ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

همه باید مرسدس بنزِ آخرین مدل سوار بشن مگه اینکه.....
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:03 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: Peanut
آخرین ارسال: Peanut
پاسخ: 55
بازدید: 12977

ارسال پاسخ 
همه باید مرسدس بنزِ آخرین مدل سوار بشن مگه اینکه.....
12-04-2012, 01:28 PM
ارسال: #51
RE: همه باید مرسدس بنزِ آخرین مدل سوار بشن مگه اینکه.....
من هم با نظر اقای گلمحمدی موافقم .من این کتاب را مطالعه کرده ام و بسیار دید ادم رو روی مسائل مالی باز میکنه .
این مطلبی که ادم باید ستون دارائیهایش را افزایش بده و بعد از اینکه به حد کافی داراییتون زیاد شد دیگر پول خودبخود به درامدهاتون اضافه میشه و اینکه قبل از رسیدن به درامد کافی اصلا نباید بدهی برای خودمون بخریم .
از جمله بدهی ها میشه به خرید ماشین با وام ،خرید لوازم منزل اضافی با وام و ....میباشد.

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-04-2012, 11:35 PM
ارسال: #52
ههمون محکومیم به داشتن حداقل یک دستگاه خودرو به ارزش حداقل 300 هزار دلار امریکا .
حالا هر وقت مفهوم این جمله رو فهمیدین که ما محکومیم ، دست خودمون نیست ، مجبوریم که مثلا پورشه پانامرا داشته باشیم ، به دستش میاریم .
کجا و چطور و چجوریش رو اون بالایی میدونه ! پس بسپارید دست خودش !

هدف انتخاب کنید ، راه رو خدا نشون میده .
مسیر موفقیت مث یه نقشست تو یه چی پی اس ( خدا یا کائنات ) مقصد یا همون هدف رو میزاری BMW 750 Li Individual ، چی پی اس هدفت رو میگیره ، از طریق م/ا/ه/و/ا/ر/ه مسیر ها رو کنترل میکنه ، نزدیک ترین مسیر و خلوت ترین مسیر رو ( و در محصولات بنز ، ارزون ترین مسیر از نظر مالیات و عوارض رو Big Grin ) در اختیارتون میزاره .
حالا باید فقط به علائم دقت کنی و بری جلو . باید از رو مسیری بری که از قبل برات تعریف شده . باید اطمینان کنی و بری . اون جی پی اس خیلی بیشتر از تو میدونه . باید رفت جلو فقط . کورکورانه باید رفت جلو چون یک فرد دانا دستت رو گرفته .

ما هم وقتی میگیم پورشه پانامرا توربو اس با 60 هزار دلار لوازم اضافی و رینگ های سفارشی A.Z میخوایم مث این میمونه که هدف رو دادیم به جی پی اس . شاید من فکر کنم از این خیابون برم بهتره ( مثلا کارگاه عطر بزنم تا پول خرید ماشین رو به دست بیارم )اما جی پی اس میگه از اون راه بری ( مثلا سوپر مارکت باز کنی ) زودتر و بهتر و راحت تر به پورشه میرسی . شاید پیشنهاید جی پی اس ...انه باشه و پیشنهاد خودت عاقلانه اما اگر راه خودت رو بری موفق بشی پا خودته شکست هم بخوری پا خوده ، اما اگه راه خدا رو بری ، راه چی پی اس رو بری موفقیت حتمی هست 100 درصد موفقیت حتمی است نباید شک کرد .

پس فقط هدف بنویسید ، تعیین تکلیف نکنید واس خدا که منو از این راه به هدفم برسون یا از اون راه . فقط عین یه پلنگ تیز دندون منتظر بشینید تا خدا طعمه رو انداخت قبل لاشخور ها شکارش کنید و نوش جون کنیدش .

یه پورشه پانامرا 4S ( میخواستم بگم توربو ترسیدم به خودم نرسه ، وارداتش کمه Big Grin ) برا همتون ارزو میکنم Heart

[تصویر: start.gif]

12-04-2012, 11:52 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-05-2012 01:58 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #53
(12-04-2012 11:35 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:  ههمون محکومیم به داشتن حداقل یک دستگاه خودرو به ارزش حداقل 300 هزار دلار امریکا .

حالا هر وقت مفهوم این جمله رو فهمیدین که ما محکومیم ، دست خودمون نیست ، مجبوریم که مثلا پورشه پانامرا داشته باشیم ، به دستش میاریم .
کجا و چطور و چجوریش رو اون بالایی میدونه ! پس بسپارید دست خودش !

...........................

ما هم وقتی میگیم پورشه پانامرا توربو اس با 60 هزار دلار لوازم اضافی و رینگ های سفارشی A.Z میخوایم مث این میمونه که هدف رو دادیم به جی پی اس . شاید من فکر کنم از این خیابون برم بهتره ( مثلا کارگاه عطر بزنم تا پول خرید ماشین رو به دست بیارم )اما جی پی اس میگه از اون راه بری ( مثلا سوپر مارکت باز کنی ) زودتر و بهتر و راحت تر به پورشه میرسی پس فقط هدف بنویسید ، تعیین تکلیف نکنید واس خدا که منو از این راه به هدفم برسون یا از اون راه . فقط عین یه پلنگ تیز دندون منتظر بشینید تا خدا طعمه رو انداخت قبل لاشخور ها شکارش کنید و نوش جون کنیدش .

یه پورشه پانامرا 4S ( میخواستم بگم توربو ترسیدم به خودم نرسه ، وارداتش کمه Big Grin ) برا همتون ارزو میکنم Heart

آقا با شما خعلی‌ گرون حساب کردن، همه اینایی که گفتی‌ با زیر ۱۲۵ هزار می‌شه خرید هفته پیش قیمت گرفتم همینقدا بود. 36

Bremister Sound System رو حتما بگیر محشره ولی‌ فقط حتماً باید سفارش بدی حتا تو کمپانی یه ماشین نبود که اینو داشته باشه واسه تست کردن.
راستی‌ توبو را که نمیشه تو خیابون روند(مثلن بری باش نون بخری بیایی از سر کوچه) مال پیستِ مسابقه است همون 4S واسه ما کار میکنه

از قدیم گفتن آرزو بر کسانی‌ مثل ما عیب نیست

-----------------------------------------------------------------------------------------
خدایا شکرت‌ هر چی‌ ازت خواستم بم دادی

12-05-2012, 01:56 AM
ارسال: #54
شما كه همتون اهداف بلند مدت براي خريد ماشين دارين يك 15 سال صبر كنيد من كارخانه ماشينم رو احداث ميكن قول ميدم با بچه هاي انجمن نصف بها حساب بكنم

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
01-01-2013, 08:29 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-01-2013 08:29 AM، توسط Peanut.)
ارسال: #55
کوروش منصوری متولد 1339 در شهر چالوس ،سلطان تیونینگ ماشین های گرانقمیت و لوکس در جهان ،تیونینگ ماشینهای فراری ،بوگاتی ویرن ،پورشه ،بنز و ... باعث افتخار همه ایرانیاست .احساس غرور میکنیم

http://likebaz.com/photo/kourosh-mansory...car-tuning

[تصویر: z538_manosuri.jpg]
-----------------------------------------------------------

خواستم یه لینک مفیددیگه را اینجا برا همه بذارم:

http://www.netcarshow.com/

-----------------------------------------------------------------------------------------
خدایا شکرت‌ هر چی‌ ازت خواستم بم دادی

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چقدر خوبه ياد بگيريم كه ......( لطفا همه شركت كنند ) اقاي ايـــده 43 9,750 03-25-2013 12:02 AM
آخرین ارسال: دکتر شکراله پور
  من از همه عذرخواهی میکنم ... m-jalalvand 5 1,511 12-12-2012 09:19 AM
آخرین ارسال: سهیل
  خواهشی از همه دوستان دارم لطفا توجه کنید صدفی 8 2,334 09-13-2012 09:57 AM
آخرین ارسال: madar

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS