ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آیا گروه اقتصادی مشهد موفق خواهد شد ؟ زمان کنونی: 09-25-2025, 11:08 PM |
|||||||
|
آیا گروه اقتصادی مشهد موفق خواهد شد ؟
|
03-05-2013, 06:29 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: آیا گروه اقتصادی مشهد موفق خواهد شد ؟
از راهنمایی های استادان عزیزم و دوستان خوبم متشکریم .
خوشبختانه اعضایی که در این گروه گرد هم آمده ایم ، افرادی سرد و گرم چشیده در بازار هستیم که مصالح جمع برایمان بسیار اهمیت دارد . جای هیچگونه رودربایستی در انجام معاملات و حسابرسی با هم را نداشته ایم ، حتی آجیل هایی که در نمایشگاه فروش ، استفاده شد قبلاً سعی می شد مجزا و حساب شود ، با اینحال افرادی از خود من دقیق تر چون آقای ملک پرور که زحمت حسابرسی را داشته اند و در هنگام معامله های حساس بسیار دقیق با تسویه حساب بر خورد داشتند ، جای شکر است . (با یکی از افراد ذی نفوذ که برای خودش کسی است تنها به خاطر اینکه برای تسویه چک 5 روزه می داد بر خورد شد و فسخ معامله گردید .) ما منافع دوستان را فدای احساسات نکردیم ، امید که در ادامه با رفع نقایص کوچک چون حسابرسی روزانه دقیق جای هیگچونه مشکلی نباشد . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
03-05-2013, 11:53 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
سلام
بعد از مطالعه کامل تاپیک گروه خراسان و در جریان قرار گرفتن نحوه راه اندازی گروه میتونم اینو عرض کنم با توجه به اینکه خراسانیها به استارت آپ های موفق مشهور هستن (البته با کسب اجازه از اصفونیا) شک ندارم پله های موفقیت رو چندتا چندتا طی خواهید کرد. رزومه من در لینک زیر جهت آشنایی بیشتر موجود است: رزومه موفق باشید |
|||
03-06-2013, 12:45 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
(03-05-2013 03:02 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:(03-05-2013 11:52 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: حرکت عالی بود. عزیزان مشهدی با کوله باری از تجربه کاری و علمی در کنار هم بخوبی جمع شده و در این زمان کوتاه بهم اعتماد پیدا کرده اند. موفقیت حتمی است. متشکریم بابت راهنمایی های بی نظیرتان ، استاد قربانیان هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|||
03-06-2013, 06:52 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
شک نکنید موفقه چون خواست همه اعضا در یک جهت و اون هم موفقیت هست
|
|||
03-06-2013, 11:36 AM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
مطمئنا با رعایت کردن مواردی که جناب قربانیان به ان اشاره کردند موفقیتتون حتمی خواهد شد .
برای خودم خیلی جالب بود که گروه خراسان در این شلوغی قبل از عید که سر همه صنفها شلوغ هست دست به اقدام گروهی زدند و منافع گروهی را به منافع شخصی ترجیح دادند تا گروه تجاری خراسان بزرگ اولین گروهی باشد که کار تجاری خودش را شروع کرده باشد. منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
03-06-2013, 11:50 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(03-06-2013 11:36 AM)mir abas نوشته شده توسط: مطمئنا با رعایت کردن مواردی که جناب قربانیان به ان اشاره کردند موفقیتتون حتمی خواهد شد . آقای میر عباس عزیز : همگی دوستان در اوج کاری خودشان کار گروهی را طوری ترتیب داده اند که در تایم خالی بتوانند به انجام آن برسند . این حرکت آغاز راهی است که بزودی ثمراتش خود را نشان خواهد داد . ظرف هفته قبل : چهارشنبه : واریز پول به صندوق توسط اعضا و دریافت اجناس پنجشنبه : تبلیغات در محل و بسته بندی محصول تا ساعت 4 صبح جمعه جمعه : بر پایی نمایشگاه و فروش تا عصر روز های بعد از آن بازاریابی و فروش محصولات در زمانهای آزاد برگزاری دو جلسه هماهنگی و حسابرسی امروز : حسابرسی فروش و دریافت مبالغ فروش و واریز به صندوق ماحصل یکهفته کار گروهی : گرچه شروع این حرکت صرفاً کسب درآمد و سود نبوده است و دوستان با من هم عقیده اند که تشکیل کار گروه بازار بیشتر برای تخمین میزان انگیزه های کار تیمی و شناسایی بازارهای جدید برای ایده های آینده بوده است . ما با شروع فعالیتمان ، به مسیرهای جدیدی از دنیای موفقیت قدم نهادیم ، با مشتریان جدید آشنا شدیم ، چه بسیار جوابهای منفی شنیدیم ولی همچنان به تلاشمان ادامه دادیم و چه بسیار تجربه هایی آموختیم که بجز این امکان یاد گرفتنش نبود . بانک اطلاعاتی از مشتریان جدید را بدست آوردیم که در آینده به دردمان خواهد شد و از همه مهمتر اینکه اکنون دیگران ما را به عنوان افرادی فعال اقتصادی می شناسند . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
پیش بینی اقتصادی 30 سال آینده | pooya 90 | 28 | 5,878 |
01-02-2015 03:38 AM آخرین ارسال: shirazi021 |
|
انتقال پایتخت و فرصت ها و تهدیدهای اقتصادی آن | abdolhossein | 2 | 890 |
07-22-2014 09:22 AM آخرین ارسال: amirE5Ey |
|
آیا امکان خرده فروشی بدون داشتن مغازه هست؟ | الی فروزان | 3 | 2,534 |
04-12-2014 04:27 PM آخرین ارسال: الی فروزان |
|
آیا بیتکوین جای طلا را میگیرد؟ | karafarin | 1 | 663 |
12-30-2013 06:09 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
آیا حقیقت دارد!!!!!!!!!!!!!!! | ahmad rezaee | 49 | 7,292 |
10-22-2013 01:08 PM آخرین ارسال: nbpa |
|
بانک اطلاعاتی فعالیت های اقتصادی اعضا انجمن | yu3f | 44 | 10,092 |
01-23-2013 10:15 PM آخرین ارسال: zhosseini81 |
|
آیا احترام به پدر و مادر باعث ثروتمندی می شود و بالعکس؟ | سعید یوسفی | 24 | 4,185 |
01-18-2013 10:29 AM آخرین ارسال: soltan_sal |
|
آيا در حل مشکلاتتان موفق هستيد؟(همه شركت كنند) | اقاي ايـــده | 10 | 2,280 |
08-08-2012 06:23 PM آخرین ارسال: mortezajafari |
|
آیا شمااین دستگاه را می خرید؟ | میلاد | 14 | 4,190 |
05-22-2012 09:24 PM آخرین ارسال: mpourmir |
|
چگونه می توان ثروتمند شد | babaei | 12 | 4,919 |
04-16-2012 12:19 PM آخرین ارسال: mehrzadk.k |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان