ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

تعجب میکنم.
زمان کنونی: 09-27-2025, 09:07 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: jahanagahi
آخرین ارسال: صدفی
پاسخ: 19
بازدید: 4566

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امیتازات : 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تعجب میکنم.
08-24-2011, 08:01 PM
ارسال: #1
تعجب میکنم.
خیلی از عزیزانی که در انجمن ثبت نام کرده اند از نداشتن کار می نالند . این همه ایده در این انجمن ارائه می شود ولی متاسفانه حتی یک نفر کاری را شروع نکرده است. منتظر چی هستید؟یکی از ایده های ارائه شده را انتخاب و پیگیر باشید. دوست عزیزی که 2 میلیون تومان داشتی برو آشپزخانه را بزن.عزیزی که توان دریافت وام داری تعاونی بزن در رابطه با بسته بندی سبزیجان و حبوبات و زعفران و میوه و....
دستگاه خرد کردن قند بزن با قیمت پائین و قند را بشکن و بسته بندی کن (مجوز را راحت میگیری)
برو سریع کندوی عسل بزن. برو دنبال معدن - برو دنبال سایت اینترنتی بازی و.....
شروعتان را اعلام کنید. ما کمک فکری شما خواهیم بود و فقط درصدی را برای صندوق از شما میخواهیم. در زمان شروع هر جای ایران باشد و نیاز به کمک باشد من آماده ام برای کمک حضور داشته باشم. یا علی.طاعات قبول.
تعجب میکنم؟

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-24-2011, 08:32 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-24-2011 08:32 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #2
RE: تعجب میکنم.
من هم در کنار دوستان هستم و از همه میخواهم که لطفا زودتر ایده را انتخاب و شروع به کار بکنند ما چیزی برای از دست دادن نداریم و محکوم هستیم به موفق بودن!Wink

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

08-24-2011, 09:30 PM
ارسال: #3
سلام بر دوستان عزیز
میگم نظرتون درباره کار کردن با سایت ایران مارکت سنتر چیه؟
نمیدونم چقدر اطلاع دارین... کار این سایت گرفتن تبلیعات از شهرهای مختلفه بعد این تبلیغات رو توی سایتهای مختلف میذاره... صاحبان این سایتها وظیفه تبلیغات برای فروش را دارن.
من حدود یه هفته پیش توی سامانه ابن سایت پیام گذاستم که بهم اطلاعات بدن... تا حالا 3بار باهام تماس گرفتن.... فراره اونا برام سایت رو راه بندازن و من برای فروش تبلیغ کنم ... کارایی مثل تبلیغ گسترده با اس ام اس مخابرات و... یه من گفتن راه اندازی سایت به شکل ساده 115 هزارتومن و حرقه ای 250 هزارتومن هست
این سایت به نظر خودم معتبر تر از سایتهای دیگه هست... چون توی خریدهای اینترنتی که تا بحال انجام دادم اسم این سایت رو در فاکتور پستچی دیدم.
میخوام بدونم قبلا با این حور سایتها کارکردین؟وتجربه ای دارین که راحت تر تصمیم بگیرم؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-24-2011, 11:42 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-25-2011 09:57 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #4
بله دوست عزیز من با فروتل کار کردم اونم خیلی معتبر من تونستم بازاریابی کنم و 25 هزار تومن سود ببرم ولی دیگه ادامه ندادم اگر خواستی یه سری هم به این سایت بزن.

اینم لینکش

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
08-25-2011, 08:11 AM
ارسال: #5
لطفا عزیزان در رابطه با موضوع تایپیک بنویسند.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
08-25-2011, 10:49 PM
ارسال: #6
دستگاه خرد کردن قند و بسته بندی:
http://www.istgah.com/firekeys/kid_353/k...24523.html

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
08-25-2011, 11:04 PM
ارسال: #7
من از دیروز رو حرفاتون فکر کردم !!!! و در مورد خودم به نتایجی رسیدم و دیدم درست میگید !
در مورد خودم از اون جهت درست میگید که من بیکارم ! نه فعلا درس دارم و نه هیچی ! درس هم شروع بشه اینقدر وقت زاید دارم که میتونم اختصاص بدم به طرحم و مسلما طرحم هم در مورد بازی سوشیاله ! در مورد هزینه هم اگه صد میلیاردرم هزینه داشته باشه ، جور میشه ! همون قدرتی که این طرحو به ذهنم انداخته ، همونم پولو جور میکنه .
و اما در مورد اون جوون های بیکار ،کمیمشکل وجود داره ! اکثر کار ها و طرح های مطرح شده ، استفاده شده هستند ! به طور مثال همین دستگاه قند خردکن ، ما پارسال میخواستیم همین کارخونه رو بزنیم ، تحقیق کردیم دیدیم بازار به شدت پره ! رفتیم سراغ کارخونه ماکارونی سازی ! دیدم نه تنها بازار پره ، بلکه کارخونه های بسیار بزرگی مثل ماکارونی سامان داره به شدت ضرر میده و چند خط تولیدش رو بسته ! رفتیم سراغ بچینگ ! دیدیم تو این استان ، مردم عقیده دارند استفاده از بتن اماده به درد نمیخوره و هزینه اضافه است و ترجیح میدن از خلاطه استفاده کنند ، چند کارخونه بتن اماده هم وجود داره ! رفتیم دنبال .... که اونا هم بازار نداشت . مسلما اکثر طرح های سایت ، یا هزینه ی اولیه زیادی میخواد ، یا بازار اشباه شده ای داره . نمونه ی بارزش هم همین سوپر مارکته که حداقل 5 میلیون هزینه ی اولیه میخواد و هم اشباه شده هست .

[تصویر: start.gif]

08-25-2011, 11:14 PM
ارسال: #8
تاسیس کارخانه قند حبه و زدن قندهای حبه ای معمولی و حبه ای رنگی برای عموم و مراسم ها.
بازار اشباع است ولی میتوان با ترفندهائی بازار را دست گرفت.قبلا اشاره کردم فعلا از کارهای دیگران که بازار دارد کپی شود.
مهم حرکت است.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
08-26-2011, 01:50 AM
ارسال: #9
مغز ما داخل این سایت نیمه پر بود ، با خوندن تقریبا تمام کتب معرفی شده در این سایت ، مغزمون پر شد . ولی متاسفانه در انتقال این دانش مخصوصا در زمینه ی تجسم خلاق ، مشکل وجود دارد . نمی دانم ، مردم نمی فهمند ، خود را به نفهمی زده اند یا ما خیلی با فهم هستیم .
تا امروز به خیلی از افرادی که با ان ها در مورد موضاعات اصلی این سایت من جمله تجسم خلاق و باور داشتن صحبت کردم ، با نیشخند جوابم را داده است !
فکر کنم ، در این جامعه که اکثر مردم ، باورکردنی ها را باور ندارند ، ما ، باور کننده های سلاحی دراختیار داریم که خیلی ها ندارند پس موفقیت ما تضمین شده است .
تعجب میکنم از این جماعت !

[تصویر: start.gif]

08-26-2011, 11:42 AM
ارسال: #10
(08-25-2011 11:14 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  تاسیس کارخانه قند حبه و زدن قندهای حبه ای معمولی و حبه ای رنگی برای عموم و مراسم ها.
بازار اشباع است ولی میتوان با ترفندهائی بازار را دست گرفت.قبلا اشاره کردم فعلا از کارهای دیگران که بازار دارد کپی شود.
مهم حرکت است.

بخصوص قند طعم دار
برای بازارش چه پیشنهادی می شود؟
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  منم شروع کردم...شریک هم باشه قبول میکنم jenuse 0 849 02-01-2017 06:50 PM
آخرین ارسال: jenuse

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS