ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

وارث پول هنگفت
زمان کنونی: 09-25-2025, 04:28 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: پری نفس
آخرین ارسال: Peanut
پاسخ: 15
بازدید: 2215

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امیتازات : 2.18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وارث پول هنگفت
12-05-2012, 11:06 AM
ارسال: #1
RE: دارم میلیاردر مییششششممم :)
سلام یه سوال دارم چند وقتیه یه نفر برام ایمیل می فرسته که من وارث یه پول هنگفت از یه کشور افریقایی شدم هی بهش میگم با با من هیچکسو اونجا ندارم ولی ول کن نیست میگه اگه تو پولو نگیری دولی برا خودش برمیداره جدیدا هم گفت شماره حساب و عکستو بفرست تا نصف نصف پولو شریک بشیم میگین چیکار کنک برام خطری داره یا نه؟هیچی هم نمیخواد فقط شماره حساب و عکس
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-05-2012, 12:01 PM
ارسال: #2
RE: وارث پول هنگفت
شما خانوم هستین یا آقا؟ چجور عکسی ازتون میخواد؟ پرسنلی یا شخصی؟

گر در طلب لقمه نانی، نانی ----------- گر در طلب گوهر کانی، کانی
این نکته رمز اگر بدانی،دانی ----------- هر چیز که اندر پی آنی، آنی
"مولانا"
12-05-2012, 12:04 PM
ارسال: #3
RE: دارم میلیاردر مییششششممم :)
(12-05-2012 11:06 AM)پری نفس نوشته شده توسط:  سلام یه سوال دارم چند وقتیه یه نفر برام ایمیل می فرسته که من وارث یه پول هنگفت از یه کشور افریقایی شدم هی بهش میگم با با من هیچکسو اونجا ندارم ولی ول کن نیست میگه اگه تو پولو نگیری دولی برا خودش برمیداره جدیدا هم گفت شماره حساب و عکستو بفرست تا نصف نصف پولو شریک بشیم میگین چیکار کنک برام خطری داره یا نه؟هیچی هم نمیخواد فقط شماره حساب و عکس

البته این مسئله از چند سال قبل ارسال می شود.تاکنون چندین ایمیل بهمین عنوان بمن هم رسیده و فقط در مقابلش لبخند زدم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-05-2012, 12:06 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-05-2012 12:09 PM، توسط amiryazdani138.)
ارسال: #4
اين ايميل براي من هم اومده بود ولي به طرز ديگه اي.اون هم ميگفت من از آفريقا هستم. يه نوع كلاهبرداريه.
توي گوگل هم متن ايميلت رو سرچ كني متوجه ميشي كه كلاهبرداريه.البته من هم با سرچ توي گوگل فهميدم كه كلاهبرداريه اگه سرچ كني متوجه ميشي كه براي همه اومده.
12-05-2012, 12:23 PM
ارسال: #5
نمیدونم داستان طلا فروشی رو شنیدی یا نه؟
دو نفر میرن طلا فروشی و نزدیک به 150 میلیون طلا خریداری میکنن.به صاحب مغازه میگن شماره حسابتون بده تا برات بگیم پول بفرستن.
بعد به یه بهانه ای میگه من از مغازه تون یه تماس با دوستم بگیرم .تماس میگیره و شماره حساب رو میده بعد از چند دقیقه پول تو حساب طلا فروش بوده و طلاهارو تحویل میده و اونا میرن.
چند ساعت بعد پلیس میاد طلا فروش رو دستگیر میکنه.میدونی چرا
چون اونا گروگان گیری کرده بودن و از مغازه طلا فروشی زنگ زدن به طرف و گفتن که پولول به این شماره حساب واریز کن که شماره حساب همون طلا فروش بدبخت بوده.اونم از مغازه خود طرف زنگ زدن..و بعد معادل پولشون طلا گرفتن و فرار کردند.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
12-05-2012, 12:26 PM
ارسال: #6
کلاهبرداری محضه اینکه فقط عکس و شماره به نظر من بدرد پولشویی میخوره
تازه خیلی راحت میتونن اسم و فامیلتون هم پیدا کنن و با اسم شما کلاهبرداری کنن

به حباب نگران لب یک رود، قسم
و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت
غصه هم، خواهد رفت
آن چنانی که فقط، خاطره ای خواهد ماند
لحظه ها عریانند
به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-05-2012, 12:26 PM
ارسال: #7
برای منم اومده بود ولی عکس نخواسته بود! طرف شما دیگه خیلی حوصله داره که مدام جواب سوال هاتون رو میده و عکس هم میخواد تازه!
احتمالا در مراحل بعدی براتون دردسر درست میکنن. توجه نکنین.

گر در طلب لقمه نانی، نانی ----------- گر در طلب گوهر کانی، کانی
این نکته رمز اگر بدانی،دانی ----------- هر چیز که اندر پی آنی، آنی
"مولانا"
12-05-2012, 02:03 PM
ارسال: #8
سلام دوست گرامی
این کلاهبرداری محضه خیلی پیشترها برای من هم آمده بود فهمیدم که کلاهبرداری با ایمیل ها بازی دادم آخرش هم آب پاکی با یک ایمیل ریختم رو دستش.
موفق ترین باشید
12-05-2012, 02:10 PM
ارسال: #9
به این چیزا زیاد توجه نداشته باشید اگه برای هر کدام از دوستان فقط یکبار اومده برای من چندین بار اتفاق افتاده از کشور های آمریکا-آلمان-فرانسه اینها همشون کلاهبردارن.
12-05-2012, 11:28 PM
ارسال: #10
برای برادر من این اتفاق بصورت اس ام اس اومده بود که من یک گنج پیدا کردم و چون کسی رو ندارم ازت میخوام برام ابش کنی و درخواست کرده بود به یکی از شهرستانهای کرمانشاه بره و مطمئن باشه که راسته و از این حرفها .مطمئن باشید همه این موارد دروغی بیش نیست.

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بانک اینترنتی جدیدی که رایگان پول پرداخت می کند amirtobe 1 1,647 04-02-2012 09:38 PM
آخرین ارسال: ناظم ارشد
  با دریافت پیامک ماهی 500 هزارتومن پول دربیاورید naderblue 6 3,855 07-25-2011 07:48 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
  دو برابر کردن پول در ظرف چند دقیقه nima58 7 13,779 01-17-2011 04:16 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS