ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
مطالب مختلف زمان کنونی: 09-24-2025, 04:12 AM |
|||||||
|
مطالب مختلف
|
02-28-2013, 10:11 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-28-2013 10:12 AM، توسط goldmen.)
ارسال: #351
|
|||
|
|||
RE: مطالب مختلف
توكل يعني اجازه دادن به خدا كه خودش تصميم بگيرد... تو فقط بخواه وآرزو كن اما پيشاپيش شاد باش! خداوند نه به قدر روياهايت بلكه به اندازه ايمان واطمنيان توست كه مي بخشد....
|
|||
02-28-2013, 10:29 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-28-2013 10:35 AM، توسط M3HDI.)
ارسال: #352
|
|||
|
|||
(02-28-2013 10:11 AM)goldmen نوشته شده توسط: توكل يعني اجازه دادن به خدا كه خودش تصميم بگيرد... تو فقط بخواه وآرزو كن اما پيشاپيش شاد باش! خداوند نه به قدر روياهايت بلكه به اندازه ايمان واطمنيان توست كه مي بخشد....با اجازه احمد آقا ، توضیحات تکمیلی سلام بر شما توکل یعنی واگذار کردن امور به خداوند یعنی بگی خدایا: من که در برابرت کوچک و صغیرم ، تو به رحمت و بزرگیت کارمان را به صلاح برسان که تو بهترین موکلانی ( واگذار شوندگان) حسبنا الله و نعم الوکیل مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
02-28-2013, 10:36 AM
ارسال: #353
|
|||
|
|||
انيشتن:
مردم اصلا فكر نميكنند بعد ما نگران اين هستيم كه درخصوص ما چه فكري مي كنند؟؟ احمد: مردم بيشتر حرف ميزند تا عمل..ميخواي مثل مردم نباشي بيشتر عمل كن تا حرف... |
|||
02-28-2013, 01:02 PM
ارسال: #354
|
|||
|
|||
۱۱۰ دلار برای هر پرس خاک در این رستوران
سرو خاک به عنوان غذا در رستورانی در ژاپن به جاذبه جدید گردشگری این کشور تبدیل شده است . پارس- در شرایطی که صنعت گردشگری ژاپن پس از وقوع زلزله مرگبار در این کشور روند احیا را طی میکند، سِرو خاک به عنوان غذا در رستورانی در ژاپن موجب شگفتی به گردشگران شده است. به گزارش سیانان، در این رستوران که در شهر توکیو واقع شده، در کنار یکی از غذاهای دریایی آن نوعی خاک سِرو میشود که گفته میشود برای بدن انسان مفید نیز هست. این خاک از یک باغ خاص از عمق ۱۰ متری از سطح زمین تهیه شده و سپس در دمای بسیار بالا قرار میگیرد که در آن تمامی باکتریهای مضر کشته میشوند. هر پرس از این غذا ۱۱۰ دلار قیمت دارد و رستوران محل سرو آن که «نی کویتتز پاس» نام دارد، در روزهای اخیر میزبان گردشگرانی از کشورهای مختلف جهان بوده است. ژاپن سال گذشته میلادی میزبان هشت میلیون و ۳۶۸ هزار گردشگر بود که دومین رکورد ثبت شده از جذب گردشگر در تاریخ صنعت گردشگری ژاپن از سال ۱۹۶۴ و پس از سال ۲۰۱۰ محسوب میشود. در سال ۲۰۱۲ بیشتر گردشگران ژاپن از کشورهای آسیایی از جمله کرهجنوبی، چین، تایوان، هند، اندونزی، مالزی، تایلند و ویتنام بودهاند، هرچند که تعداد گردشگران این کشور از دو قاره اروپا و آمریکا نیز در سطح بالایی بوده است. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-02-2013, 10:33 AM
ارسال: #355
|
|||
|
|||
حالش خیلی عجیب بود.
فهمیدم با بقیه فرق میکنه. گفت : یه سوال دارم که خیلی جوابش برام مهمه. گفتم :چشم، اگه جوابشو بدونم، خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم. گفت: دارم میمیرم. گفتم: یعنی چی؟ گفت: یعنی دارم میمیرم دیگه. گفتم: دکتر دیگه ای، خارج از کشور؟ گفت: نه همه اتفاق نظر دارن، گفتن خارج هم کاری نمیشه کرد. گفتم: خدا کریمه، انشالله که بهت سلامتی میده. با تعجب نگاه کرد و گفت: یعنی اگه من بمیرم، خدا کریم نیست؟ فهمیدم آدم فهمیده ایه و نمیشه گولش زد. گفتم: راست میگی، حالا سوالت چیه؟ گفت: من از وقتی فهمیدم دارم میمیرم خیلی ناراحت شدم. از خونه بیرون نمیومدم، کارم شده بود تو اتاق موندن و غصه خوردن، تا اینکه یه روز به خودم گفتم تا کی منتظر مرگ باشم. خلاصه یه روز صبح از خونه زدم بیرون مثل همه شروع به کار کردم. اما با مردم فرق داشتم، چون من قرار بود برم و انگار این حال منو کسی نداشت. خیلی مهربون شدم. دیگه رفتارای غلط مردم خیلی اذیتم نمیکرد. با خودم میگفتم بذار دلشون خوش باشه که سر من کلاه گذاشتن. آخه من رفتنی ام و اونا انگار نه. سرتونو درد نیارم، من کار میکردم اما حرص نداشتم. بین مردم بودم اما بهشون ظلم نمی کردم و دوستشون داشتم. ماشین عروس که میدیدم از ته دل شاد می شدم و دعا می کردم. گدا که می دیدم از ته دل غصه می خوردم و بدون اینکه حساب کتاب کنم کمک می کردم. مثل پیر مردا برا همه جوونا آرزوی خوشبختی می کردم. الغرض اینکه این ماجرا منو آدم خوبی کرد و ناز و خوردنی شدم. حالا سوالم اینه که من به خاطر مرگ خوب شدم و آیا خدا این خوب شدن و قبول میکنه؟ گفتم:بله، اون جور که یاد گرفتم و به نظرم می رسه آدما تا دم رفتن، خوب شدن شون واسه خدا عزیزه. آرام آرام خدا حافظی کرد و تشکر. داشت می رفت. گفتم: راستی نگفتی چقدر وقت داری؟ گفت: معلوم نیست بین یک روز تا چند هزار روز!!! یه چرتکه انداختم دیدم منم تقریبا همین قدرا وقت دارم. با تعجب گفتم: مگه بیماریت چیه؟ گفت: بیمار نیستم! هم کفرم داشت در میومد و هم از تعجب داشتم شاخ دار می شدم گفتم: پس چی؟ گفت: فهمیدم مردنیم. رفتم دکتر گفتم: میتونید کاری کنید که نمیرم. گفتن: نه ، گفتم: خارج چی؟ و باز گفتند : نه! خلاصه همه ما رفتنی هستیم. کی ش فرقی داره مگه؟ باز خندید و رفت و دل منو با خودش برد. قطعا خدا با من است و گرنه... می مردم... در این خیابان های پرت که هیچ چراغی روشن نیست! |
|||
03-02-2013, 11:07 PM
ارسال: #356
|
|||
|
|||
![]()
روزي از دانشمندي رياضيدان نظرش را درباره انسان پرسيدندجواب داد:
اگر انسانها داراي ( اخلاق) باشند پس مساوي هستند با عدد يک =1 اگر داراي (زيبايي) هم باشند پس يک صفر جلوي عدد يک مي گذاريم =10 اگر (پول) هم داشته باشند دوتا صفر جلوي عدد يک مي گذاريم =100 اگر داراي (اصل و نسب) هم باشند پس سه تا صفر جلوي عدد يک مي گذاريم=1000 ولي اگر زماني عدد يک رفت (اخلاق) چيزي به جز صفر باقي نمي ماند و صفر هم به تنهايي هيچ نيست ، پس آن انسان هيچ ارزشي نخواهد داشت. Don't be a MAYBE ; a maybe never made History !!! ------- نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است |
|||
03-02-2013, 11:50 PM
ارسال: #357
|
|||
|
|||
نامه آبراهام لینکلن به معلم پسرش!!! (خواندنش ارزش داره)
به پسرم درس بدهید.
او باید بداند که همه مردم عادل و همه آن ها صادق نیستند، اما به پسرم بیاموزید که به ازای هر ... ( فرد نادرست )، انسان صدیقی هم وجود دارد. به او بگوییدبه ازای هر سیاستمدار خودخواه، رهبر جوانمردی هم یافت می شود. به او بیاموزید، که در ازای هر دشمن، دوستی هم هست. می دانم که وقت می گیرد، اما به او بیاموزید اگر با کار و زحمت خویش، یک دلار کاسبی کند بهتر از آن است که جایی روی زمین پنج دلار بیابد. به او بیاموزید که از باختن پند بگیرد. از پیروز شدن لذت ببرد. او را از غبطه خوردن بر حذر دارید. به او نقش و تاثیر مهم خندیدن را یادآور شوید. اگر می توانید، به او نقش موثر کتاب در زندگی را آموزش دهید. به او بگویید تعمق کند، به پرندگان در حال پرواز در دل آسمان دقیق شود. به گل های درون باغچه و زنبورها که در هوا پرواز می کنند، دقیق شود. به پسرم بیاموزید که در مدرسه بهتر این است که مردود شود اما با تقلب به قبولی نرسد. به پسرم یاد بدهید با ملایم ها، ملایم و با گردن کش ها، گردن کش باشد. به او بگویید به عقایدش ایمان داشته باشد حتی اگر همه بر خلاف او حرف بزنند. به پسرم یاد بدهید که همه حرف ها را بشنود و سخنی را که به نظرش درست می رسد انتخاب کند. ارزش های زندگی را به پسرم آموزش دهید. اگر می توانید به پسرم یاد بدهید که در اوج اندوه تبسم کند. به او بیاموزید که از اشک ریختن خجالت نکشد. به او بیاموزید که می تواند برای فکر و شعورش مبلغی تعیین کند، اما قیمت گذاری برای دل ،بی معناست. به او بگویید که تسلیم هیاهو نشود و اگر خود را بر حق می داند پای سخنش بایستد و با تمام قوا بجنگد. در کار تدریس به پسرم ملایمت به خرج دهید اما از او یک نازپرورده نسازید. بگذارید که او شجاع باشد، به او بیاموزید که به مردم اعتقاد داشته باشد توقع زیادی است اما ببینید که چه می توانید بکنید. پسرم کودک کم سال بسیار خوبی است. Don't be a MAYBE ; a maybe never made History !!! ------- نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است |
|||
03-03-2013, 03:48 PM
ارسال: #358
|
|||
|
|||
مردی در عالم رویا فرشته ای را دید که در یک دستش مشعل و در در دست دیگرش سطل آبی گرفته بود و در جاده ای تاریک و روشن راه می رفت .
مرد جلو رفت و از فرشته پرسید:"این مشعل و سطل آب را کجا می بری؟" فرشته جواب داد :"می خواهم با این مشعل بهشت را آتش بزنم و با این سطل آب،آتش های جهنم را خاموش کنم . آن وقت ببینم چه کسی واقعا خدا را دوست دارد !!!" قطعا خدا با من است و گرنه... می مردم... در این خیابان های پرت که هیچ چراغی روشن نیست! |
|||
03-03-2013, 04:37 PM
ارسال: #359
|
|||
|
|||
انسان کامل یعنی انسانی که قهرمان همه ارزشهای انسانی است
در همه میدانهای انسانیت قهرمان است استاد شهید مطهری در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
03-03-2013, 07:01 PM
ارسال: #360
|
|||
|
|||
دکتر محمد عاصمی میگفت : رفته بودم سویس دیدن محمد علی جمالزاده . گفتند : یک هفته است که در بیمارستان است و در اغما ست .
رفتم بیمارستان . پرستار ها گفتند : یک هفته ای است که بی هوش است . گفتم : ایشان بیش از پنجاه سال رفیق گرمابه و گلستان من بوده است ؛ می شود خواهش کنم بگذارید به دیدنش بروم ؟ آنها هم اجازه دادند . رفتم اتاق جمالزاده . دیدم بیهوش روی تخت افتاده است . نشستم کنار تخت او و به یاد خاطرات تلخ و شیرین سال ها افتادم . یکباره جمالزاده چشم هایش را باز کرد و نگاهی به من انداخت و گفت : ممد تویی ؟ من چرا نمی میرم ؟! بعدش هم چشمش را گذاشت روی هم و دیگر هم تا دم مرگ باز نکرد . جمالزاده هنگام مرگ 107 سال داشت . من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سلام و احوالپرسی در نقاط مختلف دنیا... | mallarme | 0 | 757 |
05-13-2013 10:12 PM آخرین ارسال: mallarme |
|
نحوه خواستگاری در دورانهای مختلف! | صدفی | 3 | 1,706 |
06-13-2012 08:35 PM آخرین ارسال: sherafati |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان