ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
امروز فهمیدم زمان کنونی: 09-24-2025, 01:49 PM |
|||||||
|
امروز فهمیدم
|
12-28-2012, 02:26 AM
ارسال: #441
|
|||
|
|||
RE: امروز فهمیدم که....
امروز فهمیدم که: بعضی مواقع دوستانت اندازه 10تا دشمن برات کار میکنند.خدا حفظ شان کند.
![]() ![]() ![]() ![]() کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
12-28-2012, 02:31 AM
ارسال: #442
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که به یکی از دوستانم باید پیوندشان را تبریک بگویم.(مخاطب خاص)
![]() ![]() ![]() ![]() همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
12-28-2012, 11:14 AM
ارسال: #443
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که
![]() . . . . ذغالتونیم ![]() ![]() ![]() ![]() کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
12-28-2012, 11:14 AM
ارسال: #444
|
|||
|
|||
(12-28-2012 02:17 AM)حامد نوشته شده توسط: امروز فهمیدم که میر عباس عزیز هم سبز شدند.ممنونم اقا حامد عزیز من خیلی وقته سبزم. منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
12-28-2012, 12:36 PM
ارسال: #445
|
|||
|
|||
پریروز به قدرت شگرف اعتماد بنفس پی بردم.
همون پریروز ایضا فهمیدم که از لحاظ مدیریتی و فنی چقدر توانایی دارم و خودم نمیدونستم! مجدد همون پریروز فهمیدم که مدیرعامل شرکت چقدر به من اعتقاد و اعتماد داره که حاظره ده ها امتیاز بهم بده تا از استعفا منصرف بشم! ![]() همون پریروز فهمیدم سخنان اساتید و دوستان انجمن با صحبت های افرادی مثل آنتونی رابینز تفاوتی ندارد! بلکه گاه سخنان عزیزان انجمن عمیق تر و پرانرژی تر و موفقیت آمیز تر است! :-) تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
12-28-2012, 12:42 PM
ارسال: #446
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که چقدر در قبال مسائل و موفقیت های پیش آمده دوستان حساس شده ام و برایشان دعای خیر می کنم .
این نشان میدهد که من در مسیر درستی حرکت می کنم . ![]() هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
12-28-2012, 01:17 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-28-2012 01:22 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #447
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم شهرداری تهران در حال انجام کار بسیار نیکویی است.
و آن این است که برای هر شهروندی که تقاضا کند، به طور رایگان در خانه مسکونیشان نهال آورده و میکارند! کاشت نهال در حیاط منازل مسکونی توسط کارشناسان سازمان پارکها و فضای سبز انجام میشود. شهروندان برای ثبتنام باید به مراکز آموزش و مشاوره گلوگیاه شهرداری مراجعه و فرم مربوطه را تکمیل کنند. در این فرم تعداد نهال و گونههای گیاهی مثمر و غیرمثمری که تمایل به کاشت آن دارند را ذکر میکنند. پس از توزیع نهال در میان شهرداریهای مناطق، کاشت انواع گونهها بر اساس تقاضای شهروندان انجام خواهد شد. فرصت مغتنم و نیکویی است، عید نوروز در پیشتان سبز باشد ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
12-28-2012, 01:39 PM
ارسال: #448
|
|||
|
|||
(12-28-2012 12:36 PM)yu3f نوشته شده توسط: پریروز به قدرت شگرف اعتماد بنفس پی بردم.یوسف جان اینهایی که فهمیدی مال پریروز بود. تا امروز چه چیزهایی فهمیدی خدا می دونه ![]() ![]() ![]() کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
12-28-2012, 02:12 PM
ارسال: #449
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که .....
ببخشید فراموش کردم امروز چه چیری را فهمیدم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-28-2012, 02:20 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-28-2012 02:31 PM، توسط فرهاد قربانی.)
ارسال: #450
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که: چرا دیوار چین جز عجایب هفتگانه ست؟
آخه تنها محصول چین هست که بیشتر از ۳ روز دووم آورده ! کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان