ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


ما شروع کردیم، شما چطور؟
زمان کنونی: 05-03-2024, 06:51 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: Peanut
آخرین ارسال: Peanut
پاسخ: 6
بازدید: 1475

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ما شروع کردیم، شما چطور؟
01-02-2013, 01:12 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-02-2013 01:27 AM، توسط Peanut.)
ارسال: #1
ما شروع کردیم، شما چطور؟
جایی خوندم که چرا در میون ما ایرانی‌‌ها دانشمندانی بزرگ که جایزه های بزرگ علمی‌ یا بیزنیسی نگرفتن. صاحب مقام‌های شرکت‌های بزرگ و مطرحِ دنیا چرا ایرانی‌‌ها نیستن. چرا چرا چرا؟؟

خواستم این پست را باز کنم و توش از ایرانی‌‌های موفق نا م ببرم (که کم هم نیستن). فکر می‌کنم که چون ما اونهارو نمیشناسیم، یا اسمشون را هیچوقت نشنیدیم، و یا در جامعه‌ای که ما درش زندگی‌ می‌کنیم زندگی‌ نمیکنن، دلیل نمی‌شه اونها وجود ندران. دنیا پرِ ایرانی‌ موفق هستش...

در این تاپیک ایرانی‌‌های که موفق هستن در کارشون و خودشون را در جامعه (اون جامعه‌ای که درش زندگی‌ می‌کنن) نمونه کردن , معرفی‌ میشن.

این برا اینه که بدونیم اون جایی که ما الان هستیم نقطه آغازِ موفقیت یکی‌ دیگه بوده یه وقتی‌.
دوستان لطفا شرکت کنین پست بذرید و در انتخاب مطالب این صفحه سعی‌ کنید که قبل از پست زدن حتما تحقیق کنید که منبع حقیقی‌ برایه نوشته‌هاتون داشته باشید و تحقیق کنین که نوشته هاتون راستند بعد اون را هم ارائه بدید مرسی‌

بخاطر این در قسمت "ما شروع کردیم شما چطور؟" این تاپیک را باز کردم چون اگه این افراد عضو این انجمن بودن خودشون زندگینامه شون را میذاشتن تو این قسمت.

-----------------------------------------------------------------------------------------
خدایا شکرت‌ هر چی‌ ازت خواستم بم دادی

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: jahanagahi , tondar12 , فرهاد قربانی , maxsoulfly , M3HDI , Delta.H , mosafer bedar , madar , mir abbas , حامد , goldmen , alicpu , sir-mahyar , m_grate29
01-02-2013, 01:55 AM
ارسال: #2
RE: ما شروع کردیم، شما چطور؟
در صفحه ویکیپدیا زیر لیستی از ایرانیانِ موفق که در خارج از ایران زندگی‌‌ میکنند هستش، سعی‌ می‌کنم راجب اونها بیوگرافی مختصری بذارم. دوستان اگه در شهر و استان شما هم کسانی‌ موفق هستند بیایید انهارو معرفی‌ کنید تا الگوی باشند برایه شروع کار دیگران
----------------------------------------------------------------

اگه (به دلایلی) از بعضی‌ از آدم هی‌ تو این لیست خوشتون نمیاد ..نیایید به من بگید چون من این لیستو ننوشتم. اونها اینقدری موفق هستند تو دنیا که اسمشون تو این لیست گذشته شده و به تائید کسی‌ دیگه‌ای احتیاج ندارن، اگه منتظر تائید دیگران میموندن قطعآ الان موفق نبودن

------------------------------------------------------------

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Iranian_Americans

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_British_Iranians

-----------------------------------------------------------------------------------------
خدایا شکرت‌ هر چی‌ ازت خواستم بم دادی

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: M3HDI , maxsoulfly , mosafer bedar , jahanagahi
01-02-2013, 02:13 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-02-2013 08:06 AM، توسط Peanut.)
ارسال: #3
RE: ما شروع کردیم، شما چطور؟
دکتر حسین اسلامبلچی,


رئیس و مدیر عاملVenture Partners 2020 که در زمینه Telecommunications (مخابره دور برد ) به سهام دارن شرکتهای خصوصی و سرمایه گذاران، مشاوران و تکنولوژی های لازم را ارائه می دهد.

نزدیک به دو دهه است که دکتر اسلامبلچی سرپرستی و رهبری شبکه AT&T ، سیستم ها و سرویسهای آنها را به عهده دارد . با ادغام شرکت AT&T با شرکت SBC در اواخر سال 2005 ، او نیز AT&T را ترک کرد . با رفتن او ، در 30 دسمابر سال 2005مجله Business Week او را بعنوان یکی از افراد مهم در به دست آوردن جایگاه شرکت AT&T به عنوان رهبر تکنولوژی معرفی کرد و اضافه کرد که او فردی جسور و بی باک ، واقع گرا و آرمان گراست.

از سال 2001 تا 2005 با سمت رئیس هیأت مدیره تکنولوژی کار کرد و با افراد برتر خود در باره فورمولاسیون (تئوری) و انجام دادن استراتژی technology رایزنی های خود را انجام داد . پیش از این او پیش بینی کرده بود که IP قادر به انجام هر کاری خواهد بود . کتاب اخیر او 2020 VISION می باشد که در آن به اصول و مبانی مهندسی ارتباطات در دو قرن آینده پرداخته است.

مجله Light reading هنگامی که او را در لیست برتر 10 نفر اول Movers and shakers به عنوان مرد شماره یک در زمینه Telecom معرفی کرد درباره او نوشت: (( فعالیتها و تلاشهای دکتر اسلامبلچی نشان داده است که ارتباطات محض به کدام سمت حرکت می کند)) (نوامبر2003) . همچنین مجله new York در 22 ژانویه سال 2005 چنین نوشت :
(( استراتژیست تکنولوژیکی با آرزوهایی که در AT&T داشت ، در طرح ها و نقشه هایش تغییر موضوع داد و تبدیل به یک شرکت data transmission شد که به فروش نرم افزارهایی مانند network security systems (سیستم های امنیتی شبکه ) پرداخت))

علاوه بر خدمت کردن به عنوان CTO ، دکتر اسلامبلچی رئیس GLOBAL NETWORKING TECHNOLOGY SERUICES در شرکت AT&T ، مدیر عامل و رئیس حزب کارگرانِ AT&T و رئیس ارشد اطلاعات در این شرکت بود که این مسئولیت های پشت سرهم و انجام آنها باعث شد که او تکنولوژی و دیدگاه لازم نسبت به کمپانی را در قرن بیست و یکم کسب کند . در زمانی که رئیس و مدیر عامل AT&T بود، تیمی متشکل از بهترین دانشمندان دنیا و مهندسان را گرد هم آورد تا درگسترش و توسعه معماری (مهندسی معماری) گام بردارند که شبکه های اطلاعاتی و پیامهای AT&T را دریک نقطه جمع کردند و آن IP/MPLS بود که هم اکنون تمام مراکز تجاری و اصلی در سراسر دنیا را به هم مربوط می سازد.

کتر اسلامبلچی به عنوان رئیس سرویسهای شبکه جهانی درAT&T، مسئولیت طراحی DESIGN، مهندسی ، گسترش و بهبود ، اجرا و جلب اعتماد شبکه جهانیAT&T را به عهده داشت ، همان طور که همه این کارها را به خوبی در مرکز اصلی شبکه های AT&T یعنی Global network operation Center نیز انجام داد . به عنوان رئیس ارشد اطلاعات ، با برداشت منحصر به فرد خود از بروسه های تجاری صفر و یک توانست ، تکنولوژی اطلاعات بنیادیِ AT&T را مهندسی کند . در زمان جابجایی شبکه هایAT&T به سکوی IP/MPLS ، هدایت سیستم های خدماتی مشتری و پشتیبانی عملیات را در شبکه به عهده گرفت و AT&T را به یکی از Carrier های ارزان قیمت و کم هزینه تبدیل کرد . این کار باعث شد که سیکل زمانی پیشرفت کند و اجاره داد تا مشتریان راهی تازه بسوی network داشته باشند که به آن ها این امکان را می داد که سرویس هایشان را کنترل کنند.

دکتر اسلامبلچی جایزه های بسیاری را از آن خود کرد مانندAT&T science و Technology Medal ، همچنین عضو انجمن AT&T شد و در سال 2002 مشهورترین جایزه technical را به خودش اختصاص داد که در تاریخ AT&T communication تا آن زمان به کسی اهدا نشده بود.

دکتر اسلامبلچی بیش از 800 اختراع را در جهان به ثبت رسانید . همچنین او را بعنوان یکی از مخترعان دارای آثار فراوان در مهندسی ارتباطات می شناسند و در سال 2001 از طرف New jersey inventors hall of fame به عنوان مخترع سال برگزیده شد.

بیوگرافی

حسین اسلامبلچی 106 اختراع را به ثبت رسانده و بعنوان یک رهبر (سردمدار) تکنولوژی شناخته شده است . در اکتبر سال 1999 ، حسین هنگامیکه به عضویت انجمن علمی AT&T درآمد برترین مدال افتخار technical را دریافت کرد . همچنین او در سال 2001 از طرف Nj Inventors hall of fame جایزه مخترع سال را به خود اختصاص داد ، در سال 1997 به خاطر یکی از اختراعات مهم استراتژیکی اش جایزهThomas Alva Edison award را دریافت کردد و در همان سال AT&T labs science و Technology Medal را نیز از آن خود کرد. حسین عضو هیأت مشاوران Conexant می باشد همانطور که عضویت هیأت رئیسه NAB یعنی National Alliance of Business و Wytec می باشد ، همچنین او در John university whiting school of Engineenig به عنوان یکی از اعضای شورای مشاوان نیز کار کرده است . حسین کتابهای خودش را در 18 نشریه technical چاپ کرده است و در مجله مدیریت سیستم ها و شبکه ، عضو اعضای تهییه کنندگانِ IEEE می باشد . در سپتامبر سال 1988،حسین به کمیته استخدام افرادِ معلول (ناتوان) پیوست، او تلاشهای این کمیته را پشتیبانی و حمایت می کرد تا اینکه تکنولوژی اطلاعات نیز بتواند مورد استفاده افراد ناتوان هم قرار بگیرد . ) تلاش می کرد که IT برای افراد ناتوان و معلول قابل فهم ، آسان و مورد استفاده باشد ) . هم اکنون در AT&T به عنوان قهرمانِ accessibility کار می کند.

او دارای مدرک لیسانس در مهندسی الکترونیک می باشد ، مدرک فوق لیسانس و دکترا در رشته الکترونیک را از دانشگاه کالیفرنیا (university of California – san diego ) در یافت نمود.



[تصویر: qo1tabe8300ftqbi9z3.jpg]

http://en.wikipedia.org/wiki/Hossein_Eslambolchi

-----------------------------------------------------------------------------------------
خدایا شکرت‌ هر چی‌ ازت خواستم بم دادی

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: maxsoulfly , Delta.H , mosafer bedar , madar , goldmen , jahanagahi , حامد
01-02-2013, 08:04 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-02-2013 08:22 AM، توسط Peanut.)
ارسال: #4
RE: ما شروع کردیم، شما چطور؟
دكتر فيروز نادري،

دانشمند و مدير ايراني آژانس فضايي امريكا (ناسا) به مديريت اکتشافات منظومه شمسي مرکز اکتشافات روباتيک ناسا (JPL) منصوب شد.

به گزارش ايسنا، فيروز نادري كه در حال حاضر مدير فرمولاسيون پروژه ها و استراتژي JPL است از نيمه ماه آگوست جاي خود را به جاکوب ون‌زول خواهد داد و در سمت جديد فعاليت خواهد كرد.

وي در سمت جديد خود بر تمام ماموريت‌هاي اكتشافي روباتيك در حال اجرا مانند کاسيني در اطراف زحل و داون (سپيده دم) ماموريت اکتشافي سيارک وستا و همچنين ماموريت‌هاي آتي JPL مانند جونو به مقصد مشتري و گريل به مقصد ماه نظارت خواهد کرد. وي در عين حال مسووليت فعاليت هاي JPL در حمايت از پروازهاي سرنشين دار آينده ناسا را عهده‌دار خواهد بود.

چارلز الاچي، رييس JPL در معرفي نادري براي سمت جديد گفت: «فيروز، سرمايه اي بي‌مانند از تجربه را به مديريت پروژه، برنامه و سازمان خواهد آورد که در کنار تجربه بخش مديريتي ناسا به کمک ما مي آيد. در گذشته هرگاه مشكلي سازماني داشتم، فيروز يكي از نخستين كساني بود که به او مراجعه مي کردم. 15 سال پيش از او خواستم تا برنامه سرمنشا (Origins) را شکل دهد. برنامه اي که از نظر فني ما را در جايگاه رهبري قرار داد و هنوز هم شاهد ثمرات آن هستيم. در سال 2000 در دوره اي بحراني در حيات برنامه اکتشاف مريخ، ناسا او را به عنوان مدير اين برنامه انتخاب کرد و او کمک کرد تا اين برنامه به موفقيتي خيره کننده براي JPL و ناسا بدل شود.

شش سال پيش دوباره به سراغ او رفتم و از او خواستم تا پست جديدي به نام مدير فرمولاسيون را تعريف کند و او چارچوبي طراحي کرد که براي سال هاي پيش رو به کمک JPL خواهد آمد. چالش فعلي پيش روي ما اين است که ماموريت‌هاي سياره‌يي و منظومه شمسي را خلاقانه تر، ارزان تر و با دستاوردهاي علمي فراوان طراحي و اداره کنيم.

به فيروز نياز دارم تا گروهي از افراد برجسته را هدايت کند تا مطمئن شويم JPL به رهبري جهاني خود در اکتشافات منظومه شمسي ادامه خواهد داد.»

اين دانشمند برجسته ايراني هم با استقبال از مسووليت حساس تازه خود گفته است: «ابتداي دهه پيش نوبت مريخ بود و اينک نوبت بقيه منظومه شمسي است. از چالش جديد هيجان زده ام . JPL رهبر اکتشافات منظومه شمسي است و من قصد دارم اين وضع را در مقابل چالش هاي جديد و رقابت با ديگر سازمان هاي خوب اين حوزه، حفظ کنم.»

[تصویر: j9928_00000000000.jpg]

دكتر فيروز نادري كه در حال حاضر به عنوان يكي از مديران ارشد سازمان فضايي ناسا، نقشي كليدي در تعيين راهبردها و نظارت بر كل طرح‌ها و ماموريت‌هاي يكي از مهمترين مراكز فضايي اين سازمان بر عهده دارد، در سال 1325 در شيراز متولد شده و تحصيلات ابتدايي و متوسطه‌اش را در شيراز و تهران گذرانده است.

وي در سال 1964 به آمريكا رفته و تحصيلات كارشناسي خود را در دانشگاه ايالتي آيوا و كارشناسي ارشد و دكتري مهندسي الكترونيك را در دانشگاه كاليفرنياي جنوبي پشت سرگذاشته است.

دكتر نادري، پس از پايان تحصيل به كشور بازگشت و مدتي در مركز «سنجش از دور ايران» فعاليت كرد.

وي از حدود 32 سال پيش همكاري خود را با ناسا آغاز كرد و در اين مدت مشاغل فني و مديريتي متعددي را در زمينه م/ا/ه/و/ا/ر/ه‌هاي مخابراتي متحرك، رادارهاي سنجش از دور، رصدخانه‌هاي تحقيقاتي اختر فيزيك و اكتشاف مريخ و ساير اجرام منظومه شمسي برعهده داشت.

دكتر نادري، فروردين ماه 1379 در شرايطي كه چندين ماموريت متوالي ناسا در پرتاب فضاپيما به سوي مريخ با شكست مواجه شده بود، به مديريت برنامه‌هاي اكتشافات مريخ منصوب شد و توانست طي حدود چهار سال، سه ماموريت مهم از جمله پرتاب دو كاوشگر مريخ‌نورد «روح» و «فرصت» را با موفقيت اجرا كند.

اين دانشمند ايراني در پي اين موفقيت درخشان در اسفند ماه 1383 به سمت معاون و مدير ارشد برنامه‌ريزي مركز JPL (آزمايشگاه پيشرانش جت) - از مهمترين مراكز فضايي ناسا - منصوب شده و در سمت جديد به عنوان مسئول طراحي برنامه‌ها و راهبردهاي مركز، تجاربش در ماموريت‌هاي مريخ را در مطالعه ساير بخش‌هاي جهان از زمين تا كهكشان‌هاي دور به كار بست.

[تصویر: p1542_00000000001.jpg]

وي همچنين مسئوليت طراحي چشم‌انداز راهبردي پنج تا 20 ساله JPL را برعهده داشته است.

دكتر نادري طي بيش از سه دهه همكاري مستمر با ناسا به دليل عملكرد درخشان علمي و مديريتي به دريافت عالي‌ترين نشان علمي اين سازمان (the Distinguished Service Medal) و نشان‌هاي متعدد ديگر از جمله نشان فن‌آوري فضايي Hall of Fame، جايزه Aviation Week 2004 Aerospace، نشان افتخار جزيره اليس (Ellis Island) سال 2005 - به دليل همكاري‌هاي گسترده علمي كه به غني‌تر شدن فهم جامعه منجر شده - و همچنين جايزه ويليام راندولف لولاک دوم انجمن فضانوردي آمريكا نايل شده است.

[تصویر: i247_00000000002.jpg]

--------------------------------------------------------------------------

دکتر فیروز نادری مدیر اکتشافات منظومه شمسی سازمان فضایی ناسا در کنار دوقلوی زمینی مریخ نورد کیوریاسیتی . نمونه مشابه برای رفع مشکلات احتمالی مریخ نورد ساخته شده تا در صورت بروز مشکل دانشمندان بتوانند از روی زمین به بررسی نحوه رفع ایرادات آن بپردازند.
[تصویر: s4764_00000000001.jpg]

-----------------------------------------------------------------------------------------
خدایا شکرت‌ هر چی‌ ازت خواستم بم دادی

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: Delta.H , mosafer bedar , madar , maxsoulfly , goldmen , jahanagahi , حامد
01-02-2013, 09:01 AM
ارسال: #5
RE: ما شروع کردیم، شما چطور؟
سلام
ممنون از زحمتی که بابت نگارش این مطالب کشیدید
اما Peanut عزیز این قسمت انجمن برای اعضایی است که فعالیت "اقتصادی" جدیدی را شروع کرده اند، ایجاد شده تا فرایند و چگونگی طی مراحل و کسب موفقیت های خود را مطرح کنند در حالی که افرادی که در اینجا ذکر کردید با کمال احترامی که برای آنها و حضرتعالی داریم اما ایشان دانشمند هستند و نه کار آفرین!
و البته خود دانشمندان هم به نوعی کارآفرینان بزرگی هستند که این بحث دیگری است. و حتی با پذیرش این فرض که دانشمند کارآفرین است هم میتوان آنها را در قسمت میلیاردرهای ایران یا جهان(که البته به پاس فرهیختگی و مرتبه علمی آنها نمی توان آنها را صرفاً میلیاردر نامید!) ذکر کرد همانند بهروز فروتن، عسکراولادی و یا بیل گیتس و وارن بافت و...
فکر میکنم اگر در بخش دیگری این تاپیک را ایجاد میکردید بهتر بود
باز هم شما و مدیریت محترم بهتر میدانید.
باتشکر

.



[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: Peanut , maxsoulfly , jahanagahi , soltan_sal , M3HDI
01-02-2013, 05:24 PM
ارسال: #6
RE: ما شروع کردیم، شما چطور؟
(01-02-2013 09:01 AM)Delta.H نوشته شده توسط:  سلام
ممنون از زحمتی که بابت نگارش این مطالب کشیدید
اما Peanut عزیز این قسمت انجمن برای اعضایی است که فعالیت "اقتصادی" جدیدی را شروع کرده اند، ایجاد شده تا فرایند و چگونگی طی مراحل و کسب موفقیت های خود را مطرح کنند در حالی که افرادی که در اینجا ذکر کردید با کمال احترامی که برای آنها و حضرتعالی داریم اما ایشان دانشمند هستند و نه کار آفرین!
و البته خود دانشمندان هم به نوعی کارآفرینان بزرگی هستند که این بحث دیگری است. و حتی با پذیرش این فرض که دانشمند کارآفرین است هم میتوان آنها را در قسمت میلیاردرهای ایران یا جهان(که البته به پاس فرهیختگی و مرتبه علمی آنها نمی توان آنها را صرفاً میلیاردر نامید!) ذکر کرد همانند بهروز فروتن، عسکراولادی و یا بیل گیتس و وارن بافت و...
فکر میکنم اگر در بخش دیگری این تاپیک را ایجاد میکردید بهتر بود
باز هم شما و مدیریت محترم بهتر میدانید.
باتشکر

--------------------------------------------------------------------

سلام، ممنونم از اینکه این پست را خوندید، همچنین ممنون از اینکه چند نفر کار آفرین را اسمشون را بردید. شاید ندونین ولی‌ من لغت "کارآفرین" را هیچوقت نشنیده بودم، خلاصه؛

به مدیر یه مسج میدم که نگا کنه ببینه این پست کجا بره خوبه. راجبع آقای‌ ‌بهروز فروتن بزودی پستی میزارم، اسمشون را هم نشنیده بودم قبل از اینکه شما گفتید. Huh

موضوع زندگی‌ این اشخاص را برا این نذاشتم که بگم چه جایزه‌های بردن و یا مدرکشون چیه؟

بخاطر این هستش که بدونین اونها هم از صفر شروع کردن و سختی‌ها کشیدن و "نه"‌ها را قبول نکردن (واسه جواب) و رسیدن به اینجایی که هستن.

اگه کسی‌ دیگه‌ای هم پیشنهاد داره راجب "کار آفرین های" موفق بیاد اونارو به بقیه معرفی‌ کنه.

-----------------------------------------------------------------------------------------
خدایا شکرت‌ هر چی‌ ازت خواستم بم دادی

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: jahanagahi , maxsoulfly , M3HDI , Delta.H
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راهنمایی برای شروع یه کار آینده دار beygvand 0 754 10-08-2019 03:28 PM
آخرین ارسال: beygvand
  شروع کننده ها حامد یزدی 8 1,098 07-04-2015 02:57 PM
آخرین ارسال: حامد یزدی
  سخت ترین مرحله شروع کاره حامد یزدی 2 915 07-04-2015 02:56 PM
آخرین ارسال: حامد یزدی
  ما هم ميتوانيم! aryn 5 1,091 05-24-2013 06:42 PM
آخرین ارسال: aryn

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS