ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
هزینه های ماهیانه شما چقدر است؟ زمان کنونی: 09-26-2025, 02:01 AM |
|||||||
|
هزینه های ماهیانه شما چقدر است؟
|
03-12-2013, 08:27 PM
ارسال: #61
|
|||
|
|||
RE: هزینه های ماهیانه شما چقدر است؟
با قسط ها و وام هام تقریبا 2.5 میلیون تومن
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
03-17-2013, 10:10 PM
ارسال: #62
|
|||
|
|||
دوستان هزینه هاتون نسبت به پارسال چقدر افزایش داشته؟
سرباز پیاده شطرنج هم اگر راه را تا انتها ادامه دهد وزیر می شود!! |
|||
03-18-2013, 12:18 AM
ارسال: #63
|
|||
|
|||
(03-12-2013 12:21 PM)mir abas نوشته شده توسط: سلام اقا امیر عباس منم میر عباس هستم خیلی خوشحالم که یکی همنام خودم وارد گود شد ،ییهو فکر کردم خودمم با چهره ای جدید .هزینه اجاره و اب و برق کارگاه که جزو هزینه زندگی نیست. آب درون ظرف، شفاف است؛ آب دریا اما تیره. حقیقت های کوچک کلماتی شفاف دارند، حقایق بزرگ اما سکوتی عظیم. |
|||
03-18-2013, 09:11 AM
ارسال: #64
|
|||
|
|||
با سلام
زندگی من و همسرم جوریه که نمی توان درآمد و هزینه های زندگیمون رو تعیین کنیم. منظورم این نیست که درآمد بسیار بالایی داریم اما چون هسرم پیمانکار مخابرات هست تا پایان قراردادش نمی توان در امدش رو بدست اورد چون هزینه های پیش بینی نشده زیادی رو همیشه متحمل میشه و به دلیل تاخیر در پرداخت پول از سوی ارگانها و با بالا رفتن دلار در این ایام ضرر بسیار بالایی رو هم متحمل شدیم.با اینکه همیشه مخارج و هزینه های زندگی و کار و نیز در امدها رو یادداشت می کنم اما هیچ وقت نتونستم این ارقام رو بدست بیارم و تعادل بین دخل و خرج زندگیمون ایجاد کنم. |
|||
03-18-2013, 01:21 PM
ارسال: #65
|
|||
|
|||
سلام دوستان عزيز
هزينه هاي من به شرح زير است اجاره مغازه و هزينه برق 75هزار هزينه بيمه و خرج ماشين با احتساب هزينه هاي ثابت 50 هزار پول بنزين (60*400)+(60*700) حدودا 70 هزار *البته اين هزينه متغير ميباشد و قابل كم شدن هست هزينه اقساط كه واسه دست گرمي گرفتم 100 هزار هزينه لباس 25 هزار *اين هزينه را از سال 92 به هزينه هام اضافه ميكنم در شرايط كنوني 150 هزار تومان هزينه بيمه تامين اجتماعي 110 هزار هزينه شخصي(غذاي بيرون يا مهماني دوستانه) 25هزار خورد و خوراكم مهمون سفره پدر گراميم اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
03-18-2013, 01:37 PM
ارسال: #66
|
|||
|
|||
در مورد كاهش هزينه ها اصلا خريد لباس و پوشاك ارزان توصيه نميشود
شايد شما 2 دست لباس گران قيمت خريد كنين ولي هم حفظ ظاهر ميلياردري نموده ايد و هم در دراز مدت سرمايه گذاري كرده ايد يه كتاب دارم در مورد صرفه جويي در هزينه هاست در مورد لباس گران قيمت نوشته است كه مبلغ لباس مورد نظر را تقسيم بر تعداد روزهايي كه در سال بر تن ميكنين و تعداد بر سالهاي كه احتمال ميدين از اين لباس استفاده كنيد حالا ببينين ايا ارزش اين صرف هزينه را برا هر روز پرسيدن اين لباس داره مثال :خريد پالتو 1000000(يك ميليون تومان) زمان استفاده 4ماه(120روز) سنوات استفاده 4 سال محاسبه:4*120=480 تعداد روزهايي كه پالتو استفاده ميكنيد 1000000/480=در حدود 2100 هزينه هر روز استفاده از اين پالتو اين فرمول در مورد كليه موارد هزينه بر قابل استفاده هست اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
04-17-2013, 02:56 PM
ارسال: #67
|
|||
|
|||
نظر دوستان رو خوندم فكر ميكنم اكثر دوستان يك سري از هزينه هاشونو در اين محاسبات اصلا به حساب نياوردند و الا بيشتر از اين مبالغ ميشد كه مطرح شد
هدف دوستان ظاهرا" به اشتراك گذاشتن راههايي براي كمتر شدن هزينه هاست ، من راهكاري به ذهنم نرسيد و از اين بابت ازتون عذر ميخوام كه پيشنهادي در چنته ندارم اما اينو ميدونم كه معمولا همه سعي دارند هزينه هاي زندگيشون رو يه جورايي با درامدشون سازگار كنند حالا اينكه چقدر موفق هستند بستگي به شرايط داره و در تمام خانواده هايي كه لااقل من ميشناسم نقش همسر يا مادر هستش كه مديريت اينكار رو به عهده داره - نوجوان كه بودم خيال ميكردم مادرم معجزه ميكنه كه ميتونه كل زندگي رو با درامدي كه هيچوقت نسبت به تورم سنخيتي نداره اداره ميكنه اما حالا ديگه باور دارم كه اكثريت خانمها در اين امر داراي استعدادي ناخوداگاهند كه به طور اكتسابي آموخته هاي مادرانشون هم اين استعداد رو بارورتر ميكنه از اونجائي كه مطرح كردن اعداد و ارقام براي نويسنده اين تاپيك و همينطور دوستاني كه مطالعه اش ميكنند مهمه من هم هزينه هاي روتين زندگي خودم رو براتون مينويسم : قبلش عنوان كنم كه اين هزينه ها براي يك خانواده 6 نفره است ( من ، 3 برادر كوچكترم و پدر و مادر ) ضمنا من و مادرم و پدرم براي تامين اين هزينه ها شاغل هستيم و درامدمون رو به نسبتهاي دلخواه خرج ميكنيم 1 - قبض گاز خونه و مغازه هر 40 روز يكبار رقمي بين 200 تا 220 هزار تومان ، قبض آب براي خونه و مغازه 60 روز مبلغي بين 15 تا 25 هزار تومان ، قبض تلفن ثابت هر دو مكان 15 هزار تومان براي 60 روز ، هزينه هاي موبايل هامون كمي متفاوته : مبالغ ماهيانه هزينه تلفن همراه : بابا = 4000 تومان ، مامان = 2000 تومان ، برادرهام روي هم 20.000 تومان و من براي هر 60 روز معمولا 30 تا 40 هزار تومان 2 - هزينه ماهيانه خوراك : گوشت = 150 تا 200 هزار تومان - مرغ = 50 هزار تومان - ماهي = 50 هزار تومان - غلات = 120 هزار تومان - حبوبات = 20 هزار تومان - لبنيات = 150 هزار تومان - سبزيجات و ميوه جات و صيفي جات ( از سيب زميني و پياز گرفته تا گوجه و خيار و همه چيز = 150 تا 220 هزار تومان ) 3 - برنج رو به طور ساليانه تهيه و ذخيره ميكنيم ، مصرف خودمون 500 كيلو و برادر بزرگترم كه تامين برنجشون رو ما بر عهده داريم 100 كيلو جمعا 600 كيلو ( برنج اينجا كيلوئي 8 تا 9 هزار تومانه ) 4 - در مورد پوشاك هم سهم اعضاي خونواده بنا به نياز و درخواست و سليقه خودشون كاملا متفاوته مثلا پدرم معمولا براي خودش چيزي نميخره و من و مادرم براشون خريد ميكنيم به مناسبتهاي مختلف نهايتا" 500 هزار تومان در سال مادرم هم سهمي مشابه پدرم دارند به علاوه هديه هاي مناسبتي كه دريافت ميكنند از اعضاي خونواده برادرهام هر كدوم يه جور لباس ميپوشند و نظم و اراستگي يا شلختگيشون در ميزان خريدهاشون خيلي تاثير گذاره - يكيشون معمولا" بيشتر از 300 هزار تومان در سال خريد لباس نداره و همون رو هم با اراستگي كامل ميپوشه اما كوچيكه نزديك به 2 برابر اين يكي خريد داره و در نهايت هم هميشه به نظر ميرسه كه لباس سالمي براي پوشيدن باقي نگذاشته اين رو هم بگم كه خونه ما به خاطر نسبت 4 به 2 اقايون به خانومها جوراب مردونه رو دو جيني خريد ميكنيم و در پايان هفته جيني ميشوريم اما به يكماه نرسيده هيچ اثري از جورابها باقي نيست ( دوجين بعدي ) ( برادر كوچيكه تقلب ميكنه و جورابهاي بقيه رو هم كش ميره و ناپديدشون ميكنه - تصميم دارم يه روز بالاخره كشف كنم چي سر اين جورابها مياد ) اما سهم خودم در خريد لباس : من معمولا" نزديك به نيمي از حقوق ساليانه ام رو خرج خريد لباس ميكنم و البته هميشه مارك ميپوشم البته معادل يكماه حقوقم رو فقط عطر مي خرم 5 - شوينده ها و پاك كننده ها ، ارايشي بهداشتي : خريد شوينده ها در منزل ما به صورت ماهيانه انجام ميشه و مبلغي در حدود 200 تا 250 هزار تومان 6 - خوشبختانه ما مستاجر نيستيم اما در مورد مغازه مادرم جدا از مبلغ رهن ماهيانه 200 هزار تومان اجاره بها پرداخت ميشه 7 - هزينه هاي بهداشت و درمان : ماهيانه حداقل 350 هزار تومان ( پدرم آلرژي و آسم دارن ) 8 - هزينه هاي تحصيل برادرهام : ترمي 1.5 تا 2.5 ميليون تومان 9 - يكسري از هزينه ها هم هستند كه پيش بيني نشده اند گاهي بزرگ مثل هزينه تعميرات ، گاهي متفاوت مثل تعويض يك سري لوازم و گاهي كوچك و جزئي مثل شارژ سيلندر اطفاء حريق و ... كه مبلغشون قابل پيش بيني يا برنامه ريزي نيست 10 - ضمنا" همه ما درصدي مشخص يا حتي متغير از درامدمون رو صرف نيكي كردن به ديگران ميكنيم ( خودم = 12.5 % از حقوق ماهيانه ام ، مادرم تا جائي كه من در جريانم بين 20 تا 50 هزار تومان در ماه و پدرم رو هم ميدونم مبلغي رو صرف خيرات براي پدر و مادرش كه از دنيا رفتند ميكنه ، حق سيد كنار ميگذاره و ... اما مبلغش رو تا به حال كنجكاوي نكردم چقدره ) تازه همه اينها فقط قسمتي از هزينه هاست ، برادرم با اينكه جدا از ما زندگي ميكنه و مستقله اما با همسرش تو عقد هستند و مادرم مبلغ زيادي رو صرف خريد لوازم زندگي و جهيزيه اونها ميكنه و اطلاع دارم كه مبلغ زيادي رو هم براي هزينه هاي مراسم عروسيشون پس انداز ميكنند 11 - حالا نوبت اقساط وامهاست : پدرم وام نداره من ماهيانه مبلغ 400 هزار تومان قسط دارم مادرم هم فكر كنم 350 ، 400 قسط دارن همه هزينه هايي رو كه بيان كردم ، فقط اونهائيه كه من به عنوان فرزند خونواده در جريانش هستم ، قطعا خيلي چيزها هست كه به خاطر مسئوليتهاي نداشته ام نميدونم و يه سري چيزهاي هم هست كه ميدونم اما اينقدر پراكنده است كه ترجيح دادم فقط كليات رو به صورت دقيق مطرح كنم - همين كه به كسي بدهكار نيستيم و محتاج كسي نيستيم بزرگترين ثروته باور دارم كه خدا هميشه در كنار بنده هاشه و در هيچ شرايطي تنهاشون نمي گذاره . اگر مختارید كه بین حق به جانب بودن و مهربانی یكی را انتخاب كنید، مهربانی را انتخاب كنید نام های کاربری قبلی : - 01230500 - سفیر مهربانی |
|||
04-17-2013, 03:09 PM
ارسال: #68
|
|||
|
|||
در قسمت خوراك فراموش كردم هزينه هايي از قبيل چاي ، تنقلات ، شكر و قند و روغن و ... رو براتون بنويسم ، البته نميدونم چه مبلغي دقيقا ماهيانه اختصاص اين چيزاست اما مثلا" ميدونم كه روغن كنجد كيلوئي 15000 تومانه ، يا مثلا" يك باكس قند شكسته 20.000 تومانه يا چاي كيلوئي 15 تا 25 هزار تومانه
باقيشو شما كمك كنيد و مطرح كنيد من حضور ذهن ندارم اگر مختارید كه بین حق به جانب بودن و مهربانی یكی را انتخاب كنید، مهربانی را انتخاب كنید نام های کاربری قبلی : - 01230500 - سفیر مهربانی |
|||
04-20-2013, 07:41 PM
ارسال: #69
|
|||
|
|||
مدیریت هزینه ها از مدیریت درامدها مهمتره پس حساب و کتاب مالی یادتون نره
سرباز پیاده شطرنج هم اگر راه را تا انتها ادامه دهد وزیر می شود!! |
|||
04-21-2013, 08:51 AM
ارسال: #70
|
|||
|
|||
رسیدن به هشیاری مالی
خانم جولیا کامرون، متخصص کار با گروههای دچار مشکلات مالی، در کتاب «از معتاد به پول، به پولدار سالم: 90 روز تا رهایی مالی» ابزارهای ترک رفتارهای مالی ناسالم را با ارایه تست ها و راه حل های عملی و موثر نشان می دهد. حساب و کتاب کردن اولین ابزار کسب هوشیاری مالی، حساب و کتاب کردن است. بسیاری از ما حتی نمی دانیم که پولمان چطور می آید و چطور می رود؟ حساب و کتاب کردن یعنی ثبت تمام درآمدهای ماهانه مان و ثبت تمام پول هایی که در طول ماه خرج می کنیم. این اساسی ترین و ابتدایی ترین کسب رهایی مالی است. این ابزار هر چند ساده به نظر می رسد اما چنانچه به طور منظم و هر ماه به کار گرفته شود نتایج خیره کننده ای به بار می آورد. برای این منظور: 1- دفترچه کوچکی بخرید. 2- تمام مخارج روزانه تان – تمام آنها را – در دفترچه حساب و کتاب ها بنویسید. در یک ستون تمام پول هایی که به دست می آورید و در ستون دیگر تمام مخارجتان را بنویسید و تاریخ بزنید. این تمرین را در کل 90 روز ادامه دهید و حتی یک روز را هم از قلم نیندازید. مثال: 14 فروردین روزنامه 300 تومان میوه 5000 تومان اتوبوس 200 تومان درآمد: 30000 تومان از محل ... استراحت یا مرخصی دومین ابزار، اعلام یک زمان استراحت یا «مرخصی» است. ما در این دوره «مرخصی» به طلبکارانمان زنگ می زنیم و به آنها اطمینان می دهیم که می خواهیم در آینده پولشان را بپردازیم. به علاوه در این دوره استراحت یا مرخصی، ما: 1- از قرض کردن خودداری می کنیم. (بعد از این می خواهیم فقط با منابع خودمان زندگی کنیم.) 2- از خرج های بزرگ جدید اجتناب می کنیم. (می خواهیم طبق وسعمان زندگی کنیم.) 3- از مخفی شدن از دست طلبکارها دست برمی داریم و صادقانه با آنها روبرو می شویم. آگاهی بیشتر از الگوهای پولی مان فهرستی از انواع رفتارهای خودتان در رابطه با قرض گرفتن از دیگران تهیه کنید. آیا شما: - قبل از سر برج قرض می گیرید؟ - از دوستانتان قرض می گیرید؟ - با کارت های اعتباری زندگی می کنید؟ - چک بی محل می کشید؟ - پول های ضروری مثل کرایه خانه یا قبض هایتان را خرج می کنید؟ - مشکل می توانید برای کارتان درخواست پول کنید یا حقتان را بگیرید؟ (این یعنی بدهی به خودتان) بیشتر این رفتارها ریشه در عدم عزت نفس و احساس ترس و نگرانی دارد، خوب است که: 1- به طور منظم ورزش کنید. در صورت امکان، در تمام این 90 روز هر روز دست کم 20 دقیقه پیاده روی کنید. 2- وقتی احساس اضطراب می کنید دوش داغ بگیرید یا تمرینات تنفس عمیق انجام دهید. 3- به استراحت و خورد و خوابتان بیشتر برسید. وقتی از خودتان خوب مراقبت کنید، عزت نفستان هم بیشتر می شود. وقتی برای خودتان ارزش بیشتری قایل باشید کمتر به رفتارهای پولی ناسالم رو می آورید. تعیین خط قرمز پولی برای بازیابی تعادل خط قرمز پولی، یعنی تعیین حد و مرزهای ما در رابطه با پول. یعنی تعیین ممنوعیت ها و کارهایی که نخواهیم کرد. آیا ما چک بی محل می کشید؟ «نه، این کار ممنوعه. این خط قرمز منه.» یکی از تمرین های مهم دوره 90 روزه کسب سلامت پولی، تعیین خط قرمزمان است. خط قرمز پولی ما می تواند شبیه این باشد: 1- چک بی محل کشیدن ممنوع 2- قرض کردن از رییس ممنوع 3- درخواست وام از اعضای خانواده و دوستان ممنوع 4- خرید هدایای قشنگ تر برای دوستانم به جای خودم ممنوع 5- برداشت کردن از حساب پس انداز به خاطر خانواده و دوستان ممنوع 6- ننوشتن دخل و خرجم ممنوع 7- خرج کردن بیشتر از درآمدم ممنوع خط قرمزهای اشخاص مختلف می تواند با هم فرق کند. خوب است که در تمام مدت کار روی الگوهای رفتاریتان، یک کپی از فهرست خط قرمزتان همراه تان داشته باشید تا یادتان باشد که از روی آن عبور نکنید. پس انداز کنید یکی از مهمترین ابزارهای روند رهایی مالی، پس انداز کردن است. خوب است که 10 درصد هر درآمدی که کسب می کنیم برای آینده کنار گذاشته شود. چه باور کنید چه نکنید، این پول به سرعت افزایش می یابد و می تواند منبع کمک بزرگی برای مواقع ضروری باشد. این مهمترین حساب بانکی است که ما داریم. چنانچه بخواهید احساس ثروتمند بودن کنید هر ماه باید بیشتر از مخارجتان، کسب درآمد کنید. واقعا لذتبخش است که سعی کنیم شکاف بین پول به دست آمده و پول خرج شده را چنان زیاد کنیم که بتوانیم پس انداز مطمئنی هم داشته باشیم. به این چند راهکار ساده توجه کنیم: 1- با کم کردن مکالمات تلفنی می توانیم ماهانه مقداری پس انداز کنیم. 2- با خرید مواد غذایی سالم و آشپزی در خانه می توانیم سطح زندگیمان را بهبود بخشیم و پولمان را در فست فودی ها دور نریزیم. 3- با کم کردن تماشای تلویزیون و صرف روزی 1 تا 2 ساعت کار خلاق یا هنری دستی می توانیم هم از وقتمان لذت ببریم، هم آن را به منبع درآمد تبدیل کنیم. 4- با استفاده بیشتر از وسایل حمل و نقل عمومی می توانیم در کاهش آلودگی هوا و ترافیک شهرمان موثرتر باشیم و پول تاکسی را هم پس انداز کنیم. 5- «خواستن، توانستن است.» اگر بخواهیم، می توانیم راه های بدیع و نوینی برای کاهش هزینه های اضافی و بی مورد و افزایش درآمد و پس اندازمان پیدا کنیم. فراوانی را انتخاب کنید پیشنهاد شده که هر روز صبح جملات تاکیدی بنویسید و با صدای بلند ادا کنید. اگر این کار را به عادت روزانه مان تبدیل کنیم، خیلی زود اثراتش را در زندگی مان می بینیم، به عنوان مثال می توانیم بگوییم: 1- من پولم را در راه های درست و مناسب خرج می کنم. 2- من فقط وقتی لازم است، خرج می کنم. 3- من به خودی خود باارزش هستم. 4- پول، انرژی است و من اجازه می دهم آزادانه در زندگی ام جریان پیدا کند. 5- من خیر و نیکی مال را می پذیرم و ترسم از فراوانی را رها می کنم. 6- من راحتی و آسایش در زندگی ام را می پذیرم. 7- من اجازه می دهم فراوانی در زندگی ام جاری شود. 8- من می توانم به خودم «بله» و به دیگران «نه» بگویم. 9- وضع مالی من به لطف خدا روز به روز بهتر می شود. 10- من برای همه چیزهایی که دارم خدا را شکر می کنم. رفاه و فراوانی و سلامت مالی یک روند است، روندی مادام العمر و همواره رو به پیشرفت. همین امروز شروعش کنید و هر روز یک قدم پیش بروید. منبع: کتاب «پولدار سالم: 90 روز تا رهایی مالی» نویسنده: جولیا کامرون اگر مختارید كه بین حق به جانب بودن و مهربانی یكی را انتخاب كنید، مهربانی را انتخاب كنید نام های کاربری قبلی : - 01230500 - سفیر مهربانی |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
![]() |
کدام کار مناسب تر است ؟ | zamani25 | 1 | 658 |
06-20-2018 08:15 PM آخرین ارسال: zamani25 |
نظر شما در مورد خرید از شهر بانه چیست؟ | M3HDI | 37 | 15,326 |
07-09-2017 02:39 AM آخرین ارسال: Majid ta |
|
آدرس تولیدی های شال و روسری | elena95 | 0 | 851 |
07-03-2017 12:16 AM آخرین ارسال: elena95 |
|
افزایش سرمایه های خرد چگونه؟ | yunespc | 1 | 1,082 |
10-26-2016 01:54 PM آخرین ارسال: yunespc |
|
![]() |
نحوه کسب درآمد از وب سایت های اینترنتی | saeed74 | 4 | 2,405 |
10-12-2016 12:29 AM آخرین ارسال: hasanjoon |
تجارت فالوور اینستاگرام حلال است؟ | SHAYAN.IRANI | 9 | 1,819 |
02-07-2016 01:32 PM آخرین ارسال: SHAYAN.IRANI |
|
تعرفه های پست | shila30 | 2 | 691 |
06-05-2015 02:51 AM آخرین ارسال: shila30 |
|
نظر شما درمورد کسب در آمد از یک گلخونه خانگی کوچک | شاهکار طبیعت | 0 | 976 |
04-29-2015 11:13 PM آخرین ارسال: شاهکار طبیعت |
|
راه اندازی یک فروشگاه و خدمات موبایل(نظر شما چیست؟) | Hossein24 | 0 | 869 |
04-26-2015 12:34 AM آخرین ارسال: Hossein24 |
|
نظر شما: بوتیک مردانه؟ | YashaR1989 | 2 | 742 |
04-12-2015 01:46 AM آخرین ارسال: samiar afshari |
|
کسی قیمت پارکینگ های شهرداری تهران رو داره؟ | rezaeee | 0 | 827 |
02-10-2015 03:15 AM آخرین ارسال: rezaeee |
|
چگونه در مصاحبه های شغلی قبول شویم؟ | jahanagahi | 4 | 893 |
12-02-2014 03:04 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
نظر سنجی برای بهتر شدن انجمن -- تغیرات بزرگ به زودی در راه است-- | MARYAR | 12 | 4,676 |
11-25-2014 07:23 PM آخرین ارسال: MARYAR |
|
نظر شما در مورد این آگهی چیه؟!!!! | یک همراه سبز | 12 | 6,242 |
11-11-2014 12:01 AM آخرین ارسال: طاهره طاهری |
|
نظر شما در رابطه با ترفندهای کاری چیست؟ | jahanagahi | 9 | 2,658 |
10-10-2014 09:01 PM آخرین ارسال: ceyton |
|
قالب های پلاستوفومی | yunespc | 3 | 956 |
08-09-2014 10:02 AM آخرین ارسال: yunespc |
|
مهندسان درایران چقدر حقوق میگیرند؟ | karafarin | 1 | 867 |
08-07-2014 01:36 AM آخرین ارسال: aminjan |
|
کسی راهنمای ثبت شرکت های تولید کننده سی دی های اموزشی ونرم افزاری و سرگرمی رو داره؟ | yunespc | 1 | 1,254 |
06-11-2014 02:29 PM آخرین ارسال: MARYAR |
|
لوازم خانگی چقدر سود داره? | yunespc | 2 | 10,960 |
06-08-2014 07:47 PM آخرین ارسال: moele |
|
نظر شما راجع به دریافت ایده به صورت اس ام اس چیه؟ | sina babazadeh | 1 | 898 |
05-25-2014 10:48 AM آخرین ارسال: sina babazadeh |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: