ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

12 هكتار زمين بلا استفاده!!!
زمان کنونی: 09-23-2025, 08:23 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ir_tanis
آخرین ارسال: niazpayam
پاسخ: 28
بازدید: 5232

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امیتازات : 3.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12 هكتار زمين بلا استفاده!!!
04-09-2013, 06:40 PM
ارسال: #1
Question 12 هكتار زمين بلا استفاده!!!
سلام و وقت بخير خدمت همه دوستان عزيز

قبل از طرح موضوع عذرخواهي ميكنم كه ناچار به ايجاد مبحث جديد شدم كه باعث شلوغي تاپيك ميشه!

من اهل تهران هستم اما مادربزرگم در يكي از شهرستانهاي استان همدان زمين 12 هكتاري داره كه بلا استفاده مونده چرا؟ چون خودش كه نميتونه ازش استفاده كنه و همينطور مشكلي كه هست اين زمين براي كشاورزي ديمي هست و آب مجزا مثلا چاه نداره و نميشه براي كشت همه نوع محصول كشاورزي ازش استفاده كرد. اطرافيانم طرز تفكرشون به سمت و سوي توليد نميره اما من برعكس عاشق كاراي توليدي و كلا كارآفرين بودن هستم مدتيه دارم فكر ميكنم از اين زمين استفاده كنم اما سرمايه لازم رو هم ندارم كه حداقل از بخشي از زمين استفاده كنم. براي همين به ذهنم رسيد موضوع رو انجا مطرح كنم شايد شما تونيد راهنمايي كنيد و يا حتي مشاركت و سرمايه گذاري.
ممنون ميشم نظراتتون رو در ميون بذاريد 10_004
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-09-2013, 07:06 PM
ارسال: #2
RE: 12 هكتار زمين بلا استفاده!!!
سلام،چقدر به منطقه ای که امکانات رفاهی داره نزدیکه؟به جاده چی؟مشاعه؟شخصیه یا چند سهمی؟اطرافش زراعیه؟نظرت راجع به کار شخصیه نزدیکتره یا گروهی؟

A00 (130)در حال پرواز به سوی هدف

در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا}
خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت

[تصویر: Untitled-5.png]
04-09-2013, 07:25 PM
ارسال: #3
ممنون از شما براي وقت كه صرف مطالعه و پاسخگويي به مبحث كرديد

به شهر خيلي نزديكه در وافع چيزي حدود 5-10 دقيقه فاصله زمانيش با شهر هست و در كنار يك روستا واقع شده كه ابتداي جاده به سمت شهر از خود روستا خاكي و بعد از مسافت كمي آسفالته هست و جاده اصلي به سمت شهرستان هم كه ديگه مشخصه خاكي نيست!
اين زمين فقط متعلق به مادربزرگم هست و كسي در اون سهمي نداره و چون خودشون باغ و زمينهاي ديگه دارن كه شرايط بهتري داره از اين زمين استفاده اي نميشه.
اطرافش هم زراعت هست مثلا گندم يا نخود.
مسلما اگر سرمايه اوليه رو داشتم براي كشت يونجه (طلاي سبز) يا زعفران اقدام ميكردم اما با وجود مشكل نبود سرمايه فكر ميكنم بايد كار گروهي انجام بشه
04-09-2013, 07:49 PM
ارسال: #4
همین الان یه جمله از شبکه آموزش پخش کرد:
خود را بسنجید پبش از آن که مورد سنجش قرار بگیرید.
این یک آیه آسمانیه،دوست عزیز اول شما باید ببینید عزم و اراده کاری بزرگ را در خودتان احساس میکنید.پس خود را بسنجید.(که مسلما همین طور است).
شما می توانید با دوستان گروه استانی همدان (http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=4384) هم مشورت نمایید.
ارادتمند

A00 (130)در حال پرواز به سوی هدف

در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا}
خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت

[تصویر: Untitled-5.png]
04-10-2013, 01:56 AM
ارسال: #5
با سلام
شما میتونید بجای شراکت با فرد با دولت شریک بشید.
یه سر به جهاد کشاورزیه منطقه بزن ضرر نداره.
پیشنهاد من کشت گل محمدیه البته اگه اونجا جواب بده فکر میکنم جواب بده و جهاد اونجا حمایت کنه
یا حق

مرده آن است که نامی به نکویی نبرد

فشردن دکمه سپاس موجب دلگرمی بنده و تسلای خاطر بازماندگان میشود
04-10-2013, 03:04 AM
ارسال: #6
سپاسگزارم از پاسخگويي و پيشنهاد خوبتون اتفاقا تا همين ساعت بيدار موندم داشتم طرح هاي توجيهي و مطالب مربوط به جهاد كشاورزي رو ميخوندم و همينطور الان با ديدن پيشنهاد شما هم بيشتر مصمم شدم خودم شخصا پيگيري كنم و برم اونجا از تهران نميشه پيگير بود!
پيشنهاد دومتون هم حتما پيگيرش خواهم بودم در موردش تحقيق و بررسي رو انجام ميدم مطمئنم اون منطقه جواب ميده اما اون زمين رو هنوز نميدونم! ظاهرا جهاد مشاوره ميدن و مهندسين كشاورزي اونجا پيشنهاد بهترين محصول براي زمين مورد نظر رو اعلام ميكنن. اميدوارم تسهيلات لازم رو در اختيار بذارن چون تنها مشكل من سرمايه هست وگرنه مدتهاست به فكرش بودم و از قبل سعي كردم اطلاعات زيادي راجع به كشت يونجه و زعفران بدست بيارم.
04-10-2013, 05:02 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-10-2013 05:15 PM، توسط سعید یوسفی.)
ارسال: #7
اگه زمین آب نداره، اصلا به یونجه فکر نکن، یونجه گیاهیه که به شدت به آب وابسته است. رعفران تو همدان تا حالاندیدم کسی بکاره.
زمین شما نزدیک کدوم شهره، اسم روستا چیه؟ اگر منظورتون شهر همدان هست، می تونید ازش به عنوان مرکز تفریحی استفاده کنید، تابستونا همدان پر از مسافر می شه، اگه شرایطش رو دارید و این زمین اینقدر به شهر نزدیکه از این پتانسیل می تونی استفاده کنی.
اگه یه چاه آب دستی بتونی ایجاد کنی، می تونی به شستن فرش هم فکر کنی، اگه سنتی باشه، فکر نمی کنم هزینه بالا بخواد و با یه سکو و چند تا کارگر می شه شروع کرد.
انبار هم می تونی درست کنی و اجاره بدی، بخصوص انبار زیر زمینی که هزینت هم کم بشه.
خلاصه اگه به شهر نزدیکی کارای زیادی می شه کرد، در مورد کشاورزی با کم شدن باران تو سالهای اخیر کشت دیم شاید سودی نداشته باشه ولی باز تحقیق کن.
راستی به تولید ورمی کمپوست هم فکر کن، تو همدان فکر نمی کنم رقیب جدی داشته باشی، همدان هم که همش کشاورزیه و می شه رو فروشش حساب کرد. الان پسر دایی بنده تو سطح کوچک راه اندازی کرده ولی می گه به شمال کشور می فروشم،
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-11-2013, 02:08 AM
ارسال: #8
(04-10-2013 05:02 PM)سعید یوسفی نوشته شده توسط:  اگه زمین آب نداره، اصلا به یونجه فکر نکن، یونجه گیاهیه که به شدت به آب وابسته است. رعفران تو همدان تا حالاندیدم کسی بکاره.
زمین شما نزدیک کدوم شهره، اسم روستا چیه؟ اگر منظورتون شهر همدان هست، می تونید ازش به عنوان مرکز تفریحی استفاده کنید، تابستونا همدان پر از مسافر می شه، اگه شرایطش رو دارید و این زمین اینقدر به شهر نزدیکه از این پتانسیل می تونی استفاده کنی.
اگه یه چاه آب دستی بتونی ایجاد کنی، می تونی به شستن فرش هم فکر کنی، اگه سنتی باشه، فکر نمی کنم هزینه بالا بخواد و با یه سکو و چند تا کارگر می شه شروع کرد.
انبار هم می تونی درست کنی و اجاره بدی، بخصوص انبار زیر زمینی که هزینت هم کم بشه.
خلاصه اگه به شهر نزدیکی کارای زیادی می شه کرد، در مورد کشاورزی با کم شدن باران تو سالهای اخیر کشت دیم شاید سودی نداشته باشه ولی باز تحقیق کن.
راستی به تولید ورمی کمپوست هم فکر کن، تو همدان فکر نمی کنم رقیب جدی داشته باشی، همدان هم که همش کشاورزیه و می شه رو فروشش حساب کرد. الان پسر دایی بنده تو سطح کوچک راه اندازی کرده ولی می گه به شمال کشور می فروشم،

دوستان من تو طالقان زعفران کشت کردمو جواب داد از نظر اب و به همدان نزدیکه. پس همدانم میشه
حفرچاه سرمایه میخواد و مجوز . سرمایشم باشه مجوزشو نمیدن.
تو زمین کشاورزی اونم دیمزار که مجوز ساخت و ساز نمیدن که بشه انبار ساخت وبعدش انبارش کنی یا کمپوست تولید کنی
تنها راه حل شما اینه که بدونی چیکار میخوای بکنی طرح توجیهی بنویسی بعد بری دنبال تسهیلات.
گل محمدیو پیشنهاد دادم چون جهاد خیلی راحت تسهیلات میده و دیمی کشت میشه.
اگه میخوای خیالتم راحت باشه از محل تسهیلات یکی دو ساعت حق اب بخر لوله 16 اینچ یکساعت در هفتش از 20 تا 30 میلیون خرید و فروش میشه (البته تو استان تهران)
اگرم بتونی اول حق اب بخری مجور گلخونه هم خیلی عاااااااااااااالیه

مرده آن است که نامی به نکویی نبرد

فشردن دکمه سپاس موجب دلگرمی بنده و تسلای خاطر بازماندگان میشود
04-11-2013, 07:52 AM
ارسال: #9
دوست عزیز پیشنهاد بنده پرورش کرم هست . شنیدم سود بالایی داره در عین حال نیاز به آب و هیچ دیگه ای نیست . می تونید تحقیق کنید ....
04-11-2013, 04:46 PM
ارسال: #10
(04-11-2013 02:08 AM)sabziash نوشته شده توسط:  
(04-10-2013 05:02 PM)سعید یوسفی نوشته شده توسط:  اگه زمین آب نداره، اصلا به یونجه فکر نکن، یونجه گیاهیه که به شدت به آب وابسته است. رعفران تو همدان تا حالاندیدم کسی بکاره.

دوستان من تو طالقان زعفران کشت کردمو جواب داد از نظر اب و به همدان نزدیکه. پس همدانم میشه
حفرچاه سرمایه میخواد و مجوز . سرمایشم باشه مجوزشو نمیدن.
تو زمین کشاورزی اونم دیمزار که مجوز ساخت و ساز نمیدن که بشه انبار ساخت وبعدش انبارش کنی یا کمپوست تولید کنی
تنها راه حل شما اینه که بدونی چیکار میخوای بکنی طرح توجیهی بنویسی بعد بری دنبال تسهیلات.
گل محمدیو پیشنهاد دادم چون جهاد خیلی راحت تسهیلات میده و دیمی کشت میشه.
اگه میخوای خیالتم راحت باشه از محل تسهیلات یکی دو ساعت حق اب بخر لوله 16 اینچ یکساعت در هفتش از 20 تا 30 میلیون خرید و فروش میشه (البته تو استان تهران)
اگرم بتونی اول حق اب بخری مجور گلخونه هم خیلی عاااااااااااااالیه
بله رعفران شاید بشه کشت کرد چون تو زنجان هم من شنیدم که کشت کردند، اما تو همدان فعلا کسی این کارو نکرده، اگه ممکنه یه توضیحاتی در مورد زعفران بدید ممنون میشم، مگه این گیاه نیاز به آب نداره؟ میزان سود دهی در سطح هکتارش چقدره؟
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Smile 8 هكتار زمين كشاورزي (نياز به شراكت يا سرمايه گذاري) شيردل 6 1,685 10-11-2015 10:11 PM
آخرین ارسال: sorin
  زمين مورد نياز براي ايجاد يك كارگاه لواشك سازي shidmaz 7 4,675 06-07-2014 10:47 PM
آخرین ارسال: alibati
  سوال در مورد استفاده از زمین ramezani.byte 4 1,849 01-31-2014 11:21 AM
آخرین ارسال: مهدی 1
  پرورش هویج و تربچه در يك زمانو يك زمين اقاي ايـــده 0 1,443 04-05-2012 01:28 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS