ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
بشتابید ..بشتابید!!! زمان کنونی: 09-24-2025, 08:22 PM |
|||||||
|
بشتابید ..بشتابید!!!
|
01-15-2013, 11:56 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-16-2013 05:31 PM، توسط Haavin.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
من امروز میخوام از چیزی حرف بزنم که اگر مهمترین عامل موفقیت در زندگیم نبود یکی از مهمترین هاش بوده.نمودار رشد
نموداری که ازش میخوام حرف بزنم یک نمودار فیزیکی رشد نیست . چیزی که احتمالا خیلی از شما راجع بهش تو خیلی کتابها خوندین. این نمودار ۴ جدول داره : D1,D2,D3,D4 color] D1/] :شامل کارهایی میشه که همه ما حتما اونو تجربه کردیم. مرحله شور و اشتیاق فراوان و تجربه و دانش بسیار پائین این مرحله زمانی سراغتون میاد که شما برای اولین بر میخواین یک کاری رو شروع کنین یا چیزی یاد بگیرین با شور و هیجان میخواید کارهای بزرگی انجام بدین و به اصطلاح دنیا رو تکون بدین. اما بد حادثه اینجاست که میرید و اغلب مورد با شکست رو به رو میشین. متأسفانه علت این شکست اینه که اینقدر شور و هیجان و اشتیاق برای انجام اون کار زیاد هست که مانع دیدن درستتون میشه نسبت به مساله. بگذارین مثالی بزنم : فرض کنین من و شما در جمعی دوستانه نشستیم و من یک بازی ساده اما جذاب با کشها رو انجام میدم و احتمالا برای شماخیلی جالب میشه که خودتون این کارو انجام بدین . با یکی دو بار نگاه کردن به دست من تصمیم میگیرین با اشتیاق زیاد کشها رو بگیرین و خودتون هم این بازی رو انجام بدین . اما با کامل تعجب میبینین که کشها به هوا پرتاب شد و شما نتونستید بازی رو انجام بدین. چرا؟ چون اینقدر سرگرم هیجان و ظاهر ساده بعضی بودین که فکر میکردین که میتونید. یعنی بدون تمرین و دانش واقعی و مهارت و با هیجان زیاد خواستین کاری رو شروع کنید. در پایان بازی شما وارد مرحله D2 میشوید. مرحله مشتاق شکست خورده . در این مرحله خیلی از آدم از ادامه دادن راه منصرف میشن و هر کسی یک دلیلی میسازه ، بی علاقگی ظاهری،افسردگی از شکست ، عدم استعداد و توانایی و ... حالا اگه تو این مرحله صبر و استقامت داشته باشین و به نیاز خودتون تو این مرحله آگاه بشین میتونین از این مرحله به سلامت عبور کنین. پیشنهادی که به عنوان ابزار حیاتی عبور از این مرحله ارائه شده نیاز به یک حامی از نظر عاطفی و یک مربی از نظر تخصصی هست که تواناییها و مهارتهای شما رو تقویت کنه و حامی به شما انگیزه و اعتماد به نفس بده . و حالا میرسیم به مرحله سوم از نمودار رشدD3 که مرحله متخصص محتاط هست . مرحلهای که شما تخصص کافی و مهارت لازم رو کسب کردین اما تجربه شکستهای گذشته و یا شرایط و محیط فعلی شما یا دیوارهای ذهنی من از این میشه که شما خودتون رو نشون بدین و از قابلیتهاتون استفاده کنین برای موفقیت اینجاست که شما احتیاج شدیدی به یک حامی و رهبری دارین که بهتون motivation و خودباوری بده و کمکتون کنه دیوارهای ذهنی رو خراب کنین .درواقع شما نیاز چندانی به یک مربی نخواهید داشت. اما مرحله آخر D4که دیگه مرحله نهایی هست . تبریک میگم شما موفق شودین . و حالا میتونین موفقیت رو با تمام وجود ببینید و حسّ کنید و از تشویقات دیگران هم لذت ببرید. امیدوارم تونسته باشم به جامعه پر بار میلیاردرهای آینده کمکی کرده باشم . همین حالا یک کاغذ بردارین و جدول رشد رو ترسیم کنین . لیستی از کارهایی که آرزوشو دارین تهیه کنین و ببینین (صادقانه) در هر کار در چه مرحلهای هستین و احتیاج به چه ابزاری درین ؟ حامی مربی یا هردو ؟ Don't be a MAYBE ; a maybe never made History !!! ------- نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است |
|||
01-16-2013, 12:54 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: مسیر کامیابی!
هاوین عزیز بسیار عالی بود.
برای موفقیت اینجاست که شما احتیاج شدیدی به یک حامی و رهبری دارین که بهتون motivation (انگیزه )و خودباوری بده و کمکتون کنه دیوارهای ذهنی رو خراب کنین . خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-16-2013, 01:34 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: مسیر کامیابی!
هاوین عزیز از پست عالیتون بی نهایت سپاسگذاریم مفید و پرمحتوا
فرق طوفان و نسیم فقط در نوع برخورد آنهاست! یكی میشكنه... یكی آروم میكنه.. |
|||
01-16-2013, 11:24 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
RE: بشتابید ..بشتابید!!!
چیزهایی هست که هر روز با آنها سر و کار داریم و آنقدر با آنها سر و کار داریم که دیگر نمیبینیمشان. اگر کمی دقت کنیم میبینیم که ما بسیاری چیزها را میدانیم. مغز ما پر است از دانستهها. گاهی یک نشانه کوچک، وقتی احساس ما را تحریک میکند، منجر به یادآوری بزرگی میشود. همان لحظه معروف “آهااااا” که هرکدام از ما در شرایط مختلفی تجربهاش میکنیم. هرچقدر که ما بیشتر میدانیم، بیشتر هم نیاز به یادآوری داریم. هرچقدر که بیشتر کسب اطلاعات میکنیم بیشتر به قلقلکهای احساسی نیاز داریم. بیشتر لازم داریم تا براساس روالی مشخص چیزهایی را بهخاطر بیاوریم. بسیاری از دورههای آموزشی که نقش بازآموزی را دارند، در نقش یادآور ظاهر میشوند.
ما بهعنوان انسان سه قدرت ویژه داریم که به بودنشان عادت کردهایم و آنها را نمیبینیم. این سه قدرت زبان، پرسش و رویاپردازی است که یادآوری قابلیتهایشان میتواند انرژی دوبارهای برای حرکت ما باشد. ![]() Don't be a MAYBE ; a maybe never made History !!! ------- نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است |
|||
01-16-2013, 11:34 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
هاوین عزیزم تمام تاپیکهاتو دوست دارم همش خوبو عالیه
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
01-17-2013, 12:20 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
بسیار بسیار عالی هاوین جان
ممنون ![]() |
|||
01-17-2013, 01:49 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
هاوین عزیز خیلی مطلبت عالی بود خوب موقعی به دردم خورد.
خدا قوت. همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
01-17-2013, 02:21 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
عالی و کاربردی
همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن. |
|||
01-17-2013, 02:20 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
هاوین عزیز بسیار ممنونم
عالی و کاربردی بود همین موضوع بود که همیشه ذهنم رو درگیر میکرد ، ولی الان با دیدی بازتر بهش فکر میکنم تشکر در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
02-22-2013, 11:13 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
خیی کمکم کردین.ممنون
![]() فعلا در وضعیت ورشکستگی |
|||