ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
با بیست هزار تومن رایگان چه کاری انجام میدهید زمان کنونی: 09-24-2025, 12:31 AM |
|||||||
|
با بیست هزار تومن رایگان چه کاری انجام میدهید
|
03-06-2013, 02:28 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
دوستان سلام
چند لحظه پیش یه سوال به صورت اتفاقی توی ذهنم اومد کمی که بهش فکر کردم دیدم میتونه موضوع جالبی باشه اگر شخصی هر روز بیست هزار تومن به صورت رایگان به حساب شما بریزد اما شرط های زیر بگذارد شرط اول : تمام پول باید در همان روز خرج شود شرط دوم : پول باید برای موردی خرج شود که شما از ان لذت ببرید (مثل خرید یک بستنی قیفی و غیره) در صورت اجرا نشدن هر یک از شرط ها ان شخص دیگر هرگز به حساب شما پولی نخواهد ریخت شما با این پول چه کاری انجام خواهید داد؟ موفقیت های فردایمان حاصل تلاش امروزمان هستند |
|||
03-06-2013, 02:58 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: با بیست هزار تومن رایگان چه کاری انجام میدهید
تاپیک مشابهی بود با مبلغ24 هزار تومان که منظورش زمان روزانه بود.الان روزی50تومن از اینترنت درآمد دارم اما هیچکدوم از این دو شرط رو نمیتونم براورده کنم.مخصوصا دومی رو.یعنی فکر و خیال نمیذاره.هیچ وقت نتونستم تکنیک پیاده سازی افکار رویه کاغذ رو یاد بگیرم.شاید میگشتم دنبال یه استاد که این تکنیک رو یادم بده و روزی 70 هزار تومن به حسابش واریز میکردم به مدت سه برابر دوره اموزشی
شماره موبایل : 09352640432 بزرگترین پایگاه مزایده آنلاین کالاهای کشاورزی |
|||
03-06-2013, 03:10 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(03-06-2013 02:58 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: تاپیک مشابهی بود با مبلغ24 هزار تومان که منظورش زمان روزانه بود.الان روزی50تومن از اینترنت درآمد دارم اما هیچکدوم از این دو شرط رو نمیتونم براورده کنم.مخصوصا دومی رو.یعنی فکر و خیال نمیذاره.هیچ وقت نتونستم تکنیک پیاده سازی افکار رویه کاغذ رو یاد بگیرم.شاید میگشتم دنبال یه استاد که این تکنیک رو یادم بده و روزی 70 هزار تومن به حسابش واریز میکردم به مدت سه برابر دوره اموزشیسلام به ما هم بگید چکار میکنید ؟ چرا هر کس که میگه از اینترنت پول درمیارم لو نمیده پکار می کنه ؟ |
|||
03-06-2013, 04:12 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-06-2013 04:14 PM، توسط هومان هرمزدی.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
از طراحی وب بگیرید تا مدیریت یه سایت تفریحی وبلاگ دهی مرسال که بستمش و به زودی وبسایت دهی مرسال رو راه میندازم.البته قبلا هاست رایگان سی پنل هم رویه دامنه freecp.ir میدادم که چون سرویس دهنده بست دامنه بی کار افتاده.اگه ایده ای برای دامنه دارید خوشحال میشم همکاری کنیم.به تازگی هم میخوام بورس انلاین کشاورزی ایران رو به سر و سامان برسونم
البته در یه سرور آپدیت نود32 هم شریک هستم و به اداره های دولتی و نیمه دولتی اکانت ماهانه اپدیت میدیم با سرعت و قدرت بالا شماره موبایل : 09352640432 بزرگترین پایگاه مزایده آنلاین کالاهای کشاورزی |
|||
03-06-2013, 09:23 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
دوستان فکر کنم سوال رو اشتباه متوجه شدید
سوال اینه که یه نفر بدون این که کاری از شما بخاهد به شما بیست هزار تومن میده و فقط دو شرط بالا داره موفقیت های فردایمان حاصل تلاش امروزمان هستند |
|||
03-06-2013, 09:58 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
سلام. من هر روز میرم مغازه خشکبار فروشی و میگم اقا اندازه 20 هزار تومان پسته بدید!
بعد همش را تو راه خونه میخورم.(مگه چقدر پسته میشه؟) خیلی حال میده! البته گذشته از شوخی {و اینکه امسال اجیل عید هم نمیخرم} به نظر بنده وقتی با این پول چنین چیزی بخریم خیلی لذت دارد! یا اینکه یک شب با خانواده برم سینما و روز دیگر یک وسیله لوکس برای ماشین یا منزل بخرم و...... حالا تا کی این بر قرار است؟ آیا نمیشود پس انداز کرد یا سهام خرید یا به مستحقی کمک کرد؟ مهم نیست از کجا آمده اید!
مهم این است که به کجا میروید! ![]() |
|||
03-06-2013, 10:07 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
صابری عزیز خیر نمیشود پسنداز کرد و به مستحق هم در صورتی میشود کمک کرد که واقا و از ته دل از کمک به او لزت ببرید وگرنه طبق شرط دیگر به شما پولی داده نخواهد شد همچنین این پول تا زمانی که شما دو شرط بالا رو رعایت کنید به حساب شما واریز خواهد شد
موفقیت های فردایمان حاصل تلاش امروزمان هستند |
|||
03-06-2013, 10:42 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
من که گفتم روزی50تومن میذارم روش و میرم کلاس.
یا روزی 10 تومنش رو به حساب خیریه همت میریزم البته فکر کنم ذخیره آخرت باشه!درسته؟بقیش هم به حساب بهزیستی برای خرجی یه بچه. شماره موبایل : 09352640432 بزرگترین پایگاه مزایده آنلاین کالاهای کشاورزی |
|||
03-06-2013, 11:00 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
سلام دوستان كادو برا عزيزانم ميخريدم -رستوران-كافي شاپ-سينما-استخر و ....
لباس ميخريدم چطوري:با فروشنده صحبت ميكردم كه پولش رو هر روز 20 تومان ميارم و اين در مورد خريدهاي ديگم صدق ميكنه ![]() آسانسور
|
|||
03-06-2013, 11:18 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
هومان هرمزدی عزیز این کارهایی رو که گفتید فقط در صورتی میتونید انجام بدهید که همان طور که گفتم از ته دل شما رو شاد کنه وگرنه طبق شرط دیگر از فردا این پول به حسابتان واریز نخواهد شد
موفقیت های فردایمان حاصل تلاش امروزمان هستند |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
چه میشد اگر | zoofanoon | 9 | 1,889 |
07-26-2013 02:22 PM آخرین ارسال: Elixir |
|
افراد موفق در تعطیلات چه کار می کنند؟ | mallarme | 2 | 1,083 |
03-19-2013 09:48 AM آخرین ارسال: سعید محمدی |
|
![]() |