ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
اعمال، تسلیت ها و تبریکات مناسبت ها زمان کنونی: 09-24-2025, 04:09 AM |
|||||||
|
اعمال، تسلیت ها و تبریکات مناسبت ها
|
05-21-2013, 12:38 AM
ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: اعمال، تسلیت ها و تبریکات ماه رجب
(05-21-2013 12:35 AM)bahador نوشته شده توسط: دلم برای امام رضا یه ذره شده البته زمستون اونجا بودم ولی دله دیگه یهو هوای مشهد میکنه آقا بهادر ما با جمعی از بچه های انجمن هم زمستون رقتیم خیلی خیلی عالی بود ولی باز دلمون تنگه. برای یادآوری خاطرات مشهد یه سر به این تاپیک بزنید ببینید اون موقع چه حال و هوائی داشتیم: http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=6188 من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-21-2013, 12:42 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-21-2013 12:43 AM، توسط MARYAR.)
ارسال: #32
|
|||
|
|||
اسمم را مسجد جامع برای اعتکاف نوشتم البته توی ذخیره ها هستم دعا کنید که به اسمم در بیادددددددد تا مث هر سال برمممممممممممم
![]() ![]() ![]() ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-21-2013, 12:23 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-21-2013 12:25 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #33
|
|||
|
|||
میلاد امام جواد یکی یدونه امام رضاااااااااا پدر مهربون همه ما مبارککککککککککک
![]() ![]() خوش بحال دوستانی که در این روز در جوار حرم آقام امام رضا پدر شدنش را تبریک می گن و هدیه شون را از آقا می گیرن ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-21-2013, 12:52 PM
ارسال: #34
|
|||
|
|||
يا اَبا جَعْفَرٍ يا مُحَمَّدَ بْنَ عَلِي اَيُّهَا التَّقِىُّ الْجَوادُ يَا بْنَ رَسُولِ اللّهِ يا حُجَّةَ اللّهِ عَلى خَلْقِهِ يا سَيِّدَنا وَمَوْلينا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللّهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَىْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللّهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّهِ
اى ابا جعفر اى محمّد بن على اى تقى جواد،اى فرزند فرستاده خدا،اى حجّت خدا بر بندگان،اى آقا و مولاى ما،به تو روى آورديم و تو را واسطه قرار داديم و به سوى خدا به تو توسّل جستيم،و تو را پيش روى حاجاتمان نهاديم،اى آبرومند نزد خدا،براى ما نزد خدا شفاعت كن، آسانسور
|
|||
05-23-2013, 07:45 PM
ارسال: #35
|
|||
|
|||
RE: فرا رسیدن تولد حضرت علی (ع)، روز پدر، روز مرد و ایام اعتکاف مبارک
روز مردددددددددددددد بر همه مرداییییییییییی انجمن مبارککککککککککککک
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() عیدددددددددددددددددددددددددد مبارککککککککککککککککککککک من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-23-2013, 07:50 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-23-2013 07:51 PM، توسط mohammadshamosi.)
ارسال: #36
|
|||
|
|||
کشتی در حال غرق شدن بود،مردها هجوم آوردند پیاده شوند
که کاپیتان فریاد زد صـــبر کنید مگر خانم ها مقدمتر نیستند؟ بعد از اینکه همه خانمها پیاده شدند کاپیتان گفت آقایان حالا میتوانید پیاده شوید فکر کنم کوسه ها سیر شدند!!! ![]() روزمون مبارک ![]() ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
05-23-2013, 07:56 PM
ارسال: #37
|
|||
|
|||
(05-23-2013 07:50 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: محمدددددددددددددد شما و این پیام ها ![]() ![]() باشه مگه با این پیام ها دلتون را خوش کنید من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-23-2013, 07:57 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-23-2013 07:57 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #38
|
|||
|
|||
فرا رسیدن روز پدر را به پدر مهربانم، استاد با تجربه ام آقای قربانیان عزیز تبریککککککککککککککککککک می گم.
![]() ![]() ![]() بزن دست قشنگه رو به افتخار مرد بزرگ انجمن آقای قربانیان ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-23-2013, 08:00 PM
ارسال: #39
|
|||
|
|||
(05-23-2013 07:56 PM)MARYAR نوشته شده توسط:(05-23-2013 07:50 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: من هیچ کاره ام ، همش زیر سر حاج آقا میرعباس هست! ![]() ایشون با این پیامک ها میخواد منو منحرف کنه! ![]() وگرنه شما که می دونید من جرات این حرفا رو ندارم! ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
05-23-2013, 08:18 PM
ارسال: #40
|
|||
|
|||
یاد گرفتهام وقتی نوزادی انگشت شصت پدر را در مشت میفشارد، او را تا ابد اسیر عشق خود میکند.
گابريل گارسيا ماركز این روز رو به همه ی پدرای گرامی تبریک میگم. ![]() روز هرچی مرد مبارک. ![]() هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست،زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم. بد ترین گناه نا امیدیست.
((حضرت علی (ع))) |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
فرا رسیدن ماه محرم تسلیت باد | MARYAR | 2 | 858 |
11-01-2014 12:15 PM آخرین ارسال: صدفی |
|
پیام تسلیت محضر دوست عزیزمان | مهدی گل محمدی | 55 | 7,091 |
05-12-2013 04:57 PM آخرین ارسال: iranboy |
|
ایام فاطمیه تسلیت باد | مهدی گل محمدی | 33 | 4,515 |