ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

واردات تبلت از چین، خوب یا بد؟
زمان کنونی: 09-24-2025, 01:16 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: bghad1
آخرین ارسال: Andisheh
پاسخ: 20
بازدید: 4295

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
04-13-2013, 02:19 AM
ارسال: #1
با سلام خدمت همه دوستای عزیز
من می خواستم نظر دوستان رو بدونم راجع به واردات تبلت و لوازم جانبیش....

آیا به صرفه هست که از چین تبلت بخوام بیارم و اینجا بفروشم؟
چرا الان خب خیلی ها که خیلی هم احتمالاً از لحاظ مالی وضعشون خوبه این کار رو نمی کنن و این بازار رو به دست نگرفته ان اگه سود خوبی داره؟
آیا سود خوبی داره اصلاً؟
حداقل مقداری که باید کرد برای این کار چقدر هستش؟
مشکلی از لحاظ وارد کردنش وجود داره یا خیر؟

و خلاصه هر راهنمایی ای که می تونین توی این زمینه بهم بکنین ممنون میشم...
چون تو فکر این کار هستم اما نمی دونم که به صرفه هست و درآمد داره یا خیر...

البته از مبالغ و با تعدا پایین شروع می کنم طبیعتاً...

ممنون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-13-2013, 09:15 AM
ارسال: #2
RE: واردات تبلت از چین، خوب یا بد؟
شما بازارش رو داری یا میخوای بیاری بعد بری بازاریابی؟!

از چین تعداد کم نمی تونی بیاری که برات بصرفه!
بعدشم هزینه های وارداتش برای کم نمی صرفه و باید تعداد بالا باشه تا جواب بده!

مسایل واردات رو هم می تونی از آقای قربانی بپرسی یا تاپیک های تو این زمینه رو مطالعه کنی!
04-13-2013, 09:29 AM
ارسال: #3
به نظر من بستگی به سرمایه تون داره ...چقدر دارید...
اونطور که من از محمد رضا قربانی شنیدم حداقل سفارش 200 تاست

در ضمن فروشش هم خوبه اگر شما منصفانه قیمت گذاری کنید...
و به نظر من اونطور که تو بازار میبینم تبلت wintouch فروشش خیلی خوبه..

به تازگی لوازم جانبی هم خیلی فروشش رفته بالا مث کیف کیبورد دار

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
04-13-2013, 09:46 AM
ارسال: #4
من فکر کنم خود ایران داره تبلت هایی میزنه که مطمئنم حداقل با تبلت های چینی رقابت میکنه اگه از لحاظ کیفیت بهتر نباشه

نمونه اش تبلت های دیمو هست -میتونید به سایتش مراجعه کنید و قیمت ها رو ببینید

بعدم تا جایی که امکان داره واردات نکنیم بفکر صادرات و تولید و خدمات ملی باشیم

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد

نگاهی به آیینه بیندازیدDodgyAngel
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-13-2013, 10:11 AM
ارسال: #5
در جواب tondar12، خیر بازار خاصی که ندارم الان...اما ذهنیتی دارم راجع به اینکه کجاها بخوام بفروشم یا چجوری...اونم در حد فکره...حداقلش فروش آنلاینه دیگه...
میارم چندتا بعد بازاریابی می کنم....
در جواب آقای گل محمدی، والا 200 تا که خیلی زیاده و به بودجه ام نمی خوره...در رابطه با تبلت وین تاچ...من به شخصه از این تبلت بدم میاد..خیلی زشت و زمخته..
امکاناتش هم شاید متوسط و رو به ضعیف باشه...
می خوام چیز خفن و منحصر بیارم که نیست اونقدر توی بازار و حدود قیمت هم 800-900 هستش...
لوازم جانبی هم خوبه منتها روی تعداد خیلی بالاست که به سود میرسی توش...
در جواب آقای رضوانی...متاسفانه کیفیت ساخت در تبلت های ایرانی پایین هستش و حتی عده زیادی هم هستن که مشکوکن اصلاً این تبلت ایرانی باشه ( به خاطر نوع ساپورتش از زبان فارسی و اینجور چیزایی که شنیدم اما ندیدم! )، و همچنین قیمتی هم که دارن به نسبت امکاناتشون خیلی بالا هستش...درسته بحث این پیش میاد که حمایت کنیم از کالای ایرانی،اما اونوقت از سرمایه ی من حمایت می کنه وقتی که جنسی که کیفیتش به نسبت از خیلی از هم رده های چینیش کمتره؟! این کار رو باید سرمایه دارها انجام بدم تا حمایت کنن از تولید داخلی، نه من که سرمایه آنچنانی ندارم و در حد چند تا دونه می خوام بیارم آروم آروم..Wink
منتظر بقیه نظرات هستم دوستای گلم
ممنوووونSmile
04-13-2013, 10:27 AM
ارسال: #6
شما اگه برای تعداد کم می خواید از همین واردکننده های ایرانی بخرید که قیمت مناسبی می دن و اکثرا هم بهتون یکی دو روز وقت تست می دن و می تونید اگر مشکل داشت پس بدید!
الان من خودم دقیقا دارم همین کار رو در مورد وینتاچ انجام می دم !
04-13-2013, 10:29 AM
ارسال: #7
(04-13-2013 09:46 AM)محمد رضوانی نوشته شده توسط:  من فکر کنم خود ایران داره تبلت هایی میزنه که مطمئنم حداقل با تبلت های چینی رقابت میکنه اگه از لحاظ کیفیت بهتر نباشه

نمونه اش تبلت های دیمو هست -میتونید به سایتش مراجعه کنید و قیمت ها رو ببینید

بعدم تا جایی که امکان داره واردات نکنیم بفکر صادرات و تولید و خدمات ملی باشیم

تبلت ایرانی دیمو که داره تولید میشه....که البته بهتره بگیم مونتاژ میشه ...چون قطعات رو همه اش رو چین میزنه و واقعا نمیشه منکر این موضوع شد و به نظر من کار اشتباهی هم نیست..چون شرکت هایی مث اپل هم الان قطعاتشون رو چین براشون میزنه ولی تو کیفیت با هم فرق دارند.

پس تبلت ایرانی در واقعه مونتاژ ما هستش ،تولید ما نیست..

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
04-13-2013, 11:33 AM
ارسال: #8
دوستان اتفاقا همین تبلتهای ایرانی هم قیمت مناسبی دارن و هم نسبت به هم رده ای های خوشون کیفیت و امکانات خوبی دارن . و از همه مهمتر پشتیبانی خوبی دارن چون تولید داخل هست و گارانتی معتبر داره . ما نباید اونها رو با سامسونگ یا اپل مقایسه کنیم چون حداقل سه برابر قیمتشون بیشتره ... !!
04-13-2013, 11:41 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-13-2013 11:45 AM، توسط toofan245.)
ارسال: #9
به نظر من تبلتهای 800 -900 هزار تومنی خیلی طرفدار نداره چون هنوز ذهنیت جنس چینی خوب جا نیفتاده. طرف که میگه من 900 بدم یه جنس چینی بدون گارانتی بخرم یکم دیگه روش پول میزارم مثلا سامسونگ میخرم. حداقل تا جایی که من دیدم اینطوری بوده. البته بگم من هم همینطوریم با یانکه میدونم جنس چینی خوب و بد داره و حتی سامسونگ رو اجناسش میزنه ساخت چین اما باز به برند معروف بیشتر اعتماد میکنم.

راجع به تبلت وینتاچ هم بگم اولا قرار نیست شما خوشت بیاد مگه میخوای 100 تا وارد کنی و ازش استفاده کنی؟ میخوای بدی دست مشتری. از اونجایی که قیمت دلار بالاست فروش اجناس ارزون قیمت راحت تره. الان یک وینتاچ مثلا 250 هزار تومنه یک تبلت مثل ایسر با همون مشخصات سخت افزاری حدود 1 میلیون تومن. خب من دانشجو پول ندارم که ایسر بخرم میرم همون وینتاچ رو میخرم. الان سه ماهی هم هست که یکی واسه خودم برداشتم کاملا هم راضیم.

همین. دیگه عرضی ندارم!!
(04-13-2013 11:33 AM)hasan-f نوشته شده توسط:  دوستان اتفاقا همین تبلتهای ایرانی هم قیمت مناسبی دارن و هم نسبت به هم رده ای های خوشون کیفیت و امکانات خوبی دارن . و از همه مهمتر پشتیبانی خوبی دارن چون تولید داخل هست و گارانتی معتبر داره . ما نباید اونها رو با سامسونگ یا اپل مقایسه کنیم چون حداقل سه برابر قیمتشون بیشتره ... !!

دوست عزیز این رو اصلا قبول ندارم. اگه بدونی ما چقدر جی ال ایکس و دیمو میفرستیم واسه گارانتی و بعد از دوماه با منت جواب میدن میگن ضربه زدید. شاید از هرده تایی که میره گارانتی یکیش رو درست جواب میدن. درسته نباید با سامسونگ مقایسه کرد اما نباید از چینی های ارزون قیمت کم بیارن.
شما یک بار دیمو رو بزن شارژ بعد ازش استفاده کن. تاچش قاطی میکنه. زنگ بزن شرکتش علت رو بپرس میگن از شارژر اصلی استفاده کن. شما میگین مگه این شارژر داخل جعبه اصلی نیست؟ میگن چرا اصلی هست اما اگه میخوای موقع شارژ از تبلت استفاده کنی از شارژرهای مینی مثل گلکسی های سامسونگ استفاده کن. اینم تولید داخل

خرید مانتو اداری
04-13-2013, 12:13 PM
ارسال: #10
خب آخه مثلاً تبلتی به فرض با پردازنده 4 هسته ای، گرافیک 8 هسته و صفحه ips retina و 10000mA باطری و صفحه نمایش 9.7 و آپدیت شدن زود به زود فریم ورک و نسخه آندروید، نمی ارزه 1 ملیون تا 1 ملیون و 100 یا حالا یه مقدار پایین و بالا؟
من که خودم اگه باشه میگیرم...
آخه به نظر من باید به مشتری احترام گذشت و همون چیزی رو که خودت واقعاً ازش استفاده خواهی کرد اگه بخوای اون محصول رو بگیری، همون رو هم به مشتری بدی...نه اینکه من که مثلاً از فلان مدل خوشم نمیاد و میدونم زیاد به درد بخور نیست و در کل جالب نیست(مثلاً تبلت های 1 یا 2 هسته ای با رم 1 گیگ یا 512 که تا چند وقت دیگه هم باید دور انداخته بشه چون از رده عقب میفته و دیگه زیاد به درد بازی و برنامه های جدید نمیخوره، نمیارم برای مشتری...چون خودم هم استفاده نمی کنم...
همیشه سعی می کنم این اصل رو رعایت کنم...نه فقط در فروش، بلکه در همه کارا و مراحل زندگیم:
"اونچه رو برای خودت میخوای برای دیگران هم بخواه، و اونی رو که برای خودت نمی پسندی برای دیگری هم نپسند"

بازم منتظر نظرات دوستای عزیزم هستم...Smile

ممنون
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  واردات گردو miladvip 4 1,291 02-18-2025 09:33 PM
آخرین ارسال: حوا بازرگان
  کسب درآمد از زمین reza.guilan 0 491 03-21-2020 07:41 PM
آخرین ارسال: reza.guilan
Star کدوم یک از این سه کار زنانه سود دهی بهتر و سرمایه کمتری میخواد Mohsen1374 1 838 02-17-2020 04:01 PM
آخرین ارسال: Mohsen1374
  یک ایده خوب برای 1-5 میلیارد میخوام. کارخونه و تولیدی potentate 27 23,807 12-24-2019 03:14 AM
آخرین ارسال: Pooria_kbs
  کسب درآمد از هنر Moalfo 0 545 11-10-2018 02:29 PM
آخرین ارسال: Moalfo
  واردات مودم سلولی online 1 449 09-23-2018 01:19 PM
آخرین ارسال: online
  درخواست ایده کسب و کار و فرار از بیکاری Jamali.ali69 3 2,517 07-23-2018 01:12 PM
آخرین ارسال: dalul
  کسی میدونه چطوری و از کجا میشه 20-30 میلیون وام با نرخ منطقی گرفت؟ yagub62 8 4,288 01-21-2018 09:34 PM
آخرین ارسال: alirz
  راهنمایی از دوستان dark.6427 0 785 12-26-2017 11:37 PM
آخرین ارسال: dark.6427
  ایده برای افزایش فروش سوپر مارکت(تخفیف و یا...) mhs.shm 5 3,805 12-09-2017 03:24 PM
آخرین ارسال: zohreh2211
  راهنمایی و مشاوره تولیدی میخ و پیچ mdf یا پیچ سقف کاذب محمد-طاها 9 16,965 04-17-2017 02:08 PM
آخرین ارسال: Parax
  درخواست راهنمایی از اساتید arash2017 3 1,482 03-03-2017 11:00 PM
آخرین ارسال: sinap
Star واردات لباس از ترکیه قاچاق یا قانونی؟ Seyfi2947 1 1,801 02-09-2017 11:21 AM
آخرین ارسال: ali diana
Exclamation راهنمایی برای واردات لوازم تزئینی و دکوری لوکس Seyfi2947 0 1,879 02-09-2017 11:13 AM
آخرین ارسال: Seyfi2947
  خرید کالا از سایتهای خارجی و فروش در ایران reza10 5 2,860 12-01-2016 06:44 PM
آخرین ارسال: Mohammad89
  خرید از سایت خارجی Mohammad89 5 1,591 11-30-2016 09:11 PM
آخرین ارسال: cold_fear1
  خط تولید ف/ی/ل/ت/ر هوا یا ظروف یکبار مصرف reza10 4 2,944 11-30-2016 07:20 PM
آخرین ارسال: حمیدسوران
  آیا برای واردات حتما باید کارت بازرگانی داشت؟ rezaeee 7 3,097 11-18-2016 01:56 PM
آخرین ارسال: Mohammad89
  پوشاک یا کافینت Rania 5 1,218 10-19-2016 01:45 PM
آخرین ارسال: morm
  وارد شدن به کار تبلیغات و معماری، آری یا نه؟ Shadiii 0 483 10-18-2016 09:32 PM
آخرین ارسال: Shadiii

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS