ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
امروز فهمیدم زمان کنونی: 09-25-2025, 07:10 PM |
|||||||
|
امروز فهمیدم
|
02-05-2013, 09:53 PM
ارسال: #711
|
|||
|
|||
RE: امروز فهمیدم که....
امروز فهمیدم :
برآیند همه ی مقصدها است که سفر زندگی شما را می سازد . |
|||
02-05-2013, 10:41 PM
ارسال: #712
|
|||
|
|||
بدترین چیزها همیشه در درون آدم اتفاق می افتند. اگر اتفاق در بیرون بیافتد مثل وقتی که اردنگی می خوریم می شود زد به چاک اما از درون غیر ممکن است.
زندگی در پیش رو رومن گاری رودها در جاری شدن و علف ها در سبز شدن معنی پیدا می کنند کوه ها با قله ها و دریاها با موجها زندگی پیدا می کنند وانسان ها همه ی انسان ها با عشق، فقط با عشق پس بار خدایا بر من رحم کن بر من که می دانم ناتوانم رحم کن باشد که خانه ای نداشته باشم باشد که لباس فاخری بر تن نداشته باشم اما نباشد، هرگز نباشد که در قلبم عشق نباشد، هرگز نباشد. . .! |
|||
02-06-2013, 09:19 AM
ارسال: #713
|
|||
|
|||
ديروز فهميدم كه....
قبلا كه ميگفتن رانندگي مشهدها افتضاح هست زياد باور نميكردم تا ديروز عينا به چشم ديدم وضعيت رانندگيشون رو |
|||
02-06-2013, 10:32 AM
ارسال: #714
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم :
هر چه تصویر نهایی واضح تر باشد مسیرتان به آنچه می خواهید درست تر خواهد بود |
|||
02-06-2013, 12:19 PM
ارسال: #715
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم ک دلم نه عشق می خواهد و نه دروغ های قشنگ. نه ادعاهای بزرگ و نه بزرگ های پر ادعا. دلم یک فنجان قهوه تلخ می خواهد و کسی ک بشود با او حرف زد و پشیمان نشد...
تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
02-06-2013, 01:57 PM
ارسال: #716
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که واقعا مهم نیست چه مدرکی دارید، مهم آن است که چه درکی داشته باشید...........
... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
02-06-2013, 09:55 PM
ارسال: #717
|
|||
|
|||
امروز جمله ای جالب از اچ جی ولز فهمیدم
نگذاریم تقویم وساعت ، این حقیقت را از یادمان ببرد که لحظه لحظه زندگی ،یک معجزه است و در پس آن ، حقیقتی !!! ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
02-06-2013, 10:05 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-06-2013 10:06 PM، توسط ahmad rezaee.)
ارسال: #718
|
|||
|
|||
امروز فهميدم كه:
وقتي به راه مي افتي به دوستاني مي رسي كه همراه تو مي شوند . وقتي به راه مي افتي به راهنماياني بر مي خوري كه ترا هدايت مي كنند . وقتي به راه مي افتي ديگران با تو همگام ميشوند . دوست من با من همگام مي شوي ؟ هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
02-06-2013, 10:25 PM
ارسال: #719
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که همه انسانها می توانند دوست داشتنی باشند فقط کافی است انسانیت را به خود یادآوری کنند و قدری متواضع باشند...
. ![]() ![]() |
|||
02-06-2013, 10:37 PM
ارسال: #720
|
|||
|
|||
من امروز فهمیدم که هیچ قانونی در نظام آموزشی کشور وجود ندارد!!
منم از امروز یه هدف دارم رسیدن به یک میلیارد تا اسفند 93 |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان