ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ایده هایی برای کسب درآمد از علم زمان کنونی: 09-24-2025, 02:16 AM |
|||||||
|
ایده هایی برای کسب درآمد از علم
|
09-13-2011, 08:30 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: ایده هایی برای کسب درآمد از علم
آموزشگاه مجازی در بخش VIP سایت به امید خدا فعال خواهد شد.
![]() |
|||
09-13-2011, 08:37 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
مهتاب خانم گل : آموزشگاه مجازی خوب است ولی در چه زمینه ای؟
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-13-2011, 08:45 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
با سپاس از لطف آقای کاظمی عزیز و پشتیبانی همیشگی آقای قربانیان پدر عزیزم
این آموزشگاه می تونه در زمینه کلیه اطلاعاتی باشه که اعضای انجمن دارند که کم هم نیست:من چند نمونه می گم اما اگه بخوایم تمام توانایی دوستان رو بگیم بیشتر از اینه که بشه نوشت:آموزش انواع نرم افزارها،آموزش طراحی،آموزش دکور،آموزش صنایع دستی ،آموزش تحلیل بورس ،آموزش اصول موفقیت...... البته بعضی از این مباحث هم اکنون هم در انجمن موجود است اما نیت از این مبحث آموزش هایی است که برای انجمن کسب درآمد کند. از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است. |
|||
09-13-2011, 08:50 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-13-2011 08:50 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #14
|
|||
|
|||
لطفا در جلسه حضوری مطرح فرمائید. در صورت تائید ادمین عزیز و دیگر عزیزن حتما برنامه ریزی خواهد شد.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-13-2011, 08:57 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
جالبه.یروز میشه هممون استاد دانشگاهو و آدم مهم مملکت میشیم.وقتی میایم اینجا برا هممون یه افتخار میشه.به شاگردامون میگیم که چیشد به اینجا(یعنی به این موفقیت رسیدیم).
وای چه لذتی داره که فردا بچه هامون جای ما میان اینجا مطلب مینویسن. عطر عشق کوچولو میاد از طرف باباش تو اینجا مینویسه. من یه ایده دارم.فعلا ایده کلی رو میگم تا اینکه روش فکر کنم و بتونم بهش برسم(عین نیوتون). بیاین یه راهکار بدیم که آموزش علم راحتر از آب خوردن بشه آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
09-13-2011, 08:58 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-13-2011 09:01 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(09-13-2011 08:45 PM)arshad نوشته شده توسط: با سپاس از لطف آقای کاظمی عزیز و پشتیبانی همیشگی آقای قربانیان پدر عزیزم یکبار گفته ام : "همه ميلياردرهاي دنيا باهم ، هم خانواده اند و ما اينجا هستيم که اين نسبت ها را کشف کنيم!!" حالا با یکسان بودن دید من و شما نسبت به طرح "تولیدعلم" در انجمن با صراحت می توانم بگویم شما خواهر من هستید! و مهدی جان عطر عشق کوچولو! خیلی بامزه بود آفرین! و در مورد جزئیات این ایده ها حتما جمعه صحبت میکنیم چون دقیقا حرف هم را در این پروزه میفهمیم! ![]() |
|||
09-13-2011, 11:43 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-13-2011 11:51 PM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(09-13-2011 08:57 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: وای چه لذتی داره که فردا بچه هامون جای ما میان اینجا مطلب مینویسن. عطر عشق کوچولو میاد از طرف باباش تو اینجا مینویسه. فکر کنم یه خبراییه ، اگه خبریه بگو ، به احترام جلسه حضوری همون شیرنیه دانشگات رو فقط ازتون میگیریم . مهتاب جان ، مجله ی دانش و کامپیوتر ، سال دوازدهم ، شهریور 90 ، صفحه ی 30 نوشته ی مهندس فاطمه کیخا رو تهیه کن ، کامل توضیح داده چطور سایت اموزش الکترونیک راه اندازی کنیم . در جواب اقا هوشنگ هم تو مقدمش گفته : توضیح اموزش الکترونیک در یک کلا یعنی مدیریت فعالیت از راه دور بر پایه ی اینترانت و اینترنت ، که محتوای مورد نظر به وسیله ی interface قابل دیدن ، از جمله یک web browser ارائه میشود . البته یکمی کلی هست و باید بعد مطالعه کامل و دقیق اموزش سایت اقا کامیار ، این مطلب رو اجرا کرد . اما خوبیش اینه که تخصصی در این مورد بحث کرده . یعنی فوت و فن کوزه گری سایت اموزش از راه دور رو گفته اگه زنده بودیم فردا صبح یه اسکن میگیرم ازش و با اجازه ادمین گل گلاب تو این پیج قرار میدم ( به دلیل عکس هاش ) من اصلا حرف اقا کامیار رو نمیفهمیدم در مورد اسون بودن زدن یه سایت ![]() توسط یک سیستم مدیریت یادگیری Opensource در سریع ترین زمان میتوان یک LMS را اماده ساخت . یه نمونه از این وب سایت ها که OpenSourceLMS رو در اختیارمون میزارن سایت ، docebo.org هست . من اگه روزی از هاتبرد فارغ التحصیل بشم ، بازم میگم من مدرک زندگیم رو از این انجمن گرفتم . اقا کامیار ، برادر بزرگتر من ، از اول هم ایده ی شما بر پایه ی علم بود . هیچ ثروتی نبوده که علم در اون دخیل نباشه ... ![]() |
|||
09-14-2011, 12:06 AM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
کاش زودتر این موضوع را گفته بودم اما باور کنید هنوز وقت نکرده ام به دنبال این CMS بروم.واقعا برادر نازنینم سبحان جان اشاره بجایی کردی!
(در ضمن،یک کارهای جالبی برای آینده انجمن در حال انجام هستم اما طبق عادت به نتیجه که رسید اعلام میکنم!) ![]() |
|||
09-14-2011, 01:10 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
ایده جدیدی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتوبوس داره حرکت می کنه به سمت اجرای ایده ها.نبود؟ایده جدید؟داریم راه می افتیم ها کسی جا نمونه؟ از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است. |
|||
09-14-2011, 01:37 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
(09-14-2011 01:10 PM)arshad نوشته شده توسط: ایده جدیدی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مهتاب خانم عزیز و گل . به حدی ایده در اتوبوس هست که دیگر جائی برای ایده نمانده. فقط باید بر اساس الویت آنها را به مرحله اجرا رساند. ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نقش بازاریابی اینترنتی در کسب درآمد | ali.z1 | 0 | 495 |
07-14-2019 11:56 AM آخرین ارسال: ali.z1 |
|
همکاری برای ثبت اختراع | mehre cyrus | 4 | 1,349 |
01-04-2017 07:12 PM آخرین ارسال: razieemostafa |
|
![]() |
علم بهتر است یا ثروت؟ | مهتاب | 58 | 14,997 |
12-08-2015 12:51 PM آخرین ارسال: matarodi |
پرفسور مریم میرزا خانی، یکی از 10 مغز برتر.... | mallarme | 5 | 2,374 |
11-20-2015 09:36 PM آخرین ارسال: ehsan zamenii |
|
چطور از راه دانش ثروتمند شوید | بيلا بالا | 1 | 1,249 |
11-25-2012 04:27 PM آخرین ارسال: mallarme |
|
مصاحبه با استارتاپ ویکندیها: یاسمن متین، مدیر ایده لنگو | sherafati | 0 | 1,148 |
10-01-2012 07:15 PM آخرین ارسال: sherafati |
|
ايـن افـسـانه يا داسـتان نيـست , از دستش ندید .... | صدفی | 2 | 1,398 |
06-14-2012 01:04 AM آخرین ارسال: P@RSA |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان