05-23-2013 09:12 PM)MARYAR نوشته شده توسط:(05-23-2013 08:52 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: خوب پس ای بابا ![]() نقشه ام عملی نشد ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
05-23-2013, 09:25 PM
ارسال: #46
|
|||
|
|||
تولد مولا اميرالمومنين و روز پدر و روز مرد را به تمام مردان و پدران عزيز و پرتلاش ميهنم تبريك ميگم.
يا علي... آسانسور
|
|||
05-23-2013, 09:53 PM
ارسال: #47
|
|||
|
|||
گفــت : با پدر یه جمـــله بســـاز
گفتــم: من با پدر جمله نمیســازم ، دنیــــــــامو می سازم ![]() در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا} خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت ![]() |
|||
05-23-2013, 10:49 PM
ارسال: #48
|
|||
|
|||
به مناسبت روز پدر
میلاد مظهر علم و عزت و عدالت و سخاوت و شجاعت، اسد الله الغالب، علی بن ابیطالب، و روز پدر بر همه پدران انجمن مبارک باد.
برنده هیچوقت تسلیم نمی شود و تسلیم شونده هم هیچوقت برنده نمی شود. ((راهکار) پل ارتباطی بین صندوقهای استانی |
|||
05-24-2013, 12:20 AM
ارسال: #49
|
|||
|
|||
روز پدر مبارک
![]() ![]() ![]() ![]() کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
05-24-2013, 12:39 AM
ارسال: #50
|
|||
|
|||
من هم به نوبه خودم ميلاد با سعادت امام دو عالم ، مولاي متقيان ، حضرت علي (ع) رو به همه شما تبريك عرض مي كنم.
روز مرد و روز پدر بر شما مبارك باد. ميرم واسه خودم هم يه نوشابه باز كنم. با سرمايه هاي اندكتان آينده مالي خود را تضمين كنيد . راه موفقيت همیشه راه بهتری هست [/align] |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
فرا رسیدن ماه محرم تسلیت باد | MARYAR | 2 | 851 |
11-01-2014 12:15 PM آخرین ارسال: صدفی |
|
پیام تسلیت محضر دوست عزیزمان | مهدی گل محمدی | 55 | 7,030 |
05-12-2013 04:57 PM آخرین ارسال: iranboy |
|
ایام فاطمیه تسلیت باد | مهدی گل محمدی | 33 | 4,513 |
04-14-2013 10:00 PM آخرین ارسال: REZA HAJISALIMI |