ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ایده خودم را پیاده کرم : آزمون علمی آنلاین
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:28 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: Mr. Gamer
آخرین ارسال: Mr. Gamer
پاسخ: 19
بازدید: 4149

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
05-07-2013, 02:56 AM
ارسال: #1
با سلام
از همین ابتدا عذر می خواهم اگر متنم طولانی شد.
ابتدا یک مقدمه کوتاه می گم و بحث پیاده سازی ایده را مطرح می کنم.

من 31 سالم هست تا قبل از ازدواجم بجز شغل اصلیم که مهدسی شبکه و طراحی امنیت اطلاعات است بقیه وقتم را با online gaming بصورت real money می گذروندم.میتونم به جرات بگم که خیلی رقم بالایی سرمایه از دست دادم و همچنین وقتم را.بعد از ازدواج درگیر شغل خودم بودم تا اینکه با توجه به سابقه ای که در online gaming داشتم و همچنین برادر کوچیکم که اونموقع 10 سالش بود و درگیر بازی های آنلاین بود یک ایده به ذهنم رسید.
ایده اینطوری بود که بیام یک سایت بازی راه اندازی کنم اما نه مثل تمام این سایت ها که فقط بحث قدرت طلبی و وقت تلف کردن هست.برای همین کارم را ول کردم و شش ماه کامل روی ایده کار کردم.تمامی سایت های خارجی و ایرانی رو زیر رو کردم تا تونستم ایده ای پیدا کنم که در هیچ یک از این سایت ها نبود.
اجرای آزمون های علمی رایگان بهمراه جوایز نقدی.
اولین کاری که کردم در چند جا ایده خودم رو به ثبت رسوندم تا جلوی هرگونه کپی برداری و سو استفاده را بگیرم.
دو سال پیش وبسایت آزمایشیم را دادم برایم طراحی کردند و یکسال تمام بصورت آزمون و خطا جلو رفتیم.تا اینکه قرارداد طراحی و برنامه نویسی سایت اصلی را با شرکت کاسپید و آقای سپیدنام عزیز نوشتم و از بهمن 1391 سایت اصلی آنلاین شد.در طول این مدت هم وجوز رسمی فعالیت از وزارت ارشاد را گرفتم هچنین درگاه بانک های ملت و پارسیان و به تازگی اقتصاد نوین گرفتم.

در این مدت هم به اتفاق همسرم مشغول در آوردن سوالات آزمون ها بودیم.که با 20 آزمون سایت اصلی را راه اندازی کردیم.برنامه هم بدین صورت هست که فردی که وارد سایت ما می شود و ثبت نام می کند اعتباری بهش بعنوان آشنایی با آزمون داده میشه و می تونه در 2 تا از آزمون ها شرکت کند.اگر خوشش آمد و تمایل به ادامه داشت که اعتبار می خرد و ادامه می دهد.در پایان هر دوره که در حال حاضر 20 روز است کسی که بالاترین امتیاز را در آزمونی بدست آورده باشد برنده است و مبلغ جایزه به حسابش واریز می شود و می تواند یا به بازی کردن ادامه دهد در دور جدید یا اینکه مبلغ را درخواست دهد و در حساب بانکیش واریز شود.
تا حالا هم 5 دوره آزمون برگزار شده که خیلی خوب بوده.
در حال حاضر هم بر روی آزمون های بیشتر کار می کنیم تا به سایت اضافه شود و همچنین دائما سوالات آزمون ها را اضافه می کنیم.
یکی از مسائلی هم که ما را به این سمت کشاند در درباره ما سایت هم تئضیح دادم این بود که شاید برای برنده شدن افراد کمی بیشتر به مطالعه بپردازند و کمی سرانه مطالعه بیشتر شود.
از طرفی هم درگیر طراحی فاز دوم و سوم سایت هستم.چون اعتقاد دارم سایتی ماندگار می شه که بتونه دائما تنوع ایجاد کند و بخش ها و کارهای جدیدی اضافه کند.
سایت من هم به اسم مستر گیمر می باشد در آدرس: www.mr-gamer.com
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-07-2013, 07:50 AM
ارسال: #2
RE: ایده خودم را پیاده کرم : آزمون علمی آنلاین
بسيار تبريك ميگم بهتون

ديروز بصورت كاملا اتفاقي از طريق لينكي كه در سايت ورزش سه قرار داده بودين با اين سايت زيباتون آشنا شدم

خيلي خوشم آمد از طرحتون

اگر امكانش هست لطفا يكم توضح بيشتر در خصوص كليات وجزئيات طرح
هزينه ها
مديريت كاري
و....
بيان كنيد
مرسي

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-07-2013, 12:42 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-07-2013 12:45 PM، توسط ماهتیسا.)
ارسال: #3
خیلییییییی ایده جالبیه.

موفق باشین

بالاترین میزان جایزه شم چقدره؟

هزینه ثبت نام در آزمونها چقدره؟

یه سوال دیگه: امتیاز فرد شرکت کننده نسبت به چند نفر سنجیده میشه؟

برای آنکس که " باور " دارد، غیر ممکن وجود ندارد.
05-07-2013, 01:02 PM
ارسال: #4
ممنون از لطفتون و خشوحالم که خوشتون آمده.

کلیات طرح در این فاز که به اجرا در آمده صرفا آزمون هایی هست که کاربران در آن شرکت می کنند و پایان دوره جوایز به حساب برندگان واریز می شه و دور جدید آغاز می شه.البته در دید اول کار ساده بنظر میاد ولی تقریبا می شه گفت خیلی سخت هست.
برای هر آزمون ما کلی سوال در میاریم و تمامی سوال ها را هم خودم و همسرم از منابعی که تهیه می کنیم و در اختیار داریم می نویسیم چون کلا مخالف کپی کاری هستم.
در حال حاضر 20 آزمون فعال در زمینه های مختلف داریم و برای هر کدام هم کلی سوال که مقداری از آنها را در ابتدا وارد آزمون کردیم و به تدریج به آنها اضافه می کنیم تا سوالات تکراری نباشند.همچنین در حال طراحی آزمون های جدید هستیم.
در سایت جدید که سایت اصلی می باشد تقریبا تمام کارها بصورت اتوماتیک انجام می شود و فقط ما بر آنها نظارت داریم.در پایان هر روز نتایج بدست آمده هر روز را بررسی می کنیم تا احیانا مشکلی وجود نداشته باشد و همینطور در روز انتهایی آزمونها تمام وقت در سایت هستیم تا همه چیز بدرستی انجام شود.
ارتباط دائمی با کاربران خود داریم و تقریبا هر سوال یا مشکلی باشد در کمتر از نیم ساعت پاسخگو هستیم.
بخش پشتیبانی آنلاین سایت را هم داریم تا اگر کسی مساله ای داشت که سریع نیاز به بررسی بود ارتباط برقرار کند(البته بعلت تغییر سرور این بخش الان غیر فعال است و تا چند روز آینده دوباره فعال می گردد.)
کاربران سایت هم از طریق شارژ آنلاین می توانند حساب خود را فعال شارژ نمایند همچنین فروشگاهی داریم که پین کدهای شارژ اعتبار را با تخفیف ارائه می دهد.تمامی این پین کدها نیز اتوماتیک و تحت نظارت ما تولید می شوند.
برای هر آزمون تعداد مشخصی سوال در نظر گرفته شده که در هر بار شرکت کردن بصورت رندوم به برای کاربر به نمایش درمیایند.و همچنین هر آزمون زمان مشخص خود را برای اجرا دارد.
برای بدست آوردن تعداد سوال و زمان اجرا هر آزمون وقت بسیاری صرف می کنیم و تست های مختلف از افراد در سنین و سطح اطلاعات مختلف می گیریم و به یک میانگین می رسیم و در سایت پیاده سازی می کنیم.
همچنین امتیاز آزمون ها و امتیاز هر سوال برای آزمون های مختلف متفاوت هست که این را هم با یک معادله بدست می آوریم.
یکی از وقت گیر ترین کارها در سایت ورود سوالات و پاسخ ها و همچنین معادلات زمانی و امتیازی و تعداد سوالات می باشد.از آنجاییکه می خواستم اینکار بطور دقیق و بدون حتی کوچکترین ایرادی انجام شود تمام این مراحل بصورت دستی و تک به تک توسط خودمان صورت می گیرد.
مقدار جایزه هر آزمون بر اساس سختی آن آزمون در نظر گرفته شده است.
هزینه هایی که سایت تا کنون برای ما داشته بصورت تقریبی برای سایت آژمایشی و طراحی آن حدود 3 میلیون بوده و سایت اصلی حدودا 12 میلیون هزینه داشته.البته اینها فقط هزینه طراحی و برنامه نویسی سایت بود.
سایت اصلی را همانطور که گفتم شرکت کاسپید و آقای سپیدنام برای ما انجام دادند که واقعا کارشون عالی هست و غیر از کار طراحی حرف اول سئو را می زننند.
بغیر از این هزینه ها ، تقریبا در ماه بین 1.5 تا 2 میلیون در ال حاضر هزینه جایزه ها را داریم و هزینه تبلیغات نیز جدا می باشد.
برای همین در این راستا بدنبال جذب اسپانسر هستیم که در تاپیکی مجزا به آن خواهم پرداخت.

این ها تقریبا کلیات طرح و مدیریت و هزینه ها بود.دیدم متن خیلی طولانی شد دیگه وارد جزئیات نشدم که خیلی طولانی تر می شد.چون همین طرح اولیه که در حال حاضر در حال اجرا می باشد حدود 50 صفحه جزییات دارد.
به زودی هم فاز دوم و سوم نیز طراحی و پیاده سازی خواهند شد که طرح ا« بسیار طولانی تر اما با جزییات و بخش های زیادی می باشند.

هر سوال دیگری بود در خدمتم.
05-07-2013, 01:09 PM
ارسال: #5
بسيار تبريك ميگم بهتون

گام اول خواستم ثبت نام كنم تا از جزئيات بيشتر آگاه بشم كه متاسفانه تاكنون لينك تاييد ثبت نام ايميل نشده است

ولي واقعا آفرين بايد گفت به شما وهمسرتون

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
05-07-2013, 01:21 PM
ارسال: #6
سلام
واقعا جالب بود ایده تون.....
و چقدر خوشحالم موفق شدید توی ایده تون
موفق ترباشید.....

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
05-07-2013, 01:43 PM
ارسال: #7
(05-07-2013 01:09 PM)goldmen نوشته شده توسط:  بسيار تبريك ميگم بهتون

گام اول خواستم ثبت نام كنم تا از جزئيات بيشتر آگاه بشم كه متاسفانه تاكنون لينك تاييد ثبت نام ايميل نشده است

ولي واقعا آفرين بايد گفت به شما وهمسرتون

ممنون

متاسفانه ایمیل های فعالسازی با یاهو یعضی روز ها به مشکل برمی خورند و من خودم هر ساعت یوزر ها را چک می کنم و پس از بررسی فعال می کنم.
الان یوزر های امروز را فعال کردم شما هم چک کنید اگر مشکلی بود بهم بگید.
05-07-2013, 01:55 PM
ارسال: #8
(05-07-2013 12:42 PM)ماهتیسا نوشته شده توسط:  خیلییییییی ایده جالبیه.

موفق باشین

بالاترین میزان جایزه شم چقدره؟

هزینه ثبت نام در آزمونها چقدره؟

یه سوال دیگه: امتیاز فرد شرکت کننده نسبت به چند نفر سنجیده میشه؟

ممنون دوست عزیز

در حال حاضر بالاترین جایزه 60000 تومن است .کلا جوایز مسابقاتی که الان داریم بین 7500 تا 60000 تومن بر اساس سختی مسابقه است.
هزینه ثبت نام مسابقات از 500 تومان تا 3000 تومان است که این هم بستگی به مسابقه دارد.

امتیاز فرد شرکت کننده نسبت به شرکت کنندگان همان مسابقه سنجیده می شود و کاربر می تواند رتبه و امتیاز خود و تمامی شرکت کنندگان آن مسابقه را در پنل کاربری خود مشاهده کند.
05-07-2013, 02:20 PM
ارسال: #9
همکار نمیخواین؟ Smile

واسه طراحی سوال، میتونم برای سوالهای تاریخ و ادبیات کمکتون کنم

برای آنکس که " باور " دارد، غیر ممکن وجود ندارد.
05-07-2013, 03:20 PM
ارسال: #10
موفق باشید ، دوست عزیز

گرچه تضمینی بر ربایش ایده وجود ندارد ، با اینحال به شما بابت شروع درست فعالیتتان تبریک می گویم .

انشاءالله بزودی بتوانید با خلاصی از کنترل شخصی و تبدیل شغل فعلیتان به کسب و کار به درآمد های میلیاردی برسید .

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ایده کسب وکار kosar1395 0 550 04-09-2020 01:22 PM
آخرین ارسال: kosar1395
  ایده هایی برای کار لئوپارد 31 12,724 04-03-2020 03:24 PM
آخرین ارسال: Pourizari
  بامدرک مدیریت منابع انسانی چه کاری برای خودم راه بندازم? Safari.mre 0 459 02-18-2019 03:45 PM
آخرین ارسال: Safari.mre
  دوستان کمک کنید ایده بدید با 5میلیون چیکار کنم؟ امیر511 2 2,319 11-28-2016 08:52 AM
آخرین ارسال: irandac
  ایده برای کسب درآمد از گاوداری بدون دام mohandes-j 19 5,117 10-13-2016 02:05 PM
آخرین ارسال: mohandes-j
Star دارم شروع میکنم = کمک | راهنمایی | هم فکری | ایده sepehrplus 1 1,661 09-15-2016 01:53 PM
آخرین ارسال: محمد کشاورز legend
  همکار اپلیکیشن کار (اندروید و ios ) برای ایده نو taymaz9 0 807 08-16-2016 12:23 PM
آخرین ارسال: taymaz9
Sad ایده میخوام واسه سرمایه گذاری.......... ali.tahanian 12 4,630 12-27-2015 09:39 PM
آخرین ارسال: هاشم بیات
  ایده خوبی دارم کمکم کنید sssanay 14 7,863 12-21-2015 02:31 AM
آخرین ارسال: af625
  یک ایده اجرا کردم و جواب گرفتم bahador 34 16,618 11-21-2015 03:45 AM
آخرین ارسال: fereydoon123456
  ایده ها ی کاری برای خانم ها farnax 11 3,764 11-20-2015 08:17 PM
آخرین ارسال: saeedhashemi1371
  درخواست ایده zohrebayati 6 1,945 11-14-2015 01:30 PM
آخرین ارسال: shahcar
  ما قدم اول ثروتمند شدن را برداشتیم (دفتر چاپ و خدمات الکترونیک) babaei 18 4,296 11-11-2015 12:44 AM
آخرین ارسال: Mehdi7000
  ایده پرداز+سرمایه گذار+عوامل اجرایی saeed ahmadii 20 4,555 10-04-2015 02:18 PM
آخرین ارسال: r1min
  ایده های نو آترینا 4 2,289 08-14-2015 01:40 PM
آخرین ارسال: فاطیما14
  ایده اساسی برای موضوع گردشگری erfankt19 2 1,383 08-02-2015 02:29 PM
آخرین ارسال: cooch
  من هم شروع کردم با یه ایده بزرگ! vahid-1 11 6,880 06-14-2015 02:18 AM
آخرین ارسال: poryaghoobi
  از امروز کسب و کار اینترنتی خودم اغاز کردم dawodr 10 3,196 11-08-2014 12:16 PM
آخرین ارسال: لوییز
  ما هم شروع کردیم لطفا نظرتان را حتما به در مورد این کارما بگویید bidoki 26 6,349 05-04-2014 03:35 PM
آخرین ارسال: shahid-a
  یک ایده برای شروع نظرتون رو لطفاً بگین ... fateme-61 6 2,419 01-12-2014 03:09 PM
آخرین ارسال: iren

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS