ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

سوالات تاپيك فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد
زمان کنونی: 09-24-2025, 08:58 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
نویسنده: اقاي ايـــده
آخرین ارسال: hamid.h
پاسخ: 52
بازدید: 7880

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امیتازات : 3.24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات تاپيك فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد
12-10-2012, 10:27 AM
ارسال: #41
RE: سوالات تاپيك فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد
سوال جدیدی که داشتم این هست که آیا منظور از فروشگاه حتما داشتن یه دامنه اینترنتی و هاست و فروشگاه ساز هست تا موفق باشه یا اینکه با یک صفحه ف ی س ب و کی هم می شه فروش موفقی داشت؟
ممنون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-10-2012, 10:47 AM
ارسال: #42
(12-10-2012 10:27 AM)Nuruzzaad نوشته شده توسط:  سوال جدیدی که داشتم این هست که آیا منظور از فروشگاه حتما داشتن یه دامنه اینترنتی و هاست و فروشگاه ساز هست تا موفق باشه یا اینکه با یک صفحه ف ی س ب و کی هم می شه فروش موفقی داشت؟
ممنون

با سلام

در دنياي واقعي به يك مغازه كه داخلش اجناس وجود داره ميگن فروشگاه.اينم جنس ميفروشه
يك دست فروش هم در خيابان جنس ميفروشه.

اما به اولي ميگن فروشگاه

ايني كه شما ميگي رو بهش ميگن روش هاي فروش كه بعدن تو توضيحات بهش اشاره ميشه.روش هاي فروش فراوان هستند كه يكيش ايجاد صفحه در فيس هست.اما بررسي شده اعتماد مردم به فروشگاه هاي نت بيشتر از اين صفحات فيس هستند.

شما از اين طريق هم ميتوني بدون داشتن فروشگاه اجناسي رو به فروش برسانيد.ولي براي انجام كارهاي مختلف محدود هستيد.

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-11-2012, 06:13 PM
ارسال: #43
به زودی لینک سایت نیمه آماده رو میذارم
02-13-2013, 10:12 PM
ارسال: #44
سلام و خسته نباشید
مدتیه تصمیم دارم یه فروشگاه کیف چرم که کار خودمه راه بندازم اما برای این کار تردید دارم هنوز نمی دونم دامنه و هاست و فروشگاه ساز خریداری کنم یا خیر؟ نمی دونم برای شروع از سایت هموار استفاده کنم یا خیر؟ در ضمن در زمینه ی مدیریت فروشگاه هیچ تجربه ای نداشتم ممنون می شم راهنماییم کنید و بگید برای ایجاد چنین فروشگاهی اگر بنا به خریداری هاست باشه از چه سایتی هاست خریداری کنم و از چه فروشگاه سازی استفاده کنم که هزینه ی بالایی هم برای شروع نداشته باشه چون برای شروع باید تبلیغات هم انجام بدم

و من دوباره به خورشید لبخند می زنم....
02-13-2013, 11:24 PM
ارسال: #45
با اجازه آقا سجاد

کیف چرمی که شما میگین باید اول به خودتان اعتماد داشته باشین که هم جنس و هم ظاهر و قیمتی که مدنظر شماست مناسب باشه تا بشه برای فروش اقدام کرد.
پیشنهاد من این است که اول در بازارچه انجمن پی تی عکس و توضیحات محصولاتتون رو بذارین ببینین نظر بقیه چیه. چون اونجا خیلی کاربر برای خرید و فروش هستند و اگه اجناس خوب و با قیمت مناسب داشته باشین می تونین همونجا همه رو به فروش برسونین و اگه دیدین طرفدار داشت اونوقت یه سایت هم راه اندازی کنین

خرید مانتو اداری
02-15-2013, 10:26 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-16-2013 11:18 AM، توسط مــجــیــנ.)
ارسال: #46
بده نظرتون اگه خواستم محصولاتمو به فروش برسونم از چه طریقی اقدام کنم؟ پول رو به صورت تحویل در محل دریافت کنم یا از طریق درگاه های پرداخت؟

02-16-2013, 10:27 AM
ارسال: #47
دوستان کسی پاسخ نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

02-16-2013, 12:03 PM
ارسال: #48
(02-15-2013 10:26 PM)Shadiii نوشته شده توسط:  بده نظرتون اگه خواستم محصولاتمو به فروش برسونم از چه طریقی اقدام کنم؟ پول رو به صورت تحویل در محل دریافت کنم یا از طریق درگاه های پرداخت؟

شادی خانم ، معمولا فروشگاه های اینترنتی برای اعتماد بیشتر مشتریان، از روش پرداخت پول بعد از تحویل کالا در محل استفاده میکنند.
اگر از این روش استفاده کنید بهتره

در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم

همیشه از او بهتر باشیم

و آن کسی نیست جز گذشته خودمان!
02-16-2013, 12:08 PM
ارسال: #49
(02-13-2013 10:12 PM)Shadiii نوشته شده توسط:  سلام و خسته نباشید
مدتیه تصمیم دارم یه فروشگاه کیف چرم که کار خودمه راه بندازم اما برای این کار تردید دارم هنوز نمی دونم دامنه و هاست و فروشگاه ساز خریداری کنم یا خیر؟ نمی دونم برای شروع از سایت هموار استفاده کنم یا خیر؟ در ضمن در زمینه ی مدیریت فروشگاه هیچ تجربه ای نداشتم ممنون می شم راهنماییم کنید و بگید برای ایجاد چنین فروشگاهی اگر بنا به خریداری هاست باشه از چه سایتی هاست خریداری کنم و از چه فروشگاه سازی استفاده کنم که هزینه ی بالایی هم برای شروع نداشته باشه چون برای شروع باید تبلیغات هم انجام بدم

دامنه و هاست رو میتونید از هاستینگ های معتبری مثل ( پرشین سرویسز ، میهن وب هاست ) خریداری کنید.
در مورد فروشگاهتون هم ، نمیخواد از سیستم های فروشگاهی استفاده کنید ، مثل هموار و....
چون هزینه بر هست براتون و تاثیر خاصی هم براتون نداره
میتونید از سیستم مدیریت محتوا وردپرس استفاده کنید و فروشگاهتون رو راه اندازی کنید
افزونه های مورد نیاز برای خرید اینترنتی هم که برای وردپرس موجود هست

یا میتونید از توماتومارکت استفاده کنید که رایگان هست

موفق باشید

در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم

همیشه از او بهتر باشیم

و آن کسی نیست جز گذشته خودمان!
09-13-2013, 03:59 PM
ارسال: #50
(12-06-2012 02:16 PM)toofan245 نوشته شده توسط:  ممنون از تاپیکت
اولین سوال رو خودم میپرسم: من حدود یک سال فروشگاه داشتم که تمام محصولاتش از همکاری در فروش بود و در یک سال حتی یکدونه هم نفروختم. البته فقط ده هزار تومن واسه تبلیغاتش دادم.
حالا حدود یک ماهه یک فروشگاه تخصصی رم و فلش مموری زدم که به قیمت تقریبا عمده میدم تا با هزینه های پست خیلی واسه مشتری زیاد تموم نشه
تو این یک ماه سه تا فلش فروختم که کل سود سه تا شد 1200 تومن!!!
جالا دو تاسوال:
1- سود خیلی کم یعنی همش 400 تومن در هر محصول منطقی هست یا نه؟
2- در چه سایت هایی باید تبلیغ کنم انجمن یا سایت های با بازدید بالا و یا ...؟

دوست عزیز شما نوع محصولی که برای فروش انتخاب کردید اصلا مناسب نیست!
الان دیگه همه یه دونه فلش دارنو حتی بقالی سر کوچه و سوپر مارکت واسباب بازی فروشی و میوه فروشی و .... هم دارن فلش میفروشن
یه چیز جدید بفروشید
در ضمن با مارکتهای اینترنتی مجاز ایرانی هم کار بکنید بد نیست مثل ایران مارکت سنتر

باران باش و ببار؛
مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد اقاي ايـــده 13 3,543 09-13-2013 06:47 PM
آخرین ارسال: hamid.h
  بهترین متن برای یک ایمیل تبلیغاتی فروشگاه babaei 2 3,703 04-18-2012 02:04 PM
آخرین ارسال: mteam
  چگونه مانند يک سرمايه‌گذار فكر كنيد mehdi098 1 1,207 09-28-2011 01:47 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS