ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
مطالب مختلف زمان کنونی: 09-23-2025, 09:16 PM |
|||||||
|
مطالب مختلف
|
02-19-2013, 11:29 AM
ارسال: #321
|
|||
|
|||
ادامه عروسک ها :دی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
02-20-2013, 12:40 AM
ارسال: #322
|
|||
|
|||
RE: مطالب مختلف
باید عمل کرد ...
روزی مردی داخل چاله ای افتاد و بسيار دردش آمد ... یک روحانی او را دید و گفت :حتما گناهی انجام داده ای! یک دانشمند عمق چاله و رطوبت خاک آن را اندازه گرفت! یک روزنامه نگار در مورد دردهایش با او مصاحبه کرد! یک یوگيست به او گفت : این چاله و همچنين دردت فقط در ذهن تو هستند در واقعيت وجود ندارند!!! یک پزشک برای او دو قرص آسپرین پایين انداخت! یک پرستار کنار چاله ایستاد و با او گریه کرد! یک روانشناس او را تحریک کرد تا دلایلی را که پدر و مادرش او را آماده افتادن به داخل چاله کرده بودند پيدا کند! یک تقویت کننده فکر او را نصيحت کرد که : خواستن توانستن است! یک فرد خوشبين به او گفت : ممکن بود یکی از پاهات رو بشکنی!!! سپس فرد بیسوادی گذشت و دست او را گرفت و او را از چاله بيرون آورد...! |
|||
02-20-2013, 12:52 AM
ارسال: #323
|
|||
|
|||
میدونی سیگار چقدر خاصیت داره !؟
1.سیگار کشیدن باعث میشه شما هرچه سریعتر از شر سلامتی و زندگی به امید خدا خلاص بشید و بتونید پا به عرصه های جدیدتری از جمله جهان آخرت بگذارید و تجربه های جدیدی رو کسب کنید ! ۲. وقتی سیگار بکشین یه سرفه هایی میکنین به خدا همچین سرتون حال میاد انگار قولنج ریه تون رو گرفته باشن یعنی ششتون حال میاد ! ۳.اونایی که سیگاری هستن بعد از یه مدت متوجه میشن که روابط عاطفی عمیقی با چای و نسکافه پیدا کردن ! ۴. اگه سیگاری بشین برای مواقع بیکاری، بیعاری، بیخوابی، بیداری ،بیزاری، بیذاتی، بیماری سیرابی، لیوانی، خوشحالی، ناراحتی و سایر مواقع بهترین امکان رو در اختیار دارین ! ۵. اگه سیگاری بشین دارای روابط اجتماعی درخشان میشین و میتونین دوستان جدید و زیادی از نوع خفن دودی پیدا کنین ! 6.وقتی شما جزء خریداران سیگار باشین دوستانی رو پیدا میکنین که از بس دوستتون دارن شما رو به شکل شیرینی میبینن و درک نوع دوستی به شما بسیار عمیق تر خواهد بود ! ۷. اگه سیگاری بشین توی محیط های سربسته و عمومی از دست سیگاری ها حرص نمیخورین و این خودش باعث میشه آرامش اعصاب داشته باشین ! ۸.وقتی سیگاری بشین، میتونین توی مسابقه جهانی ترک سیگار شرکت کنین و کلی پول به جیب بزنین ! ۹. اگه سیگاری بشین، وقتی با اقوام و دوستان به پیک نیک میرین موقع روشن کردن آتیش میتونین روش روشن کردن کبریت در میان باد و بوران رو به اونا نشون بدین و خودتون رو به عنوان یک قهرمان ملی معرفی کنید ! ۱۰. اگه سیگاری بشین با سوپری سر کوچتون بیشتر رفیق میشین طوری که اگه یه روز نرین سراغش دلش براتون تنگ میشه ! ۱۱. اگه مخفیانه سیگار بکشین میتونید با کوچه پس کوچه های اطراف خونه پشت بام، زیر زمین و دیگر جاهایی که تا حالا زیاد بهشون توجه نکردین یا لازم نیست اسمی ازش برده بشه بیشتر آشنا بشین ! ۱۲. وقتی مخفیانه سیگار میکشین با ادوکلن، عطر و دئودورانت های ارزون قیمت و همچنین انواع آدامسهای p.k، خروس نشان، relax و غیره آشناتر میشین و احساس می کنید (البته خودتون) به آدمی خوشبو با دندونای سفید مبدل شدین ! ۱۳. هرچه بیشتر سیگار بکشین راحت تر میتونین از شر پولهایی که توی جیبتون سنگینی میکنه راحت بشین ! ۱۴. اگه سیگاری بشین توی شهرای بزرگ که هوای آلوده دارن راحتتر میتونین زندگی کنین و مشکل آلودگی هوا آنچنان آزارتون نمیده ! |
|||
02-20-2013, 09:45 PM
ارسال: #324
|
|||
|
|||
آورده اند که روزى یکى از بزرگان به سفر حج مى رفت . نامش عبد الجبار بود و هزار دینار طلا در کمر داشت...چون به کوفه رسید، قافله دو سه روزى از حرکت باز ایستاد.عبد الجبار براى تفرج و سیاحت ، گرد محله هاى کوفه بر آمد. از قضا به خرابه اى رسید.
زنى را دید که در خرابه مى گردد و چیزى مى جوید. در گوشه مرغک مردارى افتاده بود، آن را به زیر لباس کشید و رفت...! عبد الجبار با خود گفت : بى گمان این زن نیازمند است و نیاز خود را پنهان مى دارد. در پى زن رفت تا از حالش آگاه گردد. چون زن به خانه رسید، کودکان دور او را گرفتند که اى مادر! براى ما چه آورده اى که از گرسنگى هلاک شدیم ! مادر گفت : عزیزان من ! غم مخورید که برایتان مرغکى آورده ام و هم اکنون آن را بریان مى کنم . عبد الجبار که این را شنید، گریست و از همسایگان احوال وى را باز پرسید. گفتند: سیده اى است زن عبدالله بن زیاد علوى ، که شوهرش را حجاج ملعون کشته اند . او کودکان یتیم دارد و بزرگوارى خاندان رسالت نمى گذارد که از کسى چیزى طلب کند. عبد الجبار با خود گفت : اگر حج مى خواهى ، این جاست . بى درنگ آن هزار دینار را از میان باز و به زن داد و آن سال در کوفه ماند و به سقایى مشغول شد... هنگامى که حاجیان از مکه باز گشتند، وى به پیشواز آنها رفت . مردى در پیش قافله بر شترى نشسته بود و مى آمد. چون چشمش بر عبد الجبار افتاد، خود را از شتر به زیر انداخت گفت : اى جوانمرد! از آن روزى که در سرزمین عرفات ، ده هزار دینار به من وام داده اى ، تو را مى جویم . اکنون بیا و ده هزار دینارت را بستان ! عبد الجبار، دینارها را گرفت و حیران ماند و خواست که از آن شخص حقیقت حال را بپرسد که وى به میان جمعیت رفت و از نظرش ناپدید شد. در این هنگام آوازى شنید که : اى عبد الجبار! هزار دینارت را ده هزار دادیم و فرشته اى به صورت تو آفریدیم که برایت حج گزارد و تا زنده باشى ، هر سال حجى در پرونده عملت مى نویسیم ، تا بدانى که هیچ نیکوکارى بر درگاه ما تباه نمى گردد ... من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-21-2013, 12:34 PM
ارسال: #325
|
|||
|
|||
اپل هک شد
شرکت اپل اعلام کرد که رایانههای کارکنان این شرکت هدف حمله هکرهای چینی قرار گرفتهاند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این گروه هکری چینی هفته گذشته رایانههای کارکنان شبکه اجتماعی فیسبوک را نیز هک کرده بودند. شرکت اپل در ایمیلی عنوان کرد که این شرکت بدافزاری که از طریق آسیبپذیری پلاگین جاوا در مرورگرهای تعداد محدودی از سیستمهای مک عمل میکرد را کشف کرده و آنها را از شبکه اپل جدا کرده است. اپل با کمک نیروهای قضایی به دنبال منبع این بدافزار است. شرکت اپل برای حفاظت از کاربران خود، نسخه بهروزرسانی جاوا را برای Mac OS X 10.7 و بعد از آن، عرضه کرده که کاربران با نصب آن میتوانند سیستمهای مک خود را چک کرده و در صورت وجود بدافزار، آن را از بین ببرند. کاربران میتوانند این نسخه بهروزرسانی را از طریق Mac App Store دانلود کنند. به گزارش پی سی ورلد، این نخستین بار است که سیستمهای مک هدف حملههای هکری قرار گرفتهاند. منبع: http://isna.ir/fa/news/91120201050/%D8%A...8%B4%D8%AF در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
02-21-2013, 01:00 PM
ارسال: #326
|
|||
|
|||
تشکر از مطلب اما نخستین بار نیست.
![]() تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
02-21-2013, 09:30 PM
ارسال: #327
|
|||
|
|||
بازدید مجازی ازبرج میلاد.....
یک پانورمای 360 درجه که محوطه بیرونی برج میلاد در شب و روز.....گالری....سالن همایش و .... را نمایش مجازی میدهد.....
جالب بود ... دلتنگ خاطراتم کرد.....آخرین بار دو سال پیش رفتم برج میلاد.... ![]() شاید برای شما جالب باشد...اگر از نزدیک بازدید کرده باشید تجدیدخاطره است و اگر خیر ، دیدن این پانورما خالی از لطف نیست. http://customer.iranpix.com/x-files/milad-vr/start.html ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
02-22-2013, 01:36 PM
ارسال: #328
|
|||
|
|||
یک حکایت و یک نتیجه گیری.
یک روز آفتابی در جنگلی سرسبز شیری بیرون غارش دراز کشیده بود و حمام آفتاب میگرفت. روباهی که در حال گذر از آنجا بود با دیدن شیر توقف کرد.. - آقا شیره میشه بگی ساعت چنده؟... ساعت من خرابه... - خرابه؟ خوب بده برات سریع تعمیرش میکنم. - جدی؟... اما ساعت من خیلی ظریفه و مکانیسم پیچیده ای داره. فکر کنم پنجه های بزرگ تو پاک خرابش کنه. - اوه نه دوست من... بدش به من تا ببینی چه جوری برات راست و ریسش میکنم - مسخره است. هر ...ی میدونه که شیرای تنبل با پنجه های بزرگ و تیز نمیتونن ساعتهای پیچیده و ظریف رو تعمیر کنن. - میدونی بابت همینه که ...ها، ...ن... ساعتتو بده حرف اضافه هم نزن. بعد ساعت روباه رو گرفت وارد غارش شد و پنج دقیقه بعد با ساعت که حالا دقیق و مرتب کار می کرد برگشت. روباه بهت زده و متعجب ساعت رو گرفت و راهش را کشید و رفت. چند دقیقه بعد سروکله گرگ پیدا شد. - هی آقا شیره میتونم امشب بیام غارت باهم تلویزیون تماشا کنیم... تلویزیون من خراب شده... لامپ تصویرش سوخته انگار... - قدمت روی چشم... البته اگه بخوای من میتونم تلویزیونت رو درست کنم. - ببین درسته که من حیوونم اما توقع نداری که همچین حرف چرندی رو قبول کنم. امکان نداره یه شیر تنبل با پنجه های بزرگ بتونه یه تلویزیون مدرن رو تعمیر کنه. - امتحانش مجانیه... به هرحال خودت خوب میدونی تو این جنگل درندشت لامپ تصویر گیرت نمیاد. گرگ قانع شد و تلویزیونش را برای شیر آورد. شیر تلویزیون را داخل غار برد و نیم ساعت بعد با تلویزیون سالم برگشت. صحنه غافلگیرکننده: درون غار شیر نیم دو جین خرگوش با هوش و نابغه که مجهز به مدرن ترین اسباب و ابزار هستند مشغول کارند و خود شیر با لذت دراز کشیده و از مدیریتش لذت می برد. نتیجه گیری اخلاقی: اگه می خوای بدونی چرا یک مدیر موفقه، ببین که چه کسایی زیر دستش کار میکنن. منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
02-22-2013, 08:45 PM
ارسال: #329
|
|||
|
|||
توالت عمومی سیار در ایران!+عکس
شاید برای شما هم پیش آمده باشد نیاز به توالت داشته باشید اما هیچ سرویس بهداشتی نزدیکتان نباشد. در این شرایط تصور کنید یک اتوبوس شیک و سفیدرنگ که رویش نوشته شده است سرویس بهداشتی عمومی، از دور به شما نزدیک میشود. در ارومیه اما این رویا سه سالی است تحقق پیدا کرده، یک سرویس بهداشتی اتوبوسی با سرویسهای مخصوص زنانه و مردانه که از آن در برنامههای خاص استفاده میشود. ![]() منبع: شرق من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-22-2013, 10:56 PM
ارسال: #330
|
|||
|
|||
20 مورد از عجیـب ترین روشـهای درمانی دنیـا
برخی از اقوام کشورهای مختلف، روشهای درمانی عجیبی دارند که فرد پس از آگاهی از آنها به درمان شیمیایی توجه بیشتری نشان میدهد. عجیبترین درمانهای دنیا به قرار زیر است: 1. عقرب درمانی در شرق چین "عقرب درمانی" طبی سنتی در شرق چین است که با قراردادن عقربهای مردهای روی قسمتهای بیمار بدن فرد، اقدام به درمان میکنند. فواید سنتی این طب حاکی از آن است که سم ضعیف شده عقرب مرده، میتواند بیماریهای عفونی، پوستی و میگرن را درمان کند. 2. گل درمانی در چین شهر "آنشان" در شرق چین یکی از مراکز بزرگ گل درمانی است. ساکنان این منطقه بر این باورند که مواد معدنی موجود در انواع گل این منطقه، میتواند دردهای روماتیسمی، عصبی و سرطانی را درمان کند. 3. گوساله درمانی در کامبوج اهالی دهکده "ترانگ پر" در شمال غرب "غنوم پن" کامبوج بر این باورند که گوساله مرده، خواص فراوان درمانی دارد. برخی عقاید آنها حاکی است که ریختن آب روی گوساله مرده و نوشیدن آن آب میتواند انواع بیماریهای روحی و روانی را درمان کند. آنها معتقدند؛ روح گوساله مرده در جسم یک تمساح قدرتمند رسوخ میکند و نوشیدن این آب، فرد بیمار را قدرت میبخشد. 4. درمان با ادرار گوساله در کامبوج اهالی دهکده "کومپاک" در جنوب پایتخت کامبوج اعتقاد زیادی به نیروهای درمانی حیواناتی همچون گاو، مار و لاک پشت دارند. در این شهر کوچک اهالی از ادرار گاو برای درمان برخی بیماریها استفاده میکنند و تاثیر آن را برتر از داروهای جدید شیمیایی میدانند. 5. بادکش در شانگهای بیماران در شهر شانگهای چین، پس از درمانهایی شبیه به طب سوزنی و انواع ماساژ، از درمان بادکش برای خارج کردن گرمای بدن استفاده میکنند. 6. درمان خاص ستون فقرات در چین این شیوه درمانی ستون فقرات در یکی از بیمارستانهای شهر هیفی چین کاربرد دارد و برخی از بیماران رضایت خود را از آن نشان دادهاند. 7. درمان با سنگ جادویی در اندونزی اهالی شهر "جومبانگ" در شرق جاوا اندونزی، اعتقاد دارند سنگ جادویی پسربچه ۹ سالهای به نام "محمد پوناری" خاصیت درمانی دارد. قراردادن سنگ جادویی با دست "محمد" در یک لیوان آب، میتواند به این آب، خاصیت درمانی بخشد. به گفته محمد؛ این سنگ حین یک بارندگی شدید از آسمان افتاده و او در حال حاضر مالک آن است. پیش از این گزارشاتی درباره خاصیت مغناطیسی شهاب سنگهای آسمانی ارائه شده است، ولی درباره خاصیت درمانی آن شواهدی در دست نیست. 8. درمان عشاء ربانی در غنا گروهی از پیروان مکتب "بوسون" در غنا، بر این باورند که نوعی درمان با مراسم عشاء ربانی دارند که میتواند بیماریهای روحی و روانی فرد را درمان کند. این درمان همواره با مراسم خاص حرکتهای فیزیکی همراه است. 9. دلفین درمانی در پرو ساکنان شهر لیما در پرو معتقدند، امواج صوتی با فرکانس بالای دلفینها روی کودک تولد نیافته تاثیر مثبت داشته و موجب میشود، تواناییهای عصبی و ذهنی کودکان افزایش یابد. 10. ماهی درمانی در ژاپن در ژاپن گونههای خاصی از ماهی به نام "گارا روفا آبتوساس" معروف به دکتر ماهی وجود دارد که از بیماریهای پوستی انسانها تغذیه کرده و باعث درمان مشکلات پوستی آنها میشود. در حال حاضر، یکی از هتلهای مجلل توکیو با نگهداری ۱۰۰۰ دکتر ماهی در یک استخر، این خدمات درمانی را برای درمان بیماریهای پوستی، ارائه میدهد. 11. بلعیدن ماهی زنده در هندوستان برخی از مردم حیدرآباد هندوستان معتقدند؛ بلعیدن ماهی زنده، میتواند بیماریهای آسم و اختلالات تنفسی ریوی را درمان کند. 12. نیش زنبور درمانی در غرب چین ساکنان غرب چین مخصوصا در ناحیه شیان، از نیش زنبور و زهر ضعیف آن برای درمان روماتیسم و آرتروز استفاده میکنند. 13. حجامت در فلسطین ساکنان شهر "هبرون" در کرانه باختری بر این باورند که حجامت میتواند جایگزین بسیاری از داروهای شمیایی باشد. 14. گردو درمانی در چین ساکنان شهر شنیان در شرق ایالت شاندونگ چین با قراردادن گردو روی چشمها و قراردادن برگهای درختان موکسا، در گوش بیمار و آتش زدن آن، اقدام به درمان بیماریهای سر و گردن میکنند. 15. زالو درمانی در روسیه "زالو درمانی" از زمان مصر باستان به عنوان یک شیوه درمانی کاربرد داشته است. در حال حاضر در مسکو از این شیوه درمانی برای درمان بیماریهای خونی بهره میبرند. بررسیهای اخیری که روی بزاق زالوها انجام شده نشان میدهد، بزاق زالوها با ورود به خون همانند یک صافی ناخالصیهای خون را پاک میکند. 16. بادکش با شاخ کرگدن در چین اهالی شهر "نانینگ" در چین با استفاده از شاخ کرگدن توخالی، اقدام به بادکش بدن جهت درمان دردهای عضلانی میکنند. 17. شن درمانی در لیبی اهالی شهر "سیوا" در لیبی معتقدند؛ شنهای این منطقه از خاصیت درمانی روماتیسم، مفاصل و ناتوانیهای جنسی برخوردار است. 18. مار درمانی در اسپانیا اهالی شهر تالمی اسپانیا با استفاده از شاه مارها به ماساژ درمانی میپردازند. آنها معتقدند، حرکات موجی شکل مارها روی بدن انسان علاوه بر احساس آرامش فیزیکی، میتواند از انرژی مارها نیز بهره ببرد. 19. لاک پشت درمانی در کامبوج مردم روستای "کاندال" در کامبوج، از لاک پشت برای درمان بیماریهای پوستی و جوشهای چرکی استفاده میکنند. به عقیده آنها؛ تماس لاک پشت با پوست میتواند باعث درمان این بیماریها شود. 20. رابرنتی در هند "رابرنتی" یک حرکت یوگا است که در هند برای درمان سرماخوردگی، آسم و بیماریهای گوش و حلق و بینی استفاده میشود. من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سلام و احوالپرسی در نقاط مختلف دنیا... | mallarme | 0 | 757 |
05-13-2013 10:12 PM آخرین ارسال: mallarme |
|
نحوه خواستگاری در دورانهای مختلف! | صدفی | 3 | 1,700 |
06-13-2012 08:35 PM آخرین ارسال: sherafati |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان