ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
روزانــــــــــه !! زمان کنونی: 09-23-2025, 09:15 PM |
|||||||
|
روزانــــــــــه !!
|
12-19-2012, 03:08 PM
ارسال: #41
|
|||
|
|||
RE: روزانــــــــــه !!
با یکی ار عزیزان جلسه ای داشتم. که خیلی مثمر ثمر بود.انشالاه تا یکی ،دو ،روز اینده،خبر های خوبی میر سه.
![]() کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
12-19-2012, 04:31 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-19-2012 04:31 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #42
|
|||
|
|||
ممنون ازت خدا
یه پروژه شرکتی بهم خورد که درخواست 20 برگ پیش فاکتور داشتن... امروز از صبح مشغول چاپ هستم و یه تنه سرپام... الان مشغول سرچسب زنی هستم.... یادتون میگفتم دوست دارم از هفت صبح تا 12 شب کار کنم.... جذبم خیلی خوب کار کرد و الان همین اتفاق افتاده و من دارم لذت میبرم. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
12-19-2012, 05:42 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-19-2012 06:09 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #43
|
|||
|
|||
امروز یک اس ام اس دیگر از اصفهان از یک خانم گل. از موفقیت خودش نوشته بود.
تشکر کرده بود از مطالب تایپیکهای انجمن. این تشکر مربوط به همه عزیزان انجمن است. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-19-2012, 06:11 PM
ارسال: #44
|
|||
|
|||
امشب مهمانهای عزیز زیادی دارم .انشالله بعد 12شب خدمت می رسم.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-19-2012, 07:41 PM
ارسال: #45
|
|||
|
|||
امروز جزء روزهایی بود که بیشترین چک را کشیده بودم و نمیدانم از کجا و چطوری ناخود اگاه حسابم را سرشار از پول دیدم گذشته از تکمیل شدن موجودی مبلغ 1200 تومنی که به حسابم اومده بود رو هنوز نمیدونم از کجا ریخته شده!!!!!!
منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
12-19-2012, 09:14 PM
ارسال: #46
|
|||
|
|||
شکر خدا گویا کارهای همه دوستان روبراهه و اوضاع بر وقق مراد هست
به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
12-19-2012, 09:54 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-19-2012 09:55 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #47
|
|||
|
|||
بالاخره تموم شد......
همه 20 هزارتاشم سرچسب زدم...... خدایا شکرت که این کارهم با موفقیت تموم شد.... روز خیلی خیلی خوبی بود..... آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
12-20-2012, 01:07 AM
ارسال: #48
|
|||
|
|||
حتماً صلاح بوده...
امروز بیش از 2 میلیون تومن در کاری ضرر کردیم به خودم گفتم... خوب یه میلیاردر که ضرر 20 تومنی نمیده که! ![]() . ![]() ![]() |
|||
12-20-2012, 01:24 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-20-2012 01:38 AM، توسط Peanut.)
ارسال: #49
|
|||
|
|||
(12-20-2012 01:07 AM)Delta.H نوشته شده توسط: حتماً صلاح بوده... ------------------------------------------------- بارها مطالب شمارو خوندم و از روی پستهای شما و دیدتون نسبت به اتفاقاتِ زندگی و پاسخهاتون به سؤالاتِ دوستان فهمیدم که شما به خوبی و به راحتی در راه موفقیت هستیید و یه جایی اون بالا بالاها (نزدیک به هدف -خال) هستی خواستم تبریک بگم بتون، ![]() یک مثال همین پست بالاست و یک مثلِ دیگه هم یادتونه تو قسمتِ ماشین خریدن و اینها یک بار یکی از بچهها گفته بود یه رنگ خاصی ماشین بخرید که وقتی خواستید بفروشید ضرر نکنین، و شما جواب دادی که "هر رنگی که بخرم وقتی میلیاردرم ماشینمو اون رنگی که میخوام میخرم و هر چقد که خواستم میفروشم و به ضررش اهمیت نمیدم چون خیلی پول دارم!!" در ضمن این متن زیر راه هم که تو قسمت "بیایید انگلیسی حرف بزنیم" گذاشته بودم اینجا میزارم دوباره که با پست شما خیلی مطابقت داره، و خوندنش دهها بار هم که باشه میارزه ------------------------------------------------------------------ Every failure brings with it the seed of an equivalent success Napoleon Hill quotes هر شکستی با خودش به همون اندازه بذر موفقیت میاورد از سخنانِ ناپلئون هیل (کتاب بیندیشید و ثروتمند شوید) ---------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------- خدایا شکرت هر چی ازت خواستم بم دادی |
|||
12-21-2012, 08:28 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-21-2012 08:33 AM، توسط Delta.H.)
ارسال: #50
|
|||
|
|||
اینجا اهواز است امروز 21 دسامبر 2012 ساعت 07:27
ما همگی زنده هستیم شبکه اینترنت و تلفن برقرار است تلویزیون کار نمیکند چون باران شدیدی که از دیشب تا کنون میبارد احتمالاً دیشقاب ما را کج کرده است. به اندازه کافی آذوقه داریم و فعلاً بلایی سر کسی نیامده و جز باران، چیزی از آسمان نازل نشده است. بعضی از مردم منتظر آمدن قاره آمریکا به آنطرف خیابان هستند و حتی درِبِ حیاطشان را اول صبح باز کردند تا ببینند احیاناً به محله منهتن منتقل نشده اند! اگر اوضاع تا ظهر بر همین منوال پیش برود احتمالاً خودِ مردم ایران از زحمت رفتگان مرحوم نوستراداموس و قوم مایا که صدها سال نسل بشریت را بر سر کار گذاشته بودند در خواهند آمد و پکیج های حاوی انواع کلمات ممنوعه برایشان ارسال خواهند کرد. . ![]() ![]() |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان