ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
امروز فهمیدم زمان کنونی: 09-25-2025, 02:37 AM |
|||||||
|
امروز فهمیدم
|
03-02-2013, 11:30 PM
ارسال: #861
|
|||
|
|||
RE: امروز فهمیدم که....
امروز فهمیدم که اگر هدفهایم را ننوشته بودم حالا حالاها باید بدنبال حل مشکلاتم بودم.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-02-2013, 11:40 PM
ارسال: #862
|
|||
|
|||
فهمیدم که تو زندگی خیلی چیزها دارم که نادیده گرفتم و قدرشونو ندونستم و این کار آثار بدی تو زندگیم داشته.
ولی خوشحالم. چون قبل از این که از دستشون بدم دوباره به وجودشون پی بردم و تصمیم گرفتم که بهشون اهمیت بدم. خوشحالم که با از دست دادن به یادشون نیفتادم تا به حسرت دچار بشم. ![]() ![]() ![]() قطعا خدا با من است و گرنه... می مردم... در این خیابان های پرت که هیچ چراغی روشن نیست! |
|||
03-02-2013, 11:54 PM
ارسال: #863
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که در نوشتن جملاتم تلنگری وجود دارد که نشانه بالای نیم قرن زندگی کردن است.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-03-2013, 12:04 AM
ارسال: #864
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم
بعضی از دوستانت جواهری ارزشمندند اما بعضی از دوستان هستند که جواهری کمــیابند : جناب قربانیان - جناب کاظمی - بهداد عزیز - سرکار خانم MARYAR - دوستان گلم در گروه استانی خراسان و کلیه دوستان گلم در انجمن از مصاحبت با شما هرگز سیر نمی شوم و این برایم موهبتی بزرگ بوده است . پر از دقایق شاد باشید . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
03-03-2013, 01:49 PM
ارسال: #865
|
|||
|
|||
امروز فهميدم نصف عمرم رو در بيمارستان ها ميگذرانم
سخت هست اما به قول ان پير دانا اين نيز مي گذرد. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
03-03-2013, 02:43 PM
ارسال: #866
|
|||
|
|||
(03-03-2013 01:49 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: امروز فهميدم نصف عمرم رو در بيمارستان ها ميگذرانم امروز فهمیدم اگر نداشته هایمان حتی از داشته هایمان هم بیشتر بود، باید از خود پرسید: " آیا از داشته هایم هرچند بسیار کم استفاده مناسب کرده ام یا نه؟ " پ.ن: منظورم با سجاد عزیز نیست. برداشتم از جمله ایشان برای خودم بود. تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
03-03-2013, 05:57 PM
ارسال: #867
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که:
شجاعت یعنی : بترس ، بلرز ، ولی یک قدم بردار در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
03-03-2013, 11:52 PM
ارسال: #868
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم اعمالی هست که برکت را از کسب و کار میبرد .اگر یک گوشه کارتان میلنگد دنبال اون عوامل بگردید و هر چه سریعتر انرا رفع کنید.
منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
03-09-2013, 07:59 PM
ارسال: #869
|
|||
|
|||
حضرت فاطمه(س) ميفرمايند: همانا از بندگان خدا، تنها دانشمندان از خدا ميهراسند. (بحارالانوار/2/45)
|
|||
03-09-2013, 09:45 PM
ارسال: #870
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم برای رسیدن به مقصد لازم نیست کل جاده برای من نمایان باشه همین که 100متر اول نمایان باشه (مثل چراغهای جلوی یه ماشین در شب ) و مطمئن باشم بعد 100متر اول 100متر بعدی نمایان خواهد شد کل مسیر را خواهم پیمود
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
نگاهی به آیینه بیندازید ![]() ![]() |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان