ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
از کجا شروع کنیم؟ زمان کنونی: 09-28-2025, 01:24 AM |
|||||||
|
از کجا شروع کنیم؟
|
03-02-2013, 12:30 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-02-2013 12:34 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
از کجا شروع کنیم؟
می خواهیم کاری را شروع کنیم.
از کجا شروع کنیم؟ چگونه شروع کنیم؟ منتظر نظرات خوب شما عزیزان هستیم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-02-2013, 12:46 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: از کجا شروع کنیم؟
در یک برگ کاغذ تمام کارهائی را که به آن علاقمند هستیم بنویسیم.
مرور کنیم و به ترتیب علاقمندی شماره گذاری کنیم. در نهایت یک کار را که از هر نظر دوست داریم و عاشقش هستیم انتخاب کنیم. شما هم نظرات خود را مرقوم فرمائید تا بتوانیم تایپیک با ارزشی را تحویل همه عزیزان انجمن دهیم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-02-2013, 12:56 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
برای شروع هر حرکتی باید الگوی موفقیت در آن حرکت را پیدا کنیم.
زندگینامه اش را مطالعه کرده و یادداشت برداری کنیم. نظر شما چیست؟ فکرکنم باید این تایپیک را به تنهائی تمام کنم. ![]() ![]() ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-02-2013, 01:12 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
من فکر می کنم اول باید ببینیم برای اون کار چی داریم
یعنی یه کاغذ برداریم و تمام استعداد ها و داشته های خودمون را روی کاغذ بیاریم من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-02-2013, 12:42 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-02-2013 12:47 PM، توسط mir abbas.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
[size=medium]در یک برگ کاغذ تمام کارهائی را که به آن علاقمند هستیم بنویسیم.
مرور کنیم و به ترتیب علاقمندی شماره گذاری کنیم. شرایط و امکان رشد و پیشرفت کا را بسنجیم و ببینیم میشود کار را به مرور گسترش داد یا دچار روزمرگی خواهیم شد. شروع کارمان را بصورت اصولی شروع کنیم. روابط خوبی که امکان رشد ما را فراهم میکنند شناسایی و با انها روابط قوی برقرار کنیم . در نهایت یک کار را که از هر نظر دوست داریم و عاشقش هستیم انتخاب کنیم[/size] منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
03-02-2013, 03:06 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
ازمکانهائی که کار مورد نظر ما را انجام می دهند بازدید داشته باشیم.
لطفا این مطالب را برای مرور بعدی یادداشت فرمائید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-02-2013, 03:14 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
جمع بندی نظرات تا این ساعت:
از کجا شروع کنیم؟ می خواهیم کاری را شروع کنیم. از کجا شروع کنیم؟ چگونه شروع کنیم؟ در یک برگ کاغذ تمام کارهائی را که به آن علاقمند هستیم بنویسیم. مرور کنیم و به ترتیب علاقمندی شماره گذاری کنیم. در نهایت یک کار را که از هر نظر دوست داریم و عاشقش هستیم انتخاب کنیم. برای شروع هر حرکتی باید الگوی موفقیت در آن حرکت را پیدا کنیم. زندگینامه اش را مطالعه کرده و یادداشت برداری کنیم. یه کاغذ برداریم و تمام استعداد ها و داشته های خودمون را روی کاغذ بیاریم شرایط و امکان رشد و پیشرفت کا را بسنجیم و ببینیم میشود کار را به مرور گسترش داد یا دچار روزمرگی خواهیم شد. شروع کارمان را بصورت اصولی شروع کنیم. روابط خوبی که امکان رشد ما را فراهم میکنند شناسایی و با انها روابط قوی برقرار کنیم . در نهایت یک کار را که از هر نظر دوست داریم و عاشقش هستیم انتخاب کنیم ازمکانهائی که کار مورد نظر ما را انجام می دهند بازدید داشته باشیم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-02-2013, 06:01 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
از همین لحظه سعی کنیم خلاف جهت جریان آب شنا کردن رو تمرین کنیم. هیچ مانعی به بزرگی نیروی ما نیست !
در ادامه این جمع بندی دوست دارم اضافه کنم با ترسیدن و تعلل زیاد شروع رو سخت ترش نکنیم !! ریسک پذیر باشیم ! باور کنین هیچ اتفاقی بد تر از سال ها سکون و در آرزو موندن نمی تونه بیفته !!! Don't be a MAYBE ; a maybe never made History !!! ------- نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است |
|||
03-02-2013, 06:15 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
به نظر من علاقه به یک کار ، کارساز نیست
باید عاشق اون کار باشیم حالا چطور عاشق اون کار میشیم اول باید ببینیم چه توانایی داریم تا یادگیری کامل یک حرفه سعی نکنیم از این شاخه و به اون شاخه بپریم، چون تمرکزی برامون نمیمونه و به هیچکدوم از کارها نمیرسیم مورد بعدی اینکه باید دنبال یادگیری اون کار باشیم کتاب ها ، مقالات مورد نظر رو مطالعه کنیم کلاس های یادگیری اون حرفه رو شرکت کنیم ابتدای کار به دنبال درآمد بالا نباشیم ، و بیشتر به دنبال به دست آوردن تجربه باشیم ( حتی اگر شده مدتی به صورت رایگان کار کنیم تا تجربه به دست بیاریم ) در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
03-02-2013, 07:12 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
این همان بررسی و مطالعه و تحقیق است که نتیجه نهائیش حرکت می شود.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ترفند های وصول طلب از مشتری | فرهاد قربانی | 20 | 21,102 |
01-29-2019 08:07 PM آخرین ارسال: minalaw |
|
اول خبر بد را بشنويم يا خبر خوب را ؟ يادداشتي از هاروي مك كي | samiar afshari | 0 | 542 |
03-09-2015 04:44 PM آخرین ارسال: samiar afshari |
|
یک تکنیک ساده برای اینکه وقت را از دست ندهید.... | mallarme | 3 | 1,834 |
05-23-2014 11:26 PM آخرین ارسال: abdolhossein |
|
وقتی پول از حسابمان کسرشد و برنگشت چه کنیم؟ | mallarme | 0 | 755 |
12-07-2012 04:00 PM آخرین ارسال: mallarme |
|
چگونه گفت و گو را شروع کنیم؟ | اقاي ايـــده | 0 | 1,095 |
02-29-2012 04:37 PM آخرین ارسال: اقاي ايـــده |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان