ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
برنامه ریزی زمان کنونی: 09-26-2025, 03:33 AM |
|||||||
|
برنامه ریزی
|
01-14-2013, 11:30 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: برنامه ریزی
یک کاری که میشه برای دور نماندن از اهداف انجام داد
اینه که هر هدف رو به طور کامل تشریح کنیم مثلا من میخوام یه وبلاگ بزنم در مورد کار طراحی 1- وبلاگ بایستی دارای محتوای مفید باشه 2- مطالب بایستی به گونه ای باشد که مخاطب پسند باشد 3- برای وبلاگ یک بخش تبیلغات تعبیه کنم 4- یه بنر گیف برای تبلیغات قرار بدم 5- قبلا از شروع کار ، مطالب و کارهایی رو به صورت رایگان انجام بدم 6- نمونه کار هام رو یه جای مطمئن آپلود کنم 7- مطالب رو یهویی نزارم و علاوه بر ذائقه مخاطب ، طوری مطلب بزارم که در گوگل هم پیشرفت کنم 8- ترفند های طراحی رو آموزش بدم 9- وبلاگ صرف کسب در آمد نباشه 10 و .... این میشه جزئیات یه طرح طرح های بعدی رو هم به همین شیوه برای خودم آماده کنیم سپس برنامه ریزی رو بر اساس کارهای روزمره انجام بدیم برنامه ریزی نباید طوری باشه که خسته کننده باشه و یا خیلی فاصله بینش باشه 2- مورد بعدی که خیلی موثره اینه که یه تخته وایت برد یا یه تخته کلاسه تهیه کنیم و کارهایی رو که قراره در تاریخ های مشخص انجام بدیم رو با ذکر شروع و پایان روش بنویسیم و رو یمیز کارمون قرار بدیم اینطوری هیچ کاری از قلم نمی افته بازم شما بگید مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
01-15-2013, 12:10 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
برنامه ریزی یعنی نوشتن کارهایی که باید در طول روز ، هفته و ماه انجام داد
یکی از کارها اینه که اول یه لیست از کارای مهمی که تو یه ماه باید انجام بدین تهیه کنید بعد یه لیست از کارایی که تو یه هفته باید انجام بدید و بعد بر اساس اونا کاراتون رو بنویسید و علاوه بر اون کارای روزانه تون رو بنویسید و هر کارو که مهم تره با شماره الویت بندی کنید هیچ کاری تو برنامه تون نباید نصفه ول شه و باید کامل انجام شه و بعد برید کار بعدی بعد اینکه کارها تموم شد خط می خوره و بعد اینکه کل کار های برنامه روزانه تون تموم شد دیگه اون روز رو کاری نکنید و به کارهای خارج از برنامه بپردازید یه نکته خیلی مهم: خودتون رو خسته نکنید... برنامه رو طوری بنویسید که قابل انجام دادن باشه... اونقدر کار ننویسید که نشه انجام داد و بعدش خسته شید و نا امید خدای نکرده من 2 3 ساله که هر روز (جز جمعه ها) همه کارایی که باید انجام بدم رو می نویسم و واقعا تاثیر گذاره امیدوارم برای شما هم باشه خدایا شکرت ![]() |
|||
01-15-2013, 03:25 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
موضوع به این مهمی اینجا مطرح شده اونوقت فقط 12 تا پست داره!
دوستان لطفا مشارکت کنین بزارین همه از تجربه های هم استفاده کنیم |
|||
01-15-2013, 06:02 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
اولین کار مشخص کردن اهداف وقتی هدفی مشخص نباشه برنامه ای نمیشه تنظیم کرد
اول هدف اصلی خودتون تو هر زمینه رو مشخص کنید(پول,علم,ایمان....) حالا اولویت بندی کنید که به کدوم باید زودتر برسید و کدوم مهمتره این شد هدف بلند مدت(مثلا :3سال دیگه باید 5میلیارد داشته باشی) حالا خوردش کنید به هدفای کوچیکتر چه کارایی باید انجام بدید برای رسیدن به هدف اصلی ؟ اینارو یادداشت کنید اولویت بندیشون کنید خب به اینا میگن هدف کوتاه مدت درجه 3(مثلا :تا سر سال باید 100 ملیون داشته باشم) حالا ببینید آخر هر ماه باید چه کارایی باید انجام داده باشید که به این هدف درجه 3 نزدیک بشید اینارو اولویت بندی کنید این میشه هدف کوتاه مدت درجه 2(مثلا :آخر این ماه باید 500 تومان داشته باشم) آخر هر هفته چه کارایی باید انجام داده باشید که از خودتون راضی باشید+اولویت بندی=هدف کوتاه مدت درجه 1 حالا بر اساس این اولویتها برنامه روزمره خود را هر آخر هفته برای طول هفته تنظیم کنید (مثلا :امروز باید 50 تومان کار کنم) هر روز صبح سختترین و مهمترین کار خود را انجام دهید(اینجوری قدرت درونیتون هر روز زیادتر میشه) برای هر روز خود زمانی را برای اتفاقاته پیش بینی نشده قرار دهید با این فرمول بهترین برنامه و سریعترین راه را در اختیار دارید : برنامه روزانه تابعی از برنامه هفتگی,برنامه هفتگی تابعی از برنامه ماهانه و . . . . برای هدفای ماهانه به بالا اهداف کلی بگذارید آینده رو نمیشه پیش بینی کرد خودتون رو خسته نکتید و به مرور برنامه را فشرده تر کنید اما به صورت منطقی نه خیالی موفق باشید قول میدم ! روزی میرسه که دیگه پول ارزشی نداره علم آدماس که اونارو متفاوت میکنه GoOd luck |
|||
01-15-2013, 09:10 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
فردا مورخه 27/10/91
1-مبلغ 125000 تومن قسط جوادالائمه 2-خرید روغن مایع وجامد و سیگار 3-پی گیری شارژ های خراب پارسیان 4-اومدن تو انجمن و اعلام کارای انجام شده چطوره بچه ها؟ اینجوری خوبه؟ http://superyas.hamvar.ir/ 09396945864 |
|||
01-15-2013, 09:59 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(01-15-2013 09:10 PM)mahyar_delsuz نوشته شده توسط: فردا مورخه 27/10/91 بسیار هم عالی. این برنامه ریزی را شبها در برگه ای نوشته و فردای آنروز انجام دهید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-15-2013, 11:06 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-15-2013 11:07 PM، توسط sir-mahyar.)
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(01-15-2013 09:59 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:(01-15-2013 09:10 PM)mahyar_delsuz نوشته شده توسط: فردا مورخه 27/10/91 بله بسیار عالی مهیار جان استاد عزیزم کاملا درست می فرمایند بهترین موقع برای نوشتن برنامه ی هر روز ، شب قبلشه اینجوری میدونین صبح که بیدار شدین باید چی کار کنید وامادگیتون بیشتره ![]() |
|||
01-16-2013, 01:14 AM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
سعي كنين براي مديريت زمان در برنامه ريزيتون زمان تقريبي انجام كارتون هم ذكر كنين
مثلا پرداخت اقساط ساعت 8 تا 8:30 تلفن به اقاي .... 8:30 تا 8:45 خريد وسايل مورد نياز 9 تا 9:30 و الي اخر اگر زمان مقرر بيشتر از زمان مورد نظر طول كشيد كارها را به صورت موازي انجام دهيد يا تفويض اختيار كنيد اگر زمان مورد نياز كمتر شد برنامه ريزي امور جديد را انجام دهيد حتما يك ساعت زمان خالي در برنامه خود داشته باشيد تا براي كارهاي خارج از برنامه و ناگهاني غافل گير نشويد اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
01-16-2013, 01:38 AM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
از برنامه ریزی خ خ خوشم میاد ولی نمیدونم چرا همش به مشکل میخورم یه مدت برنامه ریزی میکنم طبق برنامه پیش میرم بعد از یه مدتی همه برنامه هام قاطی میشن و نمیتونم با برنامه ادامه بدم و بازم گیر میکنم .. مثلا قبلا صبح ساعت 7 حتما بیدار میشدم الان صبح ساعت 8 و نیم ... حالا از قاطی شدن همین وقت خواب برنامه های روزانه دیگه هم بهم میخوره .؟؟/
فرق طوفان و نسیم فقط در نوع برخورد آنهاست! یكی میشكنه... یكی آروم میكنه.. |
|||
01-16-2013, 01:44 AM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
(01-16-2013 01:38 AM)mehdiseven نوشته شده توسط: از برنامه ریزی خ خ خوشم میاد ولی نمیدونم چرا همش به مشکل میخورم یه مدت برنامه ریزی میکنم طبق برنامه پیش میرم بعد از یه مدتی همه برنامه هام قاطی میشن و نمیتونم با برنامه ادامه بدم و بازم گیر میکنم .. مثلا قبلا صبح ساعت 7 حتما بیدار میشدم الان صبح ساعت 8 و نیم ... حالا از قاطی شدن همین وقت خواب برنامه های روزانه دیگه هم بهم میخوره .؟؟/ برای انجام کارهای روزانه در ابتدا لازم نیست خود را در چهارچوب دقیق زمان قرار دهید. فرق انسان موفق با نا موفق در اینست که انسان موفق چون انگیزه برای پیشرفت دارد به هیچ عنوان احساس خستگی و دلزدگی نمیکند. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
خود را براي موفقيت برنامه ريزي نماييد | صدفی | 0 | 909 |
04-05-2012 01:12 AM آخرین ارسال: صدفی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان