ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

راهنمایی درباره فروش بالشت و تشک کودک
زمان کنونی: 09-26-2025, 03:03 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: نی نی عسلی
آخرین ارسال: mir abbas
پاسخ: 40
بازدید: 8944

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی درباره فروش بالشت و تشک کودک
03-07-2013, 04:13 PM
ارسال: #11
RE: راهنمایی درباره فروش بالشت و تشک کودک
سلام
از لا به لای حرفاتون متوجه شدم که شما انگار تازه وارد مرحله فروش شدید و اولین بارتونه که برا فروش جنستون رفتید بازاریابی...
خب این طبیعیه که برای اولین بار جواب های نه بشنوید(به بهانه های مختلف)
شما باید جاهای بیشتری برید و حتی پیش اون کسایی که بهتون نه گفتند هم دوباره برید...
فروش و بازاریابی خیلی سخته ولی اگر تحمل کنید به شیرین تر کار براتون تبدیل میشه....
سرهنگ ساندرس بلد بود که چجوری میتونه مرغ کنتاکی خوشمزه درست کنه......
حالا بلند شد رفت بازاریابی برای فروش ایده اش....حدودا 600 تا رستوران رفت و جواب نه شنید ولی بالاخره یه نفر ازش خرید کرد.....
الان هر کس که میخواد عکس سرهنگ رو بالا دره فروشگاهش بزنه باید 50000 دلار به حساب شرکتش واریز کنه...
یه چند تا نکته رو از حرفاتون درآوردم که که میخوام بهتون بگم:
1-تو فروش و بازاریابی از حرف مردم و مشتری های فرضی ناراحت نشید
2-صبور باشید و مطمئن باشید که جنستون رو خواهید فروخت
3-در هنگام مذاکره شما باید تمام امتیازات و مزایای محصولتون رو به فروشنده توضیح بدید تا بفهمه که محصول شما چی هست....در این صورت حتی اگر از شما هم خرید نکرد توضیحات خوب شما تو ذهنش میمونه.
4-این رو مطمئن باشید تو کسور ما محال ممکنه که جنسی فروش نره....دیر و زود داره و ولی سوخت و سوز نداره.جنس شما هم که خراب شدنی و یا فاسد شدنی که نیست....پس نگران نباشید و به هدفتون که همون تولید انبوهه فکر کنید....انشالله کم کم فروشتون افزایش پیدا میکنه....

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-07-2013, 08:16 PM
ارسال: #12
سلام
بله تازه کار هستم و اولین بار بود که برای بازاریابی می رفتم خیلی هم خجالت می کشیدم.
از راهنمایی شما متشکرم خیلی لطف کردید.
حتما توصیه های شما را به یاد خواهم سپرد و از آنها به بهترین نحو استفاده خواهم نمود.

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم[/align]
03-07-2013, 08:46 PM
ارسال: #13
بازار امروز ديگر مانند گذشته نيست كه تنها يك توليد كننده باشد و بر همين اساس از هر محصولي استقبال شود.امروزه به جز واردات محصولات خارجي -محصولات داخلي فراواني وجود دارد كه مقابله با انها كار اساني نيست.

يكي از مشكلات اصلي هم ظاهر خوب و قيمت پايين در محصولات خارجي هست.
حال هر شخصي كه ميخواهد در اين بازار حرفي براي گفتن داشته باشد بايد محصولي توليد نمايد كه از نظر قيمت برابر و يا حتي كمتر از محصولات مشابه و همينطور كيفيت خوب.

براي رسيدن به اين موضوع هم بايد از راهكارهاي موجود و خلاقانه براي فروش استفاده كرد.

در مورد شما اگر بخواهم رك و صادق باشم از يك مطلب شما خيلي خوشحال نشدم. ان هم در مورد مطلب خريد محصولات براي عيد هست.كه از كاربران تقاضا كرديد.
حال اينكه ايا از سر شوخي بوده است يا جدي. انرا جدي حساب ميكنيم.
هيچ وقت اينطوري چه شما و يا هر عزيز ديگر نبايد محصول خودتان رو اين مدلي براي فروش معرفي كنيد.حتي به عنوان شوخي

معرفي يك محصول يعني همه چيز و اگر در ان اشتباهي كنيد هيچ كس كه جذب نميشود بماند همه از سازنده فراري هم خواهند شد.

بر همين اساس تعريف محصول خودتان رو تغيير بديد(براي فروش حالت التماس گونه مطلب را بيان نكنيد) حالتي باشد كه من خواننده يا شنونده مجذوب بشوم.

فعلا اين موارد را بخوانيد تا چند دقيقه ديگر

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-07-2013, 09:39 PM
ارسال: #14
از انتقاد شما متشکرم شاید اگر نمی گفتید هرگز متوجه اشتباه خودم نمی شد.
راستش را بخواهید درخواست من جدی بود اما فکر نمی کردم حالت التماس گونه باشد.
برای همین می گویم بازاریابی بلد نیستم شاید آن حرفی که در دلم باشد را نتوانم بخوبی بیان نمایم.
اگر امکان دارد راه صحیحش را به بنده یاد بدهید چون واقعا نیازمند آموزش، آنهم بصورت واضح و روشن هستم.
به هر حال از شما متشکرم

03-07-2013, 09:51 PM
ارسال: #15
اولين پيشنهادي كه بهتون ميكنم و از همين الان به فكر ان باشيد يادگيري بازاريابي هست در گوگل كلمه بازاريابي- فروش بيشتر- راهكار هاي فروش- جذب مشتري و موارد ديگر مانند اينها را جستجو كنيد و وقت بذاريد با دقت بخوانيد.

در موقع خواندن طوطي وار نخوانيد بر روي كلمات و جملات تفكر كنيد. اگر اموزشي مانند چطور تماس گرفتند-لباس پوشيدن و ساير ديگر هست. در منزل انجام دهيد. در ذهن انجام دهيد.
خداوند قوه تخيل كه يكي از نيروي هاي عجيب در خلقت هست را به ما داده است. در ذهن ميتوانيد خودتان را در هر لحظه-شرايط- مكان- در مقابل هر شخصيتي قرار دهيد-در ذهن با فروشنده ها حرف بزنيد و بهترين نحوه ارتباط رو برقرار كنيد.

رفتار تون رو تجزيه تحليل كنيد مانند لباسي كه مي پوشيد. اگر قرار باشد از منزل بريم بيرون چند دقيقه جلوي اينه قرار ميگيريم تا يك تيپ و ظاهر مناسب داشته باشيم. لباس هاي متناسب كه بهم ديگر از نظر ظاهر و رنگ بيان.

در كار شما ارتباط نحوه بيان همانند همين موارد هست.

در تعريف محصول سعي كنيد از يك شعار استفاده كنيد. درست مانند اينكه محصول شما قرار هست در جايي تبليغات بشود.
محصول رو خوب با كيفيت- مورد استفاده -و مورد نياز افراد تعريف كنيد.

در تعريف محصول در يك سايت بايد موارد مختلف رو در نظر بگيريد.(متن معرفي در اينترنت با معرفي محصول در واقعيت كمي فرق مي كند.

....

03-07-2013, 10:53 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-07-2013 10:56 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #16
قبلا هم عرض کردم برای موفقیت هرچه بیشتر تایپیکهای مختلف انجمن را مطالعه فرمائید.
با موضوع این تایپیک را به دقت مطالعه فرمائید:
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=4506&highligh

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
03-07-2013, 11:11 PM
ارسال: #17
انشالا كه اينم بخش اخر باشد.

بحث و گفتگو در اين مورد فراوان هست اما تمام موارد را بنده نميتوانم بگويم چون خيلي از موارد را خود شما بايد فرا بگيريد.

دو مورد باقي مانند كه شما نياز هست بدانيد
1- استفاده از محصولات خاص
2- نحوه سفارش گيري

تصاويري از محصولات شمارو نديدم كه نظر دقيق تري بدم اما نظر كلي. امروزه بايد از محصولات خاص و شيك استفاده كنيد. البته همانطور هم كه خودتان ميدونيد تنوع محصولات فراوان هست و بايد ابتدا بازار كار رو پيدا كنيد و بعد فعاليت كنيد.

اما سعي كنيد از مد روز پيروي كنيد(البته بسته به شهر و بازارهدف دارد.)در يك شهر سنتي معمولا از همان محصولات سنتي استقبال ميكند(براي مجالس) البته ديگر كمتر شاهد همچين مواردي هستيم.

اما در كل بررسي و تحقيق كنيد چه محصولاتي بيشتر خريد ميشود.اين ميشود محصولات ثابت شما

محصولات زماني(هر ساله يك سري روز و زمان داريم- مانند روز عيد(كه ميتوانيد بالشت گردني ماشيني طراحي كنيد) روز ولنتاين كه ميتوانيد بالشت عشق طراحي كنيد و موارد ديگر كه اگر زودتر اقدام كنيد ميتوانيد فروش خوبي كنيد(مدت زمان ساخت و سفارش حداقل بايد يك ماه قبل تر از ان مناسبت باشد)

2 - براي سفارش هر محصول بايد به فروشگاه نزديك به محصول مراجعه كنيد. محصولات كودكان به فروشگاه كودكان- محصول مثل بالشت عشق به فروشگاه هاي كه محصولات اين مدلي فروش دارند و موارد ديگر.

سعي كنيد يك كاتالوگ محصول براي خودتان طراحي و چاپ كنيد. با اسم گذاري و كد گذاري براي هر طرح
وقتي مراجعه ميكنيد براي سفارش كاتالوگ را نشان بدهيد و سفارش بگيريد. بعد از سفارش ان محصول را بسازيد.

خود محصول را نبريد. و يا اگر ميبريد همراه با كاتالوگ و برگه فاكتور باشد.
در هنگام رفتن براي سفارش ظاهر مناسبي داشته باشد. مانند خانوم هاي كارمند و مستقل و موارد ديگر

در مورد قيمت محصول سعي كنيد از مواد اوليه ارزان قيمت اما با كيفيت خوب استفاده كنيد(خريد از شهرهاي ديگر كه جنس خوب را با قيمت كمتري نسبت به شهرخودتان ميدهد)

انشالا كه با پشتكار و زحمت فراوان موفق تر خواهيد شد.

شاد باشيد

03-07-2013, 11:31 PM
ارسال: #18
از راهنمایی های خوبتان بی نهایت متشکرم
بنده همیشه از بهترین مواد اولیه که در بازار ایران یافت می شود استفاده می کنم. چون وقتی چیزی را تولید می کنم فقط به فکر پول درآوردن نیستم برای اینست که می خواهم راحتی را برای مردم به ارمغان بیاورم و مردم را از خریدی که کردند خرسند نمایم.
شاد و سلامت باشید.

03-09-2013, 05:05 PM
ارسال: #19
من ایام عید شمال هستم. مایلم جهت سرمایه گذاری در طرح های شما از نمونه هایتان بازدید کنم. به خصوص بالشت
ایده خاصی در ذهنم وجود داره. در صورتی که شما بتوانید تولید آن را به عهده بگیرید، فروش آن تضمین شده است.

ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد
03-09-2013, 08:34 PM
ارسال: #20
(03-07-2013 11:31 PM)نی نی عسلی نوشته شده توسط:  از راهنمایی های خوبتان بی نهایت متشکرم
بنده همیشه از بهترین مواد اولیه که در بازار ایران یافت می شود استفاده می کنم. چون وقتی چیزی را تولید می کنم فقط به فکر پول درآوردن نیستم برای اینست که می خواهم راحتی را برای مردم به ارمغان بیاورم و مردم را از خریدی که کردند خرسند نمایم.
شاد و سلامت باشید.
سلام.
به نظر من بدترین کاری که میتوانید انجام دهید فروش خانه به خانه است.
به هیچ وجه شما این کار را نکنید.من تجربه اش را داشتم...
به هر حال اگه مایل به همکاری باشید خوشحال میشوم بتوانید اطلاعات و عکسهای بیشتری از محصولتان در اختیار من قرار دهید...زیرا بازار بزرگ تضمین شده ای در استان گیلان برای این محصول و امثال آن پیدا کردیم...جزییات بیشتر در مذاکراتی که بصورت خصوصی خواهیم داشت.
دوستانی که محصولات مشابه دارند در خدمتیم...

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مشاوره و راهنمایی در مورد طلا فروشی mseyfzadeh 4 19,725 11-03-2023 02:09 PM
آخرین ارسال: sansigold
  راهنمایی برای خرید عمده بلور و کریستال farbod123 1 1,804 10-31-2023 10:12 PM
آخرین ارسال: مشاور ویژه کسب و کار
  راهنمایی در مورد خرید عمده لباس زنانه برای مغازه pooga 11 21,719 09-26-2022 12:15 PM
آخرین ارسال: mohammad1112
  خیلی سریع راهنمایی میخوام درباره کیونت afshin67 7 2,857 01-17-2021 10:18 PM
آخرین ارسال: parham2014
Smile راهنمایی برای صادرات تره بار به عراق Mohamadrt98 2 2,027 06-18-2020 12:55 PM
آخرین ارسال: oscarmaster
  راهنمایی در مورد فروش عمده مواد غذایی خارجی mjpt1 17 30,204 06-17-2020 01:05 PM
آخرین ارسال: sherwin
  افزایش فروش مغازه نوشت افزار nshahriar 0 688 06-10-2020 12:32 PM
آخرین ارسال: nshahriar
  راهنمایی جهت احداث قالیشویی omidio30 2 6,144 03-04-2020 04:45 PM
آخرین ارسال: rasagift
  لطفا کمک کنید،نیاز فوری،راه اندازی مغازه فروش لباس زنانه MissA 2 1,463 08-15-2019 08:32 AM
آخرین ارسال: AUSTIN
  راهنمایی برای راه اندازی مغازه m.j.sh 1 2,939 06-09-2019 02:38 PM
آخرین ارسال: sajadiri
  مراکز فروش عطر و ادکلن عمده در تهران! tondar12 27 33,526 01-23-2019 05:05 PM
آخرین ارسال: Behdad2666
  راهنمایی برای تبلیغات در زمینه دکوراسیون داخلی اگر تجربه دارین لطفا دریغ نکنید memars 3 1,577 01-16-2019 07:07 PM
آخرین ارسال: DddKing
  درخواست راهنمایی کار ضایعات علی حسینی 15 33,522 11-29-2018 05:25 AM
آخرین ارسال: arg74
  فروش وسایلی که می شه کادو داد mortizmortiz 20 6,076 10-19-2018 03:20 PM
آخرین ارسال: Mehti64
  راهنمایی برای فردی که تازه به ایران اومده و میخواد کسب و کاری داشته باشه علیرضا ظینسون 1 1,260 09-29-2018 12:08 PM
آخرین ارسال: mojtaba007
  مغازه فروش پوشک و ما بی بی a6543210 0 790 08-16-2018 09:25 AM
آخرین ارسال: a6543210
  راهنمایی واسه خرید و کار با واتت farshid18 20 39,438 06-29-2018 12:20 AM
آخرین ارسال: cactoos
  راهنمایی در مورد دستگاه چاپ بنر mohsen6099 7 4,562 06-28-2018 08:13 PM
آخرین ارسال: simayeshahr
Thumbs Up راهنمایی فوری jagvar300 3 1,236 06-11-2018 01:51 PM
آخرین ارسال: jagvar300
Lightbulb کمک در فروش عمده محصول ساخت خودم در تهران masoudmom 0 757 05-21-2018 04:35 PM
آخرین ارسال: masoudmom

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS