ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
خشم چیست؟ زمان کنونی: 09-27-2025, 01:29 AM |
|||||||
|
خشم چیست؟
|
02-02-2013, 09:33 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: خشم چیست؟
(02-01-2013 10:51 PM)صدفی نوشته شده توسط: خوردن یک لیوان آبمن باید چند لیتر آب بخورم تا آروم بشم ![]() ![]() ![]() ![]() http://superyas.hamvar.ir/ 09396945864 |
|||
02-03-2013, 09:15 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
سلام و تشکر از استاد قربانیان عزیز که این تاپیک را ایجاد کردند.
به نظر من راههای کنترل خشم زیاد است. اما هر کسی به روش یا روشهایی بهتر میتواند خشم خود را کنترل نماید. یکی یک لیوان آب میخورد! یکی نفس عمیق میکشد! یکی آدامس میخورد و..... پس باید هر کس بهترین روشی که میتواند با آن سریعا خشم خود را کنترل نماید پیدا کرده و به کار ببندد. بنده برای کنترل خشم معمولا آن محل را ترک میکنم و بعد از اینکه کمی آرامتر شدم برمیگردم! یا اگر امکان ان نیست سریعا به چیزهای خوب فکر میکنم یا به کارهایی که باید در طول روز انجام دهم! شما چطور؟ مهم نیست از کجا آمده اید!
مهم این است که به کجا میروید! ![]() |
|||
02-03-2013, 10:27 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-03-2013 10:32 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #13
|
|||
|
|||
(02-03-2013 09:15 AM)صابری نوشته شده توسط: سلام و تشکر از استاد قربانیان عزیز که این تاپیک را ایجاد کردند. این مسئله بهترین روش فرو نشاندن خشم در دعواهای خانگی است.ترک محل و بعد از فروکش شدن خشم برگشت به محل. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-03-2013, 10:35 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
عزیزان سعی کنید در این بحثها شرکت کنید. درسهای زیادی میتوان از اطهار نظر عزیزان بگیریم.
هر چه بنظرتان رسید مرقوم فرمائید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-03-2013, 01:01 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
ه محض اینکه خود را عصبانی یافتید سرگرم کاری شوید تا ذهن شما مشغول شود؛ این را بدانید راههای مختلفی وجود دارد تا بتوان خود را از عصبانیت و پشیمانی بعد از آن رها کرد.
به آرامی یک لیوان آب بنوشید به نظر بسیار ساده میرسد، ولی علاوه بر سادگی روش بسیار مؤثری نیز است؛ بنابراین این بار اگر خشم بر شما غلبه کرد، یک لیوان آب برای خود بریزید و بسیار به آرامی بنوشید؛ روی هر جرعه آب تمرکز کنید، تصور کنید که چه طور آب از دهانتان به معده فرو میریزد، به این صورت خود را آرام تر مییابید. فشار عصبانیت را خالی کنید یک بالش یا کوسن نرم به شما کمک میکند دوباره آرام شوید تمام عصبانیت خود را به روی بالش خالی کنید، مشت محکمی به بالش بزنید و در چند دقیقه عصبانیت شما کم میشود! به چهره واقعا خندهداری فکر کنید چشمانتان را ببندید و چهره کسی که از دست او عصبانی هستید را به خاطر آورید، اکنون او را به خنده دارترین حالت ممکن تصور کنید مثلاً او را با یک شلوار گلدار بزرگ و یا یک کلاه شیپوری سبز و یا لباس عجیبی بر تنش تصور کنید که مانند دلقک ادا در میآورد؛ به محض اینکه او را در موقعیتهای مضحک در نظر بگیرید، خودتان را درحالی که میخندید و عصبانیت خود را فراموش کردهاید مییابید. نفس عمیق بکشید خود را کناری بکشید، چشمانتان را ببندید و نفس عمیق بکشید، سعی کنید صدای تنفستان را در حال دم و بازدم بشنوید؛ ذهن خود را ببندید، اجازه ندهید هیچ صدای دیگری را غیر از تنفستان بشنوید؛ نفسهای آرام و عمیق بکشید، ضربان قلبتان آرامتر میشود و عصبانیت فروکش میکند. خود را درگیر یک فعالیت ذهنی کنید به محض اینکه خود را عصبانی یافتید، سرگرم کاری شوید تا ذهن شما مشغول شود، برای مثال میتوانید جدول سودوکو یا مسئله حل کنید، اگر چیزی را نیافتید، تنها چشمانتان را ببندید و شروع به شمارش اعداد برعکس از بزرگ به کوچک و یکی درمیان کنید؛ به این صورت، 100، 98 و 96 به زودی درمییابید که آنقدر مشغول فکر به این مسئله شدید که عصبانیت خود را فراموش کردهاید. گردآوری : گروه سلامت سیمرغ http://www.seemorgh.com/health منبع : http://www.salamatnews.com http://superyas.hamvar.ir/ 09396945864 |
|||
02-08-2013, 12:23 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
نظر شما عزیزان چیست؟
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-08-2013, 07:32 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
همه ی این کارهایی که دوستان نوشتند، الان که عصبانی نیستیم راحته ولی مهم اینه که تو لحظه ی عصبانیت اجرا کنیم.
عکس العمل خودم موقعی که عصبانی میشم: ترک محل البته با یک عادت خیلی بد که در را تا جایی که میتونم محکم میبندم. تا چند ساعت بعد هم اصلا دوست ندارم صدای کسی را بشنوم. تصمیم گرفتم موقع عصبانیت تصمیم نگیرم! چون همیشه بدترین تصمیم ها رو می گیرم. |
|||
02-20-2013, 08:37 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
تا من به نفت نرسیدم، شما هم بیایید اعتراف کنید.
![]() |
|||
03-07-2013, 08:10 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-07-2013, 08:11 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نشانههای مردان افسرده چیست؟ | صدفی | 0 | 610 |
12-31-2012 11:21 PM آخرین ارسال: صدفی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: