ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

حق شاگردی!!!!
زمان کنونی: 09-27-2025, 03:51 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Haavin
آخرین ارسال: Delta.H
پاسخ: 23
بازدید: 4524

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امیتازات : 3.35
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حق شاگردی!!!!
12-06-2012, 02:37 AM
ارسال: #1
Smile حق شاگردی!!!!
وقتی کسی به شما محبت می کند درست مانند این است که شخصی به شما امانتی داده باشد و شما موظف هستید از آن امانت درست نگه داری کنید و در موقع مناسب آن امانت را به صاحبش باز گردانید .

بازرگانی را در نظر بگیرید که هیچ گاه در فکر باز پرداخت بدهی های خود نیست . آیا شما به چنین شخصی اطمینان می کنید و حاظر هستید سرمایه خود را نزد او به امانت بگذارید ؟

مثال دیگری می زنیم فکر کنید تولد دوستتان بوده با صرف وقت و دقت فراوان برای او هدیه ای خریده اید و با شوق و ذوق به او داده اید . اگر او هدیه را از شما بگیرد و به گوشه ای بیاندازد ٬ بعد هم آن را زیر دست و پا بیاندازد ٬ دفعه ی بعد که تولد اوست برای خرید هدیه چه احساسی دارید ؟

حق شناسی جلب خیر و برکت می کند و با حق نشناسی خیر و برکت از زندگی شما رخت بر می بندد .

خیر حق شناسی بیش از همه به خود شخص حق شناس میرسد .

با پرورش صفت حق شناسی نسبت به بنده ی خدا یاد می گیریم نسبت به خالق خود نیز حق شناس باشیم .

حق شناسی از صفات روح ملکوتی است و حق ناشناسی از خصوصیات گل گندیده و این بر عهده ماست که حق شناسی را در خود پرورش دهیم تا گل به بار آید و همه از عطر آن استفاده کنند .

خدا شخص حق شناس را دوست دارد و در همه احوال به او توجه دارد .
هروقت با دوستان آلمانیم هم کلام میشم هروقت میبینم چقدر طرز تفکراتشون و ذهنیتشون با ایرانی‌‌ها فرق داره هم تأسف میخورم هم سعی‌ می‌کنم لاقل چیز‌های خوبی‌ از این فرهنگ جدید یاد بگیرم .انصافا همه جا و از همه کس می‌شه درس‌های بزرگی‌ گرفت ،با اجازه جناب نامی‌ یکی‌ از خاطراتشون رو برای دوستانم تعریف کردم و سعی‌ کردم تو ترجمه حق مطلب رو ادا کنم .باورتون نمی‌شه که ما ساعت‌ها راجع به این موضوع بحث کردیم .راجع به توانایی‌ها و هوش فراوانی‌ که یک ایرانی داره و با تمام غرور و افتخار پله پله رشد کرده و از کم شروع کرده بحث کردیم و این که شور و هیجانی تو بحث ما شد که تعداد دیگه‌ای هم جذب بحث ما شدند.

من اعتقاد دارم که اگر آدم ,آدم بزرگی‌ رو می‌بینه و شانس بزرگی‌ در زندگیش رخ میده که از نصایح و راه‌های رفته و تجربه‌های اون آدم بزرگ استفاده کنه حتا شده برای یک ملاقات کوتاه که یک جمله از اون استاد رو بگیره مطمئناً درس بزرگی‌ خواهد بود که سالهای زیادی راه‌های زیادی در زندگیش میتونه باز کنه،اگر یک جمله هم بگیره و بره جلو کلی‌ موفق می‌شه ،به نظر من شاگرد خوب کسیه که نکته حرف استاد رو بگیر ه و خودش بست بده تا بزرگ بشه نه اینِکه بار آموزشش رو به دوش استاد بندازه .جناب استاد نامی‌ جناب استاد قربانیان و همه بزرگان جمع حاضر از سر لطف و عشق به ما جوون‌هایی‌ که ادعا می‌کنیم می‌خواهیم پیشرفت کنیم و قله های دنیا رو فتح کنیم فرای تکلیف و مسئولیت بی‌ قید و شرط و بی‌ چشم داشت بهترین و ناب‌ترین درس‌ها رو به ما میدن و اون وقت این حق شاگردی نیست که ما بخواهیم به هر عنوانی قدر ناشناسی کنیم.حتا انتظار‌های بیهوده و توقعات نا به جا داشته باشیم . درسته که این اساتید همگی‌ استاد عشق هستن و بی‌ چشمداشت یاریمون میکنند اما چه بهتر که خودمون هم برای کمک به خودمون کاری کنیم.
بیایید دوستشان بداریم نه به حرف بلکه با عمل .12_002

Don't be a MAYBE ; a maybe never made History !!!
-------
نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش
ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-06-2012, 04:20 PM
ارسال: #2
RE: حق شاگردی!!!!
با سلام و سپاس

دختر بزرگوار،مودب،متین و جویای موفقیت، هاوین عزیزم.

ممنون از احساس مسئولیتی که کردی.دست گلت درد نکند.

در ضمن خواستم خدمت دختر گلم عرض کنم که سوالی که از بنده حقیر کرده بودی:

(من می خوام تجربه کنم،می خوام یاد بگیرم چه جوری ارتباطم را گسترده کنم؟)

قول داده بودم که در تایپیکی بصورت مفصل توضیح میدهم.عزیزم خواستم بدانی که یادم هست و در اولین فرصت به قولم وفا خواهم کرد و به احترام شخصیت و متانتت ،برای جواب سوال شما از بهترین و خبره ترین مشاورین دنیا،استفاده خواهم کرد تا ناب ترین نکته های روز دنیا را مطرح کنم.

کمی سرم شلوغ هست دیر شدن این مسئله را به بزرگی خودت ببخش.

موفق ترین ها باشی عزیزم.
12-06-2012, 05:39 PM
ارسال: #3
استاد عشق ؛
بينهايت از لطف و مرحمت شما سپاسگزارم . از اين فرصت به أميد خدا نهايت استفاده رو خواهم برد
اميدوارم در آينده با موفقيت هام گوشه اي از اين آموزش هاي ناب شما و اساتيد بزرگوار جمع رو جبران كنم
همين شانس بزرگ و اين انتظار شيرين لذت ياد گرفتن از شما را چندين برابر ميكنه.اولين درس من از شما كه دارم تمرين ميكنم استقامت اميد و مناعت طبع و متانت هست .دست همه استادام در اين انجمن رو ميبوسم

-------
12-06-2012, 06:02 PM
ارسال: #4
استاد عشق استاد زندگی استاد اخلاق
فقط به گوشه ایی کوچک از فرمایشات این اساتید گوش فرا دهیم موفقیت را لمس خواهیم کرد.
جناب نامی عزیز و جناب قربانیان صمیمانه بوسه بر دستان شما میزنم.
همیشه سلامت و موفق تر در کنار خانواده و ما جوانان باشید.

ممنون از شما خانم ملک برای همچین تایپیک زیبایی
12-06-2012, 06:27 PM
ارسال: #5
جناب قرباني عزيز من بايد از شما تشكر كنم .شما كه زحمت هاي زيادي واسه اين انجمن و ما كشيدين و بي چشمداشت و دلسوزانه از هيچ تلاشي دريغ نكردين.شما هم جزو همين اساتيد هستين

-------
12-06-2012, 06:38 PM
ارسال: #6
سپاسگزار همه شما عزیزانم هستم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-06-2012, 08:52 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-06-2012 08:53 PM، توسط سعید یوسفی.)
ارسال: #7
اولین بار هست که عاشق شخصیت کسانی شدم که هرگز ملاقاتشون نکردم ، چقدر شیفته شخصیت استادان عزیرم شدم و چقدر تشنه یادگیری درس های شیرینشون هستم، من هم با نهایت فروتنی دستان این اساتید بزرگ رو می بوسم و بخاطر عشقی که به ما میدن ازشون سپاسگذارم. و همچنین از همه کسانی که بانی این انجمن بزرگ هستند و به هر نحوی.

همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن.
12-06-2012, 10:46 PM
ارسال: #8
من هم در اینجا اعتراف می کنم،که اگه قبل از شروع کار،شاگردی کرده بودم و درسهایی که در حال حاضر از این عزیزان میگیرم ،کمی زودتر یاد گرفته بودم .اگه جزء میلیاردرها نبودم،جزء میلیونرها بودم.عزیزان این اساتید نهایت استفاده رو ببرید.

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
12-06-2012, 11:15 PM
ارسال: #9
هاوین عزیز خدا رو شکر اساتید بزرگی مانند جناب قربانیان.جناب نامی و...در این چمع هستند که همگی چراغ راه ما هستند و ما رو با تجربیات و پند های خودشون حمایت میکنند از این عزیزان بابت تاپیکها و رهنمودهای خوبشون تشکر میکنم به خود جناب قربانی عزیز کاش 10-11 سال پیش که وارد بازار کار شدم با این افراد آشنا شده بودم ولی الان هم خیلی خوشحالم

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
12-07-2012, 12:53 AM
ارسال: #10
خانم هاوین عزیز از این قدرشناسی و احترامی که به اساتید دارید و به ما هم یاداوری فرمودید بینهایت ممنونم.
امام علی(ع) میفرماید: «من علّمني حرفاً فقد صيّرني عبداً» هرکه به من حرفی آموخت مرا بنده خویش گردانید.
سعید یوسفی عزیز میگوید اولین بار است که عاشق کسانی میشود که هرگز آنها را ندیده است.
من هم میگویم معتاد نبودیم معتاد این انجمن شدیم!
عشق در دنیای مجازی را هم در اینجا تجربه کردیم و عاشق اساتیدی همچون آقایان قربانی و نامی و دیگر عزیزان شدیم!
کلاس نرفته، شهریه نداده و بدون محدودیت،افتخار شاگردی اساتیدی را کسب کردیم که درسهایشان حداقل در کشورمان در هیچ دانشگاه و مرکز آموزشی تدریس نمی شود!
و چه زیباست حرکت این قافله عشق و موفقیت و توانگری، که ساربان آن اساتید بزرگی هستند که بارها به کاروانسراها و سرمنزل نهایی رسیده و در آنجا اقامت داشته و دارند..

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS