ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

هدف گم شده. شما ندیدید؟
زمان کنونی: 09-25-2025, 12:31 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: jahanagahi
آخرین ارسال: arsho
پاسخ: 42
بازدید: 6499

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امیتازات : 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هدف گم شده. شما ندیدید؟
01-08-2013, 12:02 PM
ارسال: #21
RE: هدف گم شده. شما ندیدید؟
(01-08-2013 11:46 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(01-08-2013 11:41 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:  
(01-08-2013 11:22 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(01-08-2013 09:15 AM)hisabba2003 نوشته شده توسط:  من یه سوال دارم و میخوام نظرتون رو درباره اون بدونم :
همه ما میدونیم که برای موفق شدن باید هدف داشت و هدف رو مکتوب کرد و براش برنامه ریزی کرد و همه هم بهش اعتقاد دارن . اما خیلی از افراد رو میشناسیم که هیچ هدف مشخصی تو زندگی برا خودشون تهیه نکردن و شاید اصلن سواد هم نداشتن که بخان مکتوبش کنن و از این قوانین و اصول هم پیروی نکردن ولی موفق بودن و میلیاردر هم شدن .
حالا سوال اینه: اول اینکه آیا قبول دارین که چنین افرادی وجود دارن ؟
دوم اینکه چه جوری موفق شدن بدون برنامه ریزی و مکتوب کردن و ....؟
سوم چه جوری دنبال هدف بودن (بدون اینکه هدف داشته باشن ) و گمش نکردن ؟

1- بله کاملا قبول دارم.
2- دوست عزیز مگر می شود بدون برنامه ریزی و داشتن هدف و باور و ایمان و نداشتن و نشکستن دیوارهای ذهنی کسی موفق شود , حتی آن فردی که سواد ندارد و ننوشته است.فورد را در دادگاهی بیسواد معرفی کردند ولی ایشان با ذهن روشنی که داشت همه آن افراد را مجکوم کرد.
این افراد اشتتیاق به موفقیت دارند. اشتیاق به کسب ثروت دارند.اینان می دانند که نمی شود و نمی توانمی وجود ندارد.(معمولا این افراد را دیده اید که اعتماد بنفس بسیار بسیار بالائی دارند و درمقابل مشکلات چون کوه ایستادگی میکنند.) یک دانشمند به نوعی خدا را می شناسد و یک چوپان (مثال شبان و خدا) به نوع دیگر.
3- مگر می شود هدف نداشته باشند. از همان زمانی هم که پادو هستند به دوستان و آشنایان میگویند :روزی من ثروتمند ترین فرد فامیل می شوم و....
این هایی که می فرمایید هدف مکتوب نداشته اند ولی ثروتمند شده اند آیا هدفشون توی ذهن فقط ثروتمند شدن بوده یا اینکه با تمام جزئیات اون هدفشون رو در ذهن داشتند؟
مثلا هدفشون در ذهن فقط ثروتمند شدن بوده یا اینکه توی ذهنشون ذخیره می کردند که در فلان تاریخ فلان مقدار پول رو باید بدست بیارم؟
هدف اینان موفقیت در کار بوده و از رسیدن ذره به ذره موفقیت خود لذت می برند (لذت از رسیدن به هدف که معروف شدن و یا ثروتمند شدن باشد ) آنچنان تلاش میکنند که به آن برسند.
یعنی در واقع این افراد بر عکس عمل می کردند ،این افراد هدفشون توی ذهن موفقیت در کار بوده که توسط اون موفقیت ها به ثروتمند شدن برسند ولی در مکتوب کردن اهداف ابتدا هدف نوشته می شود و با ایمان و باور زیاد برای رسیدن به اون هدف خود به خود موفقیت در کار بوجود می آید؟
حالا به نظرتون کدوم روش بهتره؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-08-2013, 02:07 PM
ارسال: #22
دوستان عزیز من با طرح این سوال میخاستم به این نتیجه برسم:
اگر هدف واقعی باشه و به قول یکی از دوستان اشتیاق براش داشته باشیم گم نمیشه
عنوان تایپیک هم همینه که چرا یه هدفی گم میشه
ببینید ، اگه هدف واقعی باشه و برای رسیدن بهش از جون و دل سرمایه بگذاریم مطمئنن بهش میرسیم
یکی از دوستانم مثال خوبی زده بود که طرف برای کار خیر پولدار شده بود اینم همون موضوعی بود که میشد گفت طرف هدفش کار خیر بوده ولی نتیجه ثروتمند شدن خودش بوده
من یه مثال دیگه در مورد هدف و نتیجه میزنم
قدیما میگفتن اگه یه مسیری رو میخای بری از روی ستاره قطبی مسیرتو مشخص کن . حالا ما هم تو اون مسیریم . باید همیشه به ستاره قطبی نگاه کنیم و کل راه رفتنمون بر اساس جهت اون باشه
اما آیا ما میخاییم به ستاره قطبی برسیم؟ مطمئنن نه
ما میخاهیم به شهر مقصدمان برسیم مثلن از اصفهان به اهواز
فکر کنم جمع بندی جواب های دوستان اینجوری بشه :
اشتیاق اشتیاق اشتیاق
هدف گذاری و نگاه همیشگی به هدف ( مکتوب کردن تا گم نشود )
تفکر مداوم به نتیجه

توي مسير ميلياردر شدن مواظب باشيم دچار توهم نشيم ، قواعدي كه توي جامعه هست ، گاها خلاف قواعد ذهني ماست اونوقت باعث ميشه همه چي رو ببازيم
01-08-2013, 02:24 PM
ارسال: #23
خوب خوشبختانه هدف داره کم کم پیدا میشه.
چرا گفتم هدف گم شد؟
عزیزان باید زیر بنای فکری خود را تقویت کنند و نگرشهای منفی خود را راجع به پول و نمی توانم و نمی شود کاملا از بین ببرند و با ایمان کامل به فکر رسیدن به اهدافشان باشند.
اهداف باید دقیقا نوشته شود ولی بقول عزیزمان افراد بیسواد که سواد ندارند بنویسند.
تحصیلات انسانها را کم و بیش مهار میکند.
تند حرف بزنم خیلی بده.
اگر سئوال کنم طرف در حد من نیست که از جوابش استفاده کنم.
اگر من اینکار را انجام دهم فامیل و دوست و آشنا مسخره ام میکنند.
و دهها مثال دیگر.

پس در این طبقه باید بیشتر نگرشها را عوض کرد. بیشتر افراد ثروتمند که تحصیلات آنچنانی ندارند موفقتر هستند.
چرا؟
افرادی که سواد آنچنانی ندارند چنان بی باکانه جلو میروند که همه را به تعجب وا می دارند. کاری به گفته های فامیل و دوست و آشنا ندارد بلکه میخواهند موفق شوند.دست به هر کاری می زنند (البته حرکتهای مثبت و حلال ) و ضمنا از مسیر لذت می برند.
نتیجه :
تعداد افراد ثروتمند بی سواد و کم سواد بیشتر از افراد تحصیلکرده هستند.
منتظر نظرات خوب شما عزیزان هستم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-08-2013, 02:35 PM
ارسال: #24
در راستای صحبت استاد یک مثال می زنم:
ب کررات دیده ایم یک تیم فوتبال کامل در لاک دفاعی بازی می کند. هر از گاهی یک حمله ای می کند و باز در لاک دفاعی. اما ب کررات مشاهده شده وقتی یک تیم دیگر چیزی برای از دست دادن ندارد (مثلا ۹ نفره شده و ۲ گل هم عقب افتاده!) یکی از بهترین بازی های خودشان را انجام می دهند. چون نمی ترسند. چون دیگر برایشان مهم نیست گل بیشتری بخورند یا نه؟ می دانند چیزی برای از دست دادن ندارند.

وقتی پست های استادانی نظیر جناب قربانیان عزیز را می خوانید همه می گویند نترسید! اعتماد ب نفس داشته باشید! و ...
وقتی کتاب های اشخاص سرشناسی نظیر آنتونی رابینز را می خوانید، آنها ورد (verd) خاصی نمی خوانند! عجی مجی لاترجی نمی گویند! آن ها هم همین صحبت ها را می کنند!

نباید ترسید! نباید از شکست ترسید! نباید شکست بن بست شود! نباید شکست را به معنی بازنده دانست! نباید.... نباید....

پ.ن: استاد بابت باز کردن این تاپیک و بخصوص پست آخرتان تشکر :-)

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
01-08-2013, 03:02 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-08-2013 03:07 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #25
ممنونم. امیدوارم بتوانم تمام تجربیات مطالعاتی و کاری خود را در طبق اخلاص بگذارم.
دیروز فرمول موفقیت استاد بهداد عزیز را که چکیده تمام کتابهای نویسندگان ایرانی و خارجی است نوشتم.
کمی دلم سوخت.
دیدم خیلی کم از عزیزان آنرا مطالعه کرده اند.(من پستهای سپاس را همیشه بمعنی خواندن مطلب نگاه میکنم و نه تشویق و به به و بارها هم عرض کردم. این سپاسها یمعنی مشارکت کردن است.) . ضرب المثلی هست که می گوید : مستتمع صاحب سخن را به ......
عزیزان وقعا نباید برای وقت خود ارزش قائل باشیم. من از صبح تا پاسی از شب پشت کامی جانم هستم و لذت هم می برم و حتی خانواده ه ام هم من را تشویق میکند.می دانید برای چی؟
چون هدفم برایم مهم است و از آن آن لذت می برم.
هدفم چیست؟ مطالعاتم و تجربیات کاریم را دارم برای عزیزان جوان و گل انجمن بازگو می کنم و یاد بگیرم.
با تمام وجود از همین الان مطالبی را انتخاب کنید که هر چه سریعتر بتواند موفقیتهای شما را تضمین کند. باور کنید قبلا این مطالب را نمی نویسم و بعد کپی پست کنم بلکه هر چه را که فکر میکنم باید بنویسم می نویسم.دکمه های کیبورد از دست من به امان آماده اند.
عزیزی سئوال می پرسد. جواب داده می شود. به خودش زحمت نمی دهد دکمه را بزند که بدانیم خوانده است و یا ما را سرکار گداشته .(من رفتم سر کار. پس چرا میگن کار پیدا نمیشه؟WinkWinkWink)

زنگ تفریح :
خانمم: جهان آگهی : یک کم یواشتر .چقدر تق تاق میکنی؟
جهان آگهی: خانم اجازه ؟ چشمWinkWinkWink
.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-08-2013, 03:13 PM
ارسال: #26
من در آرامش کامل به سر می برم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی بر لب دارم.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
03-09-2013, 01:10 PM
ارسال: #27
خدا را شکر هدف پیدا شد.SmileSmileSmile

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
03-09-2013, 04:30 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-09-2013 07:52 PM، توسط بابایی.)
ارسال: #28
تا حالا دیدین تو باغ میوه آدم کم میاره
مثلا یکی از دوستام میگفت یک بار رفتم باغ گیلاس ...اینقدر گیلاس خوردم که ترکیدم...تا دو روز چای نبات میخوردم Smile
ولی همین دوستم هنوز حسرت آن باغ گیلاس را دارد
هنوز میگه کاش بیشتر می خوردم

هدف ها هم در صورتی که دست یافتنی و جذاب باشن همینجوری اند...آدم نمیدونه از کدوم درخت بخوره و چقدر بخوره
هدف پیدا شده ولی چقدرش خوبه؟

ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد
03-09-2013, 04:49 PM
ارسال: #29
وقتی به کاری اطمینان داری , میخواهی قسم بخوری و شاهد بیاری که کار درست است ولی در برابر آن مقاومت میکنند.
بعضی میگویند خودت را خسته نکن . نمی پذیرند.
در اینجا انسان میخواهد گریه کند که نمی شود بی خیال باشم .باید ثابت کنم که نوشتن اهداف از ضروریات رسیدن به موفقیت است.
می خندندSmile و میگویند. کاش ....

نوشتن اهداف

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
03-09-2013, 07:55 PM
ارسال: #30
ما هدف رو نوشته ایم استاد
تازه عکساشم چسبوندیم توی یک فایل
هر روز میبینیمش و بعد احساسمون رو زمانی که به اون میرسیم شبیه سازی می کنیم.
آقا اجازه نمره ما چنده؟

ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پولدار ها نمیخواهند شما این تجربیاتشان را راحت بدست آورید iranwebshop 0 440 12-25-2017 09:54 PM
آخرین ارسال: iranwebshop
  مهم - تقاضای مطالعه این تایپک را از شما دارم. jahanagahi 23 6,937 01-15-2013 07:32 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  چرا در این انجمن جمع شده ایم؟ jahanagahi 0 579 12-01-2012 01:37 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  گذشته شما هرگز برابر با آينده تان نيست MARYAR 0 714 04-21-2012 01:06 AM
آخرین ارسال: MARYAR
  به نظر شما یک میلیونر چه شخصیتی دارد؟ مهدی گل محمدی 8 2,630 06-28-2011 07:45 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  شادی بزرگترین ثروت شما ... کامیار کاظمی 10 3,173 06-04-2011 11:12 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS