ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
طوفانی برای toofan زمان کنونی: 09-23-2025, 12:27 PM |
|||||||
|
طوفانی برای toofan
|
01-18-2013, 10:38 AM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: طوفانی برای toofan
4 نفر از عزیزان حرکت را شروع کردند.
سرمایه 5 هزار تومان درآمد 5 هزار تومان جمع 10 هزار تومان مدت یکهفته شروع 1391/10/29 پایان : آخر روز 1391/11/5 چگونه شروع کنیم؟ ابزار یک قلم و یک کاغد هر حرکتی را که فکر میکنید شما را به این هدف می رساند یادداشت کنید. بقول عامیانه سبک سنگین کنید. و یک موردی که فکر میکند درست تر است انتخاب و فورا شروع کنید. خواهشا اگر نتوانستید صادقانه اعلام فرمائید تا مشکل را عزیزان بررسی و در نهایت پیدا کنند. بجز مواردی که عرض کردم اگر عزیزی ایده بهتری برای رسیدن این عزیزان به هدفشان را دارد مرقوم فرماید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-18-2013, 11:19 AM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
نمی دونم والا
با کمال شرمندگی ولی آخه 5 هزار تومان هم خیلی بچه بازی هست !!! حداقل با 50 هزار تومان شروع کنید. که نخوایید خودتون و برنامه هاتون را محدود کنید. به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
01-18-2013, 11:29 AM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
ما هم از امروز شروع میکنیم .حالا توکل به خدا ؟
فرق طوفان و نسیم فقط در نوع برخورد آنهاست! یكی میشكنه... یكی آروم میكنه.. |
|||
01-18-2013, 11:29 AM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
5 هزار تومن بسیار زیباست.فقط دوستان امشب بگن چه کاری رو در نظر گرفتن
http://superyas.hamvar.ir/ 09396945864 |
|||
01-18-2013, 11:53 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-18-2013 11:55 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #25
|
|||
|
|||
(01-18-2013 11:19 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: نمی دونم والا آقا مهدی جان ضمن نهایت تشکر . انشالله تصمیم داریم این حرکت را فعلا از همین مبلغ شروع کنیم و بعدا به امید خدا به یاری شما و دیگر عزیزان مبالغ را بالا می بریم.خواهشی که دارم لطفا عزیزان را در میان راه پشتیبانی و راهنمائی فرمائید. 6 نفر خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-18-2013, 12:02 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
من میتون با 5000 تومن 10 عدد کاپوچینو لیوانی اماده بخرم دونه ای 500
قیمت فروشش 1000 بذارم تو کافه کوچیکی که تو مغازه بابام واسه خودم درست کردم تو دو سه روزم تموم میشه ولی تو فایل کارگاه دو برابر کردن پول انجمن گفته از امکاناتی که دارید نباید استفاده کنید!!! منم باید برم سراغ یه چیز دیگه دوستان حتما تاریخ و مقدار پول رو یادداشت کنید جا داره یه جمله هم از جک کنفیلد بگم وقتی شما افکار الهام شده ای دارید باید به ان اعتماد کنید و به ان عمل کنید |
|||
01-18-2013, 12:07 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
از هر راه حلالی که می توانید این حرکت را انجام دهید . خود را در چهارچوب بخصوصی قرار ندهید.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-18-2013, 01:29 PM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
با 5 تومن واقعا چه کاری می شه انجام داد؟؟؟؟
![]() ![]() ![]() ![]() همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن. |
|||
01-18-2013, 02:26 PM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
(01-18-2013 01:29 PM)434343 نوشته شده توسط: با 5 تومن واقعا چه کاری می شه انجام داد؟؟؟؟ بله به نظر من هم مبلغش کمه هم سخته اما غیر ممکن نیست. خودم هم هنوز چیزی به ذهنم نرسیده (البته یکم تقصیر امتحاناته که نمیذاره درست فکر کنم) خرید مانتو اداری |
|||
01-18-2013, 02:49 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
ببينيد دوستان
اولا سلام به همگي دوما خسته نباشيد. من خودم به تنهايي يكي از انتقاد كننده هاي شديد اين بحث هستم.تا حالا بخاطر اينكه اين موارد رو نگفتم. بخاطر اين هست كه امكان داشت و دارد نا اميد بشويد. اما بذاريد چند مورد رو بگم ضرب جمع تقسيم اين موارد بر روي كاغذ به سادگي انجام پذير هست اما در عمل خيلي خيلي خيلي خيلي سخت تر از اون چيزي هست كه فكر ميكنيد. البته يك البته اينجا وجود دارد اين سختي تنها براي يك شخص هست كه سختي نخواهد بود و اون شخص هم اين ويژگي رو دارد كدام ويژگي؟؟ اينكه هيچ كــــــــــــــــــــــــــــاري را عـــــــــــــــــــار نميداند. همچين فردي ميتواند از هيچ پول بسازد. درسته در جامعه نبايد اينطوري باشد كه يك فرد تحصيل كرده برود كارگري كنند .ولي براي كسب درامد بايد هرگونه كاري را انجام داد(كارهاي حلال و درست نه خلاف) گفتيد 5 تومان به نظر نميتوان كاري كرد؟؟ چرا ميشود؟؟ سطح و شان كاري خودتان رو كاهش دهيد بطور حتم ايده هايي پيدا ميشود يا بطور ساده تر ايده نميخواهيد به دور اطراف نگاهي بندازيد ميتونيد كارهاي فراواني رو ببينيد.كه روزانه كلي از مردم در سطح پايين انجام ميدهند. مطالب در مورد عملي كردن اين ايده چند مرحله ميلياردر شدن بسيار وجود دارد. كه فعلا در همين نقطه شروع اين نكته مهم را بياد داشته باشيد. كـــــــــــــــار عـــــــــــــــــار نيست همين بس (در ضمن در انجمن دوستاني رو داريم كه به جاي پرداختن به اصل يك مطلب دنبال حاشيه پراكني هستند.شايد بگوييد. تو كه خودت اين حرف ميزني بطور مثال ايا حاظري اين كار رو انجام بدي و سوالات اينگونه جواب: بله بنده هم اگر بخواهم همچين فعاليتي رو شروع كنم چرا كه نه!!! گرسنگي - بي پولي ووووو وقتي بياد سراغت هزاران كار ديگه هم انجام ميديم.) البته موضوع مهم اين هست كه كارهاي سطح پايين تنها بر اساس يك ترتيب كاري و حرفي مردم شان منزلت به قول ديگران ندارند. اما با اين وجود شغل ها و فعاليت هاي شريفي هستند كه جاي دارد به انها و افراد مشغول به اين كارها احترام گذاشت. نكاتي بعدي در صورت ادامه فعاليت شما ارائه خواهد شد. موفق باشيد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
دو برابر کردن پول هم برای من 4 ماهه شد. | samakitten1 | 24 | 7,057 |
12-14-2014 02:38 PM آخرین ارسال: sina991 |
|
طرح من برای دوبرابر کردن پول آغاز شد | arsho | 44 | 14,198 |
02-01-2013 02:56 PM آخرین ارسال: saeed.abdollahi |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان