ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

پدر
زمان کنونی: 09-26-2025, 09:08 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: jahanagahi
آخرین ارسال: فرهاد قربانی
پاسخ: 18
بازدید: 2470

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امیتازات : 3.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پدر
12-14-2012, 09:39 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-14-2012 11:37 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #1
پدر
در ایران انجمن روز پدر بود و همه به پدران تبریک میگفتند و کادو می فرستادند.مطلب زیر را نوشتم.
هوشنگ قربانیان
برای اهداف معنوی نیاز داریم شناختی از پدر در آن زمانی که ما بودیم و الان بنویسم تا باشد رابطه ما با آن عزیزان از روی شناخت بیشتری انجام شود:
سابق نیازهای انسان محل سکونت بود و غذا.خودرو اضافه شد. تلوبزیون اضافه شد.یخچال و فریزراضافه شد. مبل وارد خانه ها شد. خانه های آنچنانی ساخته شد. عده ای صاحب ویلا شدند. خودروها از مدل ژیان و پیکان خارج شد ند و رفتند بسمت خودروهای آنچنانی. پدران سابق رفتند و پدران جدید با دنیائی از مشکلات بالا آمدند. چشم هم چشمی رواج پیدا کرد.فاصله ها بیشتر و بیشتر شد. مهمانیها کمتر شد. خانه و خودرو و یلا و جواهرات باعث حس رقابت بین خانواده ها. نیاز فرزندان بیشتر و بیشتر شده و فرزندان کاری به درآمد ندارند.می خواهند و می گویند نیاز داریم. پدران چون سابق برندگی در منزل نداشتند. دوست و همسایه و فامیل بود که به رخ هم می کشیدند. پدران ناتوان شدند. درآمد کافی نبود. اضافه کاری و چند جا کار کردن رواج پیدا کرد. پدر در بیرون از منزل گریه می کرد و وقتی منزل می آمد گریه هایش را پاک کرده و لبخند می زد. همه می دانستند خنده تصنعی است. بچه به پدر نزدیک می شود و انتظار بغل کردن را دارد. پدر خسته است. بفکر درآمد است. بفکر بدهی فردای خود است. نمونه : برای درآمد بیشتر با ماشین شخصی مسافر می بردو کسانیکه درآن مسیر بودند مشتی به صورتش زده بودند که چرا مسافر آنان را سوار کرده است. خون صورتش را پاک میکند و می رود با آن پول 2 تا بربری می گیرد و منزل می آورد. بچه دوست دارد بابا برایش قصه بگوید. نمی تواند قصه مشت خوردن خود را یازگو کند و دیگر قصه ای هم نمی داند بیان کند. فرزند می رنجد . زن می رنجد. پسرش باید فردا پول شهریه دانشگاهش را بدهد. دختر باید جهیزیه را درست کند و خودش چک دارد و هیچ مبلغی هم در حسابش نیست و .......

قسمتان می دهم که موقعیت پدران خود را بشناسید و توقع خارج از توانش از او نخواهید. روز پدر نمی خواهد. کادو نمی خواهد. شعر سرودن برایش معنی ندارد. شعار معنی ندارد.قدر پدرانتان را بدانید و کمکش باشید. رقابت و چشم هم چشمی را کنار بگذارید و در اینجا است که وی می تواند بغل کند. ببوسد و قصه بگوید.

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?...z2FwO66eKT

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-14-2012, 10:03 PM
ارسال: #2
RE: پدر
واقعا بزرگترین نعمتی که دارم، مامان و بابام هستند که با وجود تمام بدی هام،باز هم دوستم دارند و نگرانم هستند.
اگه نبودند من هیچ وقت معنی صبر و فداکاری را نمی فهمیدم.
مامان و باباها خیلی بخشنده هستند،همینه که باعث میشه ما مدام اذیتشون کنیم.
البته خودشونم می دونن که من چقدر دوستشون دارم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-14-2012, 11:32 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-15-2012 01:55 PM، توسط mir abbas.)
ارسال: #3
خداوند تمام پدرها را برای ما نگه دارد.
واقعا سخته پدری پیش خانوادش شرمنده باشه بخصوص به لحاظ مادی که واقعا میتونه اونو از پا دربیاره چون مردها احساسشون رو بیان نمیکنند و فقط خودخوری میکنند.
واقعا نباید توقعی خارج از توان پدر از او داشت.
خداوند تمام بزگان رو حفظ کند.

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
12-15-2012, 12:34 AM
ارسال: #4
قسمتان می دهم که موقعیت پدران خود را بشناسید و توقع خارج از توانش از او نخواهید. روز پدر نمی خواهد. کادو نمی خواهد. شعر سرودن برایش معنی ندارد. شعار معنی ندارد.قدر پدرانتان را بدانید و کمکش باشید. رقابت و چشم هم چشمی را کنار بگذارید و در اینجا است که وی می تواند بغل کند. ببوسد و قصه بگوید.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
12-15-2012, 12:46 AM
ارسال: #5
متن بسیار زیبایی بود که واقیعت اکثره زندگیهای امروزی است.
میگند فرزند زمانی قدر پدر و یا مادر خودشو بیشتر میدونه که خودش صاحب فرزند بشه.ولی چه خوبه ما همیشه قدرشونو بدونیم.
خدایا قلب هیچ پدر و مادری را نشکون...

همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
12-15-2012, 01:01 AM
ارسال: #6
همین مشکلاتی که در متن زیبای استاد قربانیان عزیز ذکر شد باید اضافه بر درک اوضاع خانواده توسط فرزندان، انگیزه ای برای تحرک و تلاش برای پیشرفت و موفقیت باشد تا جوانان به جای اینکه سربار پدر باشند مایه مباهات و سربلندی و فراهم کننده آسایش و آرامش برای پدر، مادر و بقیه اعضای خانواده خویش باشند.

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
12-15-2012, 08:59 AM
ارسال: #7
یکی از زیباترین دعا هایی که شنیده ام و خود نیز از خدا می خواهم: خدایا هیچ پدری را شرمنده ی زن و بچه هاش نکن
12-15-2012, 11:01 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-15-2012 11:03 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #8
متاسفانه خیلی از جوانان هستند که رابطه دوستانه ای با پدرانشان ندارند. امیدوارم با خواندن متن بالا شاهد دوستی محکمتر آنان با هم باشیم.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
12-15-2012, 02:29 PM
ارسال: #9
خدا را هزاران بار شکر.

چند لحظه قبل اتفاق افتاد :
تلفن زنگ خورد:
الو
جانم . بله بفرمائید
من.....عضو انجمن میلیاردرها هستم.
بفرمائید خواهش میکنم.
می خواستم تشکر کنم.
چی شده عزیز من. تشکر برای چی؟
بخاطر مطلب شما در مورد پدر
ممنونم عزیز م. چرا؟ چه اتفاقی افتاده ؟
..... من اصلا کارهای پدرم برایم مهم نبود و همیشه از دستش ناراحت بودم که نمی تواند خواسته های من را بر آورده کند.ولی با خواندن این مطلب من زمین تا آسمان فرق کردم. اولین کاری که برا ی پدرم و حتی مادر و خواهر و برادرانم تعجب آور بود.دست پدرم را گرفتم و بوسیدم و بغلش کردم. همه از خوشحالی گریه میکردند.
این تغییر خودم را مدیون شما می دانم.
کمی بسختی توانستم جواب دهم. تلفن قطع شد و گفتم : خدا یا شکر.خدایا شکر.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
12-15-2012, 02:44 PM
ارسال: #10
در همین راستا...
[تصویر: z1vynafvvp9ku8hi59jb.jpg]

[تصویر: 5a82zt509k0sp4g3vreq.jpg]

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS