ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

سهامدارانی که یک شبه میلیاردر شدند
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:29 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: karafarin
آخرین ارسال: goldmen
پاسخ: 12
بازدید: 3170

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
05-06-2013, 10:50 AM
ارسال: #1
قیمت هر سهم پالایشگاه تهران از ۷۵۰۰ تومان در ۱۹ مهر ماه، در روز گذشته به ۸۳ هزار تومان رسید و برخی از سهامداران خود را با بازدهی ۱۰۱۴ درصدی، یک روزه میلیاردر کرد.
البته به هزار و ۱۴ درصد دیگر رشد نمی‌گویند این یک پرتاب موشکی است که شاید هر ۳۰ سال یک بار رخ دهد. اما شد آنچه هیچ‌کس تصورش را نمی‌کرد؛ حال هر‌کس که سهامدار باشد یا نباشد در دل می‌گوید‌ای کاش من هم سهم این شرکت را داشتم.

جوانی که به تازگی قرار است ازدواج کند با ۳ هزار سهمی که داشت و ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بابت هر سهم آن در عرضه اولیه پول داد، دیگر غمی برای خرید خانه و ماشین ندارد زیرا در حال حاضر دارای ۲۴۰ میلیون تومان پول است که در روز زن بهترین هدیه برای همسرش است. سهم پالایشگاه تهران در ۱۹ مهر ماه سال گذشته برای کشف قیمت در بازار دوم فرابورس عرضه شد که در نهایت ۳ میلیون سهم این شرکت به قیمت هر سهم ۷۵۰۰ تومان معامله شد و به دلیل بالابودن قیمت آن، بیشتر سهامداران حقوقی اقدام به خرید آن کردند. البته در مجموع این ۳ میلیون سهم بین کمتر از ۹ هزار نفر تقسیم شد و امروز همان سهامداران با بازدهی هزار و ۱۴ درصدی هر سهم روبه‌رو شده‌اند.

البته این شرکت پس از ۱۹ مهر ماه تنها حدود ۸ روز در بورس قابل معامله بود و پس از آن به دلیل برخی ابهامات سازمان بورس نماد این شرکت را متوقف کرد و در نهایت روز‌گذشته پس از نزدیک به ۷ ماه نماد آن باز شد و بزرگ‌ترین اتفاق برای سهامداران آن شرکت رقم خورد. طی ۷ ماهی که نماد این شرکت بسته بود برخی از سهامداران به صورت وکالتی سهام خود را فروخته بودند و باید دید تکلیف این افراد چه می‌شود، زیرا کارگزار وقتی سهمی را می‌فروشد پول آن را به حساب سهامدار اولیه واریز می‌کند و مشخص نیست کسی که این سهم را وکالتی خریداری کرده چه می‌شود البته سپرده‌گذاری مرکزی می‌تواند با تایید این فروش وکالتی که انجام شده به کارگزار این مجوز را بدهد که پول را به حساب خریدار واریز کند.

در بین سهامداران این شرکت حسابدار یکی از کارگزاری‌ها ۱۵ هزار سهم این شرکت را هفت ماه گذشته به ارزش مجموعا ‌۱۲۰ میلیون تومان خریداری کرده و در حال حاضر با توجه به قیمت هر سهم ۸۳ هزار تومان ارزش کلی آن به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسیده است و این فرد در حال حاضر میلیاردر است. البته پالایشگاه تهران ۶ میلیارد و ۱۲۲ میلیون تومان سرمایه دارد که سرمایه اندکی است، و به همین دلیل هر اتفاقی که در مناسبات این شرکت رخ دهد موجب سودآوری آن می‌شود. سود هر سهم این شرکت برای سال ۹۱ ابتدا هزار تومان بود که بر اساس آخرین اطلاعات ارائه شده توسط این شرکت، سود هر سهم آن به ۵۹۰۰ تومان رسیده است.

http://biznews.ir/vdcf.ydeiw6d0jgiaw.html

سرباز پیاده شطرنج هم اگر راه را تا انتها ادامه دهد وزیر می شود!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-06-2013, 02:45 PM
ارسال: #2
RE: سهامدارانی که یک شبه میلیاردر شدند
ای کاش دوستانی که توی بورس تجربه دارند میامدند و میگفتند که خداقل برای شروع چکار باید بکنیم ؟
05-06-2013, 03:46 PM
ارسال: #3
هیچی برو کارگزاری مفید ثبت نام کن و بسم الله
ابزارهای عالی برای ترید دارند
آموزش هم دارند
اگه بخوای میتونی پولت رو بدی به کارگزارت خودش برات خرید و فروش کنه

ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد
05-06-2013, 04:23 PM
ارسال: #4
(05-06-2013 02:45 PM)GreatNavid نوشته شده توسط:  ای کاش دوستانی که توی بورس تجربه دارند میامدند و میگفتند که خداقل برای شروع چکار باید بکنیم ؟

امسال سال بورس هست با شناسایی سهام مناسب و رشد نکرده می توانید سود مناسبی کسب نمایید.
05-06-2013, 07:38 PM
ارسال: #5
ممنون .
من میخواهم خودم ماهیگیر بشم Smile
برای همین میخوام ریز و پیز کارو در بیارم . اگر کسی لطف کنه راهو نشون بده تا آخرش میرم .
آموزش توی نت هست ولی دوست داشتم یه نفر که تجربه داره راه بهتر رو نشونم بده .
منابعش رو اگر معرفی کنید و شروع کار بقیه اش رو خودم استارت میزنم .
باید هم خب یاد بگیرم که سهام مناسب و رشد نکرده چطوری میتونم بفهمم کدوم هست . ممنون ممنون ممنون
05-06-2013, 07:41 PM
ارسال: #6
سلام
اتفاقی که برای سهم پالایشگاه تهران افتاد ، از اتفاقات نادری بود که بهتر است اصلا اون رو در روند کاری بورس در نظر نگیریم و عزیزانی که میخوان تو این بازار فعالیت کنند با دید واقع بینانه تر و مطالعه کافی وارد معاملات سهام شوند.A00 (109)

هیچ چیز اتفاقی نیست
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-06-2013, 07:48 PM
ارسال: #7
(05-06-2013 07:38 PM)GreatNavid نوشته شده توسط:  ممنون .
من میخواهم خودم ماهیگیر بشم Smile
برای همین میخوام ریز و پیز کارو در بیارم . اگر کسی لطف کنه راهو نشون بده تا آخرش میرم .
آموزش توی نت هست ولی دوست داشتم یه نفر که تجربه داره راه بهتر رو نشونم بده .
منابعش رو اگر معرفی کنید و شروع کار بقیه اش رو خودم استارت میزنم .
باید هم خب یاد بگیرم که سهام مناسب و رشد نکرده چطوری میتونم بفهمم کدوم هست . ممنون ممنون ممنون

اینم یک اقیانوس پر از ماهی
http://www.irvex.ir/

البته مجازی هست
درنتیجه ضرر نمیکنی دیر یاد بگیری ماهیگیری رو

برای آشنا شدن دراین نوع معاملات حتما باید در کلاسهای حضوری زیر نظر اساتید معتبر شرکت کنی
ولی دراین اقیانوس هم میتونی با چک کردن نرخ ها بصورت روزانه تجربه عملی کسب کنی10_004

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
05-07-2013, 12:32 AM
ارسال: #8
ممنون . کلاس حضوری شهریه اش چطوریه از کجا کلاس خوب پیدا کنم ؟ میشه اینا رو بگید ؟
05-07-2013, 07:53 AM
ارسال: #9
(05-07-2013 12:32 AM)GreatNavid نوشته شده توسط:  ممنون . کلاس حضوری شهریه اش چطوریه از کجا کلاس خوب پیدا کنم ؟ میشه اینا رو بگید ؟

بستگي به محل اقامت شما دارد

در تهران كه مركز اصلي وفعال بورس ايران هست بسيار كلاس هاي آموزشي هست وبا مراجعه به شركت هاي كارگزار يا اعلاميه ها ازاين كلاس ها با خبر مي شويد

ولي اگر در غير تهران باشيد متاسفانه خيلي كم هست هم فعاليت وهم كلاس هاي آموزشي و اونوقت ميشه سوزني در انبار كاه

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
05-07-2013, 07:57 AM
ارسال: #10
(05-07-2013 12:32 AM)GreatNavid نوشته شده توسط:  ممنون . کلاس حضوری شهریه اش چطوریه از کجا کلاس خوب پیدا کنم ؟ میشه اینا رو بگید ؟

دوست عزیز نمایشگاه بورس و بازار سرمایه که تا 20 اردیبهشت هست برید و آنجا اطلاعاتی که مد نظرتان هست کسب نمایید.
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مهم : 8 اشتباه متداول که باید در سرمایه‌گذاری از آنها دوری کنید. jahanagahi 8 2,816 11-17-2013 08:03 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  گفت و گو با یک سهامدار حقیقی موفق koroshparsi 1 1,193 12-24-2011 11:46 PM
آخرین ارسال: shahram......32
  میلیاردر شدن از راه خرید سهام و کنترل شرکت ها کامیار کاظمی 0 2,009 05-07-2011 09:50 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS