ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

روزانــــــــــه !!
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:09 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان
نویسنده: مهدی 1
آخرین ارسال: ArefehB
پاسخ: 237
بازدید: 35299

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 43 رأی - میانگین امیتازات : 2.84
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روزانــــــــــه !!
01-05-2013, 04:47 PM
ارسال: #111
RE: روزانــــــــــه !!
۵ شنبه یا جمعه بود که شبکه National Geographic Farsi می دیدم. داشت در مورد بیماری سرطان صحبت می کرد. در مورد آنزیم ها و نقش آنزیم ها در بدن. در مورد اینکه در غذا آنزیم هست و زمانی ک می پذیم ۸۰٪ آنزیم ها از بین می روند. از نکته های عجیب و غریب پزشکی در بدن ما و در محصولات اطراف ما! در مورد اینکه کوسه چون غضروفی است از اون زیاد فسیل نمانده و اجداد کوسه ها را نمیتوان حدس زد ب چ شکل بوده اند...

برنامه ابر کارخانه ها را فردایش دیدم! در مورد کارخانه LEGO بود ک چ عظمتی داشت و چقدر دستگاه و هزینه و تولید و مواد اولیه! و اینکه بعد از این همه کار در بازه های زمانی باید بررسی شوند که آیا قالب ها سالم اند! درصد خطا خیلی بالا نباشد و ...!

ناخودآگاه یاد دوستی افتادم ک میگفت: " ب نظر من خدایی وجود نداره! خدا کجا بود! بیگ بنگ بوده و بر اثر فعل و انفعالات ما شکل گرفتیم و موجودات و سیارات و ..."
ب کسی ک کنارم نشسته بود گفتم: " یاد فلانی افتادم! یعنی آدم این چیزهارا در کنار هم بگذارد و بگوید خالق دانایی وجود ندارد! یک کارخانه لگو با آن همه متخصص به اندازه ی یک آنزیم هم پیچیده نیستند! " جواب شنیدم: " آدم ک نخواهد قبول کند، آدم ک خودش را گول بزند، آدمی ک خودش را بخواب زده نمی توان بیدار کرد..."

پ.ن: این شبکه رو جدیدا کشف کردم ! Yosef.gif نمیدونستم فارسی هم داره Yosef.gif خیلی خوبه. توصیه می کنم استفاده کنید. Yosef.gif

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-05-2013, 04:50 PM
ارسال: #112
(01-05-2013 01:50 PM)goldmen نوشته شده توسط:  امروز يك نفر ديگه رو نيز بيمه زندگي كردم
امضا بروز شد
تبریک .

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-05-2013, 05:08 PM
ارسال: #113
RE: امروز فهمیدم که....
مروز فهمیدم که آقای قربانیان ناراحتن Sad شایدم دلشون گرفته مثل هوااااااا

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
01-05-2013, 05:11 PM
ارسال: #114
سازمان جهانی حقوق بشری دستهای یاری کننده در سوئیس اخیرا با توجه اعمال تحریمها در ایران و کمبود شدید دارواقدام به ایجاد یک شبکه یاری رسان کرده است . بطوریکه فقط کافی است نسخه داروی مورد نظر خود را برای آنها بفرستید تا نسبت به ارسال آن دارو برایتان در ایران اقدام کنند . ایمیل این شبکه Helpinghands-iran@gmx.ch می باشد .

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
01-05-2013, 10:42 PM
ارسال: #115
(01-05-2013 04:49 PM)yu3f نوشته شده توسط:  امروز فهمیدم ک ما فقط مونده جمعه ها هم بیایم شرکت! درسته جمعه ها هم کار می کنیم اما همین شرکت اومدن رو می گم والا!
فکر کنم قیامت بشه مدیریت میگه برید نوبت بزنید تا نوبتتون بشه حساب کتاب بشه شما بیاید شرکت کاری ب گدازه و آتشفشان و زلزله نداشته باشید. کار لنگه =))) Yosef.gif
من جمعه ها گارگر شهرداری زنجان هستم.(زن جان)77777777

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
01-05-2013, 11:00 PM
ارسال: #116
(01-05-2013 09:45 PM)بهداد نوشته شده توسط:  امروز فهمیدم نباید در جمع زیاد حرفی بزنم زیرا دنیای ما که متفاوت از دنیای بیرون است جز تمسخر دیگران چیزی دیگر به همراه ندارد

آقا بهداد دلخور نبینمت !

شما اندیشه هایت زیباست ، پس دنیایتان هم زیباست و حرفهایتان روشنی بخش و دلگرم کننده است .

دوستانی که پی به ارزش وجودی شما می برند ، برای دلگرمی کافی اند ، دیگران در کج فهمی بمانند بهتر است .

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
01-06-2013, 07:51 AM
ارسال: #117
(01-05-2013 08:06 PM)Delta.H نوشته شده توسط:  امروز فهمیدم که انسانها هرچقدر هم دوست داشتنی باشند زمانی که دچار غرور میشوند، دیگر برایمان جذابیتی ندارند!

واقعیت تلخی است. ما خیلی وقتها از انسانها به خاطر غرورشان می گذریم، نه به خاطر اشتباهاتشان.
دلم نیومد این جمله ی دکتر شریعتی را ننویسم:
"مگر غرورها را برای آن نمی پروریم تا بر سر راه مسافری که چشم به راه آمدنش هستیم قربانی کنیم؟"
01-06-2013, 10:34 AM
ارسال: #118
(01-05-2013 11:00 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط:  
(01-05-2013 09:45 PM)بهداد نوشته شده توسط:  امروز فهمیدم نباید در جمع زیاد حرفی بزنم زیرا دنیای ما که متفاوت از دنیای بیرون است جز تمسخر دیگران چیزی دیگر به همراه ندارد

آقا بهداد دلخور نبینمت !

شما اندیشه هایت زیباست ، پس دنیایتان هم زیباست و حرفهایتان روشنی بخش و دلگرم کننده است .

دوستانی که پی به ارزش وجودی شما می برند ، برای دلگرمی کافی اند ، دیگران در کج فهمی بمانند بهتر است .

نه از منظورم این انجمن نبودبلکه دنیای بیرون و روزمره ی در جامعه بود که خیلی بد شده . بخاطر همین نمیشه در تدریس هرجا حرفی زد.
01-06-2013, 02:12 PM
ارسال: #119
چرا نمیشه از این مخابرات شکایت کرد؟؟؟ یکی بهشون بگه بابا ما اینترنت 512 گرفتیم و بابتش پول میدیم. یک هفته که قطع بود الان هم ده روزه که دایال آپ پیشش سلطانه
امروز دارم با 700 بایت!!! دانلود میکنم.

خرید مانتو اداری
01-06-2013, 02:45 PM
ارسال: #120
اوووووووووووووووووف امتحااااااااااان دارم

http://superyas.hamvar.ir/

09396945864
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS