ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
دکتر سمیعی زمان کنونی: 09-24-2025, 05:43 PM |
|||||||
|
دکتر سمیعی
|
12-02-2012, 11:54 AM
ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: دکتر سمیعی
![]() موفق هستید موفقترین باشید |
|||
12-17-2012, 05:06 PM
ارسال: #32
|
|||
|
|||
سلام
از خانم شرافتی چه خبر؟ مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
12-18-2012, 09:07 AM
ارسال: #33
|
|||
|
|||
خانم شرافتی عزیز آرزوی همه اعضای انجمن سلامتی شماست.
داشتن روحیه یکی از مهمترین کمک در بهبود سلامتی شما است .پس پیش به سوی سلامتی . |
|||
12-30-2012, 01:40 AM
ارسال: #34
|
|||
|
|||
وقتی مازیار ناظمی حریف پروفسور سمیعی در فوتبال نشد!
ناظمی در وبلاگ شخصی خود اینچنین نوشت: پروفسور مجید سمیعی رئيس فدراسيون جهاني متخصصان مغز و اعصاب ميهمان ما در تهران ۲۰ بود . شخصيت استثنایی، فرهمند و جالبي داشت.مصاحبه با ايشان بسيار مشكل بود، همان اول خيال همه را راحت كردم گفتم تخصصي در اين حوزه ندارم و بحث ما بيشتر ريشه ايراني و وطن دوستي و موفقيتهاي علمي و جهاني پروفسور بود. كلي هم پيامك داشتيم كه نوشته بودند پروفسور افتخار رشتي هاست.( دكتر اصالتا بچه گيلانه ) براي اينكه حرفهاي برنامه خيلي تخصصي نشه و البته يه جايي هم مچ پروفسور را بخوابونم ! گريزي به فوتبال زدم . پرسيدم ساكن كجاييد گفت هانوفر ،( يادم بود امروز تيم شهرشون با وردربرمن بازي داره) ، گفتم مي دونيد هانوفر امروز بازي داره ؟ گفت اره با برمن بازي داره نيمه اول هم دو بر يك جلو بود نيمه دوم را نمي دونم چون امدم استودیو شما ! ![]() ![]() |
|||
12-30-2012, 02:04 AM
ارسال: #35
|
|||
|
|||
افتخار می کنم که یگ گیلانی هستم و با این دانشمند هم استانی هستم.
توی این هفته پروفسور سمیع در رشت حضور داشتند برای احداث بزرگترین بیمارستان مغز و اعصاب و اینکه نام خیابانی که به بیمارستان ختم می شود به نام پروفسور سمیع شد. همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
12-30-2012, 02:11 AM
ارسال: #36
|
|||
|
|||
بیمارستان فوق تخصصی مغز و اعصابی که به اسم این بزرگ مرد ایرانی دارن در تهران میسازن داخل شهرک شهید باقری هستش - انتهای همت غرب-البته - بسیار بزرگ هست و شبیه مغز انسان طراحی شده
چند وقتی هست که هیچ پیشرفتی نداره اینجور که من دیدم گفتگو با خدا،راهگشای موفقیت است. ---------------- منم شروع کردم-ساخت و ساز در تهران ---------------- عربها به ما آموختند برای شمارش خودمان به جای تن از نفر استفاده کنیم که خودشان برای شمارش حیوانات بکار می برند.به ما آموختند که به جای واق واق سگ بگوییم پارس که نام سرزمینمان است.به ما آموختند به جای خوراک بگوییم غذا, که خودشان به ادرار شتر میگویند به ما آموختند بگوییم شاهنامه آخرش خوش است, چون آخر شاهنامه ایرانی ها از عرب ها شکست می خورند |
|||
01-08-2013, 06:32 PM
ارسال: #37
|
|||
|
|||
خانم شرافتی عزیز و مهربان ، من به سلامتی کامل شما اطمینان قلبی دارم
خداوند در همه مراحل زندگی شخصی شما و ما سایه دار بوده است و خواهد بود خداوند خیلی بزرگوارتر از آن چیزی است که ما حس و درک می کنیم شما به خداوند راهنمای مطلق ایمان داشته باش تمامی کارها به اذن و اراده خداوند بزرگ راه خویش را پی می گیرند به سوی حق. موفق تر و شادتر باش |
|||
01-08-2013, 10:58 PM
ارسال: #38
|
|||
|
|||
خانم شرافتی تحت عمل قرار گرفتند با تمام وجودم انرژی برای ایشان ارسال خواهم کرد و دعا میکنم دوباره در جمع اعضای انجمن باشند
ای خالق اگر بخواهی همه چیز تغییر میکند سلامتی را برای این عزیز خواستارم |
|||
01-09-2013, 12:01 AM
ارسال: #39
|
|||
|
|||
آنچه دعای خیر است نثارشان می کنم و برای شفای عاجلشان آقا امام رضا را وساطت قرار می دهم ، انشاءالله بزودی شاهد شفای ایشان باشیم .
هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
01-09-2013, 10:53 PM
ارسال: #40
|
|||
|
|||
از دیشب تمام سیستم اعصابم بهم ریخته و نمیتونم تمرکز عمیق کنم همش دلهره خانم شرافتی رو دارم
امروز زنگ زدم کسی جواب نداد پیغام گذاشتم - عزیزان امشب ساعت 12 شب ( سی نر ژی ) 10 دقیقه ای برای این عزیز انجام بدهید . خیلی به این انرژی نیاز مبرم داره سپاسگذارم |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
رمز و رازهای موفقیت از زبان دکتر سیدا (مرد حافظه ایران) | m-jalalvand | 0 | 2,203 |
07-18-2013 10:58 AM آخرین ارسال: m-jalalvand |
|
انسان ها از دیدگاه دکتر شریعتی | dara | 2 | 1,238 |
12-10-2012 07:31 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان